Fransa, La Cadière-D'azur
...Organik tarıma geçiş. Elle ile yapılan hasat, kasalarda. Tam taneler, Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon, doğrudan presleme. Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, harmanlama, geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Somon rengi, belirgin. BURUN: Aromatik, yoğun, kırmızı meyve aromaları, baharat aromaları. DAMAK: Aromatik, yoğun, geniş, narenciye notaları, kırmızı meyve notaları, greyfurt notaları, yumuşak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. Üzümler: Clairette ( %5) / Grenache ( %65) / Mourvèdre ( %30) Alkol: %13 Hacim: 75 cl...
Fransa, Roubia
...{"CÉPAGES":"Üzümler\n%65 Grenache %25 Syrah %10 Mourvèdre Alkol Oranı 14°\n\nVINIFICATION\nÜzümler, tanenler ve şekerler arasında ideal bir denge sağlamak için optimum olgunlukta toplanır. Ezilir ve saplarından ayrılır, ardından bir ay süreyle mayalanmaya bırakılır.\n\nDÉGUSTATION\nMor menekşe rengi. Güneşle dolu meyvelerin (erik, siyah zeytin, kiraz) baharatlı bir etki altında burun. Ağızda...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play