İtalya, MILANO
...La Passata La Doria, sadece en iyi güney domateslerinden elde edilir ve ince bir elek ile süzülerek tohumların ve kabukların izlerinin bulunmaması sağlanır. Ardından, en iyi İtalyan geleneğinde olduğu gibi, su banyosunda pişirilir. Böylece, kremamsı ve homojen bir kıvama sahip, doğal olarak tatlı bir lezzet elde edilir. Bu, sınırlı pişirme süreleri gerektiren her türlü tarif için uygundur...
... süreçlerden elde edilen atıklar, örneğin soyulmuş domatesler, konsantrelerin üretiminde geri kazanılmaktadır. Domates püresi, kabuk veya tohum içermeyen yoğunlaştırılmış domateslerin suyu veya posası olarak tanımlanabilir ve elde edilen ham madde, soğuk veya sıcak bir ekstraksiyon yöntemi ile elde edilir ve ardından buharlaştırıcılarda yoğunlaştırılır. Passata üretiminde kullanılan domateslerin...
Fransa, Coufouleux
...720 ml cam Passata kavanozu TO 53 halkası ile soslar ve baharatlar için ambalajlama amacıyla tasarlanmıştır. Referans: 720TPAS mL: 720 Çap: 78 Yükseklik: 219 Ağırlık (g): 320 Ambalaj: 1.015 palet Halka tipi: TO 53...
...Gecom konserve ürünleri, hasadın ilk gününden olgunlaşma sürecine kadar özel bir özenle İtalya'da üretilmektedir ve sıkı bir kalite kontrol sürecinden geçmektedir. Ürünlerimiz arasında; bütün soyulmuş domatesler, doğranmış domatesler, ezilmiş domatesler, domates salçası, domates püresi, passata, pizza sosu, domates sosu, konserve bezelye, konserve fasulye, yeşil bezelye, beyaz fasulye, nohut, kırmızı böbrek fasulyesi, siyah fasulye, tereyağı fasulyesi, domates sosunda pişirilmiş fasulye, San Marzano, organik ürünler bulunmaktadır.
İtalya, Gravina di Catania
...Yoğun ve doğal bir lezzete sahip "Passata di pomodoro", İtalyan mutfağının geleneği ile çevreye duyarlılığı mükemmel bir şekilde birleştirir. Soslar, soslar ve ragù hazırlamak için uygun bir çeşni. Pizzaların ve benzeri gıda hazırlıklarının lezzetlendirilmesi için idealdir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
Fransa, Pessac
Siendas, Sardinya'daki üreticileri dünya genelindeki alıcılarla buluşturur. Portalımız, üreticilerin aracı olmadan adil bir fiyattan satış yapmalarını sağlar. Siendas'ın amacı, üreticilerin emeklerinin karşılığını adil bir şekilde almasını sağlamak ve aynı zamanda nihai tüketiciye yüksek kaliteli ürünler sunmaktır. Sitemizde, karışık sipariş verme imkanı, tek gönderim, tek fatura.
...Pamigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP ve IGP, Zampone, Vino Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salame, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Vino Pignoletto, Vino Spergola, Tadım kutusu, Mutfak aksesuarları.
İspanya, Almendralejo
.../22, 30/32 püre konsantresi ve 65º brix arındırılmış konsantre suyu Elma suyu NFC ve 70º brix konsantre suyu Armut suyu NFC Armut püre konsantresi 20/22, 30/32 ve 70º brix konsantre suyu Domates doğrudan su NFC, Pizza sosu, Passata, 28/30 brix sıcak / soğuk kırılma, 36/38 brix soğuk kırılma Limon suyu NFC ve arındırılmış, bulanık, düşük lif içeriği 400/500 gpl Beyaz ve kırmızı üzüm suyu NFC Beyaz üzüm suyu konsantresi 65º brix Kırmızı üzüm suyu konsantresi 65º brix Toplu şaraplar: Beyaz, Rosé ve Kırmızı şaraplar...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play