Fransa, Chatel Guyon
...Markanızın kimliğine uygun proteinli içecekler geliştiriyor ve üretiyoruz. Yüksek seviyede spor deneyimimiz, farklı protein hammaddelerinden mükemmel sindirilebilir, yüksek besin kalitesine sahip çok özel protein açısından zengin içecekler geliştirmemizi sağlıyor. Ambalaj formatını taleplerinize göre uyarlıyoruz.
Fransa, Brignais
... çıkarabilirsiniz. Malzemeler Malzemeler: Soya flakeleri*, Yulaf flakeleri*, Çavdar flakeleri*, Bitter çikolata parçaları *%8 (kakao kütlesi*, saf kamış şekeri*, kakao yağı*, toz vanilya*), Hindistan cevizi şekeri*, Ayçiçeği tohumları*, Hindistan cevizi yağı*. *Organik tarım ürünleri. Kuruyemiş ve süt izleri içerebilir. 100 g için besin değerleri Enerji: 1784 kJ / 428 kcal Yağ: 21 g (doymuş yağ asitleri: 7,5 g) Karbonhidrat: 28 g (şekerler: 12 g) Lif: 14 g Protein: 25 g Tuz: 0,05 g Ağırlık: 325g Organik: Evet Vegan: Evet...
Fransa, Herblay-Sur-Seine
... Yüksek protein içeriği nedeniyle, ekmekçilik, pastacılık ve milkshake'lerde kullanılır. Köken: Peru BOTANİK ADI: Plukenetia volubilis, L Köken: Plukenetia volubilis L: Peru Ürün: Sacha Inchi Tozu Renk: Krema KOKU: Karakteristik Tat: Tatlı, Karakteristik Görünüm: İnce toz Nem %: ≤6.0 Protein g / 100 g: ≥55% Yağ g / 100 g: ≤13.0 Kül g / 100 g: ≤5.8 Aerobik Mezofilik CFU / g: <10⁴ Mantar ve maya...
Fransa, Touchay
HAY SOLUTIONS, SARL GVB ve Dié kuruluşlarının iş birliği sayesinde saman ve yem ticaretinde önemli bir aktör olarak konumlanmaktadır. Bu iş birliği, yenilik yapma yeteneği, yüksek kaliteli ürünler seçme becerisi ve giderek artan müşteri taleplerini karşılama kapasitesi ile öne çıkmaktadır. Bu nedenle, HAY SOLUTIONS, farklı boyut ve ağırlıklarda (25kg veya 37kg) sıkıştırılmış balya formatında çeşit...
Fransa, Roiffé
...SARL Taschet, her biri yaklaşık 28 kg ağırlığında olan küçük fiğ balyalarının üretiminde uzmanlaşmıştır. Bu balyalar, 14'lü paketler halinde bir araya getirilerek büyük bir balya oluşturur. Bu küçük balyalar, hayvanlarını beslemek için esnek ve pratik bir çözüm arayan yetiştiriciler için idealdir. Fiğimiz, protein ve temel besin maddeleri açısından zengin bir beslenme sağlamak için özenle...
... şiddetle tavsiye edilir.","NUTRİSYON DEĞERLERİ":"Enerji değeri: 141kJ (33kcal) Yağ: <0,5 g (doymuş: <0,1 g) Karbonhidrat: 7,4 g (şeker: 7,4 g) Lif: <0,5 g Protein: <0,5 g Tuz: 0,23 g B3 vitamini: 7 mg (44%) B5 vitamini: 2 mg (33%) B12 vitamini: 5 µg (200%)"}...
...%100 doğal Île de Ré iri tuzu Spirulina tozu Ambalaj: Pet kavanoz 100g Kullanım Alanları: - Baharatlama: Salataları, çorbaları, sebzeleri, etleri ve balıkları eşsiz bir deniz dokunuşuyla zenginleştirmek için idealdir. - Yaratıcı mutfaklar: Deniz ürünleri, makarna veya pirinç yemeklerini süslemek için veya sebze cipsleri ya da patlamış mısır üzerinde sağlıklı bir atıştırmalık olarak kullanın. Sağlık Faydaları: - Protein Kaynağı: Spirulina, tüm temel amino asitleri içeren zengin bir tam protein kaynağıdır. Referans:SEL00026...
Fransa, Warmeriville
...İçindekiler Listesi: Su, fruktoz şurubu, sakkaroz, doğal aromalar, karamel E150d, sitrik asit, askorbik asit, aromalar, E211, kinine aroması. 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 46 kcal / 100g Tuz 0.1 g / 100g Yağ 0.1 g / 100g Şeker 11.4 g / 100g Protein 0.1 g / 100g Doymuş yağ asitleri 0.1 g / 100g Karbonhidrat 11.4 g / 100g Alkol oranı 0 % vol / 100g Ürün İçeriği: Alkolsüz Aperatifler (6'lı Paket) EAN Kodu: 3138670244503 Ürün Kodu: 367365 Ortalama Tüketim Tarihi: 730 gün Menşei Ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Palet Paketleme: 480 UVC (yani 80 paket)...
Fransa, Fleury Les Aubrais
...Kaju Fıstığı : Kaju fıstıkları, anacardio ağacının meyvesinin kabuğu soyulmuş yenilebilir tohumlarıdır ve Güney Amerika kökenlidir. Tropikal bir bölgede yetiştirilebilen bu fıstıklar, Batı Afrika, Orta Afrika ve Kenya'da da bulunmaktadır. Kalp sağlığı için protein ve bağışıklık sistemi için çinko açısından sağladıkları faydalar ile bilinirler. Kısacası, dengeli bir beslenme için, mutfakta bile, aşırıya kaçmamak önerilir.
Fransa, Castelnaudary
...Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir. Yağ: 3,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Karbonhidrat: 5,2 g Şeker: 1,5 g Protein: 5,8 g Tuz: 0,56 g...
Fransa, Avignon
...Rubus Fructicosus Latin adından gelen Mûre, dut ağaçlarının meyvesidir ve Moracées ailesine aittir. FRDP, Portekiz'de, titizlikle seçilmiş çiftçilerimiz tarafından toplanan, açık alanda yetiştirilen organik böğürtlenler için tarım yolları oluşturuyor. Fabrikaya ulaştıktan sonra, organik böğürtlenler onaylanır, yapraklar ve saplardan arındırılır, yıkanır ve IQF olarak dondurulur. Organik tarımdan elde edilen böğürtlen: %100 Toplam enerji: 72 Kcal 299 kJ Lif: 9,2 g Protein: 1,6 g Tuz: İzler...
Fransa, Carnoet
VITALAC, hayvan beslenmesi ve sağlığı ürünleri üretiminde uzmanlaşmıştır. VITALAC, yetiştiricilere, dağıtımcılara ve sanayicilere kaliteli ürünler sunmaktadır. Şirket, müşterilerine ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve yem yelpazesi ile danışmanlık ve destek sağlamaktadır. Süt ineklerinizin üretimini artırmak mı istiyorsunuz? Sığır yetiştiriciliğinizin sağlığını optimize etmek mi? Tavuk çiftliklerini...
... yakımının en iyi destekleyicisidir. Garcinia ekstresi, mate ve guarana'nın doğal etkisini açlık hissini azaltarak tamamlar. Wakamé, doygunluğu artıran çözünür lifler açısından zengin olduğu için ilginç bir deniz yosunudur. Ayrıca protein, vitamin ve mineral kaynağıdır. Etki alanı: Zayıflama Sinerjik formül (7 bitki karışımı) 1 aylık tam kür: Günde 6 kapsül...
Fransa, Carpentras
... yıldızlarından biri olabilir! ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo SKU: 2200056000000-1 Ağırlık: 1.2 kg Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Protein: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Paris
... olup, omega 9 ve omega 6 içerir, kardiyovasküler sorunları ve hücresel hasarları önlemeye yardımcı olur. İçindekiler: %100 fırınlanmış fıstık ezmesi. Dikkat, fıstık yaygın bir alerjendir, başlangıçta ölçülü verilmelidir. Besin bileşenleri: 100 g ürün için: Yağ 45 g, Protein 30 g, Karbonhidrat 5,9 g, bunların içinde fıstığın doğal şekerleri 0,55 g, Fıstığın doğal tuzu 0,01 g.
Fransa, Montelimar
...pişirilmiş şeker, vanilya ve badem eklenir. Alerjenler: Badem, yumurta, fındık izleri olabilir. Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir. Saklama önerileri: Kapalı ve kuru bir yerde 18 ile 22°C arasında saklayın. Son kullanma tarihi: 12 ay 100g başına besin ve enerji değerleri: Enerji (kJ): 1925 Enerji (kcal): 458 Toplam yağ (g): 14,6 Doymuş yağ (g): 1,2 Lif (g): 3.3 Protein (g): 7,7 Karbonhidrat (g): 72.2 Şeker (g): 64.
Fransa, Charbonnières-Les-Bains
...Yavaşça kavrulmuş kaju fıstığı, sütlü çikolata ve tuzlu tereyağı karamel ile kaplanmış - Yavaşça kavrulmuş kaju fıstıkları, adil ticaret sütlü çikolata ve tuzlu karamel tabakası ile kaplanmış! Cennetsel! - Protein kaynağı & Lif kaynağı - Diğer markalara göre %50'ye kadar daha az şeker! - Raf ömrü en az 10 ay...
Fransa, Besancon
... genomların dizilenmesi (De novo dizileme) - Yeni genetik varyantları bulmak amacıyla referans alınmış genomların yeniden dizilenmesi - Transkript analizi: RNA-Seq - Noktasal mutasyonların (SNP'ler), DNA parçalarının eklenmeleri veya silinmeleri - Belirli bir örnekte bulunan farklı organizmaların (biyoçeşitlilik) tespiti (örneğin, bağırsak mikrobiyomunun incelenmesi) hedef dizilerin analizi ile - DNA metilasyon yerlerinin belirlenmesi - DNA/RNA - protein etkileşimlerinin incelenmesi... NGS dizileme teknolojilerine bağlı olarak birkaç farklı teknoloji bulunmaktadır...
Fransa, Aix En Provence
...emülsifiye edici: soya lesitini (GDO'suz). Arpa maltı özü, aroma: vanilya. Susam ve süt ürünleri kullanan bir atölyede üretilmiştir Ambalaj: kutu başına yaklaşık 14 üzümlü tost Net Ağırlık: 200g Besin özellikleri: 100g için ortalama besin değeri Enerji değeri: 1732 kJ yani 421 kcal Yağ: 10.5 g Bunun içinde doymuş yağ asitleri: 5.1 g Karbonhidrat: 68.8 g Bunun içinde şeker: 5.1 g Lif: 4 g Protein: 10.7 g Tuz: 1.2g...
Fransa, Tassin-La-Demi-Lune
...Bu tohumlar, Afganistan'ın Herat eyaletinde yetiştirilen kavunlardan gelmektedir. Meyvelerin gelişimi için uygun iklim, sulu ve tatlı kavunlar üretmektedir. Afganistan'da, bu küçük tohumların tam protein kaynağı olarak bilindiği için her saat tüketilmesi adettendir. Gerçekten de, gün boyunca enerji ve gerekli proteinleri sağlarlar. Bu kavun tohumları, iştah kapatıcı olarak mükemmeldir. Bu tohumları çorbalarınıza veya kahvaltıda müsli veya granola içine ekleyebilirsiniz.
Fransa, Saint-Bonnet De Rochefort
...Rahatlamaya yardımcı olan takviye gıda. Eschscholzia ipowder®, magnezyum ve B6 vitamini. 30 film kaplı tablet içeren kutu. Eschscholzia, çözücü ve destek eklenmeden garantili konsantre bitki infüzyonları elde etmek için bir çıkarım yöntemi olan ipowder® teknolojisinden elde edilmiştir. Ürün, bir pirinç protein hidrolizatından elde edilen magnezyum sülfat ve amino asitlerin bir kombinasyonu olan...
Fransa, Paris
...Kenevir unumuz ortalama %50 protein içermektedir. Kenevir proteini, besin açısından zengin bir süper gıda olup, genellikle protein alımını artırmak için bir takviye gıda olarak kullanılmaktadır. Kenevir tohumlarından üretilmektedir; bu bitki, vücudun ihtiyaç duyduğu tüm temel amino asitleri içermektedir. Ambalaj: 100g - 1kg...
Fransa, Torcy Le Petit
... laboratuvarı hizmetleri Buğday üzerinde Buhler öğütme, spesifik ağırlık, nem, protein, mikotoksinlerin tespiti vb. Un üzerinde Chopin alveografı, Hagberg düşüş indeksi, farinograf, kül oranı, hasar görmüş nişastalar vb. Deneme Fırını hizmetleri Pişirme kontrolleri (CNERMA ve BIPEA yöntemleri) Ürünlerin düzenliliği ve kalitesinin kontrolü. Eğitim Merkezi: (Fransız Ekonomi, Sanayi ve İstihdam Bakanlığı tarafından onaylı eğitim merkezi) MILLBÄKER ürünlerinin kullanımı ve iyi fırıncılık uygulamaları konusunda eğitim.
Fransa, Marseille
...Bu pirinç, yumuşak ve kabarık dokusu ile lezzetli ve otantik tadı ile tanınır. Asya yemekleri ve pirinç bazlı yemekler için popüler bir seçimdir çünkü çok yönlüdür ve salatalardan ana yemeklere kadar çeşitli yemeklerde kullanılabilir. Karbonhidrat, protein ve lif açısından zengin olan Kamboçya pirinci, besin değerleri ile de tanınmaktadır.
Fransa, Aboncourt-Gesincourt
... sağlanmaktadır. İyonizasyon belgesi: Tedarikçilerimizden aldığımız garanti ve sertifikalara dayanarak, ürünlerimizin, bileşenlerimizin ve katkı maddelerimizin: 16/11/01 tarihli 2001-1097 sayılı kararnamesine uygun olarak iyonizasyon işlemlerine tabi olmadığını taahhüt ediyoruz. Analiz için: 100g Yağ: 33.26g Protein: 17.56g Şeker (g): 0.9 Sodyum (mg): 1.294g Enerji Kcal: 372 Enerji KJ: 1538.71 Format: Yuvarlak Ağırlık: 230g Ambalaj: Kağıt Üst ambalaj: Karton Depolama sıcaklığı: +2°C/+8°C...
Fransa, Paris
...Kuzey Amerika'da oldukça ünlü olan yer fıstığı, ilginç besin değerlerine sahip bir baklagildir. Fabaceae familyasına ait olan yer fıstığı, Meksika'dan gelmektedir. Ekmek üzerine sürülerek, çiğ ya da kavrulmuş olarak tüketilebilir. Ayrıca birçok tuzlu ve tatlı tarifte de kullanılabilir. Kalori: 567 kcal Karbonhidrat: 16 g Protein: 26 g...
Eşleşen ürünler
Yer fıstığı
Yer fıstığı
Diğer Ürünler
Kahve
Kahve
Fransa, Auch
...Fransız Organik Öğütülmüş Kişniş Tohumu. Kişniş tohumlarımız, olağanüstü bir kalite ve aromatik bileşenlerin yoğunluğunu garanti etmek için yetiştirilmiş ve önceden seçilmiştir. Tozumuz, yemeklere lezzet katmanın yanı sıra, koku ve mideyi dengeleyici özellikler de sunan yenilikçi bir çözümdür. Sindirim sistemindeki iltihapları ve gazları önemli ölçüde azaltma imkanı sağlar. Protein: %13-19 Yağ: %17-20 Selüloz: %20-25 Nem: <% 5...
...Diğer ambalajlar KİLO ve POŞETLER: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA Kabuklu Karabuğday Tohumu, yerel ürünler serimizin bir parçasıdır. Doğal olarak glütensiz, protein, vitamin ve mineral açısından zengin olan bu küçük tohum, polygonaceae familyasından bir bitkiden gelmektedir ve tuzlu ve tatlı yemeklere hafif bir fındık tadı katarak lezzet katacaktır... Referans:22231...
Fransa, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
...Yüksek kaliteli LC analizleri gerçekleştirin ve Waters'ın Protein-Pak iyon değişim (IEX) ve hidrofobik etkileşim (HIC) HPLC ve UPLC kolonlarını kullanarak laboratuvar ölçeğinde geniş bir peptit ve protein biyomolekül yelpazesi için saflaştırmalar yapın. Kimyalar, güçlü ve zayıf anyon ve katyon değiştiricileri ile birlikte bir hidrofobik etkileşim (HIC) seçeneğini içerir.
Fransa, Guilherand-Granges
...Günümüzde oldukça yaygın olmasına rağmen, protein tozu hazırlamaları, tüketici talebi ve teknolojik gelişmeler sayesinde sürekli evrim geçiriyor. En son teknoloji uzmanlığı, bu basit görünümlü ürünlerin teknolojik zorluklarını ve son kullanıcılar tarafından getirilen karmaşık gereksinimleri ustalıkla yönetmeyi içerir. Bariatrix Europe, bu uzmanlığı 40 yılı aşkın bir süredir geliştiriyor ve...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play