Ukrayna, Chornomorsk
...Yüksek kaliteli at kuyruğu kökü, toptan ot At asması yapraklarından yapılan yemekler oldukça popülerdir. Taze yapraklar değil, kurutulmuş olanlar kullanılır - kurutma sırasında fermantasyon gerçekleşir ve hoş bir tat kazanır, karakteristik acılık kaybolur. Köklerden ve rizomlardan elde edilen öz, sarı bir boya verir; yapraklar ve gövde ise yeşil bir boya sağlar. Rizom, deri tabaklamak için...
Almanya, Bad Bramstedt
...Kesilmiş biberiye, baharatlı ve acı bir ot buketi sunar ve içerdiği uçucu yağlar sayesinde yoğun bir aroma ile etkiler. Biberiyenin reçineli kokusu hemen çam, ladin ve tütsü anılarını canlandırır. Taze bir dal olarak ya da kurutulmuş, kesilmiş veya toz haline getirilmiş yapraklar olarak - biberiye, kuzu ve koyun eti, dana eti, dana gerdanı, domuz rosto, tavşan rosto, güveç, av etleri ve kümes...
Yunanistan, Corfu
...Yerel çeşitlerden elde edilen yumuşak ve yabani meyvelerden reçeller, yumuşak ve yabani çiçekler ile meyvelerden jöleler, kaşık tatlıları ve kurutulmuş yerel meyvelerden, aromatik bitkiler ve otlarla hazırlanan lokmalıklar, yeşil ve kurutulmuş domateslerden, çok renkli biberlerden ve keçi peyniri ile yapılan özel mezeler (paté), baharatlı ekşi tatlı soslar (chutney) ve Kerkira'ya özgü küçük...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play