Almanya, Heidelberg
...Maydanoz 4mm STD, taze, yeşil bir lezzete sahip, kurutulmuş, iri doğranmış maydanozdur. Genellikle çorba, salata ve soslar için süsleme ve baharat olarak kullanılır.
Macaristan, Budapest
...Çemen tohumu, baklagil olarak sınıflandırılan benzersiz bir baharattır ve biraz acı tadı ile güçlü aroması ile bilinir. Bu tohumlar, beş baharatlı Bengal karışımının bir parçası olarak, Hint mutfağında temel bir malzemedir. Uzak Doğu'da çemen, turşu baharatı olarak kullanılırken, kuru formunda baskın aroması ve tadı nedeniyle az miktarda kullanılır. Toz haline getirilmiş çemen, falafel, nohut yemekleri ve patates püresine eklenebilir. Çemen, çay olarak demlendiğinde tatlı akçaağaç şurubu gibi bir kokuya sahip olmasına rağmen, oldukça acıdır ve dikkatli kullanılmalıdır.
Polonya, Brzozów
...Jarzynka baharatı, birçok yemek için evrensel bir baharattır. Kurutulmuş sebzeler, otlar ve zerdeçal üzerine kurulmuştur. Yemeklerin tadını mükemmel bir şekilde vurgular ve onlara hoş bir sebze aroması katar. Jarzynka, gereksiz kimyasal katkı maddeleri, maya veya tat artırıcılar içermez. & Nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> Tuz, şeker, kereviz, havuç, mısır, soğan, pırasa, lubble, maydanoz...
Bulgaristan, Sofia
...Benefici: maydanoz, Avrupa mutfaklarında oldukça yaygındır. Balkan ülkelerinde birçok yemek, üzerine maydanoz serpilerek servis edilir. Maydanozun flavonoid açısından zengin olduğu ve tip 2 diyabet, kolon kanseri ve kalp hastalıkları gibi bir dizi sağlık sorununu azaltabileceği düşünülmektedir. Bitkinin Sardinya kökenli olduğu ve M.Ö. 3. yüzyılda Avrupa'da yetiştirildiği sanılmaktadır. Kullanım: kurutulmuş maydanoz, lezzetli bir aromaya ve güzel bir tada sahiptir ve herhangi bir tarif için harika bir bileşendir. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
Almanya, Lüdenscheid
...Malzemeler: Biber, Soğan, Karabiber, HARDAL TOZU, Kekik, Kimyon, Sarımsak, Maydanoz, Deniz Tuzu Kullanım: Cevapcici, Şiş, Kızartma, Soslar Şimdi "Cevapcici Baharatı"mızı tanıtım aracı veya hediye olarak kullanın. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi ayrıca Özel Etiket, büyük paketler ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
ufs.country_names.RU, Moscow
... sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160...
Polonya, Kalisz
...Dahası, her türlü gıda katkı maddesini de satın alabilirsiniz. Sebze kurutmalarında ise, turp, soğan, kereviz, taze soğan ve havuç bulunmaktadır. Ayrıca maydanoz, sarımsak, pırasa, dereotu ve pancar da sunuyoruz. En yüksek kalitedeki otlarımız, her yemeğin lezzetini artıracaktır. Fesleğen ve kekik kullanmayı da unutmayın. Ek olarak, adaçayı, melisa, nane, kekik ve oregano da sunuyoruz. Gıda...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play