... süreçlerden elde edilen atıklar, örneğin soyulmuş domatesler, konsantrelerin üretiminde geri kazanılmaktadır. Domates püresi, kabuk veya tohum içermeyen yoğunlaştırılmış domateslerin suyu veya posası olarak tanımlanabilir ve elde edilen ham madde, soğuk veya sıcak bir ekstraksiyon yöntemi ile elde edilir ve ardından buharlaştırıcılarda yoğunlaştırılır. Passata üretiminde kullanılan domateslerin...
İtalya, Villafranca
... Arasındaki Eşleşme: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirin. Taze Makarna için 270 kcal/100g Kuru Makarna için 350 kcal/100g İtalya'da Üretilen Akdeniz Taze Makarna "Napoli" Soğuk Taşımacılık Stef...
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... inanıyoruz ve taahhüdümüz, sunduğumuz ürünlerin kalitesine yansımaktadır. Siyah Yaz Trüfü'nün Mutfak Uygulamaları Siyah Yaz Trüfü, çok çeşitli kullanımlara uygun son derece çok yönlü bir malzemedir: - Soslar: Trüf yağları, aromalı tereyağlar ve soslar için idealdir. - Makarna ve Risotto: Geleneksel ve modern ana yemeklerin tadını artırmak için mükemmeldir. - Etler ve Balık: Carpaccio, ızgara ve tartar...
İtalya, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI En iyi Sicilian tahıllarının titiz bir seçimi ile CONCHIGLIONI doğar. İşleme süreci, makarnanın pişirme tutuşunu optimize etmek için soğuk su kullanılarak gerçekleştirilir. Bakır kalıplama, makarnanın yüzeyinde küçük aşındırmaların oluşmasına olanak tanır ve bu sayede sosları ve baharatları olağanüstü bir şekilde tutmasını sağlar. Ayrıca, makarna düşük sıcaklıkta yavaşça kurutulur, böylece organoleptik özellikleri ve besin değerleri korunur. Conchiglioni, bakır kalıplama ile üretilmiş, el yapımı bir makarnadır. Pişirme süresi 9 /11 dakika.
Eşleşen ürünler
Conchiglione
Conchiglione
Diğer Ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
İtalya, Maruggio
... yemeklere kadar uygundur. Sofrada kullanımı için idealdir; Bresaola ve taze salatalar gibi narin yemekleri zenginleştirmek için mükemmel olduğu gibi, balık, risotto, makarna ve kızartmalar için de harika bir şekilde baharatlandırmak için mutfakta kullanılır. Yağın, aromaları örtmeden özün iyileştirilmesi görevini üstlendiği tüm yemekler için önerilir.
İtalya, Montesilvano
...fritöz, braseria, fry top, ızgara, indüksiyon ocak, bulaşık makinesi, masa, dolap, lavabo, aspirasyon bacası, dilimleme makinesi, kesme makinesi, kıyma makinesi, rende, vakumlu paketleme, soğutucu, dondurucu, buzdolabı, soğuk hava deposu, self servis bar, bulaşık yıkama, buz üreticisi. Satılan makinelerin bakımına yönelik yedek parça toptan satışı; Otel, sağlık kuruluşları ve genel sanayi yapıları...
... distribütörü haline gelmiş, sadece Sicilian hayvancılığından elde edilen süt kullanılarak, eski bölgesel geleneklere göre el yapımı olarak üretilen ricotta, koyun ve keçi peynirlerinin mükemmelliğini temsil etmiştir. Şirket ayrıca diğer İtalyan bölgelerinden gelen süt ürünleri, geniş bir soğuk et yelpazesi, konserveler, makarna sosları ve baharatlar, dondurulmuş gıdalar, şarap, likörler, içkiler ve konaklama sektörü için diğer özel ürünler sunmaktadır.
Diğer Ürünler
Sicilya Peyniri
Sicilya Peyniri
İtalya, Napoli
... mutfak ile birlikte tam pişirme hatları, fritöz, makarna pişirici, frytop, konveksiyonlu fırın ve soğutucu. Pizza için pizza bankosu, hamur yoğurma makinesi ve soğutmalı masa ile birlikte, tek veya çift kapılı buzdolabı, sergileme amaçlı soğutucu masa ve soğuk hava deposundan oluşan profesyonel soğutma hattı. Günlük işler için sağlam ve profesyonel ekipmanlar; dilimleyici, kıyma makinesi, sebze...
İtalya, altamura
... bulunmaktadır. Ürünlerimiz, Unibrands ve markalarıyla birlikte, günümüzde tipik gıda ve fırın ürünleri sektöründe en önemli gerçeklerden biri olarak kabul edilmektedir. Tipik ekmek, focaccia, panfocaccia, pizzalar, taralli, bisküvi, makarna, soğuk dışı hazır yemekler, konserveler ve soslar üretiminde son derece güçlü bir bilgi birikimine sahiptir. Ürünlerimiz, hala eski kurallara göre, güney İtalya...
İtalya, Villafranca
... - Geleneksel teknikleri modern teknolojilerle birleştirir. Taze makarna ile kuru makarna arasındaki denge: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirin. Taze makarna için 270 kcal/100g Kuru makarna için 350 kcal/100g Taze daha iyidir! İtalya'dan "Napoli" taze Akdeniz makarnası Öncelikle Stef Soğuk Taşıma ile.
İtalya, Correggio
...FoodPartner, İtalyan taze gıda üreticilerini Avrupa genelindeki ithalatçılarla bir araya getirir. Misyonumuz, peynir, taze doldurulmuş makarna, şarküteri ve daha fazlası gibi 25 ila 90 gün raf ömrüne sahip seçilmiş soğuk ürünleri temin etmektir. İtalya'nın kuzey merkezinde, Reggio Emilia'da mükemmel bir lojistik konumda bulunuyoruz. Ürün portföyümüz, kalite sertifikalı üreticiler tarafından üretilen 1500'den fazla özel İtalyan lezzetini kapsamaktadır.
İtalya, Santa Maria La Carità
...Kuru Makarna İşleme: kullanılan işleme yöntemi nazik olup, esasen 4 farklı aşamadan oluşmaktadır: Hamur Aşaması: yalnızca %100 İtalyan sert buğday irmiği ve yüksek protein içeriği kullanıyoruz. Her makarna şekli, uygun bir irmik ve su karışımını gerektirir. Soğuk hamur (35°C'yi geçmeyecek şekilde) glutenin, buğdayda bulunan çok değerli bir madde olan "termal denatürasyonunu" engeller. Presleme ve...
İtalya, Pordenone
... dış şirketlerle işbirliği yapmaktadır. Makarnayı yapma sanatı, şirketi Modena iline üretimlerini taşımaya yönlendiriyor; burada, PASTA 1 MINUTO'nun yanı sıra, VECCHIA MODENA markasını oluşturacak yeni bir ürün doğmaktadır. Bu marka, geleneksel taze makarnalara kıyasla tek koruyucu olarak soğuk olan dondurulmuş taze makarna serisini tanımlar. Bu seriler, dondurulmuş sosların üretimi ile desteklenir ve dondurulmuş makarnaların ve sosların karıştırılıp paketlendiği FORNO PRONTO serisi doğar; bu ürünler daha sonra hazır yemek olarak satılmak üzere paketlenir.
...EraOra, yüksek kaliteli yumurtalı taze makarna üretir ve ticaretini yapar. EraOra'nın yumurtalı taze makarnası, soğuk bir işlemle üretilir ve geleneksel Marche mutfağına tam saygı göstererek maksimum organoleptik sonuç elde etmeyi ve korumayı sağlayan patentli teknolojik ekipmanlardan faydalanır. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Web sitemizi ziyaret edin: www.eraoracreailgusto.it ya da daha iyisi, bizi ziyaret edin.
İtalya, Benevento
... serisi başlattı. Bugün isim güçleniyor. Logo grafik tasarımı yenileniyor ve Umberto Veronesi Vakfı ile yapılan ortaklık girişimi destekleniyor. Rosiello® markalı ürün yelpazesine, Pasta Rosiello® Özel Formatlar serisi ekleniyor ve nihayet geniş soğuk makarna yelpazesine aranan tam buğday taze makarna da dahil ediliyor. Bu kurumsal seçimler, İtalya ve yurtdışındaki pazarlarda raflarda baskın olmayı hedefliyor.
İtalya, Agropoli
... alanlar büyük önem taşımaktadır; sebze, makarna için buğday ve satılan diğer ürünlerin yetiştirilmesinde olası her türlü kontaminasyon dışlanmaktadır. Üretim aşamasından sonra, şirket ayrıca ürünlerin müşteriye ulaşana kadar sevkiyatını da takip etmekte ve soğuk zincirin korunmasını sağlamaktadır. 100% Italia'nın mottosu ...
... tahıllardan elde edilen un ile yapılan fırın ürünleri de üretmektedir. Üretim gerçekliğine, iki alanda gerçekleştirilen eğitimsel bir boyut eklenmektedir: zeytinyağı fabrikası ve mutfak. Çocukların yağ çıkarım sürecini öğrenmelerine yardımcı olan bir yolculuk aracılığıyla zeytinyağı fabrikasını ziyaret etmek mümkündür. Buna ek olarak, çocuklar için düzenlenen mutfak okulu, öğrencilerin şirketten gelen doğal malzemeleri kullanarak ekmek, ev yapımı makarna ve kurabiye gibi Toskana geleneğine ait yemekler hazırladıkları kurslar sunmaktadır.
İtalya, Fondi
...KULLANIMA HAZIR AKDENİZ SOSLARI Fikir Akdeniz'in kıyı bölgelerindeki en popüler yemekleri birkaç dakikada hazırlamak için "kullanıma hazır" soslar oluşturmak: Makarna, Risotto, Pizza, Bruschetta, Kuskus, Çorbalar, Püreler ve Polenta Gelenek Geleneksel Akdeniz mutfağının en eski hammaddelerini kullanmak: Akdeniz'den avlanan balık FAO 37, Itri'den Soğuk Sıkım Zeytinyağı (lt), Pachino'dan Datterino...
İtalya, Pernucari Di Rombiolo
... 5.000 m²'lik bir alanı kaplayan tesis, el işçiliği ile modern üretim tesislerinin birleşimini sunmaktadır. Şirket, en iyi sert buğday irmiklerini kullanarak, soğuk, bakteriyolojik olarak saf su ile yavaş bir hamur yapımı ve düşük sıcaklıkta yavaş bir kurutma ile elde edilen tipik ve doğal el yapımı makarna üretimi ile övünmektedir. Bazı makarna çeşitleri ise bronz kalıplarla işlenmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play