İtalya, Castellamare
...Otantik ve rafine bir tada sahip, her samimi anı İtalyan kalitesini tatma fırsatına dönüştüren şarküteri ürünleri. En doğal şekilde hazırlanmış, yoğun aromalı etler ve sosisler. Eski köylü geleneklerinin ve topraklarımızın tadını yeniden keşfetmek için sağlıklı ve basit unsurlar.
İtalya, Mesoraca
..." şeklini oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis kılıfına doldurulur. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 45 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve ana yemeklerde (örneğin, fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Salumi Calabresi AĞIRLIK: 300/350 Ağırlık: 0.300 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextrose ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
İtalya, Treviso
...AĞIRLIK: 350 gram İÇERİK: İtalyan halal sığır eti, tuz, baharatlar, acı biber, rezene, E252, E250. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik. SON KULLANMA TARİHİ: 6 Ay. SAKLAMA KOŞULLARI: 4°C.
...Felino salami, İtalyan salami arasında en tatlısıdır; az tuz, tane karabiber ile yapılır ve Parma jambonunun vadisinde olgunlaştırılır. Sadece ağır İtalyan domuzlarından, "trito di banco" (sinirsiz, ince bir yağ tabakası olan yağsız et) kullanılarak yapılır; önce orta boyutta kıyılır, sonra tuz, karabiber ve biraz beyaz şarap ile yoğrulur, dinlendirilir ve geleneksel olarak “culare” bağırsaklarına doldurulur; bu, salamın her zaman yumuşak kalmasını sağlar. İki, üç ay sonra, işte kesilmiş bir dilim; dolgun, yuvarlak bir aromaya sahip, mutluluğun özel tadıyla.
İtalya, Viterbo
Şirket 1947 yılında, büyük yeteneklere sahip norcino Coccia Sesto tarafından kurulmuştur. Zamanla genişleyip sanayi haline gelse de, kural aynı kalmıştır: en iyi ham maddeleri kullanmak ve asla dondurma hücreleri bulundurmamak, böylece alışılmışın dışında bir kalite standardı sağlamak. Bugün şirket, ISO 22000 sertifikasına sahiptir ve Kanada'ya ihracat yapma yetkisine sahiptir, ayrıca Sağlık Bakan...
İtalya, Codogno
...Felino salamı, domuz eti ile hazırlanan lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Adını, Parma iline bağlı bir yer olan Felino'dan alır. Felino salamı, benzer türdeki diğer salamlarla karşılaştırıldığında daha yüksek protein ve daha düşük yağ içeriğine sahiptir. Geleneksel olarak, çapraz bir şekilde kesilerek, salamın çapının yaklaşık iki katı uzunluğunda oval dilimler oluşturulur.
İtalya, Thiene
...Risco, gıda endüstrisi için makineler ve sistemler sağlama konusunda uzmanlaşmıştır, özellikle et işleme alanında. Risco'nun üretimi, sosisler ve şarküteri ürünleri için geniş bir vakumlu sosis makineleri yelpazesini, jambon, olgunlaşmış ürünler ve mortadella için tam vakumlu sosis makinelerini, kıyma makineleri ve hamur yoğurma makineleri gibi hazırlık hatlarını, kaplarda kıyma için sistemleri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play