İtalya, Misano Adriatico
...Bu BOTALLA De Floris reçeli, kahvaltı veya atıştırmalıklarınıza tatlı bir dokunuş eklemek için mükemmeldir. 700 g'lık pratik poşetlerde paketlenmiştir, saklama için idealdir. Her kaşıkta BOTALLA De Floris'in otantik tadını ve kalitesini yaşayın.
İtalya, Pero
Yıllardır çeşitli kapama türleri ve boyutlarda polietilen ve polipropilen torbalar üreten bir firmayız. Ev eşyalarından gıda sektörüne, kozmetikten parafarmasötik alana kadar vakumlu torbalar ve laminasyonlu malzemelerin işlenmesinde uzmanız. Üretiyoruz - ÜÇ KAYNAKLI NORMAL TORBALAR - ZIPPER VE VAKUM VALFİ İLE ALAN TASARRUFU - ZIPPERLI VE ZIPPER'SIZ STAND-UP POŞETLER - ZIPPERLI DOYPACK STAND-UP ...
İtalya, Musile Di Piave
1984 yılında kurulan Orved Spa, başlangıcından itibaren vakumlu ve modifiye atmosferde koruyucu ambalaj makinelerinin tasarımı, inşası ve geliştirilmesi ile ilgilenmektedir. ORVED, her zaman yüksek kalite seviyesine sahip üretim ve çok ileri ve yenilikçi teknolojik çözümler sunmaktadır. ORVED makinelerinin güvenilirliği ve dayanıklılığı efsanevidir: dünya pazarlarında otuz yılı aşkın bir süredir t...
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
İtalya, Rio Saliceto
... alanlarının iklimlendirilmesi, barrique depoları için iklim kontrolü, süt yüzey soğutma tanklarının soğutulması, peynir olgunlaştırma depolarının iklimlendirilmesi, saklama, soğutma veya dondurma için alanların veya hücrelerin iklimlendirilmesi. Endüstriyel sektörde, büyük işleme süreçlerinin soğutma sistemlerini, dökümhaneler için kum ve reçinelerin sıcaklık düşürme sistemlerini, makine aletleri için yağ...
İtalya, Gambasca
...Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola ve daha fazlası bulunmaktadır. Pazar bilgimiz ve müşteri ihtiyaçlarını belirleme ve yorumlama yeteneğimiz, müşteriye ürünler, sunum, kesim, saklama ve eşleştirme konularında bilgi edinmesine yardımcı olarak büyümesine destek olmamızı sağlıyor. Soğutmalı araç filomuzla tüm Piemonte ve Liguria'ya ulaşabiliyoruz ve uluslararası gönderimler için bir organizasyon yapısına sahibiz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play