İtalya, Orbassano
...Su, yumurta ve irmik karışımı, bu makarna şekli için mükemmel karışımı oluşturur; bu makarna, boru şeklinde ve pürüzlü, çizgili bir yüzeye sahiptir. Bu doku, sosları yakalamak ve tutmak için tasarlanmıştır, bu da onu zengin ragù (et sosu) ile mükemmel bir eşleşme haline getirir.
Ukrayna, Novomoskovsk
...BM Gıda Komisyonu, amaranth'ı 21. yüzyılın bir kültürü olarak tanıdı. Tüm bilinen tahıllar arasında en büyük olanı - karmaşık, faydalı karbonhidratların %86 içeriği, düşük yağ içeriği - %0.3, yüksek kalori içeriği - 359 kcal. Amaranth irmiği, ekstra kilo alma riski olmadan çok besleyici ve doyurucu hale getirir. Set, üç süper gıda içerir: amaranth, chia ve quinoa. Bileşim: %100 amaranth irmiği...
Çek Cumhuriyeti, Praha 1
... çeşitli yöntemlerle hazırlanabilir, bu da onu birçok yemek için mükemmel bir seçim haline getirir. Parlak ve tatlı lezzetleri, makarna ve salata gibi yiyeceklerle uyum sağlar, hoş bir tat ve doku ekler. En iyi tahıl ürünlerinden biri olarak, Sarı Mısır işlenmek veya yem hammaddesi olarak da idealdir. Bugün Sarı Mısır siparişi verin ve zengin tadını ve çok yönlülüğünü keşfedin.
...Fiyonk Makarna Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g...
İtalya, MILANO
...1886'dan beri önemli bir görevimiz var: eşsiz bir makarna ustaca yaratmak ve bir geleneği taviz vermeden sürdürmek. Kazanımlar, ilerlemeler, ince ayarlar tarihimizle doludur ve her geçen gün, dünyanın dört bir yanındaki masalara gerçek İtalyan mutfağının tadını getirmemizi sağlar. De Cecco'nun hikayesi uzaktan başlıyor. 1831'de, İtalya henüz birleşmemişti ve Nicola Antonio De Cecco, Fara San Martino'da değirmencilik faaliyetlerine başlıyor. PAKETLEME 4 X KG 3 1 PAKET KG 3 = EURO 4,60 1 PALLET 48 PAKET 4 SON KULLANMA TARİHİ 26/06/2027 MINIMUM SIPARIŞ 30 PALLET...
Fransa, Paris
... kapalı olan kurutma ünitelerinde yaklaşık 12 saat daha dinlenmeye bırakılmaktadır. Kaba ve kalın yüzeyi sayesinde, bu makarna kesimi, baharatları ve sosları hapsetme eğilimindedir, böylece temel tatların çoğunu artırmaktadır. Net ağırlık:500g...
Tunus, Tunis
...Üstün kaliteli sert buğday irmiği. Doğrudan fırında pişirilir ve ön pişirme gerektirmez. KATEGORİLER: Gıda Tarım Ürünleri, Makarna, Özel Makarna Mevcut Ağırlık: 250 g Pişirme: doğrudan fırında Karton Başına Ağırlık: 3 kg Enerji Değeri: 350 kcal Protein: > 10,5 g Karbonhidrat: < 75 g Yağ: < 2,5 g Nem: < 13 % Kül Oranı: < 1,1 %...
İtalya, Messina
...Bu sadece bir antep fıstıklı makarna değil, aynı zamanda Sicilya sert buğdayından ve elverişli çevre koşullarından doğan bir gelenektir. Doğal ve yavaş kurutma, ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırır. El yapımı üretim, saflığı garanti eder; bronz kalıplama ise mükemmel pişirme tutuşu ve soslarla iyi bir etkileşim sağlar. Her zaman benzersiz ve tanınabilir bir tat elde etmek için sadece Sicilyalı buğdaylar ve yüksek kaliteli antep fıstığı kullanılır. Çeşitli formatlar: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Birleşik Krallık, London
...www.obamakarnar.com Spagetti Arpa Rigatoni Küçük Boncuklar Rotini Charleston Kürekler Büyük Boncuklar Erişte Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Büyük Fusilli Büyük Kürekler Penne Rigate Büyük Kabuklar Sedani Rigati Farfalle Kuskus Küçük Kabuklar Lumache Liche Taç Tekerlekler Yıldızlar İğne Bucatini Hızlı Penne Makarna Hızlı Fusilli Makarna Üç Renk Tam Buğday Makarna Tam Un Makarna Arpa Anlık Maya Rafine Ayçiçek Yağı www.obamakarnar.com...
Slovenya, Krmelj
... şekilde emip sergilemesini sağlar. Zengin bir domates bazlı sos, kremalı peynirli bir tarif veya hafif bir sebze suyu ile karıştırıldığında, kıvrımlarımız zarafet ve yaratıcılık katmakta, mutfak yaratımlarını geliştirmek isteyen makarna tutkunları arasında popüler bir tercih haline gelmektedir. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi organik ve vegan özelliklere sahiptir. Porsiyon boyutu: 100g Enerji içeriği: 1555kj / 366,2 kcal Toplam yağ: 1,09g Doymuş yağ: 0,25g TOPLAM KARBONHİDRAT: 77,02g Şekerler: 4,82g Lif: 1,17g Protein: 11,89g Tuz: 0,07g...
Polonya, Węgorzewo
...Polonyalılar, patatesleri lif açısından zengin makarna ve irmik ile değiştirmeye giderek daha istekli hale geliyor. Bu ürünlerin sunduğu büyük çeşitlilik sayesinde, Polonya ve Avrupa mutfağında bu ürünlerle birçok lezzetli ve değerli yemek hazırlamak mümkün. İtalyan spagetti mi yoksa Polonyalı lahana dolması mı? Bu yemekleri hazırlamak için gerekli tüm ürünleri makarna ve irmik toptan satış...
Fransa, Paris
...Kırmızı Tagliatelle, organik sert buğday irmiği, organik domates tozu ve organik pancar tozu ile yapılmıştır. Yeşil Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ve organik ıspanak tozu ile yapılmıştır. Beyaz Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ile yapılmıştır. Gluten içerir ve yumurta ile soya izleri içerebilir. 100g kuru makarna için ortalama besin değerleri: ENERJİ - 1570kj / 370kcal PROTEİNLER - 12g KARBONHİDRATLAR - 75g, bunların 1,3g'si şeker YAĞLAR - 1,5g, bunların 0,3g'si doymuş yağ asitleri LİF - 4g TUZ - 0,01g Ean13:3701511701857 Referans:tagliabio3couleurfrance1...
İtalya, Ceglie Messapica
...Modifiye atmosferde taze sert buğday irmiği makarna.
Almanya, Neumagen-Dhron
... ekleyebiliyoruz, çünkü üzüm çekirdeği unumuz doğal olarak glütensizdir. Ancak bu küçük miktar, makarnalarımızı özel kılan bir şey yaratmak için yeterlidir: koyu renkli üzüm çekirdeği makarnaları, lezzetli çekirdek tadı ve bolca diş hissi ile! Üzüm çekirdeği makarnaları, vegan bir doğal üründür ve protein ve lif kaynağıdır. Özel ve sıradışı bir makarna olarak, her gurme ve doğal gıda dükkanını zenginleştirir.
Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• İrmikten yapılmış kuru makarna, zeytin, beyaz peynir, domates, yeşil biber. • Premium kalite ve en iyi tat. • %100 doğal - lezzet artırıcılar, aromalar, katkı maddeleri, koruyucular vb. yok. • Karbonhidrat açısından zengin. Yunanistan'ın Peloponez bölgesinde yetiştirilen durum buğdayı irmiği, yerel kontrol altında olan çiftliklerden taze yumurtalar ve diğer malzemeler yerel çiftçilerden temin edilerek atölyemizde yoğrulup kurutulmaktadır. Bir lokma makarnada tüm Akdeniz lezzetleri.
Litvanya, Kaunas
... neden olmaz ve doğru şekilde pişirildiğinde sağlık ve güzelliğin sırrı olabilir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1501 kJ / 356 kcal Yağ Doymuş yağ asitleri: 1,5 g 0,5 g Karbonhidratlar Şekerler: 74,0 g <0,3 g Proteinler: 12,0 g Tuz: 0,5 g*...
Fransa, Olivet
...Referans 3380390197403 Fransa'daki atölyelerimizde üretilmiştir. Beyaz hamur açık bir renge sahiptir ve daha nötr tadı, farklı malzemelerle kolayca uyum sağlar. Kullanım önerileri Makarna, bol tuzlu kaynar suya atılmalı, "al dente" pişirme için 7 dakika ve yumuşak pişirme için 9 dakika pişirilmelidir. Süzün ve bu makarnaları sıcak olarak, üzerine bir miktar zeytinyağı gezdirerek veya tercih ettiğiniz bir sosla birlikte tadını çıkarın. Üst düzey beyaz sert buğday irmiği * *organik tarımdan elde edilmiştir...
İtalya, Catania
...Sicilya'da yetiştirilen yüksek kaliteli Russello sert buğdayından elde edilen, bronzdan çekilmiş ve yavaş kurutulmuş makarna. 500 gramlık paket.
Tunus, Hammam Sousse
...Tunuslular makarna kalitesi konusunda oldukça talepkardır, bu da "TUNUS'TA ÜRETİLMİŞ" makarnanın dünyadaki en iyi standartlarda olmasının nedenini açıklıyor. Tunus hükümeti, %100 Durum irmiği unu ile yapılmamış herhangi bir makarnanın ihracatını veya satışını kısıtlamaktadır. Bu, makarnamızın kalitesini garanti etmenin bir diğer nedenidir. Tüm Spagetti Makarna'mız, premium kalitede makarna üretme...
Almanya, Düsseldorf
...BRONZ ÇEKİM Yavaş kurutulmuş Geleneksel yöntem Ekstra kalibre edilmiş sert buğday irmiği Bronzdan çekilmiş ve ham maddenin niteliklerini mümkün olduğunca korumak için yavaş bir kurutma işlemine tabi tutulan el yapımı makarnalar. İÇİNDEKİLER: Sert buğday irmiği, su. AĞIRLIK 0,5 kg MARKA Küçük Prens Harika Gıda Serisi İtalya'da üretilmiştir...
İtalya, Reggio Emilia
Spagni & Spagni, şirketlerin hedeflerine ulaşmalarını desteklemek için bir pazarlama aracı olarak Gıda Hediyesi sunmaktadır. En iyi İtalyan hammaddelerinin, el yapımı ve zanaatkar ürünlerin seçimi ile başlayarak, her ihtiyaca özel bir teklif geliştirmeye kadar her şeyi biz üstleniyoruz. Hediye kutularımızı sürdürülebilir bir şekilde teslim ediyoruz. 360 derece bir şirket olarak, her zaman müşteri...
İsviçre, Bad Ragaz
...UrDinkel Lazanya, lazanyalar arasında "en çok tercih edilen" çünkü gerçekten çok lezzetli! Doğal olarak yüksek mineral ve protein içeriğine sahip! Ambalajda detaylı lazanya tarifi ile birlikte! Malzemeler: Bio Suisse Knospe UrDinkel irmiği (İsviçre) Ürün numarası: 368. Miktar: 300 g...
İtalya, Fisciano
... şunları içermektedir: • Yumurta Makarna: Taze, serbest gezen yumurtalar ve yüksek kaliteli durum buğdayı irmiği ile zengin bir tat ve altın rengi için hazırlanmıştır. • Dolgulu Makarna: Gerçek ve taze malzemelerle hazırlanan ravioli, tortellini ve gnocchi gibi lezzetli bir seçim sunuyoruz. • Bronz Çekilmiş Makarna: Bronz çekilmiş makarnamız, mükemmel bir dokuya sahiptir.
İtalya, Villafranca
... buğday irmiği kullanımıyla her ürünün üstün bir tat ve dokuya sahip olmasını sağlamasıdır. Onu benzersiz kılan, tat, lezzet ve doku açısından eşsiz bir duyusal deneyim sunmak üzere tasarlanmış olmasıdır. Bizi farklı kılan özellikler El yapımı gelenek - Otantik ve geleneksel bir tat. Üstün kalite - Sert buğday irmiği ve saf malzemelerin titiz seçimi. Gerçek yenilik - Geleneksel teknikleri...
İtalya, San Cono
... irmiği ile el yapımı olarak üretilmektedir. Uzun süre dayanabilen "el yapımı makarna" olup, üretim tarihinden itibaren yaklaşık 24 ay boyunca tazeliğini korumaktadır. Bakır kalıplarla yavaş üretim süreci, ürünün en iyi şekilde sosu tutabilen pürüzlü ve gözenekli bir yapıya sahip olmasını sağlamaktadır. Makarna, gıda için uygun raflarda kurutulmakta ve statik hücrelerde maksimum 38° düşük sıcaklıkta...
Belçika, Schoten
Altoni makarna, katkı maddeleri veya koruyucular eklenmeden %100 garantili doğal bir üründür. Doğru viskoziteye sahip homojen bir kütle elde etmek için taze malzemeler ustaca karıştırılır ve sıkıştırılır. Bu, yalnızca taze yumurtaların proteinleri ve en yüksek kalitedeki sert buğday irmiği ile sağlanabilir. Bu nedenle, pişirme sırasında geniş bir köpük oluşmasının Altoni makarnasının kalitesini belirlemesi şaşırtıcı değildir.
İtalya, altamura
... bulunmaktadır. Ürünlerimiz, Unibrands ve markalarıyla birlikte, günümüzde tipik gıda ve fırın ürünleri sektöründe en önemli gerçeklerden biri olarak kabul edilmektedir. Tipik ekmek, focaccia, panfocaccia, pizzalar, taralli, bisküvi, makarna, soğuk dışı hazır yemekler, konserveler ve soslar üretiminde son derece güçlü bir bilgi birikimine sahiptir. Ürünlerimiz, hala eski kurallara göre, güney İtalya...
İtalya, Villafranca
...Yalnızca yüksek kaliteli sert buğday irmiği kullanımı, her ürünün mükemmel bir tat ve mükemmel bir kıvam sunmasını sağlar. Onu benzersiz kılan şey, tat, aroma ve doku açısından eşsiz bir duyusal deneyim sunmasıdır. Bizi farklı kılan özellikler El yapımı gelenek - Otantik ve geleneksel tatlara sahip makarna. Üstün kalite - Sert buğday irmiği ve saf malzemelerin titiz seçimi. Otantik yenilik...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play