İtalya, Corsano
...Nociara ve Cellina zeytinlerinden soğuk sıkım ile üretilen Salento organik sızma zeytinyağı satışı. Sertifikalı organik sızma zeytinyağı.
İtalya, Budoni Fraz. Maiorca
...Bir Tarım İşletmeniz var ve ürünlerinizi 7/24 satmak mı istiyorsunuz? Örneğin: "Taze yumurtalar, Meyve-Sebze ve/veya Sızma zeytinyağı". Yeni İşinizi geliştirin ve faaliyetlerinizi özel kılın, ihtiyaçlarınıza göre tamamen modüler olan Food Locker Multibox ile, %85'e kadar vergi kredisi elde etmek için son teknoloji "Made in Italy - Endüstri 4.0" makineleri ile. https://youtu.be/9k-ziJGawnI Bize...
İtalya, Rionero In Vulture
Zeytinyağı, büyük zeytinyağı, üretim bölgesine ve doğduğu yerin tarihine olan bağlılığının sadık bir ifadesidir. Passannante sızma zeytinyağı ile köken ve toprak, bir iyi zeytinyağının, diğer şeylerin yanı sıra, bir hikaye anlatabilmesi gerektiği fikrinin temelini oluşturduğu bir iş felsefesinin temel taşlarıdır. Bu, onu üretenin hikayesini ve bir toprak ile bir halkın kolektif hikayesini anlatır...
İtalya, Castelfidardo
...Orta meyveli sızma zeytinyağı, otumsu tonlar ve yeşil badem ipucu ile. Fırında pişirilmiş balık, ana yemekler, garnitürler ve kırmızı etler için uygundur.
İtalya, S.spirito Di Bari
...Zeytin üretim alanı S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokültür Coratina yağları, orta yoğunlukta meyvemsi, acı ve baharatlı bir seviyeye sahip olup, taze badem baskın kokusu ve hafif ot/yaprak ve enginar hisleri ile karakterizedir.
İtalya, Trento
...Klasik lezzet tutkunları için! Geleneklere uygun olarak hazırlanmıştır: birinci sınıf et ve sızma zeytinyağı ile karıştırılmış sebzeler, aromalar ve kimyasal katkı maddeleri olmadan, eklenmiş monosodyum glutamat olmadan, hidrojenize yağlar olmadan* ve sofra tuzu yerine iyotlu tuz kullanılarak. Yoğun ve doğal lezzet, Bauer'ın her bir malzemenin saflığını koruyan yavaş ve nazik işleme yöntemi...
İtalya, Forlì
... sahiptir. Ayrıca lif ve protein açısından daha zengindir, bu da onu sporcular ve sağlıklı diyet sevenler için çok uygun bir ürün haline getirir. Nohut unu, Liguria'da yaygın olarak kullanılmaktadır; burada farinata, yerel bir özel yemek olarak kabul edilir. Bu, yalnızca nohut unu, su, tuz ve zeytinyağı ile yoğrulmuş çok ince bir ...
...Trüf, biber, kırmızı mandalina, limon ve biberiye ile aromalandırılmış sızma zeytinyağı.
İtalya, Verona
...Özel ergonomik tasarıma sahip, el yapımı nazik sabun, Eşek Sütü, Yunan Balı ve Arı Balmumu ile. Doğal bir formül, besler, rahatlatır ve detoks etkisi sağlar. DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR İÇERİK HAKKINDA BİLGİLER: Toplamın %73,10'u ORGANİK İÇERİK Toplamın %100'ü DOĞAL KAYNAKLI UNISEX ÜRÜN Uygulama Alanı: Eller, Yüz, Vücut İçerir: Eşek Sütü*, Yunan Balı, Arı Balmumu, Yunan Zeytinyağı, Kuşburnu *Dondurularak kurutulmuş, kriyojenik olarak sterilize edilmiş Eşek Sütü. Maksimum Kullanım İçeriği %0,6, bu da %6 ham Eşek Sütüne eşdeğerdir. Ph: 9,0-9,5 100gr ve / 3,53oz PAO: 12A...
İtalya, Ferrazzano
...Kahvaltılık kremalı cappuccino 200g Fındık ve kahve ile yapılan gurme el yapımı sürülebilir krema, rafine ve tam bir tat sunar. Kahveseverlere özel bir krema, atıştırmalıklar veya zengin kahvaltılar için mükemmeldir. Kahvaltı ve atıştırmalık molaları için idealdir. Panettone ve pandoro doldurmak ve tatlıları süslemek için deneyin. Ferrazzano laboratuvarımızda üretilmiştir. Sızma zeytinyağı ile.
İtalya, Amelia
... değil, aynı zamanda kusursuz üretim süreçleri ile elde edilen birçok organoleptik özellik ile karakterizedir. Bu ürünün olağanüstü kalitesi, organik yerel zeytin ağaçları bahçelerinin titiz bir seçiminden kaynaklanmaktadır. Zeytin dönüşüm süreci boyunca uygulanan sürekli ve dikkatli titizlik, defoliasyon ve temizleme gibi temel çalışma modelleri, süreç boyunca daha yüksek hijyen standartlarına katkıda bulunurken, hasat ve depolama aşamaları, fermantasyonu önlemek amacıyla son derece hızlı bir şekilde gerçekleşir ve böylece tat özelliklerini tamamen korur.
...Colletorto'nun organik yağı, doğamızın saflığını barındıran sızma zeytinyağıdır. Bu, çevreye en yüksek ilkeleriyle saygı gösteren ve özellikle laboratuvar ortamında sentezlenmiş maddeler ve bileşenlerden tamamen arındırılmış bir yağdır. Organik ürünümüzün arkasında, genetik olarak değiştirilmemiş bitkilerin seçildiği zeytinliklerin kurulumu ile başlayan zeytin yetiştiricilerimizin dikkati...
İtalya, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Yeni, pratik ve çevre dostu ambalaj sistemi - Yeşil renkte, altın sarısı yansımaları olan Nocellara del Belìce zeytinlerinden elde edilen yağ, taze ezilmiş zeytin kokusu ile taze ot ve biber notaları sunar. Çok yoğun yeşil meyve aroması. Damakta, orta yoğunlukta acı ve baharatlı bir tat ile hoş bir buluşma ile büyük bir tat yoğunluğu.
...Kurutma ile farklı bir duygu ve daha enerjik bir tat iletmekte ve onu harika, tamamen İtalyan bir ürüne dönüştürmektedir. Tek başına mükemmel, bir aperitifin ve birçok tarifin lezzetini artırmak için idealdir.
...Panoramik Val d'Orcia manzarasına sahip, çeşitli boyutlarda üç daire bulunan tarımsal yapı ve doğrudan işletme tarafından üretilen sızma zeytinyağı satışı (IGP Toscano Konsorsiyonu'na kayıtlı, üst kategori mükemmel yağ)...
...Kısmen pişirilmiş dondurulmuş fırın ürünü. Tamamen el yapımı. Sızma zeytinyağı, domates püresi ve kekik ile yapılmıştır. Doğal fermantasyon 24 saat. Laktoz içermez. Düzensiz şekil.
...Ben, vücudunuz için büyük bir müttefik sağlamak amacıyla deneyimli eller tarafından el yapımı olarak üretilmiş bir nemlendirici yağım. Temelde, sızma zeytinyağı, bitkisel gliserin ve esansiyel yağlar kombinasyonu ile üretildim. Zeytinyağının özelliklerini zaten bildiğinizi düşünüyorum, ama yine de hatırlatmak isterim. Güçlü bir yumuşatıcı, yatıştırıcı ve antioksidan olup, çocukların cildine iyi tolere edilir ve hamile kadınlar için herhangi bir kontrendikasyon yoktur. Gliserin de mükemmel yumuşatıcı özelliklere sahiptir, ayrıca canlandırıcı ve nemlendiricidir. Ayrıca, zeytinyağını ...
İtalya, Viale N. Machiavelli 65/67
...Otel ve Tarım Turizmi için özel "Toscano IGP" Organik Sızma Zeytinyağı ile güzellik serisinin nazik versiyonu. Formülasyonun zenginliği, cildin hidrolipidik dengesini korumak için özel olarak tasarlanmış "Toscano IGP" Organik Sızma Zeytinyağı kullanımının güçlendirilmesiyle, bu değerli tarifeyi gerçek bir duyusal ve koku deneyimi haline getiriyor. Bu seride yüz kozmetikleri, doğal vücut kremleri ve saç kozmetikleri sunuyoruz. Bu seride sunulan ürünler, perakendecilere özel fiyatı göstermemektedir: Sektör profesyonellerine özel teklifi öğrenmek için bizimle iletişime geçin.
İtalya, Cortazzone
...Zeytinyağı, tuzlu hamsi ve sarımsak ile klasik Piyemonte tarifine göre hazırlanmış Bagna cauda. Bagna cauda, 200 g'lık kavanozda hazır olarak satışta, iki kişilik menü için ideal porsiyon.
İtalya, Viterbo
...Coppa di testa, ayrıca coppa in cassetta olarak da bilinir, başın etinden ve domuzun değerli parçalarının eklenmesiyle üretilir. "Eski şarkütericiler" tarafından üretilmiş ve antik tarifle ustaca aktarılmıştır. Limon ve portakal ile hafifçe aromalandırılmış, atıştırmalık olarak veya zeytinyağı ve acı biber ile soslanarak ana yemek olarak lezzetli bir seçenektir. Lezzetli.
İtalya, Noci
...Burrata, tipik Puglia peynir geleneğinin gözbebeği, ustalarımız tarafından el yapımı mozzarella hamuruyla oluşturulmuş bir dış kabuktan oluşur ve içi, el ile parçalanmış mozzarella parçaları ve krema ile doldurulmuştur. Böylece, lezzetli, tatlı ve nazik bir tadı olan bir paket ortaya çıkar. Taze tüketim için kullanılabilen bir üründür; sızma zeytinyağı ile tatlandırılabilir veya salata, cherry...
...Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
İtalya, Orsogna
... ve sos hazırlığı, atıştırmalıklar, aperatifler için mezeler, süslemeler, pizzalar ve calzone. Maksimum saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay. Mevcudiyet: Genellikle her zaman mevcut. Saklama koşulları: Açıldıktan sonra, zeytinyağı ile kaplayın, buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde tüketin. İÇİNDEKİLER: Siyah Yaz Trüfü (Tuber Aestivum); Zeytinyağı; Tuz; Aromalar; Antioksidan: Askorbik Asit. Kutu 6 parça...
...El yapımı pizza hamuru, daha sindirilebilir ve gevrek hale getirilmiştir. Dışarıda çıtır, içinde yumuşak. İsteğe göre baharatlandırılabilir; margherita tabanı veya sadece zeytinyağı, tuz ve biberiye ile beyaz. Önceden ısıtılmış 240° fırının ızgarasında, güzelce altın rengi alana kadar pişirilmelidir.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar (Agaricus bisporus), sızma zeytinyağı, ayçiçek yağı, siyah zeytin, yaz trüfü %1 (Tuber aestivum Vitt.), aroma, tuz. Son kullanma tarihi: 36 ay. Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri içeren...
İtalya, altamura
...Pizza hamurları, basit ve az sayıda malzeme ile yapılan bir hamurun işlenmesiyle elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, patates nişastası, soya lesitini, sızma zeytinyağı, tuz, bira mayası, su. Gluten ve soya içerir. Hazırlaması kolay bir pizza ve baharatlarla süslemek için hayal gücünüzle sınırlı bir sayı. Şekli yuvarlak, el işçiliği ile yapılmış ve mükemmeliyet standartlarına uymak...
İtalya, Rome
... Gimignano" ile bağlantılıdır. San Gimignano'ya vardığınızda, bu büyüleyici Ortaçağ sokaklarını keşfedecek, ünlü Chianti şarabının üretildiği bu harika şehrin eski merkezini ziyaret edeceksiniz. Güzel bir şarap mahzeninde 10 farklı şarap ve zeytinyağı ile yerel ürünlerin tadımını yapmak için durun, ardından bağa gidip üzümlerin işlenmesi hakkında bilgi edinin. Malikanenin restoranında öğle yemeği...
İtalya, Sassello
...Trüf mantar kremamız eşsiz bir üründür. Kanepeler veya krutonlar üzerinde aperitif olarak, makarna, risotto, haşlanmış/kızartılmış sebzeler, etler veya birçok başka tarifte sos olarak mükemmel bir yayılma sağlar. Doğrudan ışık almayan serin bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra, yağ ile kaplı olarak buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde kullanın. İÇİNDEKİLER: Mantar, Trüf, sızma zeytinyağı, tuz, doğal aromalar Raf ömrü: 30 ay, farklı formatlar mevcuttur.
... baharatlı tadıyla damak zevkinizi şımartmaya hazırdır. Eşsiz tadını ekmek veya pizza üzerinde sade olarak tatmak için mükemmeldir, lezzetli bruschetta ve crostini yapmak için idealdir ve soslarınıza benzersiz ve ayırt edici bir tat katmak için harikadır. Eğer baharatlı ve belirgin tatların tutkunuzsanız, bu üründen vazgeçemeyeceksiniz; bu ürün, masanıza Calabria'nın tatlarını ve sıcaklığını getirecektir. İçindekiler: domuz yağı, domuz eti, Calabria biberi, tuz ve zeytinyağı. İçindekiler: domuz yağı, domuz eti, biber, zeytinyağı, tuz, baharatlar, doğal aromalar. 290 gr'lık paket.
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play