İtalya, Imperia
... bir üründür: her ikisi de çok meyvemsi yağlar üreten çeşitlerdir: çok tatlı Taggiasco, biraz daha belirgin baharatlı notalara sahip Peranzana Extra. Bu kombinasyon oldukça hoş. "Arzentu" ismi, Ligurya lehçesinde, canlı bir notaya sahip, soylu bir ürünü ifade eder; ismi ve tadı ile. Zeytinler, Kasım ve Aralık aylarında elle toplanır. Yağ sıkımı, son derece dikkatli bir şekilde, tamamen soğuk olarak gerçekleştirilir. kod:ARG .50...
İtalya, Moio Della Civitella
... kremanın başrol oyuncusudur. Şirketin zeytinlerinden elde edilen sızma zeytinyağı, ürüne benzersiz bir tat profili kazandıran bir diğer temel bileşendir. Altın soğan dokunuşu, bir tutam tuz ve soğuk sıkılmış limon suyu tarifi tamamlayarak mükemmel bir tat dengesi yaratır. Her bir Kabak Kreması kavanozu, topraklarımıza: Cilento'ya bir saygı duruşudur.
İtalya, MILANO
...Zeytinyağı, hafif tadı sayesinde geniş bir hazırlık yelpazesi için uygun bir temel oluşturur. Yemeklerin lezzetini nazikçe zenginleştirir. Hem yüksek hem de düşük sıcaklıklarda pişirme için idealdir ve çiğ olarak sos olarak kullanılabilir. İçindekiler: Rafine zeytinyağları ve sızma zeytinyağlarından oluşan zeytinyağı. PAKET BAŞINA 2 ADET = 1 ADET EURO 25,00 1 PALLET 48 PAKET SON KULLANMA TARİHİ 01/06/2025...
İtalya, Martina Franca
...Le Frise Pugliesi, Puglia'nın geleneksel bir fırın ürünüdür ve kıtırlığı ile otantik tadı ile tanınır. Bu frise, sert buğday unu ve arpa ile yapılır ve içindeki nemi gidermek için üç kez pişirilir. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tadını çıkarmak için mükemmeldir. Le Frise Pugliesi, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve benzersiz ve gerçek bir tat garantisi sunar.
İtalya, Palagianello
...Çeşitli faydalarıyla doğal gıda, özellikle antioksidan kalitesi sayesinde vücut gelişimine katkıda bulunur. Zeytinyağı, zeytin ağaçlarımızın meyvelerinden elde edilir ve zeytinlerin posasından soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Şişelerimiz, karakteristik aromayı, hafif acı bir tatla birlikte yumuşak ve narin bir tadı korur ve altın sarısından yeşile kadar değişen tipik rengi taşır. Soledòr Sızma Zeytinyağı, kalitesini ve tadını korumak için özenle seçilen ve toplanan zeytinlerden üretilir ve bu sayede ürünümüzü tercih eden birçok kişiye ulaştırılır.
İtalya, Carovigno
...Novello 2023 Extra Virgin Zeytinyağı justpugliafactory, Ekim ayının sonu ile Kasım ayının başı arasında üretilmektedir. Erken olgunlaşan yeşil ve siyah zeytin çeşitlerinden elde edilmektedir. Kokusu sebze aromalarıyla zengindir. Acı ve baharatlı tadı iyi bir dengeye sahiptir. Novello justpugliafactory, filtrelenmiş ve dekante edilmemiş bir sızma zeytinyağıdır. %100 İtalyan, üstün kategori sızma zeytinyağı...
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... planda bir tat bırakır. Bu yağ, balsamik ve ferah bir damak tadı bırakır ve çiğ kullanım için idealdir; balık mezeleri, çorbalar ve kırmızı etlerle eşleştirilmesi önerilir. Sızma zeytinyağı ayrıca, tereyağı yerine, kurabiyeler, tatlılar ve keklerde de kullanılmaktadır.
İtalya, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM 100% İtalyan Sızma Zeytinyağı Kaliteli, soğuk sıkım 100% İtalyan sızma zeytinyağı. Olgunluk derecesi doğru olan özel bir zeytin seçkisi ile elde edilmiştir. Mevcut çeşitlerin mükemmel kombinasyonu, dengeli bir tat sunarak yemeklere katma değer sağlar. Meyvemsi açıdan aşırı yoğun olmayan bir yağdır, çoğu damak tadı tarafından, hatta çocuklar tarafından bile sevilmektedir...
İtalya, Maruggio
...Harmonik ekstra sızma Tipik altın sarısı rengi, zeytinlerin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir; zeytin çeşitleri Oliarola ve Cellina'dır. Dengeli bir tada sahiptir, hemen hoş bir badem dokunuşuyla. Orta yoğunlukta bir meyvedir, Akdeniz'in hoş kokularıyla doludur. Şişelerde mevcut: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – 5,00 lt. kaplar. Hafif tadı sayesinde, Armonico Zeytinyağı, orta derecede lezzetli...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Yerli rezene kokusu, sardalyaların, sultan üzümünün tadı ve safranın aroması ile zenginleştirilmiş, Sicilya mutfağının en klasik soslarından biri ile eşsiz makarna yemekleri hazırlamak için. İÇİNDEKİLER: Yerli rezene taze min. %80, taze sardalyalar, hamsi filetosu, sultan üzümü, ÇAM FISTIĞI, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze soğan, tuz, karabiber, safran. Çam fıstığı kabuğu parçaları içerebilir. Paketleme: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
İtalya, Noci
...Mozzarella, pürüzsüz, düzgün ve beyaz renkte bir yüzeye sahip, elastik bir kıvama sahip taze bir peynir türüdür. Tadı tatlı ve hafif, kokusu ise taze ve hoştur. Ustalarımızın becerisiyle farklı şekillerde sunulmaktadır: lokmalık, düğüm, örgü, küçük örgü ve fiordilatte. Genellikle mozzarella, taze olarak tek başına aperitif olarak (fiordilatte tipik olarak dilimlenip sızma zeytinyağı ve domatesle tatlandırılarak ünlü caprese salatasının temelini oluşturur) veya garnitür olarak, ana yemeklerle birlikte ve salataların hazırlanmasında kullanılmaktadır.
İtalya, Arquà Petrarca
... karakteristik ve yenilikçi Veneto yağ fabrikasında, zeytinlerin işlenmesinde modern yöntemler kullanılmakta; hasat, meyvenin ezilmeden önce zarar görmemesi için titizlikle elle yapılmaktadır. Frantoio Colli del Poeta'nın sızma zeytinyağı üretimindeki titiz ve dikkatli çalışma dışında, yağın kalitesi ve karakteristik tadı üzerinde Colli Euganei bölgesinin yerel zeytin çeşitliliği de büyük bir etkiye sahiptir...
İtalya, Chiaramonte Gulfi (rg)
... incirlerinin bulunduğu kıyımızın doğal habitatı teraslıdır, bu da onların tüm organoleptik özelliklerini, eser elementlerini ve amino asitleri korumasını sağlar. Sofralık Üzüm Sicilya, İtalya'da sofralık üzüm üreten ikinci bölgedir. Akdeniz subtropikal iklim koşulları sayesinde, Temmuz'dan Ekim'e kadar Vittoria, Italia ve Apirene üzüm çeşitleri ile pazarlarda yer alabiliyoruz. Zeytinyağı Zeytinyağı...
İtalya, Imperia
...Cannelle Yağı, "Monocultivar Taggiasca" çeşidinden elde edilen bir sızma zeytinyağıdır. Monocultivar yağı, diğer ticari yağlardan ayıran kendine özgü organoleptik özellikleri ile benzersizdir. Taggiasca zeytinleri, sızma zeytinyağı üretiminde en ünlü çeşitlerden biridir. Cannelle Yağı %100 doğaldır, saflığı nazik ve hoş meyvemsi tadı ile kendini gösterir. Akdeniz mutfağındaki tüm yemeklerle ve...
İtalya, Caianello
... sonucunda, sadece en seçkin ve rafine damakları bile aşık edecek mükemmel bir yağ üretme amacıyla zeytinyağı tadım uzmanları, şefler ve gastronomi eleştirmenleri ile birlikte geliştirilmiştir. Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen çok düşük asiditeye sahip yağ, her türlü yemeğe uygundur. Zeytinlerimiz, yeşil rengin daha koyu ve siyah hale gelmesini önlemek için ilk olgunlaşma döneminde toplanmaktadır...
... mükemmel bir sos haline getirmektedir. Tipik tadı ve yoğun aroması, içine biraz ekmek batırarak en iyi şekilde tadılmaktadır. "OLIOTOLA" sızma zeytinyağı, Sicilya (İtalya)'da yetiştirilen zeytinlerden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmekte ve filtre edilmemektedir; %100 İtalyan ürünüdür. Hasat dönemi Ekim'den Kasım'a kadar sürmekte, zeytinler elle toplanmakta ve hemen yağ değirmenine götürülmekte, her akşam işlenerek çok düşük asidite sağlanmakta ve değerli bileşenleri ile Sicilya yağının karakteristik tadını korumak için özen gösterilmektedir.
İtalya, Moscufo
...Yüzyıllık zeytinliğimiz, organik tarım ilkeleriyle yetiştirilmekte ve İtalya'nın en eski D.O.P. bölgesi olan Aprutino-Pescarese'deki üreticiler listesine kayıtlıdır. Mükemmel kalitede sızma zeytinyağı üretmektedir. Açık yeşilden altın sarısına kadar değişen meyvemsi ve aromatik bir renge sahip olup, özellikle düşük bir asiditeye sahiptir. Nazik tadı, her türlü yemeğin kullanımına uyum sağlar çünkü tek tek yiyeceklerin tadını örtmez ve iyi organik zeytinyağı sevenler tarafından takdir edilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play