Portekiz, Santarém
...her parçanın doğal sularını ve lezzetlerini korumasını sağlamak için titizlikle hazırlanır. Monte Safira'nın yalnızca en iyi malzemeleri kullanma konusundaki kararlılığı, her lokmada kendini gösterir ve tat deneyimi hem tatmin edici hem de unutulmazdır. Özel günler veya günlük yemekler için mükemmel olan bu domuz filetosu, Portekiz'in zengin mutfak mirasının bir kanıtıdır.
...Donmuş domuz ayakları sunuyoruz, yüksek kalitesi ve tazeliği ile tanınmaktadır. Bu ürünler, çeşitli mutfak uygulamaları için idealdir ve sıkı hijyen ve güvenlik standartları altında işlenmektedir. Donmuş domuz ayaklarımız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için farklı ambalaj boyutlarında mevcuttur. Hızlı teslimat ve mükemmel müşteri hizmeti garantisi veriyoruz, böylece mutfağınız için en iyi ürünleri almanızı sağlıyoruz. Donmuş domuz ayakları söz konusu olduğunda, deneyimimize ve kaliteye olan bağlılığımıza güvenin.
Fransa, Castelnaudary
...Geleneksel tarife göre, Maison Rivière cömert ve lezzetli bir cassoulet hazırlıyor; bu, bölgenin ve sakinlerinin karakterini yansıtıyor. Taze sebzelerle hazırlanmış bir et suyunda pişirilmiş yumuşak fasulyelere, Fransa menşeli domuz eti ile atölyelerimizde üretilen Toulouse sosisi ve konserve ördek kanatları ekleniyor.
Belçika, Berlaar
... ABD Doları/Ton Dondurulmuş Domuz Başları, kulaklı ve burunlu, karton, ALMANYA – 950 ABD Doları/Ton Dondurulmuş Domuz Yarım Başları, karton, ALMANYA – 670 ABD Doları/Ton Dondurulmuş Domuz Kalpleri, karton, ALMANYA – 900 ABD Doları/Ton Dondurulmuş Domuz Arka Ayakları, karton, ALMANYA – 1220 ABD Doları/Ton Dondurulmuş Yumuşak Kemikler (domuz), karton, ALMANYA – 1,92 ABD Doları/Ton Dondurulmuş Yumuşak...
Fransa, Malataverne
...Malzemeler Domuz yağı, tavuk ciğeri, baharatlı chorizo %20 (domuz eti (AB menşeli), tuz, süt tozu, dekstroz, baharatlar, et aroması, antioksidan E316, koruyucu E250, renklendirici E120), su, kırmızı biber, yumurta, tuz, karabiber, acı biber %0,1...
Fransa, Castelnaudary
...Fransız mercimekleri, ördek konfit, Fransa menşeli but, Fransa menşeli domuz sosisi, Fransa menşeli domuz konfit, domuz derisi, pişirilmiş et suyu, sarımsak, domates, tuz, karabiber, baharatlar. ŞEFİN TAVSİYESİ: Mercimekleri bir Cassoulet gibi pişirmeye karar verdim. Onları bir toprak kapta, fırında ½ bardak su ekleyerek ısıtıyorum. Onları hafif sarımsaklı yeşil salata ve bir Minervois ile birlikte tadıyorum. Efsaneye göre, 1 Ocak'ta yenilen mercimekler, bize yıl boyunca para getirir. Her ayın başında yenildiğinde, bize demir kazandırır.
Fransa, Saint-Brice-En-Cogles
...Donmuş Domuz Eti, Domuz Ayakları, Domuz Kaburgaları, Domuz Dili, Domuz Karkası, Domuz Omuzu - Dünyanın en büyük donmuş domuz eti kesimhanesinden biriyiz (FR 35 -257-002 CE). Domuz eti, karkaslar ve domuz kesimleri toptan ve perakende ticareti ile uğraşıyoruz. Profesyonel hizmet sunuyoruz ve et teslimatında esnek koşullar ile cazip fiyatlar sağlıyoruz. Dünyanın en kaliteli pazarlarına ihracat...
Fransa, Auros
...IGP 6 kg (kemiksiz) Serbest dolaşan "kırmızı et" domuz eti, 14 ay olgunlaştırılmış Büyük bir Bayonne Jambonu. Piyasada bulunan Bayonne jambonlarıyla gerçek, büyük bir fark var. Rekabetten sıyrılmak için ideal, makul bir fiyatla. Ürünle birlikte sağlanan plastik kaplama ve fiyat etiketleri.
ufs.country_names.RU, Moscow
... çeşitli sebzeleri turşulamak için kullanılır. Kullanım Alanları Kıyma, ezmeler, et yemekleri ve domuz ile kuzu eti, balık yemekleri, garnitürler, sebzeler. Tat Acı baharatlı Besin Değeri 100 gr. Başına Protein (g / 100g)… 6,5 Yağ (g / 100g)… 6,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 69 Enerji Değeri (kcal / 100g)… 360...
Romanya, Bucuresti
...tavuk, hindi, bıldırcın, koyun, salyangoz ve diğerleri), hepsi taze veya dondurulmuş olabilir - Tüm türde konserve. Et, meyve, sebze, turşu, hazır yemek, reçel ve diğerleri olabilir - Tüm türde şarküteri ürünleri: salam, sosis, jambon, sosis, pate, mortadella ve diğer türler - Süt ve Yumurta, süt tozu, süt, peynir, beyaz peynir, keçi peyniri, keçi beyaz peyniri, toz yumurta - Tüm türde baharatlar...
... - Yağda Konserve Domuz Eti, Sucuk ve Av Etleri - El Yapımı Peynirler - Çikolata ve Meyve Reçelleri - Saf Bal - Arı Poleni - Ekolojik Bitkiler ve Baharatlar El yapımı ürünlerimizin en iyi tadını çıkarın ve cildinize iyi gelecek kozmetiklerle kendinizi şımartın.
QUEILLE ATELİYELERİ, gıda endüstrileri için paslanmaz çelik ekipmanların tasarımı, üretimi ve montajında uzmanlaşmıştır. Et, balık ve tüm gıda zinciri (konserve, pastacılık vb.) ürünlerinin işlenmesi için uygun makine, ekipman ve hizmet yelpazeleri sunuyoruz. Böylece sığır, koyun ve domuz kesimi için uygun makineler, büyük ve küçük baş hayvanlar için taşıma, ayırma ve tutma makineleri, raylar...
Romanya, Bucharest
... etiketi üretebiliyoruz. İhraç ettiğimiz geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır: Konserve Et: Konserve karaciğer püresi - domuz/kanatlı/hayvan eti - sürülebilir macun / dilimlenebilir, ek maddeli veya ek maddesiz; Sebze Püreleri - standart veya ek maddeli; Kendi suyunda konserve et - domuz/ sığır/ hindi ve şarküteri türü.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play