Fransa, Saint Christol De Rodières
...%81 Organik beyaz şarap sosu* - %19 Azaltılmış organik üzüm posası * Organik Tarım ürünüdür Koruyucu içermez, Alerjen içermez Pastörize edilmemiştir Salata soslarında, salatalarda, çiğ sebzelerde ve marine işlemlerinde kullanılır. Bu beyaz balsamik sos, başlangıç yemeklerinizi, et veya balık yemeklerinizi tamamlayacaktır. Dengeli tadı, sıcak veya soğuk tüm hazırlıklarınıza uygundur. Bu bir sos olup, asiditesi yalnızca %5,4'tür. Bu ürün ayrıca 25 litrelik şişelerde, 3-5-10 litrelik kutularda, 220 litrelik fıçılarda ve 1000 litrelik konteynerlerde sipariş üzerine mevcuttur.
Portekiz, Porto Salvo
...Iglo, en iyi yemeğin "doğal gıda" olduğuna inanıyor. Markanın tüm ürünleri en iyi malzemeleri kullanıyor ve Iglo, gıdaları korumanın en doğal yolu olduğu için dondurma teknolojisini tercih ediyor. Çiğ ürünler (balık, sebzeler ve meyve) ve hazırlanmış ürünler (öğünler, atıştırmalıklar, pizza, patates, kırmızı et, tavuk, hazırlanmış sebzeler, nugget'lar, diğer hazırlanmış balıklar). Iglo, 30 yılı aşkın bir süredir pazarda tartışmasız bir liderlik konumuna sahip bir markadır.
Almanya, Klein Meckelsen
... bir aile işletmesidir ve esas olarak soğuk & sıcak tütsülenmiş, kızartılmış, Sous Vide ve konfit ürünler üretmektedir. Ayrıca, çiğ tüketim/sashimi, organik ürünler ve ızgara sezonu için mevsimsel ürünler (örneğin, tereyağı ile işlenmiş makreler, somon biftekler, ızgara şişler ve somon sosisleri) için aktif bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Şirketin merkezi Hamburg ile Bremen arasında yer almakta...
İtalya, Ravenna
...Il Naif restoran ve pizzeria, Ravenna'nın en iyilerinden biri olarak her zaman dikkatli ve titiz bir hizmet sunmaktadır. Mekanımızda bulabileceğiniz seçenekler: Deniz ürünleri ile zengin bir menü. Her gün taze balık, karışık kızartma, karışık ızgara balık ve çiğ balık, kabuklu deniz ürünleri, porcini mantarı, trüf, el yapımı makarnalar, ızgara etler, her türlü salata ve sebze. Odun ateşinde pişirilmiş pizzalar. Kamut unlu pizzalar, yağsız mutfak ve protein ile karbonhidratlar arasında doğru dengeye özel önem veriyoruz. Sporcular için tek tabak menü.
Avusturya, Klagenfurt
... firmadır. Farklı ağaç türleri ve tütsü ocakları ile nazik işlemlerle farklı tatlar ve olgunlaşma aşamaları elde edilebilir. Et, balık ve peynir için soğutma tesisleri ile gıda ürünleri ayrıca işlenir ve uzun süre dayanıklı hale getirilir. Güney Avusturya, Kärnten'de yoğun soğutma tesisleri, tütsüleme tesisleri ve kontiyu tesisleri üreten Sorgo Anlagenbau GmbH, Klagenfurt'ta tüm işletme boyutları için...
Seydelmann, gıda işleme makineleri üreten dünya çapında lider bir firmadır. Şirket, müşterilerine geliştirme, üretim ve satış aşamalarında yüksek kaliteli ve güçlü makineler sunmaktadır. Ağırlıklı olarak sosis ve et ürünleri üretiminde kullanılan Seydelmann makineleri, yıllardır peynir, sebze, balık ve ilaç ürünleri üreticileri ile şekerleme, çorba, unlu mamuller ve bebek maması endüstrisinde de kendini kanıtlamıştır. Şirketin ürünleri arasında kıyma ürünleri, hamburger, çiğ sosis veya haşlanmış sosis üretimi için kullanılan kesiciler, karıştırıcılar, kıyıcılar ve ince doğrayıcılar bulunmaktadır.
İtalya, Schiavon
Sweet Hotel, zarafetin mükemmel tadı. İyi tat ve zarafet burada akşam yemeğine geliyor. En değerli tatları barındıran bu özenle hazırlanmış ortamda. Gerçek bir buluşma noktası olan restoran, balık severler için Venedik, Vicenza ve Bassano mutfaklarından yemekler sunuyor. Unutulmaz, özel lezzeti: soya, wasabi ve zencefilin fusion dokunuşuyla servis edilen çiğ balık. Mutlaka denemeniz gereken, ünlü...
Belçika, Laeken
...Sushi, Japon mutfağının özel lezzetlerinden biridir. Bu mutfak sanatı, Japonya'nın sembollerinden biridir. Eğer oturma odanızı terk etmeden seyahat etmek istiyorsanız, ihtiyacınız olan yiyecek budur. Bir lokma sushi ile güneşin doğduğu ülkeye taşınırsınız! Sushi, sirke ile tatlandırılmış pirinç ve ona tüm lezzetini veren bir malzemeden yapılır. Bu malzeme genellikle çiğ balık veya diğer deniz...
Fransa, Avignon Cedex 9
... işlemimizle, daha önce az veya hiç kullanılmamış malzemelerden, soğuk yeniden yapılandırma ile şatafatlı ve özgün ürünler, çiğ veya pişirilmiş olarak, catering hizmetleri ve işleme atölyeleri için üretme imkanı sunuyoruz. Nihai ürün, her zaman düzenli bir sunum avantajına sahip olup, orijinal ürünler, et veya balık kasları ile özdeşleşmektedir. Pişirme verimi, ham kas ile yakın olup, dilimleme ve pişirme sırasında mükemmel bir tutuş sağlar.
İspanya, Galicia
...Taze deniz ürünleri, tüm aşamalarıyla (çiğ, pişirilmiş ve dondurulmuş) ve taze sebzeler, SIBERIQUE ürünlerini oluşturan unsurlardır. Midye, istiridye, tarak, jilet kabuklu deniz hayvanları, balık, patates, havuç ve turp yaprakları, en iyi balıkçılıklardan ve kuzeydoğu İber Yarımadası'nın bahçelerinden gelen geniş katalogumuzun örneklerindendir. Ürünlerimizin tazeliği ile tanınmaktayız, fiyat konusunda da piyasa koşullarına uyum sağlıyoruz, kalite ve süreçten ödün vermeden. Uzmanlıklarımız arasında taze yumuşakça, Galisya midyesi ve pişirilmiş ahtapot bulunmaktadır.
İspanya, Ribadavia (ourense)
Monte Kalamua SA, dondurulmuş çiğ balık ürünlerini, öncelikle ton balığı, kılıç balığı, marlin, escolar, caella... fileto, dilim, küp vb. şeklinde işleyip pazarlamaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play