İtalya, Misano Adriatico
...BANFI Rosso Toscana Col di Sasso, yüksek kaliteli şaraplar ile uygun fiyatların mükemmel birleşimidir. Toskana'da üretilen bu 75 cl'lik şişe, Sangiovese ve Cabernet Sauvignon üzümlerinin zarif bir kombinasyonunu sunarak yumuşak ve karmaşık bir şarap oluşturur. Akşam yemekleri veya özel bir hediye için idealdir.
İtalya, Sizzano
...Piyemonte mutfağının ana yemekleri Et (braze ve rosto) Orta veya uzun olgunlaşma süresine sahip peynirler Mavi peynirler RENK Kırmızı yakut, narin granat yansımalarıyla AROMA Nazik çiçeksi notalar: gül ve menekşe Orman meyveleri TAT Yumuşak gövdeye sahip taninlerin yuvarlaklığı Dengeli asidite Mükemmel kalıcılık SICAKLIK: 16-18 °C...
İtalya, San Stino Di Livenza
...Gençken açık mor yansımalarla ruby kırmızı renginde, yıllar geçtikçe garnet rengine dönüşür. Kuru, sert, acı bir tat, yaşlandıkça yumuşak ve kadifemsi. Bölge: Venedik Tipoloji: D.o.c.
İtalya, Schio
...Amarone Latium Morini, İtalyan şarapçılığının bir must'u. Koyu yakut kırmızısında neredeyse geçilemez, hafif granat yansımalarıyla. Karmaşık, olgun vişne neredeyse reçineli, meyan kökü, karabiber baharatı, baskın olmayan Toskanalı tütün. İçimi sıcak ve yumuşak, belirgin tanenler hoş bir mineralite ile birleşiyor. Tüm büyük şaraplar gibi, hiçbir yemekle eşleştirilmemeli, en yüksek ifadesinde tadılması için. 2011 büyük bir yıl, evdeki mahzende rahatça on yıl dinlenebilir.
İtalya, Barletta
... boyunca 24-26°C'de seçilmiş mayalar kullanılarak çelik tanklarda fermente edilmektedir ve kabuklarla macerasyon yapılmaktadır. Sonrasında, yumuşak preslerle nihai süzme işlemi gerçekleştirilmekte ve malolaktik fermentasyon çelik tanklarda yapılmaktadır. Şarap, 18 ay boyunca Fransız ve Amerikan meşe fıçılarda olgunlaşmaktadır.
İtalya, Nave
...Yumuşak bir tat, tatlı tanenler ve iyi bir gövde ile, ağızda yumuşak ve iyi dengelenmiş, iyi bir yapıya ve geniş bir bitişe sahip. Önerilen eşleşmeler Her duruma uygun, makarna ve hafif ana yemeklerle mükemmel. Notlar Kırmızı yakut rengi, mor yansımalar; Kırmızı meyve ve hafif vanilya notaları; Yumuşak bir tat, tatlı tanenler ve iyi bir gövde ile, ağızda yumuşak ve iyi dengelenmiş, iyi bir yapıya...
İtalya, Dorgali
... aromaların öncüsüdür; bunlara Fransız meşe fıçılarında olgunlaşmanın verdiği baharatlı notalar eşlik eder. Ağızda sıcak bir etki ile başlayan şarap, ardından önemli bir tazelik, belirgin bir tuzluluk ve zarif bir tanen yapısıyla devam eder; bu unsurlar yumuşak ve kadifemsi bir yapı içinde güzel bir şekilde birleşir. İyi bir yoğunluk ve kalıcılık sunar. Atha Ruja, orta yoğunlukta yarı sert peynirler, lezzetli şarküteri ürünleri ve orta yapıda kırmızı et yemekleri, kızartmalar ve av yemekleri ile iyi bir uyum sağlar.
...Derin yakut kırmızısı şarap, belirgin otlu ve baharatlı bir aromaya sahiptir. Güçlü ve olgun gövdesi, ilk tadımda buruna gelir, doğru asidite ve yumuşak tanenlerle yumuşatılmıştır. Şarap, damakta kadifemsi ve iyi yuvarlanmış bir lezzet sunar; tat dengeli, yoğun ama karmaşıktır. Uzun bir aroma ve tütün sonrası tadı bırakır, ahşap aromalarıyla iyi harmanlanmıştır.
İtalya, San Donaci
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir. Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir. Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar. Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
...Üzüm Cinsi: %60 Merlot, %40 Cabernet Sauvignon | Renk: Koyu kırmızı, mor yansımalarla ve olgunlaştıkça narin bir granat tonuna doğru eğilimli | Koku: Büyük bir zarafete sahip şarap. Yaban mersini ve böğürtlen gibi meyve aromaları, ince kaliteli kavrulmuş ve vanilyalı notalarla hissediliyor | Tat: Ağızda kuru, sıcak ve gövdeli bir şekilde kendini gösteriyor. Tanninler hissediliyor, ancak barrique'de beklemenin etkisiyle yumuşak bir şekilde.
Eşleşen ürünler
Altropasso
Altropasso
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
... görüntüye sahip ve harika lezzetlere sahip kaliteli şaraplar üretmektedir. Conegliano-Valdobbiadene tepelerinden gelen, tutku ve profesyonellikle işlenmiş birinci sınıf şaraplar. En bilinenleri arasında: Prosecco Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato Extra Dry, Le mire Idol - IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Şişe ve dökme şarap satışı yapılmaktadır. İnternet sitesi www.proseccolemire.it.
İtalya, San Casciano In Val Di Pesa
... Likörü, Cedrino Likörü, Chianti Classico Vinsanto, San Pierino Kırışık Nohutu, mevsim meyve ve sebzeleri gibi daha küçük ürünler de bulunmaktadır. Şirket aile düzeyinde olup, üretim doğrudan sahipleri tarafından titizlikle yönetilmektedir. San Pierino'nun zeytinlikleri ve bağlarının bulunduğu bölge, yumuşak bir tepelik iklimi ile karakterizedir; vadilerde daha belirgin sıcaklık farkları, toprak yapısıyla birlikte, ürünlerimize özel bir aroma ve tat kazandırmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play