Macaristan, Budapest
...Kibbled soğan ve soğan tozu, birçok mutfak uygulamasında temel bileşenlerdir. Kibbled soğanlar ince dilimlenip kurutulmuşken, soğan tozu dehidre edilmiş, öğütülmüş soğanlardan yapılır. Her iki form da baharat, karışım ve et ovma karışımlarında kullanılır. Kibbled soğan, çorbalara, güveçlere ve fırın yemeklerine tatlı bir lezzet katarken, soğan tozu neredeyse tüm tuzlu yemeklerde çok yönlüdür. Etkilerini korumak için, her ikisi de hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzak bir yerde saklanmalıdır.
Ukrayna, Pervomaysky
...Durum buğdayı vermiselli (94.8%) (durum buğdayı unu, içme suyu), kurutulmuş sebzeler (4.3%) (değişken oranlarda: havuç, soğan, kızarmış soğan (soğan, rafine ayçiçek yağı ile deodorize edilmiş), maydanoz kökü), değişken oranlarda kurutulmuş otlar karışımı (pırasa, maydanoz ve dereotu), değişken oranlarda öğütülmüş baharatlar karışımı (karabiber, yenibahar, defne yaprağı).

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play