İtalya, Brescia
...Risibisi, bezelye ve pirinçten yapılan çıtır organik bir atıştırmalıktır. Risibisi fırınlanmış, kızartılmamıştır. Atıştırmalık veya aperatif olarak mükemmel olan bu ürün, zengin bir protein ve lif kaynağıdır. Ayrıca vegan veya glütensiz diyet uygulayanlar için de idealdir.
İtalya, Lauro
...pudinglere ekleyebilir veya ana yemeklere, balık ve et yemeklerine çıtırlık ve lezzet katmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, pastacılık ve dondurmacılıkta gerçekten değerlidirler çünkü birçok yaratımın temel malzemesini oluştururlar; kremler, dondurmalar ve pastalar gibi. Kabukları soyulmuş ve kavrulmuş fındıklar, sadece lezzetli ve karşı konulmaz olmakla kalmaz, aynı zamanda vücudumuz için de faydalıdır: E vitamini açısından zengindirler, bu da bazı kanser türlerinin önlenmesinde yararlı bir antioksidandır ve fosfor, potasyum, kalsiyum ve protein açısından mükemmel bir kaynaktır.
İtalya, Parma
...Saçların hasar görmüş bölgelerinde doğrudan etkili olan bir protein, amino asit ve keratin yağları kompleksidir. Doğal bileşenleri sayesinde saç yapısını yenileyerek, uzunlukları hacimli, parlak ve dayanıklı hale getirir. Ayrıca, cildin nem dengesini sağlamak için önemli bir nemlendirici ve tonik etki gösterir. Özellikle: Hidrolize Keratin: Saçların doğal keratinine benzer, yapılandırıcı...
İtalya, Ponsacco
... koruyucular içermez. Bir havai fişek gibi enerjik hissedeceksiniz. NUTRİSYON BİLGİLERİ 100 ml için: Enerji içeriği 189 KJ (44 kcal) Yağ 0 g - Doymuş yağ asitleri 0 g Karbonhidrat 10,5 g - Şekerler 10,4 g Protein 0 g Tuz 0,13 g Vitaminler: Niasin 8 mg / %50 VNR - Pantotenik asit 2 mg / %33 VNR B2 0,3 µg / %21 VNR - B6 2 mg / %143 VNR - B12 2,0 µg / %80 VNR VNR = Referans Besin Değerleri Ortalama bir yetişkinin VNR (Referans Besin Değerleri) için referans alımı (8400 kJ / 2000 kcal). - www.fireworkenergy.com - info@fireworkenergy.com...
İtalya, Lissone
... uyumluluğu tarafından yönlendirilir. FilterPES, membranın gözenek boyutuna bağlı olarak belirlenen farklı mikrobiyal tutma dereceleri ile mevcuttur. Polietersulfone membranlarının düşük protein afinitesi, filtrelenmiş akışkanlarda bulunan aktif bileşenlerin maksimum iletimini garanti eder. Malzemeler, 21 CFR bölüm 177-182, EC1935/2004, USP Plastics Sınıf VI ve mevcut ISO 10993 eşdeğerleri ile ilgili gerekliliklere uygundur.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Domuz eti, Tuz, Dextroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E300, Koruyucular, E250, E252 Domuz eti, Tuz, Dextroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E250 Enerji değeri 326kcal 1326kj Yağ 26,1gr, bunların 8,9gr'ı doymuş yağ Karbonhidrat 1,4gr, bunların 1,3gr'ı şeker Protein 23gr, lif 0,02gr, tuz 4,7...
...Gran Fiocco, sığırlar için bir tamamlayıcı yemdir ve aşağıdaki bileşenlerden oluşmaktadır: - Ezilmiş arpa - Ezilmiş mısır - Yumuşak buğday kepeği - Ezilmiş protein bezelyesi - Saman/yaz otu - Ezilmiş bakla - Kırılmış carob - Mısır filizi küspesi - Pancar posası - Mısır filizi yağı Bunlar analitik değerleridir: Brüt protein 11.26 Brüt yağ ve yağlar 2.83 Brüt selüloz 4.21 Brüt kül 2.67...
İtalya, Milano
...IT - Bu tipik güney makarnası, bir örgü şişi olarak kullanılan "makarna" adı verilen bir aletin kökeninden gelmektedir. Bir iplik makarna etrafında döndürülerek tipik şekil elde edilir. Kırmızı mercimek, az miktarda doymamış yağ ("iyi yağlar"), bol miktarda protein içerir ve vücudumuza birçok fayda sağlar: mükemmel miktarda bitkisel protein, karbonhidrat, lif, B grubu vitaminleri ve mineraller içerir. Diğer baklagillere kıyasla sindirimi daha kolaydır ve glisemik indeksi kontrol altında tutmaya yardımcı olur, bu nedenle diyabet hastaları için uygundur.
İtalya, Acicastello
...Yurt dışındaki ülkelere de önemli miktarlarda tedarik etme imkanımız var, %11,5 protein içeren İtalyan sert buğday makarnası, uzun ve kısa makarna, piyasada çok rekabetçi bir fiyatla, önemli bir İtalyan makarna markası. Fiyat K başına 0,85 fob makarna deposu Minimum sipariş 500 kg...
İtalya, Pescara
... besleyerek, hem organoleptik hem de mutfak özellikleri açısından üstün kaliteli bir ürün elde ediyoruz. Hem aperatif olarak hem de besleyici bir ana yemek olarak kullanılmaktadır. Onu ayırt eden etler, yüksek protein içeriğine ve düşük yağ içeriğine sahiptir.
İtalya, Treviso
... SON KULLANMA TARİHİ: 6 Ay. SAKLAMA KOŞULLARI: 0/4°C 100gr için Ortalama Besin Değerleri: Enerji 151KCal/633KJ Yağ: 2.6gr, bunlardan doymuş 0.75gr Karbonhidrat 0gr, bunlardan şeker 0gr Protein 32gr Tuz 3.9gr...
İtalya, S.spirito Di Bari
...Puglia bademleri, badem ağacının (prunus dulcis) tohumundan elde edilir ve soyma, dikkatli seçim ve kalibrasyon işlemlerine tabi tutulur. Bademler, şekerlemeler, şekerleme, kekler, kurabiyeler, amaretti gibi tatlıların hazırlanmasında yaygın olarak kullanılmaktadır. Protein, vitamin (özellikle B grubu ve E vitamini), temel amino asitler, doymamış yağ asitleri ve mineraller (magnezyum, fosfor...
...Yüksek kaliteli yumurta üretimini garanti etmek için yumurtlayan tavuklar için mükemmel bir yem. Hem amatör hem de profesyonel çiftlikler için uygun olup, yumurta üretimini desteklemek için doğru protein alımını sağlar, düşük yağ içeriği ve yumurta kabuğunu güçlendirmek için yüksek kalsiyum oranı sunar. Yalnızca yüksek kaliteli hammaddelerin kullanılması, onu kategorisinde benzersiz bir yem haline getirirken, yan ürünlerin tamamen yokluğu, aile kullanımı için yumurta üretimi için mükemmel hale getirir.
İtalya, Roma
... içeren ürünler içermez. Toplama, taşıma ve işleme sırasında ürün, çapraz kontaminasyon riski taşımamaktadır. Gluten içermez. Koruyucular içerir (E300). 100 gr için besin değerleri: Enerji Kj 1101 / Kcal 268 Yağ 28 gr, doymuş yağ asitleri 3,2 gr Karbonhidrat 0,9 gr, şekerler 0,6 gr Lif 1,6 gr Protein 1,9 gr Tuz 1,08 gr Mevcut formatlar: 80 gr, 170 gr.
İtalya, Messina
...Vakumlu şişelenmiş badem sütü, koruyucu içermeyen, laktozsuz, kolesterolsuz, glütensiz. Süt içermeyen süt. %100 Siclian Bademi, sıfır laktoz. Protein, vitaminler, mineraller ve omega-6 kaynağı. Herkes için iyi olan iyi. İçmeye hazır en iyi Siclian Bademleri. Ve bunlar arasında, ünlü Avola bademleri. Sadece lezzetli değil, mükemmel!
İtalya, Amelia
Korunan "yağ yolu" olarak bilinen bölgede, Umbria'daki Amerini tepelerinde zeytinlerimiz yetiştirilmektedir. Yağımız FenOlio'yu yalnızca kendi zeytinlerimizden elde ediyoruz. Yağ, serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koyabilen yüksek seviyelerde E vitamini içeren güçlü doğal antioksidanlar olan polifenoller açısından zengindir. FenOlio'nun kalitesi yalnızca düşük asidite seviyesi ile deği...
İtalya, Codogno
...Felino salamı, domuz eti ile hazırlanan lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Adını, Parma iline bağlı bir yer olan Felino'dan alır. Felino salamı, benzer türdeki diğer salamlarla karşılaştırıldığında daha yüksek protein ve daha düşük yağ içeriğine sahiptir. Geleneksel olarak, çapraz bir şekilde kesilerek, salamın çapının yaklaşık iki katı uzunluğunda oval dilimler oluşturulur.
İtalya, Modugno
...Puglia bademleri, badem ağacının (prunus dulcis) tohumundan elde edilir ve kabuklarının soyulması, dikkatli bir şekilde seçilmesi ve kalibre edilmesi işlemlerine tabi tutulur. Bademler, genellikle şekerlemeler, lokumlar, pastalar, kurabiyeler ve amaretti gibi tatlıların hazırlanmasında yaygın olarak kullanılır. Protein, vitamin (özellikle B grubu ve E vitamini), temel amino asitler, doymamış yağ...
İtalya, Latina
...","proteina grezza: 11,5% - 12,5%":"Brüt protein: %11,5 - %12,5","ceneri totali: 0,45 - 0,55%":"Toplam kül: %0,45 - %0,55","Colore bianco":"Beyaz renk","SPECIFICA":"ÖZELLİKLER","potere di assorbimento dell'acqua: min 60%":"Su emme kapasitesi: min %60","Disponibile in sacchi da 50 kg e sacchi da 25 kg":"50 kg ve 25 kg torbalarda mevcuttur","1 MT (20 sacchi * 50KG BAG)":"1 MT (20 torba * 50KG TORBA...
İtalya, Roccadaspide
...-0,002; Miristik Asit: %0,0; Palmitik Asit: %0; Lignoserik Asit: %0; Heptadecanoik Asit: %0,0; Heptadecenoik Asit: %0,0 GÖSTERGELİ BESİN DEĞERLERİ (100 g için): Yağlar 16,2 g; Enerji değeri 900 Kcal; Kolesterol 0 mg; Sodyum 0 mg; Karbonhidrat 0 mg; Protein 0 mg; Kalsiyum 0 mg SACMA KOŞULLARI: Serin ve doğrudan güneş ışığına maruz kalmayan bir yerde saklayın.
İtalya, Sant'Atto
...Biz tatlılar, tatlılar, dondurma, protein preparatları, glütensiz ve ayrıca müşteri talebine göre hazırlık üretiminde uzmanız. Ayrıca, çeşitli üretim zincirleri, perakende ve profesyonel hatlarla birlikte üçüncü şahıslar için de çalışıyoruz.
Eşleşen ürünler
Sağlıklı gıda. En iyi seçimler, en iyi tat.
Tatlı hazırlıkları
İtalya, Villanterio
... hayvansal yağların üretimi; sığır, domuz ve kanatlı kökenli ham maddelerden üretilen hayvansal protein unlarının üretimi, bu unlar evcil hayvanların beslenmesi ve gübre üretimi için kullanılmaktadır, ayrıca ham derilerin toplanması ve işlenmesi. Daha fazla bilgi için lütfen işletmenin web sitesini ziyaret edin.</p><p><br></p>...
İtalya, Cavezzo
... kılan 5 glütensiz burger sunmaktadır. Bu burgerler yüksek miktarda bitkisel protein ve lif içerir ve kızartılmadıkları için hafif kalırlar. - organik seri: Veg...anch'io Veg…anch’io: değerli bitkisel proteinleri hızlı ve dengeli bir şekilde tüketmenin yeni bir yoludur. Burgerlerimiz organik, glütensiz, sağlıklı ve hafiftir. - bitki bazlı: Mr. WoW Mr. WoW, et burgerinin görünümünü, dokusunu ve tadını...
İtalya, Torino
Wepooil, bitkisel yağlar ve yüksek oranda yağsız protein unları üreten yenilikçi bir girişimdir. Ekstraksiyon teknolojisi soğuk presleme temelinde geliştirilmiştir. Bu teknolojide, ekstraksiyon yüzdesi ve ekstraksiyon sıcaklıkları açısından üretim sürecimizi özellikle verimli kılan bazı yenilikler uygulanmıştır.
İtalya, Segrate
... çok amaçlı nötr Exellent Protein vit: profesyonel ve endüstriyel kullanım için dondurmayı yumuşak hale getiren ürün natural veggy: profesyonel ve özel kullanım için tek prebiyotik ve besin destekli vegan dondurma bazları. zero: benzersiz özelliklere sahip sakkaroz yerine geçen şeker natural dondurma, vegan dondurma, organik dondurma, mükemmel yarı donmuş tatlı, vegan yarı donmuş tatlı...
İtalya, Padova
... proteinler açısından zengin, asla rastgele oluşturulmamış, her zaman gıda takviyeleri arasında veya yenilikçi unsurlarla ve sıklıkla doğal özlerle birleşim arayışında olmuştur. Kullanılan her bileşen için mümkün olan tüm literatürü araştırıyoruz ve yeterli bulmadığımızda, sahada olası bir deneme arıyoruz. Formülasyonlarımıza, saflık ve etkinlik ile karakterize edilen, yenilikçi ve öncü olan protein takviyelerimize inanıyoruz. Dünyanın dört bir yanından yüksek kaliteli hammaddeler arıyoruz, bu hammaddeler...
İtalya, Pescara
... temelini yukarıda bahsedilen Biyostimülanlar oluşturmaktadır; özellikle mısır gluten proteinlerinden elde edilen, %100 bitkisel protein hidrolizatımız SURNAN, özel ve patentli teknoloji ile üretilmiştir. Ayrıca, elementel Kükürt içeren SURNAN S ve bitki özleri ile bazı mikroorganizma bazlı ürünlerden oluşan Biyokontrol hattımız bulunmaktadır. B2C ve B2B kanallarında çalışıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine dayalı olarak kişiselleştirilmiş ve özelleştirilmiş hizmetle hem beslenme hem de doğal kontrol için çeşitli çözümler sunuyoruz.
İtalya, Modena
... geleneksel hammaddelerin (örneğin balık unu ve soya unu) yerine geçebilecek ideal protein konsantreleri. Bu bileşenler, ruminantlar, domuzlar ve kanatlılar gibi hayvan türleri ile yetiştiricilik ve su ürünleri için yem üretiminde uygundur. Müşterilerimiz yem fabrikaları ve büyük çiftliklerdir. Agrifeed ayrıca, her türlü tarım ürününe müdahale etmek için ideal organik-mineral formüllerinden oluşan bir seri...
İtalya, Capannori
... protein yüzdeleri oldukça yüksektir ve bu nedenle anti-inflamatuar, yatıştırıcı ve hücreleri yeniden yapılandırma konusunda daha etkili olmaktadır. Ozon kullanımı, salyangozun vücudunda bulunan çoğu dejeneratif mikroorganizmanın ve küfün ortadan kaldırılmasıyla ekstraktın anında dezenfekte edilmesini sağlar. Çalışılan uyarıcı formül, hayvanın üretim döngüsünde sağlığını etkilemeyen fizyolojik ve invaziv...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play