Sudem Pastacılık, 2006 yılından bu yana en kaliteli ürünler üreten ve ürünlerini Avrupa ve diğer ülkelere ihraç eden Antalya/Türkiye merkezli ekmek ve pasta karışımı üreticisi bir firmadır. Dünden bugüne gelen, geleneksel pişirme tarifleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı unlu mamuller ve pasta spesiyaliteleri üretiyoruz. Spesiyalitelerimiz arasında Ekmek Karışımları, Kek ve Past...
Almanya, Gnarrenburg
... yapılacak tahıl, ilk adımda suya ıslatılır ve ardından filizlenmeye bırakılır. Bu süreçte, tahıl tanesinden birçok enzim serbest bırakılır; bu enzimler, örneğin proteinleri ve nişastayı parçalar. Filiz yeşil renge dönmeden hemen önce, filizlenen tahıl 35-50°C'de maltlanır (kurutulur). Bu nispeten düşük sıcaklıklarda enzimler aktif kalır. Ardından, kurutulmuş tahıl malt unu haline getirilebilir veya malt ekstresi üretimi için kullanılmak üzere öğütülebilir...
Ukrayna, Pervomaysky
...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
...Ruh malt tozu, öncelikle koyu ekmek ve fırın ürünlerinin üretimi için uygundur. Bu, kavrulma yoluyla değil, fermente edilmiş geleneksel bir çavdar malt unudur. Geleneksel üretim yöntemi, ürüne yoğun ve aromatik bir çavdar tadı ile tatlı-ekşi bir nota kazandırır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play