Almanya, Bad Blankenburg
...>> Kolay temizlik için yüksek kaliteli, yapışmaz kaplamalı pişirme plakaları >> Gizli menteşeler hamur ve malzemelerin sızmasını önler >> Çalışma ve kontrol lambası >> Sağlam kilit klipsi >> Üçgen sandviç plakaları, lezzetli waffle'lar için derin pişirme plakaları, ızgara plakaları ve kurabiye pişirme plakası dahil >> Gülümseme, kalp, deniz kabuğu, köpek ve kedi şeklinde lezzetli kurabiyeler pişirir >> Kurabiyeler isteğe bağlı olarak şekerlemeler, çikolata vb. ile süslenebilir >> Kaymaz ayaklar sayesinde güvenli duruş >> 230V~, 750W...
Fransa, TERRASSON
...… Dönüştürülmüş bazı ürün örnekleri: doğal kuru meyveler, doğranmış kuru meyveler, kavrulmuş kuru meyveler, pastörize edilmiş kuru meyveler, antioksidanlı kuru meyveler, kabuğu soyulmuş/beyazlatılmış kuru meyveler, karamelleştirilmiş kuru meyveler, şeker kaplı kuru meyveler, çikolata kaplı kuru meyveler, kuru meyve karışımları, kuru meyve püresi, farklı boyutlarda kuru meyve parçacıkları/agglomeratlar, dondurulmuş meyve veya kurutulmuş meyve kaplamaları.
Belçika, Gozée
...lezzetli pralin, ganaj, gianduja gibi tatların doğmasına yol açıyor... Baharat, narenciye kabuğu, uçucu yağlar, tuzlu tereyağı, karamel, şekerlenmiş meyveler ve diğer malzemelerin kokuları, heyecanımızı artırıyor... Fındık parçalarının çıtırlığına bayılıyoruz, mandalina aromalı badem ezmesinin yumuşaklığına kapılıyoruz, bakır bir kazan içinde hazırlanan meyve püresinin zarafetine hayran kalıyoruz, arabica'nın yoğun notaları ise sütlü bir ganajı zenginleştiriyor. Böylece pralin ve makaron koleksiyonunu oluşturuyor.
Belçika, Blegny
... tatlı arzunuza göre 1, 2 veya 3 katlı olarak şekillendirilebilir ve 1'den 60'a kadar praline içerebilir. Ustaların sanatı, temel tarifleri sahiplenmek ve kendi kişiliklerine uyarlamaktır. Pierre Ledent, makaronları için bunu harika bir şekilde yapmıştır (şaşırtıcı tatlar, cesur karışımlar, büyüleyici aromalar). Bir makaronun kabuğu, iç harcı kadar önemlidir. Özel ambalaj tasarımı, sırasıyla 4, 8 veya 16 makaron kapasiteli 3 farklı kutu seçeneği sunmaktadır.
Belçika, Sint-Gillis-Waas
Koruyucu madde olmadan el yapımı çikolata şekerleri üreticisi: geniş bir trüf, çikolatalı fındık ve portakal kabuğu, öğrenci karışımı, manonlar, yumuşak praline, badem ezmesi, doldurulmuş hayvan figürleri, 30 çeşit Paskalya yumurtası…...
...Kıtır ve yumuşak. Cookiserie Namuroise, Amerikan tarzı bisküvi üretiyor: taze ve yumuşak, bir hamur işi kadar. Çikolatalı kurabiye olan Le p’tit Namurois, eski buğday çeşitleri, tereyağı ve çiftlik yumurtası ile yapılmaktadır. Sadece çikolata ve yulaf ezmesi Belçika'dan gelmiyor. Kuru üzüm veya çikolata, pişirilmiş, ısıtılabilir veya hamur topları halinde, bu kurabiyeler birkaç Namur dükkanına ve okullara bisikletle teslim edilmektedir. Ayrıca limon kabuğu ile yapılan kurabiyeler, yulaf ezmesi crumble ile Breton paletleri ve diğer kıtır-yumuşak lezzetler de üretiyoruz.
... bisküvi üretmiştir. Yeşillikler içinde yer alan bu muhteşem köy S. Arcangelo, Bebba'nın bisküvileri adlandırdığı köylerden oluşmaktadır. Şaraplı bisküviler, Boldrino şaraplı bisküviler, şeker kamışına sarılı çikolata parçaları, karamelize kabak, elma ve sultan üzümü ile dolu, hafifçe harmanlanmış bitter çikolata ve acı biber kreması, cantucci ve klasik Frollino, güçlü ama basit kabuğu ile en sevdiğimiz bisküvi olan tam da bu yüzden SEMPLICIOTTO'yu hazırlıyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play