İtalya, Radicofani
Cacio di Pienza'nın üretimi, köklü bir geleneğe sahip olup, nesilden nesile günümüze kadar aktarılmıştır. Süt üreticileri, Cotignano Kooperatifi'nde bir araya gelerek, işleme yöntemlerini kullanmakta ve korumaktadırlar: Val d'Orcia'nın meralarına özgü bitkilerden aldığı özel aromalarla süt temini, rafine olgunlaştırma teknikleri ve en önemlisi, peynirin kalitesine özel bir özen gösterilmesi. Koope...
İtalya, Giuliano
...Farina "00", su, mayalı Madre (doğal maya, un, 0 numara yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, ricotta, Tropea soğanı, kırmızı biber, patlıcan, pecorino romano, sızma zeytinyağı.
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo Reale, Caseificio Pioggia tarafından üretilen en büyük peynir olup, başlangıçta yaklaşık 6 kilogram ağırlığındadır. Bir yıl olgunlaşma süresinin ardından peynir yaklaşık 4,8 kilogram ağırlığa ulaşır. Kış aylarında üretilen Caciocavallo Reale, Primitivo di Manduria gibi iyi bir kırmızı şarapla birlikte eşlik eden eşsiz bir tat sunar. Bu peynir, zengin ve karmaşık bir tat arayanlar için idealdir ve yemekleri ve aperatifleri zenginleştirmek için mükemmeldir.
İtalya, Sant'ilario D'enza
... sunuyoruz. Standart Parmigiano Reggiano'nun yanı sıra, Organik Parmigiano Reggiano, “Dağ Ürünü” sertifikalı olanı ve nihayetinde “Sadece İtalyan Kırmızı Lekeli” olanı üretiyoruz. Peynir yelpazemiz geniş ve çeşitlidir: en sevilen DOP'lar arasında Grana Padano ve Pecorino Romano'yu sunuyoruz, ayrıca mozzarella di bufala ve burrata gibi taze peynirler ve vejetaryenler için uygun olgun peynirler, örneğin...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play