Fransa, Rochonvillers
Üç nesildir, Rochonvillers'de bulunan BRIER yetiştiriciliği, tarım ve hayvancılığa tutkuyla kendini adamıştır. 20 yılı aşkın bir süredir, üstün kalitesi, eşsiz yumuşaklığı ve olağanüstü tadıyla tanınan genç sığır eti sunmaktan gurur duyuyoruz. Bir aile şirketi olarak, yalnızca kendi yetiştiriciliğimizden elde edilen kaliteli et sunma taahhüdünde bulunuyoruz. Sığır etimizi büyük ve orta ölçekli ma...
İspanya, Banyeres De Mariola
NOVAFRUIT ve Abonova'ya hoş geldiniz: Taze ve dondurulmuş tropikal meyve tedarikçiniz NOVAFRUIT'te, Abonova grubunun bir parçası olarak, dünyanın dört bir yanından en iyi taze ve dondurulmuş tropikal meyveleri ithal ediyor ve dağıtıyoruz. Seçimimiz, olağanüstü kalitesi, tazeliği ve tadı ile titizlikle seçilmiştir. Misyonumuz, olağanüstü kalitesi, tazeliği ve tadı ile titizlikle seçilmiş geniş bir...
Almanya, Dissen
Fuchs Grubu, Dissen (Almanya) merkezli olup, baharatlardan teknolojik çözümlere kadar gıda endüstrisi ve ticareti için lezzet konularında uzmanlaşmıştır. Kapsamlı uluslararası sektör bilgimiz ve kendi ürün geliştirmelerimiz, sensör laboratuvarlarımız ile baharat sommelierleri ve sommelièren ile 70 yılı aşkın bir uzmanlık sunuyoruz. Portföyümüz şunları içermektedir: baharatlar, otlar, karışımlar,...
İtalya, Bellizzi
Tecnobell, tarım dünyasının gerçek ihtiyaçlarını anlamaya ve yakalamaya hayatını adamış kişilerin uzun deneyiminin bir ürünüdür. Son yıllarda ortaya çıkan olağanüstü evrim üzerine yapılan düşünceler, doğaya ve insan sağlığına saygı göstererek düşük çevresel etkiye sahip ürünlerin yaratılmasını zorunlu kılmıştır. Misyonumuz, sürekli araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin bir sonucu olarak özel bir...
İtalya, Misano Adriatico
...PERONI Gran riserva, yüksek kaliteli İtalyan malzemeleri ile üretilen bir premium biradır ve 10 aylık bir olgunlaşma sürecine sahiptir. Güçlü ve sağlam bir tada sahip olan bu bira, İtalyan mutfağının yemeklerini eşlik etmek ve özel etkinlikler için mükemmeldir. PERONI Gran riserva ile İtalya'nın otantik tadını deneyin.
İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
İspanya, Granollers-Barcelona
...Ekstrüzyon ve haddeleme ürünlerinde kullanılan alaşım. Orta mekanik özelliklere ve iyi şekillendirilebilirliğe sahiptir. Kaynak yapma konusunda iyi bir uygunluğa sahiptir ancak kaynak bölgesinde kırılma yükünün neredeyse %30'unu kaybeder, bu nedenle kaybedilen özellikleri geri kazanmak için bir olgunlaşma işlemi yapılması önerilir. 6060/6063 alaşımlarına göre biraz daha düşük bir ekstrüzyon indeksi vardır ancak daha iyi mekanik özellikleri, karmaşık profiller için uygun hale getirir. UNE:L–3451 AFNOR:A-GSM0.7 DIN:AlMgSi1 EN:EN AW 6082...
...Yüksek oranlı Potasyumdan dolayı, meyvede olgunlaşma, renklenme ve kalite artması direk olarak etkilenir. Potasyumla birlikte içeriğinde bulunan diğer maddeler sayesinde olgunlaşmaya hazırlanmamış genç meyvelerin irileşmesine yardımcı olur. Zoraki olgunlaşmaya neden olmaz. Bitkilerin olumsuz koşullardan etkilenmemesine yardımcı olur, hastalık etmenlerine karşı mukavemeti arttırır. Meyvenin doğal rengini almasına olumlu yönde etki eder. ...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... yapımı üretim süreci. Olgunlaşma süresi 24 - 30 ay arasında. Sunum: Her parça, yağ geçirmeyen bir kağıt katmanına sarılmış, kumaşa sarılmış ve bireysel kutuda sunulmaktadır. Malzemeler: İberik meşe palamudu domuz jambonu ve deniz tuzu Özellikler: Uzun şekilli ve yumuşak yağ. El yapımı üretim süreci. Olgunlaşma süresi 24 - 30 ay arasında.
...Il Parmigiano Reggiano DOP, ustalıkla nesilden nesile aktarılan bir işleme sonucudur. Ortaklar, geleneksel yönteme göre, Po Nehri'nin sağ kıyısında, Mantova ilinde üretmektedirler. Çeşitli boyutlarda ve en az 14 aydan 30 aya kadar olgunlaşma süreleriyle mevcuttur.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... tortular üzerinde olgunlaşma, şarabın aromatik yoğunluğunu artırmak ve ona bir miktar yuvarlaklık kazandırmak amacıyla gerçekleştirilir. Şişeleme, optimal zamanda yapılır ve şarap, ticarete sunulmadan önce dinlendirilir. Servis sıcaklığı: 11 - 13°C...
İspanya, Majadahonda-Madrid
...Bu erken hasat sızma zeytinyağı, zeytinlerin olgunlaşma noktasında seçilerek toplanmasının sonucudur. Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen ve pestisit kullanılmadan yetiştirilen bu yağ, her damlasında vurgulanan meyvemsi ve otumsu notalarla canlı ve taze bir duyusal profile sahiptir. Sağlıklı ve yüksek kaliteli bir ürün arayanlar için ideal olan bu erken hasat AOVE, gurme yemekler, salatalar ve soslar için mükemmeldir ve her kullanımda otantiklik ve saflık sağlar.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Polifenol içeren sızma zeytinyağı, sızma zeytinyağlarına göre 10 kat daha fazla antioksidan sunan bir üründür. Yağımız, zeytin ağaçlarından doğrudan mekanik ve soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiştir; filtre edilmeden ve doğal dekantasyon ile yüksek kaliteli polifenollerin bozulmaması için özen gösterilmiştir. Arroniz çeşidi zeytinlerinden, tam olgunlaşma anında doğrudan elde edilmektedir. En...
Romanya, Botosani
...Bilim gibi görünse de, aslında daha çok gelenekle ilgilidir. Olgunlaşma, sığır etini doğal süreçler sayesinde yumuşatan bir süreçtir. Karpatlar Sığır Etini, sıcaklık, nem ve hava akımlarını dikkatlice kontrol ettiğimiz alanlarda birkaç gün bekletiyoruz. Etin tadını tamamlamasını ve lezzetlerin gelişmesini bekliyoruz. Sonuç, yumuşak ve sulu bir et oluyor. Bunun önemli olduğunu anlayan ilk biz olduk ve Romanya'da olgunlaştırılmış sığır eti ürünlerini tanıttık.
İtalya, Goito
... olgunlaşma süresinde sıcaklıkların > 30° C olmasının beklendiği durumlarda uygulama yapmayın. Kış aylarında, ilk 12 saatlik olgunlaşma süresinde sıcaklıkların 5°'nin altında olmasının beklendiği durumlarda ürünü uygulamayın. İlk 24 saatlik kür süresinde sıcaklıkların 0°C'nin altında olmasının beklendiği durumlarda uygulama yapmayın. • 1.1 kg/m2 x mm kalınlık için. • Sanatex membranının yapıştırılması, yaklaşık 4 kg/m2 • Sanatex membranı üzerinde düzleştirme, yaklaşık 2 kg/m2. Torba 25 kg...
Letonya, Smiltenes
...Düz kenarlı meşe ahşabı, özellikle ahşap mobilya üretimi alanında sanayi için hammadde olarak kullanılmaktadır. Ham ahşap, masa, tabure, sandalye, komodin, yan sehpa, dolaplar, kapılar, ahşap kaplama, kontrplak, zeminler, olgunlaşma için fıçılar ve daha birçok ürün için kullanılmaktadır.
Fransa, Bordeaux
...sıcaklığın doğal olarak düzenlenmesini ve üzümün gravitasyonel olarak taşınmasını sağlar. Fermentasyonu başlatan tek şey, meyvelerde doğal olarak bulunan mayalardır. Şarap yapım süreci ve olgunlaşma boyunca, profesyonel bir şarap uzmanı süreci takip eder. Sağlık durumunun kusursuz bir şekilde kontrolü, şarabın iyi korunması için gereken sülfür miktarını önemli ölçüde azaltmayı mümkün kılar. Üzümler: Merlot (95%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Schmid-Haguenin Ailesi, Saint-Germain-de-la-Rivière (33240) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2019...
Fransa, Le Sen
... tanenler, şarapların olgunlaşma sürecinde fıçılarda kendini göstermektedir. Absolümüz için kullanılan meşe talaşları, levha üretiminden elde edilen yan ürünlerdir. Referans: CHENAB2 Ürün Ailesi: MEŞE Ekstrakt Türü: Absolü INCI Kodu: %50 QUERCUS ROBUR AHŞAP EKSTRAKTI / %50 TRİETİL SİTRAT Üretim Ülkesi: FRANSA Hasat Ülkesi: FRANSA Bitkinin Bölümü: Ahşap Bireysel Kullanım Kategorisi: Malzeme Botanik Adı: Meşe gücü L. Bileşim: %100 Saf ve doğal.
Letonya, Riga
...Çok bileşenli hazırlık, erkek ürogenital sisteminin aktivitesini artırır. Prostat bezinde, testislerde ve epididimiste trofik süreçleri iyileştirir. Spermatozoaların olgunlaşma süreçlerini ve ejaküldeki hareketliliğini artırır. Küçük pelvis organlarında durgun ve iltihaplı süreçleri azaltır. Penis'in kaveröz cisimlerine kan akışını artırır. Prostat adenomasının büyümesini yavaşlatır. Amaç: Erkek üreme sistemi Hacim: 30 kapsül, 0,39 g Son kullanma tarihi: 26.05.2026 Barkod: 4627099310122 Makale: 7030020...
..."L'Huître Spéciale de Claire", en güzel parklardan seçilen en güzel istiridyelerin titiz bir seçiminin sonucudur. Titiz bir olgunlaşma süreci, etinin gevrek ve cömert yapısının hafif tatlı toprak notalarını ortaya çıkarmasını sağlar ve bu da etli istiridye tutkunları için benzersiz bir tat deneyimi sunar. Bu istiridye, otantik tatlar arayan uzmanlar için ayrılmış bir üründür. "L'Huître Spéciale...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Kemiksiz Meşe Besi %75 İberik Jambonumuz, yoğun ve parlak bir renge sahip olup, beyaz damarların büyük bir varlığı ile dikkat çekmektedir. Damakta yoğun ve kalıcı bir aroma hissedilirken, fındık ve tarla notaları algılanmakta, tuz oranı ile dikkatli olgunlaşma arasında sulu bir denge sağlanmakta ve uzun ve hoş bir sonrası tat ile bu doğanın başyapıtı deneyimini tamamlamaktadır. SKU:613002 Ağırlık:4.5 – 5 Kg Gönderim Ağırlığı:6 kg...
Polonya, Warszawa, Poland
...Gouda, inek sütünden yapılan Hollanda menşeli sarı bir peynirdir. Olgunlaşmış (yarı) sert bir peynir türüdür. Ürün, sarı veya kırmızı renkte folyo ile sarılmış blok veya küp şeklinde mevcuttur. Gouda, olgunlaşma süresinin uzamasıyla güçlenen hafif bir tat ile karakterizedir. Tat, hafif, nazik ve aromatik olup, hafif ekşi veya baharatlı olabilen pastörizasyonun ince bir sonrası tadı ile birlikte...
Belçika, Wingene
... adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g...
Fransa, Saint Emilion
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %75 Merlot; %20 Cabernet Sauvignon; %5 Cabernet Franc BULUNDUĞU YER: Sainte Terre YETİŞTİRME VE OLgunlaşma: Akıllı tarım, manuel yaprak budama, yeşil hasat. Vinifikasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda. Olgunlaşma, fıçıda. HVE 3 ETİKETİ 2016: BRÜKSEL YARIŞMASI 2020 Altın / G&G 2019 Altın: "Koyu garnet rengi, yakut yansımalarla. Burunda erik, vişne ve hafif...
İspanya, Monroyo (teruel)
...Kemiksiz ve V şeklinde eğimli Ref:13002 Olgunlaşma: 16 ay Birimin ortalama ağırlığı: yaklaşık 5,5-6 kg Kutu başına net ağırlık: yaklaşık 11-12 kg Kutu başına birim: 2...
Türkiye, Istanbul
...BALTULAR LİMON Baltular Tarım olarak, limon üretim sektöründe öncü bir konumda yer alıyoruz ve kalite ile müşteri memnuniyetini öncelikli hedefimiz olarak belirliyoruz. Olgunlaşma sürecini tamamlamış, sağlıklı limonlar, uzman hasat ekibimiz tarafından titizlikle toplanmakta ve hassasiyetle ürettiğimiz kasalara yerleştirilmektedir. Daha sonra, paketleme tesisimize taşınmaktadır. Paketleme...
İtalya, MILANO
...Yumuşak, açık saman rengi Pecorino peyniri, kısa olgunlaşma süresi, nazik ve taze bir lezzet, tüm tüketim fırsatları ve günün her saati için uygundur. KG BAŞINA FİYAT EURO 12,99 SON KULLANMA TARİHİ 30/01/2025 MİNİMUM SİPARİŞ 500 ADET...
...Esansların olgunlaşma sürecinin ilk aşaması, birkaç hafta içinde parfümü oluşturan tüm esansları ortaya çıkaran bir konsantreye ulaşmayı sağlayacaktır. Konsantre daha sonra yaklaşık 3 hafta süren bir bekletme dönemi için alkol ile karıştırılır. Parfüm, tüm safsızlıkları gidermek için filtreleme aşamalarından geçmeli ve çözümü stabilize etmek için donma işlemine tabi tutulmalıdır. Üretim aşamaları: - Formül onaylandıktan sonra konsantre tartımı - Nihai çözümün oluşturulması: bekletme, filtreleme, donma ...
Belçika, Anderlecht
Matériel Horeca, Belçika ve Fransa'daki profesyonel mutfak ekipmanları için vazgeçilmez ortağınızdır. Şirketimiz, her türlü gereksinime uygun mutfak ekipmanlarının kalitesi ve çeşitliliği ile öne çıkmaktadır. Rekabetçi fiyatlar ve düzenli promosyonlar, mutfak ekipmanlarınızı düşük maliyetle, kaliteyi asla göz ardı etmeden temin etmenizi sağlar. Kişiselleştirilmiş müşteri hizmetlerimiz, tüm sorular...
Fransa, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... olgunlaşma, güneybatıya bir övgü niteliğindedir ve bu özel şaraba zarafet ve karakter katmaktadır. Daha fazlası, Bidaia, otantik ve özgün bir tadım arayan rom severler için ideal, zengin ve karmaşık bir tat deneyimi sunar. TADIM NOTLARI: Damak: beyaz tütün aromaları ile bal ve vanilya gibi tatlı notalar arasında, kaçışa davet eden bir romdur. Burun: Bidaia, ağızda Irouleguy beyazının tazeliği ve dinamizmi ile dengeleyen tatlı ve pastane notaları ile kendini ayırt eder.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play