Fransa, LANGEAIS
...Mikroperfore ve desenli kalıplar, kopolimer polipropilenden yapılmıştır. Projenin doğasına bağlı olarak enjeksiyon, termoform veya kazan yapımı ile üretilebilir. Asitleştirme ve tuzlama için kullanılabilirler. Servi Doryl ayrıca asitleştirme plakaları ve bantları gibi daha spesifik teknolojiler de sunmaktadır. Peynir türü: Asitleştirme gerektiren tüm preslenmiş peynirler: Raclette, Morbier, Vacherin vb. Boyutlar: - Ø 80'den Ø 800 mm'ye - 800x800 mm'ye kadar kare format - Diğer şekil ve boyutlar talep üzerine Peynir ağırlığı: 120 kg'a kadar...
Fransa, Marseille
... İtalya menşeilidir. Eklenmiş koruyucu içermez.","ASİTLİK DÜZENLEYİCİ":"Gıda için monohidrat sitrik asit - E330 (0,10%)","ÜRÜN ADI":"MASCARPONE","SON KULLANMA TARİHİ (Saklama)":"Üretim tarihinden itibaren 60 gün, teslimattan itibaren yaklaşık 50 gün.","ÜRÜN AÇIKLAMASI":"Ağızda eriyen, hafif süt beyazı sarı renkte, tatlı bir lezzet ve süt ile krema aroması taşıyan bir krema."}...
İspanya, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Mahón-Menorca D.O.P. yarı olgunlaşmış el yapımı Queso Quintana, %100 doğal malzemelerle ve koruyucu veya katkı maddesi olmadan, çiğ inek sütü ile üretilmiştir. Peynir ustamız ve peynir olgunlaştırma ustamız tarafından olgunlaştırılmıştır. Her zaman Menorca adasının geleneksel peynir yapım sürecine ve binlerce yıllık olgunlaşma uygulamalarına saygı gösterilmektedir. 2 ila 5 ay arasında olgunlaşan...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Geleneksel şarap yapımı: presleme, tortu ayırma, ince tortular üzerinde 12 ay boyunca termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma. TADIM NOTLARI Güzel, parlak altın sarısı bir renge sahip, ışıltılı yansımalarla. Burunda, egzotik meyve (mango, ananas) ve kuru meyve (fındık, badem) aromalarını zarif bir şekilde harmanlayan yoğun bir buket açığa çıkıyor. Ağızda yoğun bir...
Fransa, Esquiule
...Balaka peynir evi, Ossau Iraty çiftlik peynirinin uzmanıdır. Taze peynirler satın alıyor ve bunları Bask Ülkesi'ndeki mahzenimizde 4 ila 8 ay olgunlaştırıyoruz. Bu peynirler yalnızca Bask Ülkesi ve Béarn dağlarındaki çobanlar tarafından üretilmektedir. Manuel ve el yapımı olgunlaştırma. Bu peynir, AOP (Denetimli Menşei Belgesi) avantajına sahiptir.
Fransa, Auxerre
...Ağız: Etli böğürtlen, etli çilek ve çıtır frambuaz notaları, taze çiçek dokunuşları (menekşe, iris) ile birlikte çikolata ve karamelizasyon ipuçlarıyla birleşiyor. Yemek eşleşmesi: Kırmızı et, beyaz et, av eti, tavuk, peynir ve mantar Şarap yapımı: Üçte bir oranında yeni Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırma Göz: Kırmızı renkte bir kıyafet Burun: İnce tanecik ve meyvemsi, zarif ve soylu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler