... bataklıklarında el ile toplanmaktadır.
Armagnac: Fransa'nın Güney-Batı bölgesine ait bu ünlü içki, odunsu bir nota ve olağanüstü bir aromatik derinlik katmaktadır.
Kavrulmuş Çam Fıstıkları: Özenle seçilmiş ve kavrulmuş bu çam fıstıkları, çıtır bir dokunuş ve ince bir fındık aroması ekler.
Kullanımlar:
Sel Gascon, yemeklerinizi zarif ve lezzetli bir şekilde süslemek için idealdir:
Etler: Bir ızgara biftek, bir ördek göğsü veya kuzu pirzolası üzerine serpiştirerek tatları artırın.
Referans:SELGASCON...
...Yoğun yakut mavi rengi. Kuru, ancak harika meyve tatları.
Böğürtlen, erik ve ahududu ipuçları. Kadehin üst kısmında mor çiçek notları, meşe olgunlaşması sayesinde zengin baharatlarla yuvarlanmış.
Her türlü etle mükemmel bir uyum sağlıyor; özellikle kızartmalar, rosto biftek veya bonfile; tavuk; kuzu ve domuz eti.
... şekline dönüştürmek için yanınızda: biftek, sosis, börek, ... Çiftlikten satış noktalarımıza kadar, patronumuz, tabağınızda bulacağınız kaliteli eti kendisi seçiyor. Bu kalite garantisi, PG Vian'ın ürünlerinin güvenliği ve kalitesi konusundaki ciddiyeti ile tanınmasını sağladı. Tüketici yanılmadı. Tadıyor ve geri geliyor.