Almanya, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9, premium kurutulmuş mantar, zengin, topraksı tadı ve umami notlarıyla değerli bir üründür. Çorbalar, soslar ve risottolar için ideal olan bu mantar, geniş bir mutfak uygulamaları yelpazesine derinlik katar.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
Oliba suyu Bu ürün, zeytin ve yapraklardan elde edilen suyu olup, organik zeytin ağaçlarındaki polifenolleri yüksek konsantrasyonlarda içermekte ve öğütme sürecinde elde edilen hidrosolüble zeytin parçalarından yapılmaktadır. Daha sonra, ürünün stabilitesini, özelliklerini ve mikrobiyolojisini garanti altına almak için bir pastörizasyon ve konsantrasyon sürecine tabi tutulur. Süreç, polifenoller...
Almanya, Langweid Am Lech
...Boletus, dilimler, granül veya toz. Organik veya konvansiyonel kalitede mevcuttur. Organik ve konvansiyonel porcini mantar dilimleri A, çeşitli boyutlarda granüller ve temizlenmiş ve sterilize edilmiş toz.
İsviçre, Küsnacht
...Kurutulmuş mantarlar gerçek bir lezzet olup, bir dizi besin maddesi içermektedir. Çeşitli yemekleri zenginleştirir ve işlenmesi kolaydır. Sunulan mantarlar, stratejik ortaklarımız tarafından yetiştirilmekte veya doğal ortamda toplanmaktadır. Kurutulmuş mantarların yüksek kalitesi ve güvenliği, ortaklarımızın en son teknoloji temizlik ve işleme ekipmanları kullanarak sağlanmaktadır. Ürünler, kontrollü bir tedarik zincirine tabidir. Tüm yaygın kesimler mevcuttur.
İspanya, La Coruña
...Kurutulmuş mantar çeşitleri: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha...
İspanya, Rabanales (zamora)
...Yerli porcini mantarları (boletus edulis) taze olarak Aliste (Zamora), İspanya bölgesinden. Faundez Gourmet'te, bunları toplayarak taze, dondurulmuş, kurutulmuş ve konservelenmiş ürünlere dönüştürmek için seçimlerini sağlıyoruz. Biz toptancıyız.
Île-de-France'da Varreddes'te bulunan çiftliğimiz, kısa devre ile el yapımı makarnalar oluşturmak için sert buğdayın sürdürülebilir tarımına kendini adamıştır. Birkaç nesildir çiftçi bir aile tarafından kurulan çiftliğimizde, sert buğdayımızı ve diğer ürünlerimizi çevreye saygılı bir şekilde yetiştiriyoruz. 2020 yılında, taş değirmenlerde öğütme tekniğini kullanarak çiftlikte makarna üretim faaliy...
İtalya, Mortara
...* (Boletus Edulis ve ilgili grubu) (3,7%). *Malzeme (kurutulmuş/liofilize). ÜRETİMİ YAPILAN TESİSTE KULLANILAN: KEREVİZ, SUSAM TOHUMU, HARDAL, SOYA. 100 g için besin değerleri: Enerji: 335 kcal / 1403 kJ Yağ: 1,0 g - Doymuş yağ asitleri: 0,2 g Karbonhidrat: 74,0 g - Şekerler: 0,4 g Lif: 1,1 g Protein: 7,3 g Tuz: 2,5 g Porsiyon: 2/3...
Polonya, Leszno
... mm arasında. Müşteriye göre ayıklama ve paketleme (siyah/mavi kutu, isteğe bağlı olarak tacki-). Ayrıca, yıkanmış ve dilimlenmiş mantarlarımız var, çeşitli paketleme türlerinde (torbalar, tepsiler, kutular, müşteri talebine göre) paketlenmektedir. Ek olarak, 2. Orman mantarları: Taze sezon Temmuz'dan itibaren başlar. Müşteri talebi üzerine şunları sağlayabiliriz: - cazzi - boletus - chanterelle...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play