Fransa, Maubeuge
...Oued-Amlil marinadımız, yüksek kaliteli sarımsak ve aromatik otlardan oluşmaktadır. Kuzu, dana veya sığır eti gibi etlere, büyük şeflerin gastronomik dokunuşunu katacaktır. Özellikle zarif olan bu marinad, Maître d’hôtel gibi tarifleri veya salyangoz soslarını hatırlatmaktadır. Kullanımı kolay ve hemen kullanıma hazır olan bu Oued-Amlil marinadı, yeşil rengi ve tereyağı-pesto tarzı tadıyla öne çıkmaktadır. Bu marinadı kullanan restoranlar, atıştırmalıklar, hızlı yemek yerleri ve kasaplar...
Fransa, Marseille
...İtalyan gıda ürünleri toptancısı. İtalyan AOP ürünleri. İtalya'dan doğrudan ithalat. İtalyan peynirleri dağıtımında uzman: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP veya Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta veya mozzarella di bufala… İtalyan şarküteri toptancısı: Tipik İtalyan şarküteri: Jambon San Daniele AOP, coppa, speck. İtalyan Sosları İthalatı: Pesto Genovese AOP...
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 İçerik: 190 g...
İtalya, Gravina di Catania
...İlk yemekler ve etler için baharat veya sosları lezzetlendirmek için. Özenle seçilmiş ve Sicilya'nın yeşil tepelerinde yetiştirilmiş taze fesleğen, bu pesto'nun temelini oluşturur; buna bademler ve bir tutam deniz tuzu eklenir. Açıldıktan sonra, üstünü kaplamak için sızma zeytinyağı ekleyin ve buzdolabında saklayın. 10/12 gün içinde tüketin. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
İtalya, Forlì
... antep fıstıkları, televizyon izlerken veya kokteyl içerken atıştırmak için mükemmeldir. Çok kalorili bir gıda olarak kabul edilmesine rağmen, antep fıstıkları Omega 3 ve Omega 6, E vitamini ve vücudumuzun sağlığı için faydalı birçok mineral açısından zengindir. Antep fıstıkları doğal olarak glütensizdir, bu nedenle çölyak hastalığı olanlar için idealdir. Kabuklu kavrulmuş antep fıstıkları, tuzlu soslar (antep fıstığı pesto), harika köfteler yapmak için krema sosları ve harika ana yemekler ve aperatifler hazırlamak için çok beğenilmektedir.
Bulgaristan, Sofia
... yaprakları böceklerin neden olduğu kaşıntı ve şişliği azaltır. Kurutulmuş fesleğen, çeşitli etler, balıklar, salatalar ve sosları tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş fesleğen çayı genellikle uyarıcı bir bitki çayı olarak kullanılır. Her bir fincan (250 ml) için 2 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen ekleyin, üzerine kaynar su dökün ve damak zevkinize göre 4 ila 8 dakika bekletin. Fesleğen, pesto için bir temel olarak kullanılır ve salatalara, makarnalara, pizzalara ve diğer yemeklere belirgin bir tat katar. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
...JOSEFA Pesto sosu, kokulu Malta fesleğeni, kuruyemiş, peynir, zeytinyağı ve sarımsaktan yapılan taze ve aromatik soslardır. Fesleğen Pesto, al dente pişirilmiş makarna ile mükemmel bir sos oluşturur. Ayrıca balık sosları, pizza malzemeleri ve kanepelerle de eşlik olarak servis edilebilir.
Almanya, Schoenebeck
... harika bir kaynağıdır ve ayrıca oksidasyona karşı daha dayanıklıdır. Özellikle soğuk mutfakta yüksek kaliteli bir yemek yağı oluşturur, ancak ısıtılmamalıdır. Veganlar, vejetaryenler ve RawFood tutkunları için beslenmede, özellikle yüksek α-linolenik asit içeriği önemlidir. Bu nedenle, gıda endüstrisi organik Leindotter yağını salata sosları, patates yemekleri, sürmelikler ve dip soslar, pesto veya yoğurtlar için kullanmaktadır. Organik Leindotter yağımız sarı-yeşilimsi bir renge ve yağlı-otlu bir aromaya sahiptir.
Slovenya, Krmelj
...Spelt unundan yapılan fusilli makarna, makarna tutkunları için harika bir seçimdir. Sadece spelt unundan üretilen bu spiral şekilli erişteler, benzersiz bir doku ve sağlıklı bir tat sunar. Kıvrımlı tasarımları sayesinde sosları mükemmel bir şekilde tutar, her lokmanın lezzet dolu olmasını sağlar. İster klasik bir marinara sosuyla, ister kremalı bir pesto ile karıştırılmış, ister canlı makarna...
Fransa, Ostwald
... oranı olan 1/3 ile zengin ve dengeli bir şekilde Omega-3 ve 6 içermektedir. Kullanım önerileri: Isıtmayın! Soğuk ve sıcak yemeklerinizde (salata sosları, pesto, salatalar, balıklar, ekmek üstü, taze peynirler, sebzeler, pirinç, makarna, maki vb.) çiğ olarak kullanın. Ayrıca organik kozmetik malzemesi olarak da kullanılabilir. Saklama: Işık ve sıcaktan koruyun, açıldıktan sonra serin bir yerde...
Almanya, Neumagen-Dhron
... lezzetli yağ keyiflerini elde ettik. Kullanım önerileri: - Salatalar için sos veya salata sosuna ek olarak mükemmel bir şekilde uygundur. - Makarna sosları hazırlamak için. - Dips, pesto ve marinadeler için ek olarak. - Kızartma, haşlama, buharda pişirme ve fırınlama için. Vitis yağ kompozisyonları, her gurme ürün yelpazesine zenginlik katmaktadır. İsteğe bağlı olarak özel etiket de sunmaktayız.
İtalya, Paterno'
50 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli sebze konserveleri üreten bir Sicilya zanaatkar şirketi. Hizmet verilen bölgeler İtalya, Avrupa, Orta Doğu, Asya, ABD, Kanada, Avustralya. 20 veya 40 ft konteyner tedarikleri. Tam paletler. İtalya ve Avrupa için Perakende Dağıtımı. Domates sosları, pesto, pateler, sürülebilir tatlı kremler, zeytinyağında veya sirkede konserveler, antipasti olarak yeşil ve doldurulmuş zeytinler, enginar, patlıcan, biber, mantar, şampiyon, pleurotus, nameko, kurutulmuş S. Marzano ve cherry domatesler.
İtalya, Rocchetta Nervina
...Farm Cuvea, İtalyan Rivierası'nda tamamen organik ve soğuk sıkım ligurya zeytinyağı üretmektedir. Taggiasca zeytinyağının yanı sıra, tipik İtalyan sosları (fesleğen pesto, kırmızı pesto gibi) ve taggiasca zeytinleri ile yapılan ürünler (çekirdekleri çıkarılmış taggiasca zeytinleri, taggiasca zeytin kreması ve çekirdekleri çıkarılmış taggiasca zeytinleri) de üretmekteyiz ve bunları çevrimiçi...
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
İtalya, Città Di Castello
... zeytin ezmesi, acı sos, trüf veya mantar ile domates de sunmaktayız. Ayrıca kavanozda kurutulmuş trüf de bulunmaktadır. Restoranlar için mükemmel dondurulmuş porcini ve trüf sunuyoruz. Umbria ve Toskana şarapları. 1990'dan beri Tartufi Bianconi, trüf spesiyaliteleri ve trüf yağı ile risotto gibi trüf sosları üretmektedir. Ayrıca kurutulmuş/dondurulmuş mantar ve trüf de mevcuttur. Şarap ve EVO da sağlıyoruz. Size katalogumuzu göndermekten memnuniyet duyarız! Yeni ürün katalogumuzu size göndermekten mutluluk duyarız ve daha fazla bilgi için her zaman hazırız.
İtalya, Calenzano
...Il Nutrimento, 1990 yılında kurulmuş bir üretim şirketidir ve büyük bir hedefe sahiptir: Akdeniz'in eski tariflerinin lezzetini evlere taşımak. Bu amaçla, makarna sosları, pesto, ızgara sebzeler, sebze kremleri ve bruschetta için pate, yağlar, zeytin ve geleneksel tatları modern bir üretim süreciyle birleştiren birçok ürün sunmaktadır. Il Nutrimento'nun tarifleri, aileye ait değerli ve eski bir...
Fransa, Nimes
... tahıllardan veya glütensiz el yapımı makarnalar, pesto ve diğer hazırlanmış soslar). Ayrıca, zeytinyağlarının farklı mutfaklarla eşleştirilmesi ve tadımı üzerine eğitim kursları sunuyoruz ve İtalya'daki zeytinliklerde doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Şu anda kamuya açık web sitemiz, sunduğumuz hizmetler hakkında kapsamlı değildir.
İrlanda, Wicklow
... koruyuculardır. 2013 yılında Janet, lezzetli yeni bir premium Makarna Sosları serisi piyasaya sürecektir. Janet’in Tatlı Biber Relish’i, "İrlanda'da yaratılan muhtemelen en çok kopyalanan zanaat gıda ürünüdür". Bridgestone İrlanda Gıda Rehberi. Ürünlerimiz hem perakende hem de gıda hizmeti yelpazesinde mevcuttur.
...Naturaitalia, İtalya'dan doğrudan üreticiden gelen sızma zeytinyağı, şarap, antipasti lezzetleri, pesto ve makarna sosları sunan küçük bir çevrimiçi gurme dükkanıdır. İki sahibi, Orietta ve Markus, iyi ve sağlıklı beslenmeyi bir tutku olarak görüyor ve bu nedenle aromatik sebzeler ve otlar açısından zengin, basit ve doğal bir mutfağı tercih ediyorlar. Gerçek sızma zeytinyağının tadı ve kalitesi...
İtalya, Misterbianco
...Sicilya'nın yerel ürünleri, Catania'daki Antica Marina restoranının şefinin hazırladığı balık caponata ve makarna sosları, garnitürler. Monte Etna'dan DOP sızma zeytinyağı, Sicilyalı beyaz ve kırmızı şaraplar. Badem ve karides pesto, kestane ve istakoz pesto, taze ton balığı yumurtası ve enginar, ton balığı caponata ve daha fazlası.
İtalya, La Spezia
...Gıda sosları üretiminde uzmanlaşmış bir şirket olarak, özellikle DOP Pesto ile 60'lı yıllardan beri pazardayız. Tutku ve gelenek, şirket felsefemizi oluşturuyor. Farklı formatlarda, hem tek porsiyon hem de kilogram olarak doğal malzemelerle taze soslar üretiyoruz. IFS sertifikasına sahibiz ve Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC 2000 ve Basko grubunun tümü için tedarikçiyiz. Ligurya'nın doğusunda, DOP Fesleğen'in yetiştirildiği ova bölgesindeyiz ve bunun yanı sıra Grana Padana DOP kullanıyoruz; tedarikçilerimizin tamamı IFS ve BRC sertifikalıdır.
İtalya, leonforte
...Prens'in sosları, yüksek kaliteli gastronomik özel ürünlerin üretimiyle ilgilenen bir Sicilya şirketidir. Üretim sürecimiz, en iyi hammaddelerin seçimi ve bunların konservelere dönüştürülmesi ile kontrol edilmektedir: Paté, makarna sosları, pesto, chutney, meyve ve şarap jöleleri, reçeller ve her türlü sürülebilir kremler. Ürünler, "doğanın yarattığı gibi" koruyucu ve renklendirici eklenmeden üretilmektedir.
İtalya, Rapallo
... artigianale, affiancati da moderni processi produttivi. Per questo siamo in grado di fornire una vasta gamma di prodotti d’altissima qualità con un servizio veloce ed efficiente.", "Turkish": "Biz bir zanaat şirketiyiz. Hazır yemekler üretiyoruz (sadece ana yemekler ve makarna eklenmiş 10 sebzeli bir minestrone), balık sosları, mantar sosları, et sosları, sebze sosları, amatriciana, pesto genovese...
İtalya, Marsala
... gibi. "Sicilia ca Firria", ürünlerini hala kalite önceliği ile işleyen Sicilian tarım işletmeleri ile işbirliği yapmaktadır. Bu işletmeler, sağlıklı ve kaliteli ürünlerin hazırlanmasında kullanılan hammaddeleri sevgiyle ekmekte, büyütmekte ve yetiştirmektedir. Bu ürünler doğrudan sofralarımıza ulaşmaktadır. "Sicilia ca Firria", geleneksel yöntemlerle hazırlanmış tipik Sicilian bölgesel ürünlerinin satışını yapmaktadır ve pazara meze, soslar ve hazır soslar, mevsimlik ürünler, çeşitli krema ve paté bazlı ürünler, pesto, bruschetta sosları sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play