İtalya, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Çok yüksek ve havadar kenarlı pizza için ideal, yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen ön filizlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini artırır: sonuç, olağanüstü hafif ve sindirilebilir bir pizzadır. DOPPIAESSE, ortalamadan %10 daha hafif partilerle inanılmaz sonuçlar elde etmenizi sağlar. 25KG -10KG...
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ekşi maya (doğal maya, 0 numaralı yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, cherry domates, mozzarella, sızma zeytinyağı, pesto.
İtalya, Forlì
...BIO Yulaf Unu, aynı tohumların öğütülmesiyle elde edilir ve Organik sertifikasına sahiptir. Sporcular tarafından sıklıkla kullanılan yulaf unu, protein açısından zengin bir kaynaktır (normal yumuşak buğday ununa göre %50 daha fazla) ve özellikle kalsiyumun kemiklerde tutulmasına ve antikorların güçlenmesine yardımcı olan bir temel amino asit olan lizin içerir. Bu malzeme ayrıca, vitaminler (B1...
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.
İtalya, Villafranca
...Patatesli Chicche Napoletane Chicche Napoletane, İtalyan mutfağının tipik bir yemeği olan klasik Gnocchi'ye lezzetli bir alternatif sunar. Seçilmiş patatesler ve yumuşak buğday unu kombinasyonunu içeren orijinal tariften doğmuştur. Bizim Chicche Napoletane'lerimiz sadece taze patatesler ve güçlü bir yerel karakter sergileyen kaliteli hammaddelerle yapılmaktadır. Taze Makarna ve Kuru Makarna...
İtalya, Cortazzone
...Fındık unu kullanılarak, buğday unu kullanılmadan tamamen fındık unu ile üretilen Fındık Keki. Şık hediye ambalajında, Piyemonte geleneğine özgü tipik bir tatlı. Yoğun fındık tadıyla yumuşak ve kuru olmayan bir dokuya sahip, koruyucu içermez. Raf ömrü 12 hafta.
... arpa, - yumuşak buğday kepeği, - ezilmiş protein bezelyesi, - ezilmiş bakla, - mısır unu, - iri parçalar halinde ezilmiş keçiboynuzu, - %44 soya ekstraktı, - vitamin takviyesi, - kalsiyum fosfat, - sodyum klorür İşte analitik değerlerin karşılaştırması: - Ham protein 12.17 - 12.86 - Nem 13.30 - 13.19 - Ham selüloz 10.46 - 10.63 - Ham kül 4.65 - 4.80 - Ham yağ ve yağlar 2.26 - 2.06...
... kuruma eğilimindedir. Tüm referanslarımız, süt, yumurta, un, tuz, karabiber ve katmanlamayı daha iyi hale getirmek için içyağı ile yapılan bir temelden oluşmaktadır. Crefole sfogliate'lerimizin temelinden, çeşitli referanslar hazırlıyoruz: Tam buğday Crefole sfogliate, Mısır unu hamurlu Crepole, Tam buğday Crefole sfogliate, Kamut unlu Crefole sfogliate. Bunlardan ayrıca lezzetli atıştırmalıklarımız olan Crefolini ve Crepolini de doğmaktadır.
İtalya, altamura
...Focaccia Barese, aşağıdaki yüksek kaliteli hammaddelerden oluşan bir hamurdan elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, yumuşak buğday unu, soya lesitini, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, tuz, bira mayası, su, iyileştirici. Gluten ve soya içerir. Süsleme: dağ domatesleri, siyah zeytin, kekik. El yapımı olarak işlenmiş, ATM'de paketlenmiş ve gıda plastik filmi ile sarılmıştır.
İtalya, Bronte
...Malzemeler: Tip "O" yumuşak buğday unu, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülgatör E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
İtalya, Aci Sant'antonio
Pastacılık ve gastronomi için yarı mamul ürünler üreten bir şirketiz. Ürünlerimiz şunlardır: baba, savarè, bignè, kakolu bignè, kahveli bignè, antep fıstıklı bignè, çilekli bignè, domatesli bignè, acı biberli bignè, kuşkonmazlı bignè, mürekkep balığı siyahı bignè, sandviç ekmeği, bitkisel kömürlü sandviç ekmeği, kenevir unu ile yapılan ekmek, 5 tahıllı ekmek, tam buğday unu ile yapılan ekmek, pancarrè ve gastronomik panettone. Baba, savarè ve bignè için, klasik kuru serinin yanı sıra, yumuşak ve uzun süre saklanabilen bir seri de bulunmaktadır ve bu alanda DÜNYA ÇAPINDA TEK ÜRETİCİYİZ.
İtalya, Casoli Di Atri
1800 yılından beri yumuşak buğday unu üreticisiyiz. Tüm buğdaylarımız İtalyan kökenlidir (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) ve kalite ve saflık temelinde titizlikle seçilmektedir. Unlarımız ekmek yapımı, pizzacılık ve pastacılık için kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Yumuşak buğday unu ve makarna üreticileri için irmik. Organik irmik üretimi.
Yumuşak buğday unu üretir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play