Polonya, Warszawa, Poland
...71% balık unu, çiğ balık veya insan tüketimi için hazırlanan balık atıklarından elde edilir. Hammadde yaklaşık 80-90°C'de pişirilir, bir kek haline getirilir ve ardından kurutulup iri bir şekilde öğütülür. Foodcom'un sunduğu balık unu, Baltık Denizi'nde yetiştirilen ringa balığı ve hamsi gibi balıklardan üretilmektedir. Nihai ürün, dökme ve kahverengi un şeklinde sunulmaktadır. Ayrıca %60 ve...
Almanya, Bad Bramstedt
... pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577...
Estonya, Valga
...baharatlar veya basit bir marine ile tatlandırılabilir. Ceviche ve Sashimi: Atlama sardalyasının yumuşak ve narin eti, çiğ balığın narenciye sularında marine edildiği ceviche için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca ince dilimlenip soya sosu, wasabi ve zencefil ile servis edilen sashimi olarak da tercih edilir. Tütsülenmiş veya Konserve: Atlama sardalyası genellikle tütsülenir ve bu ona belirgin bir...
İspanya, Zaragoza
... otantikliği katmaktadır. - Günlük Mutfak: Isıya dayanıklıdır, kızartma, fırınlama ve makarna, et ve balık gibi her türlü yemeği hazırlamak için mükemmeldir. - Pastacılık: Kekler, ekmekler ve diğer fırın ürünlerine yumuşaklık ve lezzet katar. Sızma Zeytinyağı, saf, lezzetli ve sağlığa faydalı bir zeytinyağı arayanlar için mükemmel bir seçimdir. En basit ihtiyaçlarınızdan en sofistike olanlarına kadar tüm mutfak ihtiyaçlarınız için idealdir. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin!
İtalya, Imperia
... lezzete ve sıcak sarı bir renge sahip bir Sızma Zeytinyağıdır. Ürün etiketi "Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin değerleri ve diğer bilgilerin yer aldığı etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler "Classico", her yemeği iyi bir şekilde tamamlar, ancak özellikle salatalar ve sebzeler için çiğ olarak ve balık, ızgara et ve minestrone'yi tamamlamak için önerilir.
D. Visser Frozen Seafood B.V., Avrupa'nın balık başkenti Urk'ta bulunan, premium derin dondurulmuş balık ürünleri tedarikçisi olarak öne çıkmaktadır. Şirketimiz 1994 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri Avrupa deniz ürünleri pazarında sağlam bir yer edinmiştir. Müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş işleme ve ayırma seçenekleri ile birlikte, Hollanda Kuzey Denizi Balığı ve dünya genelinden t...
İtalya, MILANO
... tarifler için, yüksek sıcaklıklarda (fırında olduğu gibi) ve su içeriği yüksek olduğu için uzun pişirme süreleri için idealdir. • %100 İtalyan domatesleri • Çiğ domates ile tarifler için idealdir • Zengin ve yoğun • Domates suyunda • Boyut: 400g PAKET 24'LÜ 1 ADET = EURO 0.40 1 PALLET 84 PAKET SON KULLANMA TARİHİ 05/2026 MINIMUM SİPARİŞ 30...
Fransa, Paris
... atıştırmalıklarımız glüten ve tahıl içermez, ayrıca koruyucu veya yapay renklendirici içermez. Bu süper lezzetli atıştırmalıklar, eğitim ödülü olarak da mükemmeldir. Dondurulmuş atıştırmalıklar, köpeğinizin çiğ beslenmesini tamamlamak için pratik ve kolay bir yol sunar. Bu dondurulmuş parçalar, eğitim ödülleri, eğitim veya ödül için mükemmeldir. Köpek Şablonu: 5 Kg max 5-10 Kg 10-20 Kg 20-30 Kg 30-50 Kg 50 Kg ve + A La Carte: Balık Analitik Bileşenler: Ham protein ≥%80. Ham yağ ≥%4. Ham lif ≤%1. Ham kül ≤%12 Bileşim: %100 beyaz balık Ağırlık: 70G ian13: 0633710784818 upc: 633710784818...
Fransa, Outreau
CHANNEL SEA FOOD, deniz ürünleri ithalatı ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış, Hauts de France bölgesinde bulunan bir şirkettir. Grubumuz, genetik ve yeni türlerin yaratılması konusunda sürekli bir izleme süreci yürütmekte olup, bu da bizi pazarın önemli bir oyuncusu haline getirmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına her zaman duyarlı olarak, ürünlerimizin kalitesini artırmak için önerilerinizi di...
Norveç, Oslo
... fiyortları. Derin su kırmızı balığı: Barents Denizi, Svalbard ve Norveç Denizi\n\nSEASON: Yıl boyunca yan av\n\nFEEDS ON: Hayatının ilk yıllarında plankton, ardından daha büyük plankton ve balık.\n\nNUTRITIONAL CONTENT: 100 g çiğ kırmızı balık (yenilebilir gıda) besin içeriği: Enerji: 394 kJ / 94 kcal Besinler: Protein: 17.1 g Yağ: 2.8 g Doymuş yağ asitleri: 0.5 g Trans doymamış yağ asitleri: 0 g...
...dokusu ve her zaman yüksek brix derecesi ile bilinen datterino domatesi, hem salkım halinde hem de tek tek toplandığında mükemmel organoleptik özelliklerini korur. Çiğ veya pişirilmiş olarak, datterino domatesi mutfakta her türlü kullanım için uygundur: salatada veya hızlı bir atıştırmalık/apero olarak harika, özel bir makarna için sos veya sos hazırlamada mükemmel. Ambalaj: 250, 300, 350 gram...
Fransa, Gisay La Coudre
...Bu baharat, bal sirkemizin bir reduksiyonu ile doğmuştur ve balın şekerlerini ve aromalarını yoğunlaştırır. Görünümü şehvetli, asiditesi düşüktür (4.5°). Damaklarımız için bir zevk kaynağı olduğu kadar, mideniz için de bir okşama gibidir. Tatları, salatalarınızı veya çiğ sebzelerinizi olduğu kadar, balık ve beyaz et pişirmek için de ortaya çıkaracaktır. Her gurme için harika bir keşif! Tüketim tarihi yoktur. Referans: BALSA100...
Belçika, Gembloux (isnes)
... toplanmış Kits EasyFast: Sadece laboratuvar ortamında kullanılabilen hayvan, bitki veya mikroorganizma DNA'sının tespiti ve miktarlandırılması için bir kit. Piyasadaki en hassas kit (0,0001%), hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı! Tüm reaktifler bir mastermix içinde bulunduğundan, tek yapmanız gereken DNA örneklerinizi eklemek. Karmaşık matrislerden DNA ekstraksiyon kitleri, örneğin, soğan kökü olmayan tüyler/kıllar, gıda matrisleri (mayonez, hazır yemekler, konserveler...), balık mukusu, ...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tepsilerimiz hermetik (kapatılmış) kaplama ile, böylece sıvı dışarı akamaz. Tepsideki nem emici peçete, paketlenmiş ürünü - etin kendisi veya kıyma - taze ve kuru tutar. Ayrıca, geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip alt termoformlama bantları da üretiyoruz - bunlar taze, tuzlu, tütsülenmiş balık paketleme, tütsülenmiş etler ve yarı mamul ürünler (sosisler, lezzetler, köfte için dondurulmuş hamurlar, lahana dolması, krep ve diğer yemekler) için kullanılır. Bizimle en iyi paketleme çözümlerine sahip olacaksınız!
Hollanda, Rijswijk
...SOMON SASHİMİ YOK %100 Vegan Somon Sashimi'mizi gururla sunuyoruz! Bu, çiğ balık muadili gibi dilimlenen ve lezzetini koruyan gerçek bir oyun değiştirici. Bu yüzden onu Sashimi gibi değerlendirin, sushi yapmak için kullanın veya bir poke kasesine canlılık katmak için kullanın.
Hollanda, Nuenen
Biz Blue World Seafood, premium balık ve deniz ürünleri için partneriniziz. 2009'dan beri yüksek kaliteli derin dondurulmuş ürünlerin dünya genelinde ithalatını yaparak 35'ten fazla ülkeye hizmet veriyoruz. Amacımız, birlikte en iyi kalite balık ve deniz ürünlerini sunmak, böylece gelecek nesillerin de bu ürünlerin tadını çıkarabilmesini sağlamaktır! Ürünlerimizi Gıda Servisi, Perakende ve Sanayi...
Almanya, Schoenebeck
... kullanılmaktadır. Kekik, Akdeniz bölgesinde makarna, soslar veya balık ve et yemekleri için sıkça tercih edilen bir baharattır. Canlandırıcı kokusu, genel sağlık sorunlarına karşı aromaterapide de kullanılmaktadır. INCI: ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL CAS: 84604-14-8 | 8000-25-7 EINECS: 283-291-9...
Belçika, Estaimpuis
...Zaman geçiyor, modalar değişiyor ama herkes misafirlerine en iyisini sunmak için elinden geleni yapıyor. Günümüzde brunch, kahvaltının yerini aldı ve kokteyl partileri, resmi ziyafetlerden çok daha keyifli hale geldi. Bu nedenle Dely Wafels, tuzlu waffle çeşitlerini genişletme fikrini geliştirdi. Her türlü malzeme serbest! Peynir, et, balık, doğranmış veya küp küp kesilmiş çiğ sebzeler, dilimlenmiş veya yuvarlak, kabuklu deniz ürünleri, pazar bahçesi reçelleri vb. göz zevkinize olduğu kadar damak zevkinize de hitap eden lezzetli seçeneklerdir.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... gerçekleşmesini sağlayan, üzüm tanelerinin ince kabuğudur ve bu sayede oldukça yüksek bir şeker oranına ulaşılır. Sonrasında, 5 yıl boyunca meşe fıçısında olgunlaştırılan bu sirke, tamamen "şeffaf" hale gelmek için %100 doğal bir süreçle renksizleştirilir. Şeffaflığı sayesinde, yiyeceklerin rengini bozmaz. Kuru üzüm, karamel ve balın olağanüstü aroması ile tatlı-ekşi tadı, bu sirkeyi BENZERSİZ bir sos haline getirir. Salatalarda çiğ olarak ve ızgara balık, tavuk, deniz ürünleri için kullanıldığında bir dokunuş katacaktır...
İtalya, Nave
...Önerilen eşleşmeler Modena balsamik sirke, salatalar, hem pişirilmiş hem de çiğ sebzeler, beyaz et ızgaraları, haşlanmış balık, omletler, pinzimoni, marine edilmiş yiyecekler için uygundur. Kapacite: 500 mll Kod: 03160 Kategori: Sirke Ülke: İtalya Bölge: Emilia-Romagna...
... asit E330. Aşağıdaki alerjenler, kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemişlerin işlendiği fabrikada bulunmaktadır. Croc'Ella, kuru meyveleri el yapımı olarak kavurur. Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde, Marsilya'da bulunmaktayız. Croc'Ella, çiğ kabuklu, tuzlu kavrulmuş, tuzsuz kavrulmuş gibi çeşitli kuru meyve seçenekleri sunmaktadır. Zeytinler ve antipastiler de mevcuttur. Croc'Ella ile %100 Marsilya yapımı bir aperatif deneyimi yaşayacaksınız. Ambalaj: 2.9 kg'lık kavanoz...
İsviçre, Geroldswil
... dondurucularda kullanılabilir. Yoğun sulu et çeşitleri için, kapaklar yapıştırılmış emici pedlerle birlikte temin edilebilir. Kapaklar için emici pedler Çiğ et ve balıkta sıvıların emilimi için emici pedler kullanılır. Hijyenik ve çekici bir ürün sunumu sağlarlar. Emici pedler, farklı emme güçleri, boyutlar ve renklerde mevcuttur. Kapalı ve açık olarak temin edilebilir, ayrıca tekli pedler veya rulolar halinde de sunulmaktadır.
Fransa, Mietesheim
...Wasabi, Japon kökenli, yeşil renkte bir bitki (wasabia japonica) olup, turp familyasındandır ve wasabi kökü ile hazırlanan bir çeşni olarak kullanılır. Genellikle, tadı son derece acı olduğu için Japon hardalı olarak adlandırılır. Wasabi veya Japon turpu, yalnızca Japonya'da ve Sakhalin Adası'nda doğal olarak yetişir, bu nedenle nadirdir. Japon mutfağında, suşi ve sashimi (çiğ balık) için...
Finlandiya, Turku
...{"Eşleştirme":"Mükemmel Bir Aperitif Şarabı, Çiğ Balık, Kabuklu Deniz Ürünleri, Balık, Beyaz Et, Sebzeler","Bölge":"İtalya – Piemonte","Belgelendirme":"DOC","Alkol Oranı":"%13","Hacim":"75cl","Çeşit":"Yüzde 100 Arneis","Yaşlandırma":"Bu Şarap, En Az Dört Ay Süresince Paslanmaz Çelik Tanklarda Maya ile Dinlendirilir ve Ardından İki Ay Şişede Bekletilir."}...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kinoa, birçok faydalı element içeren bir psödo tahıl kültürüdür. Herhangi bir tahıldan daha fazla protein içerir ve fosfor miktarı bakımından neredeyse balık kadar iyidir. Net Ağırlık: 100 gr. Brüt Ağırlık: 106 gr. Son Kullanma Tarihi: 12 ay Saklama koşulları: 18 ± 3 °C sıcaklıkta ve %75'ten fazla olmayan bir bağıl nemde saklayın. Açıldıktan sonra, saklayın. 100 gr. başına besin değeri: protein - 14g, yağ - 6g, karbonhidrat - 64g 100 g ürün başına enerji değeri (kcal / kJ): 370 kcal (1550 kJ) İçindekiler: Kinoa tanesi Organik: Evet Çiğ: Evet Gluten içermiyor: Evet...
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... planda bir tat bırakır. Bu yağ, balsamik ve ferah bir damak tadı bırakır ve çiğ kullanım için idealdir; balık mezeleri, çorbalar ve kırmızı etlerle eşleştirilmesi önerilir. Sızma zeytinyağı ayrıca, tereyağı yerine, kurabiyeler, tatlılar ve keklerde de kullanılmaktadır.
İtalya, Campello Sul Clitunno
... Her türlü yemekte çiğ olarak mükemmel: salatalar, balık, beyaz et, baklagil çorbaları, sebzeler. Kızartmalarda, deniz salatalarında, soslarda ve emülsiyonlarda et kızartmalarında kullanılır. Pişirme sırasında soslar, soslar ve kızartmalar hazırlamak için kullanılır.
Fransa, Perpignan Cedex
...Sörrel, ekşi ve hafif limonlu tadı için çiğ veya pişirilmiş olarak kullanılan bir yapraklı sebzedir. Aromatik bir ot olarak kullanıldığında, çorbaları ve sebzeleri, balık yemeklerini ve özellikle iyi bir uyum sağladığı yumurtaları lezzetlendirmektedir. Lif, magnezyum, potasyum, demir ve A, C, E vitaminleri açısından zengin olan sörrel, antik çağlardan beri sindirim ve sıkılaştırıcı özellikleri ile tanınmaktadır.
Eşleşen ürünler
Sirkeli
Sirkeli
Diğer Ürünler
Cébette
Cébette
... ürünler veya düşük nemli ürünler için. ENGELİ OLMAYAN VEYA ORTA SEVİYE ENGELİ OLAN FİLMLER Özel depolama koşulları gerektirmeyen veya raf ömrünü özel ambalaj özelliklerine ihtiyaç duymadan koruyan ürünlerin paketlenmesinde kullanılırlar. Uygulamalarına ve her bir paketlenmiş ürünün özelliklerine bağlı olarak çok geniş bir yapı yelpazesinde yapılandırılabilirler ve taze veya dondurulmuş sebzeler, fırın ürünleri, cips, çiğ-kurutulmuş salamlar, dondurulmuş balık vb. için kullanılırlar. AF seçeneği ile teslim edilebilirler ve roto veya flekso baskı ile özelleştirilebilirler.
...ÜRÜN KARTI ÜRÜN Organik Sızma Zeytinyağı ÜRETİM YILI %100 2017-2018 ÜLKE İtalya BÖLGE Calabria BÖLGE Presila Calabria Tepesi ORTAM Kirlenmemiş ve saf YETİŞTİRME Doğal maddelerin toprağa gömülmesi: ot, bakla (yeşil gübre) HASAT Mekanik titreşimli hasat EKSTRAKSİYON Soğuk sıkım (27°'den düşük) hasattan 24 saat içinde DEPOLAMA Paslanmaz çelik tanklar BELGELENDİRME Organik BELGELENDİRME NOP: Usda %100 Organik CULTIVAR Tek çeşit “Carolea” KULLANIM Salatalar, baklagiller ve çorbalar üzerinde çiğ olarak Ana yemekler Et……..ve balık Akdeniz Diyeti...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play