İspanya, Daroca-Zaragoza
Üstün kaliteli makarnalar ve özel makarnalar: conchitas, spiraller, yıldız, farfalle, ince erişte, kalın erişte, fideua, galets, harfler, makarna, muhteşem, tohumlar, piston, pluma, spagetti, tagliatelle, köpekbalığı. Sert buğday irmiği ile, sebzeli, yumurtalı, tam buğday, ıspanaklı, organik, kalamar mürekkebi ile. Ayrıca lazanya, kanelloni, galeta unu ve un da üretiyoruz. Büyük tüketim, gıda hizmeti, otelcilik için üretim yapıyoruz.
Belçika, Roeselare
...Endüstriyel makarna üreticisi Belçika + Hollanda'daki tek sert buğday irmiği üreticisi Yumuşak buğday unu üreticisi Un üreticisi...
VALFLEURI, 7 taze yumurtalı Alsace makarnaları üreticileri pazarında liderdir. Büyük dağıtım, restoran ve gıda sanayisi için makarna yaratıcısı olan VALFLEURI, yumurtalı makarna, yüksek proteinli makarna, sanayicilere yönelik makarna, Alsace makarnası, fırın makarnası, catering makarnası ve geleneksel makarna üreten bir firmadır. Dünyadaki makarnaların büyük bir kısmı sert buğday irmiği ve su ile...
İtalya, Santa Maria La Carità
...Kuru Makarna İşleme: kullanılan işleme yöntemi nazik olup, esasen 4 farklı aşamadan oluşmaktadır: Hamur Aşaması: yalnızca %100 İtalyan sert buğday irmiği ve yüksek protein içeriği kullanıyoruz. Her makarna şekli, uygun bir irmik ve su karışımını gerektirir. Soğuk hamur (35°C'yi geçmeyecek şekilde) glutenin, buğdayda bulunan çok değerli bir madde olan "termal denatürasyonunu" engeller. Presleme ve...
İspanya, Madrid
... taze makarnaları. Makarna çeşitlerimiz yalnızca Sert Buğday İrmiği (Triticum Durum) ile yapılmaktadır. Laboratuvar, sürekli evrim ve yeni kombinasyonlar yaratma sürecindeyiz, ayrıca her bir ürünümüzde doğru oranları sağlıyoruz.
Fransa, Firminy
...Çift vida ekstrüzyon teknolojilerindeki uzmanlığıyla Clextral, Legris Industries grubunun bir bölümü olarak, üç ana pazar için anahtar teslim üretim hatları sunmaktadır: - Gıda & Yem: Kahvaltılık tahıllar, atıştırmalıklar, gıda bileşenleri, protein liflendirme, evcil hayvan ürünleri ve yetiştirilmiş balıklar, kuskus irmiği, makarna gibi süreçler. - Yeşil Endüstriler: Kağıt hamuru gibi biyolojik...
... nedenle, taze makarnamız için sadece sert buğday irmiği, şarküteri ürünleri, ricotta peyniri, etler, sebzeler ve diğer hammaddeleri doğrudan üreticilerden seçiyoruz. Müşterilerimize sunmak istediğimiz şey, ürünlerimizin mükemmelliğidir. Nokta... ve Makarna!
İtalya, Racale
... var. Makarna çeşitlerimiz, limon, portakal, kalamar mürekkebi, domates, zerdeçal ve ıspanak ile zenginleştirilmiştir; en çok talep edilen formatlara sadık kalıyoruz. Formatlar arasında trie, sagne incanulate, orecchiette, makarnalar, zeytin yaprakları, salentini ve anellini bulunmaktadır. Şaraplarımız, bazı kategorilerde şarapların asil sınıflarına girmesinin yanı sıra, DOC ve IGP tanınırlığına sahiptir.
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.
Slovenya, Miren
Şirketimiz, kaliteli taze ve kuru makarna üretmektedir; sert buğday irmiği, tam buğday, kavrulmuş buğday, tam irmik ve karabuğday kullanıyoruz. Üretim sürecimizde yumurta, koruyucu veya herhangi bir katkı maddesi kullanmıyoruz; makarnamız yumurta intoleransı olanlar, vejetaryenler veya sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı benimseyenler tarafından tüketilebilir. Ayrıca trüf, domates, ıspanak...
...Şirketim, yalnızca yüksek kaliteli hammaddelerle organik üretim yöntemleri kullanarak kuru makarna, badem kreması ve sert buğday irmiği üretmektedir. Tarım işletmemiz Lombardiya'da yer almakta olup, yaklaşık 80 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. 40 kişi istihdam edilmektedir ve 8 yurtdışı pazarında faaliyet göstermekteyiz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play