Sudem Pastacılık, 2006 yılından bu yana en kaliteli ürünler üreten ve ürünlerini Avrupa ve diğer ülkelere ihraç eden Antalya/Türkiye merkezli ekmek ve pasta karışımı üreticisi bir firmadır. Dünden bugüne gelen, geleneksel pişirme tarifleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı unlu mamuller ve pasta spesiyaliteleri üretiyoruz. Spesiyalitelerimiz arasında Ekmek Karışımları, Kek ve Past...
Fransa, Castelnaudary
...Taze olarak, meze olarak tost veya köy ekmeği üzerinde ya da yemek olarak pişirilerek tadına bakılmalıdır. Yağ: 50,1 g Doymuş yağ asitleri: 22,9 g Karbonhidratlar: 1,6 g Şekerler: 0 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 0,41 g...
Fransa, Cournon D'auvergne
...İçindekiler: Butternut* (61%), Fourme de Rochefort* (14%) (süt, tuz, peynir altı suyu), pişirme suyu, ayçiçek yağı*, soğan*, elma sirkesi*, tuz, pirinç unu*, muskat cevizi*. * Organik Tarım ürünüdür - alerjen Kullanım önerileri Kızarmış köy ekmeği dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir, ayrıca tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz...
Bulgaristan, Rakovski
...Yağlı ördek ciğeri ezmesi (foie gras) kutuda, 0.150 kg Malzemeler: Ördek ciğeri, %90 su, porto, şeker, tuz, baharatlar, antioksidan E316, koruyucu: E250 Saklama: Kuru ve serin bir yerde saklayın. Saklama sıcaklığı: 0 ° ile 4 ° C arasında. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. 3 güne kadar tüketin. Sıcak tost veya köy ekmeği ile servis yapın. Fiyat: 4,50 €...
Avusturya, Enzersdorf An Der Fischa
...Sohbetli bir ortamda, bu soğanla zenginleştirilmiş yağ, hoş bir misafirdir. Kızarmış köy ekmeği üzerinde biraz ince doğranmış sarımsak ve soğuk bir bira ile - herkes oturmaktan memnun kalır.
... çok seviliyor! Makarna ile, lor peynirli sürme, koyun peyniri ile, yumurta yemeği ile, taze köy ekmeği üzerine atıştırmalık olarak veya peynirle ve salata sosunda mükemmel bir uyum sağlar. Hayal gücüne sınır yok! Sadece deneyin!
Belçika, Marche-En-Famenne
...Boulangerie - Pâtisserie Delhaye: "Hızlı yapılan" ekmek yapmıyoruz. Dört nesildir, 140 yılı aşkın bir süredir, en iyi unları seçiyoruz ve bunları, ustalık, doğanın doğasına saygı ve titizlikle yapılan süreçler doğrultusunda işliyoruz. Amacımız, müşterilerimizin "iyi ekmek" tadını koruması ve bunu gerçek değerinde takdir etmesidir. Ürünlerimiz: Köy ekmeği, manastır ekmeği, ekşi mayalı ekmek, tam buğday ekmeği, tam tahıllı ekmek, kepekli ekmek ...
...Royaumeix'te buğday, çavdar ve einkorn gibi tahıllar yetiştiriyoruz ve bunları taş değirmenimizde un haline getiriyoruz. Bu üretim, el yapımı ve odunla ısıtılan fırında pişirilen çeşitli ürünlerimizi, doğal veya tohumlu ekmeklerimizi, ayrıca çörekler ve unlarımızı yapmamıza olanak tanıyor. Özel Ürünler: Doğal veya tohumlu buğday unu ekmekleri, einkorn ekmeği, çavdar ekmeği, köy çörekleri, sandviç ekmeği, tohumlu fougasse, unlar, tortillalar ve einkorn kabukları;...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play