İtalya, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, Piacenza bölgesinin kalbinde yer alan, trüf hasadı için özellikle uygun bir bölge, taze ürünlerinin yüksek kalitesi ve daha az verimli dönemlerde bile sürekli bir tedarik sağlama yeteneği ile öne çıkmaktadır. İhtiyatlı kaynak yönetimi ve yerel trüf avcıları ile işbirliği sayesinde, şirket piyasada son derece rekabetçi fiyatlarla en büyük trüf çeşitliliğini sunmaktadır. Yıl boy...
İtalya, Orbassano
...Kalp şeklindeki ravioli, mantar ve yumuşak peynirle doldurulmuş, İtalyan mutfağının zarif bir el işçiliği örneğidir ve en seçkin ve sofistike damakları tatmin etmek için tasarlanmıştır. Taze hamur, tutku ve mutfak adanmışlığının sembolü olan küçük kalpler şeklinde şekillendirilmiştir. İç harcı, mantarların lezzet hazinesini ve ricotta'nın nazik tazeliğini barındırır.
İtalya, Goito
... yalıtım kaplamalarında, hem dikey hem de balkonlar ve teraslar üzerinde şapları güçlendirir, polistiren modüler kaplama, ahşap lif, mantar vb. Tel ağını taze harcın üzerine yukarıdan aşağıya yerleştirin, spatula ile doldurun, en az 10 cm örtüşmelerine dikkat edin ve hava kabarcıkları ve katmanların oluşumunu önleyin. 1.1 m/m²: Komşu fiberglas file levhaları, kenarları boyunca en az 10 cm örtüşmelidir. Ambalaj: 50 m2'lik rulo UM: €/m2...
...Güneyin en yoğun aromaları ve tatları, sosis ve mantar ile yapılan pirinç timbali gibi lezzetli bir tarifte birleşiyor. Yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan ve özel soslarla sunulan bu yemek, sofralarınıza taze yapılmış gibi lezzetli ve geleneksel bir tabak getirecek.
İtalya, Brusaporto
1970'ten beri el yapımı makarna. Davena Makarna, birinci sınıf taze malzemelerle doldurulmuş taze makarna üretmektedir; geleneksel yöntemlere saygı göstererek ve modern üretim süreçleriyle. Davena Makarna, güvenilir bir ortak arayanlar için ideal bir seçimdir; titiz bir hizmet sunabilen ve çeşitli, karmaşık ihtiyaçlara yanıt verebilen bir tedarikçi. Davena Makarna, en büyük İtalyan ve uluslarara...
...Toskana geleneği masada. Şampiyon mantar ve siyah trüf ile aromalandırılmış Pici. Malzemeler: irmik, şampiyon mantar (Agaricus Bisporus), yaz trüfü (Tuber aestivum Vitt) %1, aroma. Taze trüf ile, King of Truffles siyah trüf bazlı tereyağı ile ve/veya siyah trüf boncukları ile eşleştirmek için idealdir.
İtalya, Roma
...Malzemeler: Şampiyon mantarları (agaricus bisporus), ayçiçek yağı, %5 yaz trüfü (tuber aestivum vitt.), tuz, aromatik bitkiler, aroma, doğal aroma. Kullanılan taze mantar miktarı 100 g bitmiş ürün için 110 g'dır. Son kullanma tarihi: 24 ay. Kullanım şekli: Ekmek kızartmaları için ve ana yemekleri tatlandırmak için idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen maddeler içermez. Gluten veya koruyucu madde içermez. 100 gr için besin değerleri: Enerji Kj 1108 / Kcal 269 Yağ 25,1 gr, bunların 2,7 gr'ı doymuş yağ Asitleri Karbonhidrat 2,9 gr, bunların 0 gr'ı şeker Lif 7,5 gr Protein 4,1 gr Tuz 0,5 gr...
...El Yapımı Hazır Yemekler. Sertifikalı yüksek kalite. 300 gr'lık tek porsiyonlar ve 2,5 kg'lık tepsiler. Farklı referanslar, birinci sınıf klasik ve etli ile balıklı dondurulmuş taze makarna. Ravioli, Tortellini, Lazanya, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci vb. Hava yolları, oteller, kruvaziyer gemileri vb. için özel ambalajlar hazırlıyoruz.
İtalya, Marciano Della Chiana
... içermez. Bu, tamamen sindirilebilir olmasını sağlar ve bazen rahatsız edici olan o kokuyu bırakmaz. Kısacası, öpücüğe dayanıklı bir sarımsak. Bu sosu yapmak için, Aglione bitkisinin çiçeğinden soğana kadar her parçasını kullandık. Sonuç olarak, taze, tatlı ve nazik bir tat ortaya çıktı. Bu nedenle, makarnanın üzerine dökmeden önce birkaç dakika ısıtmanızı öneririz. Her türlü makarnayı süslemek için mükemmel, özellikle geleneksel Pici için, isterseniz mantar ve sosis veya kapari ve hamsi ya da Guanciale Stagionato ekleyerek.
İtalya, San Vito Dei Normanni
... taşları olduğu bir gerçeklik. Yıllardır ana ürünümüz, doğal haliyle ya da tuzlu su veya yağda korunmuş olarak sunulan Brindisi enginarıdır. Yıllar içinde tutku ile başka ürünlere de yönelmeye karar verdik: kabak, patlıcan, domates, mantar, zeytin ve diğer sebzeler. Konservelerimiz, tarlalardaki tutkulu çalışmanın, her zaman taze sebzelerin hasat edildikten 24 saat içinde işlenmesiyle size bir kavanozda...
İtalya, Gravina In Puglia
...Micotec, Gravina in Puglia'da mantar ve 'cardoncelli' mantar substratı üreten bir şirkettir. Yüksek Murgia Ulusal Parkı'nın eteklerinde, mantar yetiştirmek için ideal bir konumda bulunmaktadır. Sürekli üretim sağlayan modern makineler kullanmaktadır; paketlenmiş 'porcini', taze mantarlar, işlenmiş mantarlar ve süpermarketler için tedarik satışı yapmaktadır. Şirketimiz, yıl boyunca üretime adanmış otomatik bir endüstriyel süreç sayesinde mantar yetiştiriciliğinde kalite ve profesyonellik garantisi vermektedir.
İtalya, Palagonia
... aperatifler için sos, zeytinyağında mantar, siyah zeytin, yeşil zeytin, kuşkonmaz, kapari, kurutulmuş domates, enginar. Sicilya graniteleri ve dondurmaları: Her türlü granita, limon, badem, antep fıstığı, dut, çikolata, portakal, nar, incir, fındık, çilek vb.
...Uzaklardan başlamalıyız ki, Tutku ve Deneyimimizin nasıl doğduğunu anlayabilelim. 1957 yılında Franco ve Clelia, tezgahın başından pazar yerine, Via Mazzini'deki köşe dükkanına geçiyorlar. Bu dükkan, tüm Acquese ve termal tedavi için gelenler için, "çamur" uygulamaları sırasında taze mantar bulmak için bir referans noktası haline geliyor ve yıl boyunca kuru mantar da bulmak mümkün. Acqui'nin...
İtalya, Bergamo
...Nespoli funghi, 1943 yılında Bergamo'da kurulmuştur ve zamanla doğal mantarlar ile beyaz ve siyah trüflerin satışında uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, kalite ve en iyi ürünlerin araştırılması garantisi olan çok kontrollü bir tedarik zincirini takip etmektedir. Taze mantar (ovoli, porcini, finferli, trombette da morte ve lattari), trüf (Bianco d'Alba ve Bergamo veya Umbro siyahı), yalnızca yüksek kaliteli kuru mantar (spugnole veya morchelle, finferli, porcini ve karışık mantarlar) ve dondurulmuş mantar (bütün veya dilimlenmiş porcini) satışıyla ilgileniyoruz. Dünyaya express kargo ile gönderim.
İtalya, Città Di Castello
... zeytin ezmesi, acı sos, trüf veya mantar ile domates de sunmaktayız. Ayrıca kavanozda kurutulmuş trüf de bulunmaktadır. Restoranlar için mükemmel dondurulmuş porcini ve trüf sunuyoruz. Umbria ve Toskana şarapları. 1990'dan beri Tartufi Bianconi, trüf spesiyaliteleri ve trüf yağı ile risotto gibi trüf sosları üretmektedir. Ayrıca kurutulmuş/dondurulmuş mantar ve trüf de mevcuttur. Şarap ve EVO da sağlıyoruz. Size katalogumuzu göndermekten memnuniyet duyarız! Yeni ürün katalogumuzu size göndermekten mutluluk duyarız ve daha fazla bilgi için her zaman hazırız.
... gerçekleşmektedir. Pirincin işlenmesi geleneklere uygun olarak yapılmaktadır: pirinç, taşla beyazlatma, taşla öğütme ve oda sıcaklığında sonlandırma ile yavaş yavaş işlenerek yüksek gıda prestijine ve gastronomik stile sahip pirincimizin organoleptik özelliklerinin korunması sağlanmaktadır. Crespiriso ürünleri: Carnaroli pirinci, Vialone nano pirinci, Baldo pirinci, Arborio pirinci, Roma pirinci, Aromatik pirinç, Venere siyah pirinci, Ermes kırmızı pirinci, mısır unu, pirinç unu, pirinç bisküvileri, siyah trüf ile Carnaroli pirinci, mantar ile hazır risottolar, pirinç makarnası.
Trüf, mantar, kuru meyve, orman meyveleri ve sebze toptan satışı. Bu ürünler hem taze hem de dondurulmuş olarak mevcuttur. Talep eden şirketlere teslimat.
İtalya, Verona
Şirketimiz, taze, salamura, dondurulmuş ve kuru ürünler için yarı mamul hammaddelerin ithalatıyla ilgilenmektedir. İşlediğimiz başlıca ürünler mantar, trüf, zeytin ve her türlü boyuttaki enginardır. Başlıca konservecilik şirketlerine hizmet vererek, ürünlerin kalitesini ve zamanında teslimatını garanti ediyoruz.
... olarak her zaman taze hava avantajı sunar. Isı geri kazanımlı AHU'muz, yüksek konfor seviyesine ulaşmak için bir hava filtresi (F7) ile donatılmıştır. 2. Küf ve nem önleme Yeni evlerde, dengeli bir havalandırma sağlamak ve nemin oluşumunu ve birikimini önlemek için sızdırmazlık uygulanmaktadır. Ancak bu işlem, küf, bakteri ve mantar oluşumuna yol açabilir. Ayrıca, iç ortamınızı kişiselleştirmek için...
İtalya, MONTAIONE
... işlenmesi, ticareti ve dağıtımı ile ilgilenmektedir. Her mevsim seçilmiş, kokulu ve mükemmel taze trüf sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, trüf ve mantar sosları, aromalı yağlar, trüflü pecorino peyniri, trüflü tagliatelle, trüf çikolatası, el yapımı et sosları, dehidre baharatlar, kuru mantarlar ve kurutulmuş domateslerle tamamlanmaktadır. Ürünlerimiz koruyucu ve renklendirici içermez, tamamen İtalyan hammaddelerinden üretilmiştir.
İtalya, Sassari
... yelpazesi ile: kahvaltılık ürünler "ekmek ve kruvasanlar", deniz ürünleri "kabuklu deniz ürünleri, yumuşakçalar, fileto vb.", sebzeler "patates, sebze çorbası, mantar vb.", et "tavuk, sığır, domuz vb.", hazır yemekler, tatlılar ve daha fazlası, müşteri ihtiyaçlarının tamamı için.
İtalya, Milano
...1900 yılında Nazareno Giacomini, Milano'da safran ve kuru porcini mantarlarının işlenmesine odaklanan küçük bir işletme kurdu. Bugün, 115 yıl sonra, şirket faaliyetlerini artırarak teknik altyapısını genişletti ve geliştirdi ve sektördeki önde gelen işletmelerden biri haline geldi. 2015 yılında Giacomini S.r.l., taze, kuru ve dondurulmuş meyve, sebze ve mantar işleme alanında Makedonya'da lider olan BIMFOOD doo'nun %50'sini satın aldı.
İtalya, Guardia Lombardi
Tarım ve hayvancılık ürünleri üretiyor ve seçiyoruz. Taze mantar, porcini ve cardoncelli mantarları ile konserve mantarlar: dondurulmuş, kuru ve zeytinyağında. Yüksek kaliteli şarküteri ürünleri, jambon ve peynir sağlıyoruz. Doğrudan ortaklarımıza teslimat yapıyoruz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play