Türkiye, Ankara
Aybal Plastik San. and Tic. Ltd. Şirketi 2002 yılında Ankara'da kurulmuş olup, Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde 10.000 m²'si kapalı olmak üzere 12.000 m²'lik bir alanda faaliyet göstermektedir. Hem yerel hem de uluslararası pazarlara hizmet vermek için en son teknolojileri kullanarak yüksek kaliteli plastik ambalajlar konusunda uzmanız. Geniş ürün yelpazemizde her ebatta plastik poşet, alışveriş...
İtalya, Misano Adriatico
...Bu BOTALLA De Floris reçeli, kahvaltı veya atıştırmalıklarınıza tatlı bir dokunuş eklemek için mükemmeldir. 700 g'lık pratik poşetlerde paketlenmiştir, saklama için idealdir. Her kaşıkta BOTALLA De Floris'in otantik tadını ve kalitesini yaşayın.
İsviçre, Wollerau
... bozulmadan korunabilir, bu da önceden plan yapmayı ve gıdaları daha büyük hacimlerde satın almayı kolaylaştırır, böylece market alışverişlerinde tasarruf sağlar ve alışverişte harcanan zamanı azaltır. Ürün kodu:VS-013-20 Ürün adı:VacSy® Polikarbonat Kap ø 11 cm, h 33.5 cm, 2.25 l Brüt ağırlık [KG]:0.58 Net ağırlık [KG]:0.5 Uygulama:Vakumlu gıda saklama için Üretici:HOME ART. & SALES SERVICES AG...
Fransa, Bordeaux
...Yorum Üzüm çeşitlendirmesi, bölgenin klasik özelliklerini taşımaktadır. Şarap, geleneksel yöntemlere uygun olarak üretilmiş ve olgunlaşmıştır: olgunluk döneminde hasat, uzun süreli mayalanma ve 12 ay meşe fıçısında dinlendirme. Tadım Şu anda içilebilir, ancak güzel yapısı sayesinde uzun süre saklama kapasitesine de sahiptir. Tüm ızgara etler ve av etleri ile uyumludur. Güzel bir peynir tabağının...
Fransa, Appietto
... tarafından süslenmiştir ve bu kutuda mizahi bir şekilde yer alan ünlü Petru Santu karakterinin yaratıcısıdır. Bu hareketli nesne, hem küçüklerin hem de büyüklerin mutluluğunu sağlayacaktır. Ağırlık: 200 gr İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Badem %7, İnvert şeker, Kabartma tozu Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzakta saklayınız Besin değerleri için: 100 g Enerji: 2008 kJ (478 kcal) Yağ: 19 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 68 g Şekerler: 29 g Protein: 6,9 g Tuz: 0,67 g...
Fransa, Cessales
...Taze ürünlerin (balık, peynir, et, meyve ve sebzeler...) kurumasını önlemek amacıyla, giderek daha fazla süpermarket yüksek basınçlı sisleme sistemlerine başvurmaktadır. Nozullardan yayılan ince su parçacıkları, ürünler için ideal bir atmosfer oluşturarak dehidratasyonlarını önler. Böylece gıda maddelerinin saklama süresi iki katına çıkar. Gıdaların ağırlık kaybı önemli ölçüde azalır. Flaylar ve...
Almanya, Bonn
... - Smoothie: Sulu ve aromatik, özellikle lifli olmayan Keitt mükemmel bir seçimdir. - Salatalar: Mango, avokado ve roka ile yaz salatalarında taze bir dokunuş sağlar. - Tatlılar: Sorbetler, pudingler veya pastaların üstü için. - Soslar ve Chutneyler: Tatlılığı ve hafif ekşiliği nedeniyle et ve peynir ile özellikle uygundur. 8. AB'deki Ticaret Hacmi AB, her yıl 500.000 tondan fazla mango ithal...
Fransa, Marseille
... İtalya menşeilidir. Eklenmiş koruyucu içermez.","ASİTLİK DÜZENLEYİCİ":"Gıda için monohidrat sitrik asit - E330 (0,10%)","ÜRÜN ADI":"MASCARPONE","SON KULLANMA TARİHİ (Saklama)":"Üretim tarihinden itibaren 60 gün, teslimattan itibaren yaklaşık 50 gün.","ÜRÜN AÇIKLAMASI":"Ağızda eriyen, hafif süt beyazı sarı renkte, tatlı bir lezzet ve süt ile krema aroması taşıyan bir krema."}...
Fransa, Soreze
...500 l kapasiteye sahip, AISI 304 18/10 paslanmaz çelikten yapılmış şarküteri kurutma dolabı. Şarküteri ürünlerini optimal koşullarda kurutma ve saklama imkanı sağlar. İki kutuplu anahtar ve dijital kontrol paneli ile birlikte 3 program sunar, kurutma sürecinin farklı aşamalarında sıcaklık ve nemi ayarlamaya olanak tanır. İçerideki alanı optimize etmek için üç farklı yükseklikte...
İtalya, Pero
Yıllardır çeşitli kapama türleri ve boyutlarda polietilen ve polipropilen torbalar üreten bir firmayız. Ev eşyalarından gıda sektörüne, kozmetikten parafarmasötik alana kadar vakumlu torbalar ve laminasyonlu malzemelerin işlenmesinde uzmanız. Üretiyoruz - ÜÇ KAYNAKLI NORMAL TORBALAR - ZIPPER VE VAKUM VALFİ İLE ALAN TASARRUFU - ZIPPERLI VE ZIPPER'SIZ STAND-UP POŞETLER - ZIPPERLI DOYPACK STAND-UP ...
İtalya, Musile Di Piave
1984 yılında kurulan Orved Spa, başlangıcından itibaren vakumlu ve modifiye atmosferde koruyucu ambalaj makinelerinin tasarımı, inşası ve geliştirilmesi ile ilgilenmektedir. ORVED, her zaman yüksek kalite seviyesine sahip üretim ve çok ileri ve yenilikçi teknolojik çözümler sunmaktadır. ORVED makinelerinin güvenilirliği ve dayanıklılığı efsanevidir: dünya pazarlarında otuz yılı aşkın bir süredir t...
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
...Çift katmanlı peynir kağıdı ile peynir ambalajlama. PEYNİR KAĞIDI | MAVİ-BEYAZ KARE DESEN | 12,5 KG Peynir ambalajlamak için çift katmanlı kağıt. Tür: Peynir kağıdı Boyut: 1/8 Sayfa (250 x 375 mm), 1/4 Sayfa (375 x 500 mm) Miktar: 12,5 kg Ürün numarası: 6243 Boyut: 250 x 375 mm Miktar: 12,5 kg Boyut: 1/8 Sayfa (250 x 375 mm)...
Fransa, Pleucadeuc
...• 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 veya 12x12x12 mm boyutlarında IQF küp tuzlu ve tatlı jelleşmiş soslar • 8x8x8 mm boyutlarında IQF küp tereyağları ve baharatlar ÖZELLİKLER • Kullanıma hazır • Soğuk işleme dayanıklılığı ve sıcak dokunun uyarlanabilirliği UYGULAMALAR • Sosisler, köfteler, nuggetlar için işaretleyiciler... • Pizzalarda üst malzeme AMBALAJ • 10 ila 15 kg'lık torba • 10 kg'lık karton SAKLAMA • -18°C'de 12 ila 18 ay BİRKAÇ TARİF ÖRNEĞİ • Sarımsak / maydanoz • Ketçap • Domates • Meksika • Köri • Hardal • BBQ • Peynir...
İsviçre, Hendschiken
... glutamat, şeker, baharatlar. Tepsilere yerleştirin ve önceden ısıtılmış fırına koyun. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldüğünde tekrar dondurmayın. Alerjen bilgisi: Gluten, süt, soya içerir.
Fransa, Auterive
...hindistancevizi suyu, tutku meyvesi, şeker, limon suyu, meyve pektini. Toplam meyve içeriği: %60 Tüketim önerileri: Ekmek üzerine sürme, Yoğurt, Kekler, Krepler, Süzme peynir Saklama: Açılmadan önce iki yıl. Açıldıktan sonra serin yerde saklayın ve hızlıca tüketin.
Hollanda, Bv Nijkerk
... Kral Yengeci etimiz, Alaska'nın harika kabuklularından birini keyifle tüketmenin muhteşem bir yolu olan 2.5 lb bloklar halinde paketlenmiştir. (5 pound minimum) Saklama: Soğutucu Konteyner – 18° Santigrat Son Kullanım Tarihi: 24 AY...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... aromaları da mevcuttur; bunun yanı sıra hafif bir narenciye dokunuşu da bulunmaktadır. Genç yaşında mükemmel bir şekilde tadılabilen bu şarap, 10 yıl boyunca da olumlu bir şekilde gelişecektir. Tereyağlı soslu bir balık veya güzel bir peynir tabağı ile eşleştirmek için mükemmel... bir ziyafet! İçerik: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay AOC: Pouilly-Fuissé Saklama: Şu anda içilebilir ve 2032 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 11-13°C...
Fransa, Auxerre
...Burun baharatlı ve meyankökü aromalarının karmaşık paleti, hafif bir kavrulma dokunuşu ile Ağız yumuşak bir başlangıç, meyvemsi, hafif odunsu bir dokunuş, zarif tanenler, çekici Yemek ve şarap uyumu kırmızı et, beyaz et, peynir Şarap yapımı 25 gün sıcaklık kontrolü ile bekletme, 14 ay %100 fıçılarda Göz: yoğun nar çiçeği rengi Şarap uzmanının tavsiyesi: 16 ile 18°C arasında servis edilmesi Alkol oranı: %13,5 Saklama süresi: 14 yıl Ambalaj: 6 adet 75cl şişe kartonu Mülk: Château Prieuré-Lichine Appellation: Margaux Yıl: 2014 Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
Fransa, Vernosc-Les-Annonay
... yelpazesini özel olarak geliştirmiştir. Kullanım önerileri Hazır kullanım için %100 doğal, aroma, koruyucu ve renklendirici içermez Kolay kullanım ve hassas dozaj için özel ambalaj Ürün ve zaman tasarrufu sağlayan dozaj kapağı Açıldıktan sonra uzun süreli saklama Tüm lezzetleri koruyan bir poşet sayesinde kestanenin gerçek tadı Kestane kreması, sos ve dolgu olarak, krep, waffle, sorbe, beyaz peynir gibi yiyeceklerle birlikte kullanılabilir...
Avusturya, Albersdorf/gleisdorf
... halinde kullanılabilir. Tüm kültürlerimiz genetiği değiştirilmiş organizma (GDO) içermemektedir ve bu nedenle organik işletmeler için güvenle kullanılabilir. Saklama: en az -18 °C veya daha düşük sıcaklıkta derin dondurulmuş, son kullanma tarihi: açılmamış ambalajda üretim tarihinden itibaren 12 ay içerdiği alerjenler: Süt/Süt şekeri (Laktoz)...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
plastik peynir kapları,plastik saklama kapları,plastik şeffaf kutular ,plastik ambalaj,sos kapları,tatlı saklama kapları,salata saklama kapları,yumurta saklama kapları,endüstriyel mutfak malzemeleri,hazır gıda paketleri,sızdırmaz kaplar,lüx sızdırmaz kaplar,oval sızdırmaz kaplar,yuvarlak sızdırmaz kaplar,plastik kaplar...
Türkiye, Pendik
Tek kullanımlık gıda saklama ve sofra ürünlerini en kaliteli biçimde üretiyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Ürünlerimiz %100 geri dönüştürülebilir, sağlığa ve çevreye duyarlı malzemeden yapılmaktadır. Sızdırmaz gıda saklama ürünlerimiz; dondurma, pasta, salata kapları, peynir kaplarını içerir. Sofra ürünlerimiz ise %100 pp malzemeden yapılan lüx çatal, lüx kaşık, lüx bıçak ve dondurma kaşığı gibi malzemelerden oluşmaktadır.
... konserve gıda endüstrileri veya kısa veya orta süreli tüketim için uygun hale getirilmiş başka bir ürüne dönüştürme işlemleri (örneğin, süt işleme ve yoğurt ile peynir üretimi yapan süt teknolojisi endüstrileri veya sucuk üretimiyle uğraşan et teknolojisi endüstrileri) ve uzun süreli saklama koşullarında gıda ürünlerini işlenmiş hale getiren konserve gıda endüstrileri (konserve hazırlama ve kutulama, dondurulmuş ürünlerin hazırlanması vb.) bulunmaktadır.
Avusturya, Waidhofen/ybbs
... bölgesinden ağaç reçinesinden el yapımıdır. Nasıl başladı... Çocuklarımıza temiz, yaşanabilir bir çevre bırakmak bizim için büyük bir önceliktir. Bu nedenle, gıda saklama filmleri veya alüminyum folyo gibi çevreye zarar veren alışkanlıkları değiştirmek için harekete geçmek gerekiyor. Önceki nesiller, gıda saklamak için arı balmumu ile ıslatılmış bezler kullanmışlardır. Bu noktadan yola çıkarak, atık...
İtalya, Rio Saliceto
... alanlarının iklimlendirilmesi, barrique depoları için iklim kontrolü, süt yüzey soğutma tanklarının soğutulması, peynir olgunlaştırma depolarının iklimlendirilmesi, saklama, soğutma veya dondurma için alanların veya hücrelerin iklimlendirilmesi. Endüstriyel sektörde, büyük işleme süreçlerinin soğutma sistemlerini, dökümhaneler için kum ve reçinelerin sıcaklık düşürme sistemlerini, makine aletleri için yağ...
Fransa, Maison Feyne
... göre uyarlıyoruz. ÜRÜNLER : Camembert - Coulommiers - Keçi Peynirleri (Bûches ve Bûchettes) - Brie - Beyaz Tomme. AMBALAJLAR / PAKETLEMELER / SAKLAMA 200 g'dan 2 kg'a kadar peynir parçaları. Çeşitli şekiller: yuvarlak, oval ve kare. Karton kutu ve ahşap kutularda paketleme. 1 kg'lık keçi peyniri paillon üzerinde. 2 ile 8 derece arasında soğuk tutulması gereken 45 günlük son tüketim tarihi. MARKALAR : Vieux Porche - Marka dağıtıcıları. MÜŞTERİ REFERANSLARI : Leclerc (Fr) - Intermarché (Fr) - Carrefour (Fr) - Cora (Belçika) - Match (Belçika) - Dupont (Belçika)...
İtalya, Gambasca
...Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola ve daha fazlası bulunmaktadır. Pazar bilgimiz ve müşteri ihtiyaçlarını belirleme ve yorumlama yeteneğimiz, müşteriye ürünler, sunum, kesim, saklama ve eşleştirme konularında bilgi edinmesine yardımcı olarak büyümesine destek olmamızı sağlıyor. Soğutmalı araç filomuzla tüm Piemonte ve Liguria'ya ulaşabiliyoruz ve uluslararası gönderimler için bir organizasyon yapısına sahibiz.
Belçika, Brugge
...optimal olgunlaşma ve depolama, 1.000'den fazla peynir çeşidinin sürekli stoğu, kalite, tazelik ve çeşitlilik garantisidir. Peynir ustalarımız, ürün yelpazesi, saklama, kesim gibi konularda profesyonel tavsiyeler vermekten mutluluk duyarlar; bunu kişiselleştirilmiş bir şekilde ve tutku ile yaparlar! Ticari çalışanlarımız sadece ürün yelpazesini çok iyi bilmekle kalmaz, her müşteriyi profesyonel, samimi ve bilgili bir şekilde karşılarlar; çünkü onlar da peynir tutkunuzla aynı tutkuyu paylaşmaktadırlar!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play