Belçika, Roeselare
... RODENBACH Alexander, 1986 yılında, RODENBACH Bira Fabrikası'nın kurucu ortağı Alexander Rodenbach'ın 200. doğum günü vesilesiyle ilk kez üretilmiştir. Şimdi, 30 yıl sonra, RODENBACH Alexander, layık bir halef olarak geri dönüyor. Orijinal 'Sour Ale' üreten RODENBACH, RODENBACH Alexander birasının geri dönüşünü sunuyor. RODENBACH Vintage, 2 yıl olgunlaşma süresinin ardından en iyi birayı üreten foederin...
İtalya, Coriano
...Fonderia del Gelato, Coriano di Rimini'de, 2017 yılında kurulmuş genç bir şirkettir ve buna rağmen Romagna bölgesinde ve daha uzak bölgelerde müşterilerin birinci tercihi haline gelmiştir. Çünkü 25 yıllık deneyimimizi, Usta Dondurmacımız Marco Mazzotti'nin tecrübesini en modern teslimat teknolojileriyle birleştiriyoruz. En iyi İtalyan doğal malzemelerini kullanarak ve çok eski bir olgunlaşma...
İspanya, JAÉN
... tesise sahiptir. Doğal bir ürün olan sızma zeytinyağı, gerçek zeytin suyu, olgunlaşma, hasat ve elde etme koşullarına bağlı olarak farklı kalite seviyeleri sunar. Kooperatifimizde iki kategori bulabilirsiniz: Sızma Zeytinyağı & Zeytinyağı. Müşterilerimiz bizim önceliğimizdir, bu nedenle herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Belçika, Sint-Andries
...optimal olgunlaşma ve depolama, 1.000'den fazla peynir çeşidinin sürekli stoğu, kalite, tazelik ve çeşitlilik garantisidir. Peynir ustalarımız, ürün yelpazesi, saklama, kesim... konularında profesyonel tavsiyeler sunmaktan mutluluk duyarlar ve bunu kişiselleştirilmiş bir şekilde ve tutku ile yaparlar! Ticari çalışanlarımız sadece ürün yelpazesini çok iyi bilmekle kalmaz, aynı zamanda her müşteriye profesyonel, samimi ve bilgili bir şekilde yaklaşır; çünkü onlar da peynir tutkunuzla aynı paydada buluşuyor!
...dondurma makineleri), - TUZLAMA (Enjeksiyon makineleri, steaker'lar, tuzlama makineleri ve hatları), - İTME (Vakumlu iticiler, itme hatları ve işlenmiş ürünler, sosis kesiciler ve etiket sökücüler, ip bağlama makineleri), - ISIL İŞLEME (Pişirme hücreleri, buharlama, kurutma, tütsüleme, kızartma, yoğun soğutma, pişirme ve kızartma tünelleri, buhar odaları, olgunlaşma odaları, duman jeneratörleri...
Belçika, Buggenhout
Malheur biraları, şişe ve fıçıda yeniden fermantasyona uğrayan, asil ve canlı biralardır. Bir tat evrimi geçirirler ve dolayısıyla olumlu bir olgunlaşma sürecinden geçerler. Bira çeşitlerimiz: Malheur 6°, Malheur 8°, Malheur 10°, Malheur 12°, Malheur Bière Brut World Classic, Malheur Cuvée Royale, Malheur Dark Brut, Novice Blue, Novice Black Triple.
Fransa, Le Boulve
...MAISON NEUVE MÜLKÜ, 1900 yılında edinilmiş bir aile mülküdür. O günden bu yana, bağ, nesilden nesile işletilmektedir. Bağ, güney yönüne bakan bir konumda ve istiridye, demir ve hafif kireçli bir toprağa sahiptir; bu da olağanüstü bir şarap üretir. Ana üzüm çeşidi Malbec'tir. Olgunlaşma, beton tanklarda ve ayrıca meşe fıçılarda gerçekleşmektedir.
Belçika, Vilvoorde
...Vilvoorde merkezli Luka, pişirilmiş jambonlar konusunda uzmanlaşmış bir et ürünleri üreticisi ve tedarikçisidir. Ürün yelpazemiz ayrıca emülsiyon ürünlerini (örneğin, pişirilmiş sosisler, et ekmekleri, ...) ve olgunlaşma ürünlerini (örneğin, bacon, pancetta, filet d'Anvers) de içermektedir.
Fransa, Mauzé Sur Le Mignon
... tankları, paslanmaz çelik hazırlama tankları, paslanmaz çelik ilaç tankları, paslanmaz çelik peynir tankları, paslanmaz çelik şarap tankları, paslanmaz çelik ferment tankları, paslanmaz çelik süt tankları, yerinde temizlik istasyonları, paslanmaz çelik tank karıştırıcıları, paslanmaz çelik pişirme karıştırıcıları, kozmetik krem karıştırıcıları, endüstriyel kozmetik emülsiyon makineleri, gıda ve ilaç sanayileri için santrifüj pompalar, paslanmaz çelik olgunlaşma tankları, paslanmaz çelik kristalizasyon tankları, paslanmaz çelik tozlama tankları ve pastörizasyon sistemleri gibi.
Fransa, Montmorot
SODIMAV, prefabrik ısı yalıtım panellerinin pazarlanması ve montajı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Gıda sanayisindeki endüstrilere, özellikle peynir fabrikaları, olgunlaşma mahzenleri, mezbahalar, salamura tesisleri, et kesim yerleri, kurutma tesisleri, catering hizmetleri, pozitif ve negatif sıcaklıkta depolama alanları, temiz odalar gibi binalarını yalıtma konusunda sağlam bir deneyim...
İsviçre, Basadingen
...20 yıldır peynir üreticileri ve bizim tarafımızdan geliştirilen peynir bakım robotlarını üretiyoruz. Bu robotlar, genellikle yarı sert/kesilmiş peynir sektöründeki peynir fabrikalarında veya olgunlaşma depolarında kullanılmaktadır. Robotlar tamamen otomatik çalışmakta ve çeşitli isteğe bağlı fonksiyonlarla donatılmıştır. 2.0 kg ile 5.0 kg arasında 4 peynir tekerleği veya 4.0 kg ile 8.0 kg...
Almanya, Isernhagen
...Sanayi & Soğuk Depo İnşaatı Soğuk Odalar Soğuk Hücreler Soğuk ve Derin Dondurucu Depolar Şok Dondurucular Hijyenik Duvar ve Tavan Sistemleri Meyve / Sebze Depoları Olgunlaşma Odaları (Ulo) Üretim Tesislerinin Yenilenmesi Metal Cepheler Sandviç Eleman İnşaatı Bölme Duvarları Temiz Oda İnşaatı İklim Odaları Isı, Ses, Yangın Yalıtımı Yangın Koruma Duvarları Yangın Koruma Ayrıştırmaları Yangın Kapıları İşletme Teknik Tesislerinin Yalıtımı Akustik ve Kuru İnşaat Ses Yalıtım Duvarları Akustik Tavanlar Akustik Elemanlar Teknik Ses Yalıtımı Montaj Duvarları Çelik Kasa Tavanlar Mineral Lif Tavanlar...
Fransa, CHICHEE
Le Domaine ELLEVIN ailesi 15 hektar bağcılık yapmaktadır. Mükemmel Chablis şarapları üretmektedir: Chablis 1er Cru Vaucoupin, Chablis 1er Cru Vosgros, Petit Chablis ve Crémant de Bourgogne. Chablis Üzüm çeşidi(leri): Chardonnay Toprak: Kimeridgiyen killi kireçtaşı Budama: Çift Guyot budama, Chablis tarzı Şarap yapımı: Geleneksel tankta Olgunlaşma: Şaraplar 8 ila 12 ay boyunca olgunlaştırılır...
İspanya, Montesa (valencia)
...meyve ticareti dünyasında bir referans noktasıdır. ANUCA ve FRESSANZ markalarıyla desteklenen ürünlerimiz, tüm İspanya'ya ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerine ihraç edilmektedir. Fressanz ve Anuca, yetiştirme ve olgunlaşma süreçleri Entegre Üretim süreci ile kontrol edilen kaliteli ürünlere eşdeğerdir ve bu süreç Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Ayrıca, tüm ürünlerimizde dünya çapında geçerli Global G.A.P. sertifikasına sahibiz. Bu sertifika, belirli standartlara dayanmaktadır ve garantiler.
İtalya, Ginestreto-Pesaro
Müşterilere sunulan lezzetler çeşitlidir; bunlar arasında farklı tat özelliklerine sahip lonza, lonzini, sosis, salam ve jambonlar bulunmaktadır. Bu değerli özel ürünler, seçilmiş domuz etlerinden doğar ve ustalarımızın deneyimli elleriyle özenle aromalandırılır. Her şarküteri ürünü için garanti edilen minimum olgunlaşma süresi ve bu sürecin tamamlandığı ideal iklim, her ürünü son derece lezzetli...
İspanya, Valencia
Hort Alba Garcés, son tüketiciye doğrudan organik portakal yetiştiren ve satan bir Valencia şirketidir. Portakallarımız tamamen ekolojik bir ortamda, atalarımızın geleneğini takip ederek yetiştirilir; bu nedenle olgunlaşma veya renklendirme için kimyasal ürünler içermez. Şirket, portakalları doğrudan tüketiciye, aracılara yer vermeden, ürün kalitesini etkileyebilecek herhangi bir işlem veya...
İspanya, Granada
... olarak, iyi bir zeytinyağının sırrının, olgunlaşma anında doğrudan zeytin ağaçlarından elde edilen en yüksek kalitedeki zeytinlerde yattığını biliyoruz. İşte o anda, taze aromalar ve meyvemsi tatların sorumlu olduğu polifenol içeriği zirveye ulaşır. TellusMagna zeytinyağı, %100 doğal meyve suyu, yalnızca olgunlaşma anında doğrudan zeytin ağaçlarından elde edilen zeytinlerle üretilir; en küçük...
Fransa, Paris
...Inserm Transfert, laboratuvarlarından elde edilen biyomedikal keşiflerin değerlenmesine adanmış Inserm'in yan kuruluşudur. Yüksek endüstriyel potansiyele sahip bilgi ve icatları tespit eder ve olgunlaşma, fikri mülkiyet ve endüstriyel transfer için uygun stratejileri uygulayarak yenilikçi sağlık ürünlerinin geliştirilmesini başlatır. Ayrıca, araştırma projelerinin mühendislik ve yönetimi alanında...
İtalya, San Marco Evangelista
... düzenli olarak yeniden üretilebilir. Bu süreci mümkün kılan üretim aşamaları şunlardır: - Ham kahve, içindeki kahvenin "nefes alabilmesi" için tercih ettiğimiz doğal bir malzeme olan jüt torbalarda satın alınır ve nefes alarak ruhunu korur. - Farklı kahve türleri, dünyanın en iyi hasatlarından özenle seçilmiş ve olgunlaşma sürecinden sonra, krema, gövde, acılık, asidite, koku ve kalıcılık elde...
...Soğuk duman ve olgunlaşma tesisleri, buharlı duman tesisleri, pişirme, fırınlama ve soğutma tesisleri için sizin ortağınızız. 1980'lerden beri karmaşık program akışlarını mümkün kılan bilgisayar kontrol sistemleri kullanılmaktadır. Bu bilgisayarlar sadece sıcaklık ve nemi değil, aynı zamanda hidrolik ve pnömatik sistemleri ile soğutma tesislerini de kontrol etmektedir.
Fransa, Lacquy
...LACQUY ŞATOSU, 1711 yılından beri 3 yüzyıldır bir aile mülküdür. Şato, Armagnac üretiminde uzmanlaşmıştır. Lacquy Şatosu'nun arazisi geniş bir ormanlık alanı kapsamaktadır; bu ekolojik alan, şatonun Armagnac şarabının mükemmelliğinin kaynağıdır. Şato, gerçek bir geleneksel bilgi birikimine sahiptir ve bu sayede, topraklarının ve olgunlaşma özelliklerinin izlerini taşıyan eşsiz bir Armagnac...
İspanya, Gandia
Genç bir şirketiz, portakal ve mandalina gibi narenciye ürünlerinin toptan ve perakende satışına odaklanıyoruz. Hem son tüketiciye hem de diğer işletmelere satış yapıyoruz. Ürünlerimizi sipariş üzerine topluyoruz ve 48 saat içinde teslim ediyoruz, bu nedenle hasat sonrası işlemlere, olgunlaşma odalarına veya sonraki depolamaya maruz kalmıyorlar; yani, taze toplanmış ve ağaçta olgunlaşmış olarak...
Portekiz, Vila Nova De Gaia
...şaraplar uzun olgunlaşma süreçlerini geçirecekleri tarihi mahzenlere, Vila Nova de Gaia'ya taşınır. Casa RAMOS PINTO'da bilgiler titizlikle korunmaktadır. Ramos Pinto Mahzenlerini ziyaret edin. Casa RAMOS PINTO'nun 1990 yılında Roederer Grubu'na katılması, 1976'daki bağcılık araştırmalarında başlatılan bir projeyi nihayet gün yüzüne çıkardı ve Ramos Pinto'nun kırmızı ve beyaz masa şaraplarını piyasaya sürdü. Bugün, Douro Bölgesi'nin en saygın şaraplarından bazılarını sunan uzun bir macera.
Belçika, Wervik
... keyfini çıkarırsınız. Karakter dolu bir peynir tadarsınız, Flandrien'e layık! FLAMAND TOPRAKLARI Lezzetli bir Flandrien peyniri, en yüksek kalitedeki Flamand sütü ile kaynağında oluşur. Peynirlerin hazırlanması geleneksel tariflere ve en sıkı kalite standartlarına göre yapılır; burada peynir ustasının becerisi kritik bir rol oynar. Doğal bir olgunlaşma süreci ve gerekli zaman ile gerçekten iştah açıcı bir Flandrien peyniri elde edersiniz!
Fransa, Broût-Vernet
... sürekli çaba göstermektedir; böylece yüksek kaliteli ürünler elde etmektedir. Peynirlerimiz, 19. yüzyıla ait bir kemerli mahzende, ideal olgunlaşma koşulları sağlayan ladin tahtaları üzerinde 2 ila 6 ay arasında olgunlaştırılmaktadır. Mahzen, Vernet kalesinin altında yer almaktadır.
Fransa, Maurs
...Süt üreticileri grubumuz, üretimlerini değerli kılmak amacıyla "L'éleveur Occitan" markasını oluşturmuştur. Çiğ süt ve pastörize süt (genç ve orta yaş) ile üretilen AOP Cantal "Fleur d’Auvergne" gibi çeşitli ürünler sunmaktayız. Orta yaş Cantal'ımız, tüketicilere düzenli bir tat sağlamak için en az 4 ay olgunlaşma garantisi vermektedir. Ayrıca aşağıdaki ürünleri de geliştirmekteyiz: Taze Tome...
İtalya, Campo Calabro
...Benedetto s.r.l. şarküteri ürünleri, Kalabriya'nın Yunan topraklarının tipik kokuları ve tatlarıyla birlikte kalitenin kutlanmasını sağlar; ruta, rezene ve acı kırmızı biberin kokuları, büyük havanlarda enerjik bir şekilde dövülerek lezzetin tamamlayıcısı olur. Uzun olgunlaşma süreci, nihayetinde müşterilerin sağlığını korumak için seçilmiş olup, şarküteri ürünlerinin fiziksel ve organoleptik...
İspanya, Toledo
... zaman ve sevgi de eklenmektedir, bu da tadının "elli yıl önceki gibi" olmasını sağlamaktadır. Farklı bira çeşitlerini elde etmek için, temel bir malt ile birlikte daha kavrulmuş maltlar eklenerek, onlara farklı bir renk ve tat kazandırılmaktadır; ayrıca, bira türüne göre değişen diğer faktörler de etkili olmaktadır: mayşeleme süresi, fermantasyon sıcaklığı, maya veya olgunlaşma. "Her tür için tamamen bireysel ve kişisel bir üretim sürecidir."...
... ve şarküteri seviyesine yükseltmektedir. Keyif ve zarafet anları için, seçici ve titiz damaklara hitap eden bir peynir, sucuk ve rakı serisi sunuyoruz. Mükemmel ürünlerimiz, basit ve modern bir uluslararası imaja sahip olup, ihracatı, gastronomi turizmini teşvik etmekte ve dolayısıyla ekonomiyi canlandırmaktadır. Tüm ürünlerimiz, orijinal baharatların ve olgunlaşma sürelerinin korunduğu, nesilden nesile aktarılan tariflerin bir sonucudur ve en kaliteli malzemeler seçilmektedir.
İtalya, Guardamiglio
...Frigomat, kırk beş yılı aşkın bir süredir dondurma işleme makineleri ve pastacılık özel ürünleri üretmektedir. Teknolojik araştırma ve yenilik, Frigomat'ı modern dondurmacı profesyonelleri için bir referans noktası haline getirmiştir. Pazarın en geniş ürün yelpazelerinden birine sahip bir şirket: karıştırıcılar, kaynatıcılar ve karışımların işlenmesi için olgunlaşma kazanları; dondurma ve...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play