Polonya, Gorlice
... sergilenmesine olanak tanıyan bir Plexiglas kaydırıcı bulunmaktadır. Plexiglas baskı, kutuya benzersiz bir dokunuş katarak onu harika bir hediye fikri veya masa dekorasyonu haline getirir. Modern görünümü ile kutu, klasik tasarımlardan daha çağdaş olanlara kadar çeşitli iç mekan tasarımlarına uyum sağlar. Bu kutuda şarap mantarlarını saklamak sadece pratik değil, aynı zamanda keyifli hale gelir. Özel anları ve hayatınızdaki önemli anlarda size eşlik eden şarapları anmanın mükemmel bir yoludur.
İspanya, Villafranca De Los Barros
...Mikro Aglomerat Mantar, 0.5/1 veya 1/2 granulometrilerle bireysel kalıplama yöntemiyle üretilmiştir. Bu tamamen küçük boyutlu granülden yapılmış mantarların bireysel kalıplama süreci, homojen bir yoğunluk ve iyi bir mikro granül mantar dağılımı ile sonuçlanarak fiziksel, kimyasal ve şarapçılık açısından yüksek bir performans sağlar. Bu mantarı masa şarapları veya hızlı döngüdeki şaraplar için öneriyoruz.
Fransa, La Cadière-D'azur
...Biyolojik kültür. Elle hasat, kasalarda. Tam sap ayırma, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, doğrudan presleme. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Yoğun turuncu renk. BURUN: Aromatik, uyumlu, narenciye aromaları, kırmızı meyve aromaları. AĞIZ: Uyumlu, yoğun, yağlı, narenciye notaları, kırmızı meyve notaları, greyfurt notaları, yuvarlak, yapılı gövde, yüksek yoğunluk, uzun kalıcılık. Üzümler: Grenache (yüzde 20) / Mourvèdre (yüzde 80) Alkol: yüzde 13 Hacim: 75 cl...
Portekiz, Santa Maria De Lamas
...bu mantarın temel avantajlarıdır. Mantar, şarapla temas eden uç kısmında yüksek kaliteli doğal mantar diskleri bulunan granüle mantar gövdesinden oluşmaktadır. Spark® mantarı, mükemmel mekanik davranış sergilemekte ve şişeleme kolaylığı sunmaktadır.
Fransa, Roubia
...Kültür yönetimi. Manuel ve mekanik hasat. Bütün salkım hasadı, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Seçilmiş mayaların kullanımı, Klasik şarap yapımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Karıştırma, Dengeleme, Hafif filtrasyon, Teknik mantar. Kilolu-kireçli topraklar. Göz Koyu mor renk, ruby yansımalar. Burun Nazik, yoğun, yoğun kırmızı meyve aromaları, hafif...
Belçika, Fleurus
...1918 yılında kurulan, bira, şarap ve elma şarabı kapama uzmanıyız. Agglomerat mantar, doğal mantar, şarap mantarı, bira mantarı, elma şarabı mantarı ve teknik mantarlar üretiyoruz. Doğal veya tıkanmış mantarımız %100 doğaldır ve şarap için idealdir. Agglomerat mantar, elma şarabı kapama için idealdir. Ayrıca meyve şarapları ve şarap ürünleri üretimi için tüm ekipmanları sunuyoruz, örneğin meyve sıkma şişeleme, ayrıca museletler ve kapaklar. Maison Bouchons Leclercq, Fransa'da DIAM bouchage şirketinin tek temsilcisidir.
Fransa, Saint Loubes
... fazla referanstan oluşan geniş bir şarap yelpazesi, şato veya marka isimleri altında - Şarap mahzenlerimizde stokta bulunan prestijli büyük sınıflandırılmış şaraplar - Uluslararası tüketicilerin trendleri ve ihtiyaçlarıyla uyumlu bir köpüklü şarap yelpazesi - My Bottle adı altında, tamamen kişiselleştirilebilir (şarap, mantar ve marka seçimi dahil) bir özel üretim hizmeti, 6000 şişeden itibaren GRANDS VINS DE GIRONDE ekibi, Bordeaux veya başka yerlerden, sakin veya köpüklü, Fransa'da ve uluslararası alanda tüm şarap ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek kapasitededir.
İtalya, Città Di Castello
... zeytin ezmesi, acı sos, trüf veya mantar ile domates de sunmaktayız. Ayrıca kavanozda kurutulmuş trüf de bulunmaktadır. Restoranlar için mükemmel dondurulmuş porcini ve trüf sunuyoruz. Umbria ve Toskana şarapları. 1990'dan beri Tartufi Bianconi, trüf spesiyaliteleri ve trüf yağı ile risotto gibi trüf sosları üretmektedir. Ayrıca kurutulmuş/dondurulmuş mantar ve trüf de mevcuttur. Şarap ve EVO da sağlıyoruz. Size katalogumuzu göndermekten memnuniyet duyarız! Yeni ürün katalogumuzu size göndermekten mutluluk duyarız ve daha fazla bilgi için her zaman hazırız.
... Douro şarapları üretmektedir. Douro şarapları gibi yoğun ve gövdeli şaraplar üretiyoruz. Aslında, QUINTA DO ROMEU (yaklaşık 5.000 hektar ve aynı zamanda Azeite Romeu DOP ve Korkuluk üreten) tamamen organik ve sertifikalıdır, bu da tarımda herhangi bir kimyasal ürün kullanmadığımız anlamına gelir. Korkuluklar, Quinta do Romeu'nun büyük bir kısmını kaplamaktadır. Her korkuluğun kabuğu, Quinta personeli tarafından her 10 yılda bir, genellikle Haziran ve Temmuz aylarında çıkarılmaktadır. Korkuluğumuz, şaraplar için mantar üretimine yöneliktir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play