...Şirketim, yalnızca yüksek kaliteli hammaddelerle organik üretim yöntemleri kullanarak kuru makarna, badem kreması ve sertbuğday irmiği üretmektedir. Tarım işletmemiz Lombardiya'da yer almakta olup, yaklaşık 80 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. 40 kişi istihdam edilmektedir ve 8 yurtdışı pazarında faaliyet göstermekteyiz.
Şirketimiz, en modern makinelerle, tamamen el yapımı bir şekilde, sertbuğday irmiğinden makarna üretmektedir. Yavaş ve uzun kurutma işlemi (yaklaşık 3-4 gün) çok düşük sıcaklıklarda (40°-45°) gerçekleştirilir. Kalıplar tamamen bronzdandır, bu da benzersiz bir gözeneklilik sağlar. Tüm bunlar, özel irmik seçimi ve Usta Makarna Ustamızın bilgeliği ile birleştiğinde, eşsiz bir ürün ortaya çıkarır.