İtalya, Ferrara
... dağıtımcısıyız. 1500 yetkili bayimiz, aynı zamanda yerel destek hizmeti de sunmaktadır. Üretim tesislerimiz İtalya'dadır ve tüm üretim süreci İtalyan'dır. Bayilerimiz, yerel olarak münhasır çalışmaktadır. Doğrudan çevrimiçi satışta ürünlerimizin ortalama %10 indirimli fiyatı bulunmaktadır. Farklı markalarla büyük dağıtım için üçüncü şahıslar adına mangal üretimi yapıyoruz ve ...
İtalya, Gravina Di Catania
Yüksek kaliteli Sicilya yerel ürünlerinin üretimi ve dağıtımı: arancini, cannoli, peynirler, eski tahıllardan un ve makarna, konserveler, zeytin ve sızma zeytinyağı, reçeller ve marmelatlar, bal, badem, antep fıstığı, Modica çikolatası, şaraplar, amari, likörler ve birçok diğer özel ürünleri bulabilirsiniz.
İtalya, Palermo
Real Food Sicily, tipik Sicilian ürünlerin üretimi ve satışıyla ilgilenen bir şirkettir. Sadece en iyi şirketlerden seçilmiş ürünler sunuyoruz; ricotta, cannoli için kabuklar, nohut unu ve ince öğütülmüş un, tipik konserveler, bronz kalıplı makarna üretiyoruz. RealFoodSicily, deneyimle dolu bir şirkettir. İtalyan gıdalarıyla, özellikle de adanın en iyi şirketlerinden seçtiğimiz Sicilian...
İtalya, Modica
Taze makarna üretimi - Pazartesi günleri kapalı...
İtalya, Canonica d'Adda
...Kuzey İtalya'da, Milano ve Bergamo arasında yer alan Canonica d’Adda'da bulunan şirket, 50 yılı aşkın süredir pazarda yer almakta ve Lombardini ailesinin üçüncü nesli tarafından yönetilmektedir. Taze ve dondurulmuş makarna ile hazır yemeklerin üretimi.
İtalya, Altamura
Sayın Yetkili, Yerel gıda üretiminde köklü bir İtalyan firmasıyız. Şirketimiz, tatlı veya tuzlu taralli, frize, kruton, bisküvi ve hamur işleri ile ev yapımı veya bronzdan ekstrüde edilmiş kuru makarna gibi fırın ürünlerinin üretimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca, kamut, pirinç, soba, çavdar ve mısır gibi özel unlarla yapılan organik bisküvi üretimine ve kuru uluslararası ve İtalyan baklagillerinin paketlenmesi ve dağıtımına da başladık.
İtalya, VILLA CASTELLI
SÜZME ZEYtİNYAĞI, MAKARNA, ŞARAP, TURŞU ÜRÜNLERİ VE FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE SATIŞI.
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.
Yumurta makarna üretimi...
Taze makarna üretimi özel Trofie...
İtalya, Guarene
Renkli makarna, yumurta makarnası, aromalı makarna ve irmik makarnası üretimi.
İtalya, Pernucari Di Rombiolo
... 5.000 m²'lik bir alanı kaplayan tesis, el işçiliği ile modern üretim tesislerinin birleşimini sunmaktadır. Şirket, en iyi sert buğday irmiklerini kullanarak, soğuk, bakteriyolojik olarak saf su ile yavaş bir hamur yapımı ve düşük sıcaklıkta yavaş bir kurutma ile elde edilen tipik ve doğal el yapımı makarna üretimi ile övünmektedir. Bazı makarna çeşitleri ise bronz kalıplarla işlenmektedir.
İtalya, Canelli
Taze Makarna Üretimi...
İtalya, Castiglione Dei Pepoli
Taze Makarna Üretimi...
İtalya, Udine
Üç çeşit baklagilden yapılan kuru makarna üretimi: kırmızı mercimek, nohut ve yeşil bezelye, İtalyan organik unlarından.
Donmuş doldurulmuş makarna üretimi Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Yumuşak buğday unu ve makarna üreticileri için irmik. Organik irmik üretimi.
...PASTAI DEL METAPONTINO makarnası, en yüksek sarı indeksine sahip, protein değeri %14'ün altında olmayan, Lucana üretimi sert buğdayların titiz bir seçimiyle ortaya çıkmaktadır. Üretim tamamen el işçiliği ile yapılmakta, unlardan başlayarak yalnızca Fiore adı verilen irmik kullanılmakta, makarna işleme sürecine ve 24 ila 36 saat arasında değişen yavaş kurutma sürecine kadar devam etmektedir. Bölgesel çeşitler için: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI Bronza çekilmiş çeşitler için: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ayrıca, ...
İtalya, GENOVA
makarna fabrikaları, restoranlar, taze makarna laboratuvarları için makinelerin üretimi...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play