İtalya, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
Yunanistan, Kozani
... oldukça yaygındır, zira zeytinyağında özütlenmiştir. Elle toplanır ve 40 derece Celsius'tan düşük bir sıcaklıkta serin ve gölgeli bir alanda kurutma odasında kurutulur. Sarı kantaron, bölgemizde doğal olarak yetişen bir bitkidir; sahip olduğumuz organik tarım alanlarından toplanmaktadır. Bu alanlar, bitkilerin ve toprağın kalitesinin dışsal faktörlerden etkilenmemesi için %100 organik olduğundan emin olmak amacıyla çevrilidir. Bitkinin toplandığı yer, geleneksel tarım alanlarından uzak, 1020 m yükseklikte bulunmaktadır.
Fransa, Nanterre Cedex
...Bilyalı veya rulmanlı yataklar ve orta yükteki dişliler, önemli sıcaklık koşullarına maruz kalır. Kağıt makinelerinin kurutma silindirleri için yataklar için önerilir. 130°C'ye kadar sürekli çalışma için önerilir. Geniş bir sıcaklık aralığında kullanılabilir: yüksek viskozite indeksi, düşük akma noktası. Hareket halindeki metal yüzeyler için mükemmel aşınma koruması sunar. Yüksek sıcaklıkta...
... ekipmana zarar vermeden gerçekleştirilmesine olanak tanır. Aşınma parçaları için farklı malzemeler sunulmakta olup, metalik parçacıkların kontaminasyonunun kabul edilmediği aşındırıcı ürünler için seramik malzemeler de mevcuttur. PHR, giriş malzemesinde %85'e kadar nem ile aynı anda öğütme ve kurutma işlemleri gerçekleştirebilir. Dinamik bir sınıflandırıcı ile birleştirildiğinde, çok düşük inceleme seviyelerine ulaşılmasını sağlar. Maks. debi: 20 ton/saat Maks. inceleme: 10 mikron Maks. nem: %85...
İtalya, Fidenza
... çalışan otomatik Ekstrüzyon Presleri ile birlikte, düşük sıcaklıkta statik kurutma tesisleri veya sürekli kurutma ile birleştirilmiştir. Çoklu Hat, kısa makarna, uzun makarna, düğümler, lazanya ve özel formatlar (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, dalgalı lazanyalar ve festonlar vb.) üretmek için tek bir tesis sunar ve 150'den 500 kg/saat versiyonlarında mevcuttur...
Fransa, Sabran
...Sabran, Gard'da bulunan Manjolive, organik spirulina ve safran üreten bir çiftliktir. Ürettiğimiz spirulina birinci sınıf kalitede olmayı hedefliyor. Gerçekten de, Manjolive'in spirulinası ekolojik olarak üretilmektedir. Pestisit, herbisit veya genetiği değiştirilmiş organizma (GDO) kullanmıyoruz. Spirulinamızı Nisan'dan Ekim'e kadar serada yetiştiriyoruz ve 42°C'de düşük sıcaklıkta kurutma...
Fransa, Torcy
... sağlamak amacıyla sipariş üzerine yapılmaktadır. Meyveler, düzenli olarak kontrol edilen kurutucularda düşük sıcaklıkta (maksimum 42°C) kurutulmaktadır. Kuru meyve, diğer tüm ürünler gibi tüm besin maddelerini içeren bir üründür. Sadece su kaybetmiş olup, bu da %91-88 arasında su kaybettiği anlamına gelir. Tüketim birkaç şekilde gerçekleşmektedir: Kalıplama ile tüketim, doğrudan tüketim. Ürünün...
Belçika, Aye
European Colostrum Industry, kısaca ECI, merkezi Marloie (Belçika) bulunan, birinci sağım sığır kolostrumunun toplanması, işlenmesi ve hammadde (dondurularak kurutulmuş veya düşük sıcaklıkta sprey kurutma ile atomize edilmiş kolostrum tozu) veya besin-sağlık ürünü olarak pazarlanması misyonunu üstlenmiştir. European Colostrum Industry, hayvan yemi endüstrisi için kolostrum kurutma konusundaki...
İspanya, Etxarri Aranatz (navarra)
... kapasitesine ulaşmak için sürekli bir büyüme ve genişleme sürecindeyiz. İspanya'da, endüstriyel düşük sıcaklıkta kurutma ve eleme sistemi ile BIOMASUD A1 kalitesinde, odun parçalarının pnömatik dağıtımında öncü ve üreticiyiz. Odun parçalarının morfolojisi P16-45 (G30) şeklindedir. İspanya ve Fransa'da geniş bir dağıtıcı ağına sahibiz. BÜYÜK MARKETLER veya ALIM MERKEZLERİ ile çalışmıyoruz. Nihai...
...Sabatino Tarım Şirketi, 2013 yılında yüksek kaliteli makarna üretmek ve pazarlamak amacıyla kurulmuş genç bir girişimdir. Üretim için, Marche bölgesinde eski ve hibrit olmayan bir buğday türü olan 'Saragolla' yetiştirilmekte ve işlenmektedir. Taş değirmenle öğütülerek, bronz kalıplarla makarna üretimine ve yavaş, düşük sıcaklıkta kurutma işlemine geçilmektedir. Sabatino Makarna, sıkı organik protokollere göre üretilmektedir ve özellikleri yüksek sindirilebilirlik, belirgin bir tat, zengin mineral içeriği ve düşük glüten içeriği ile belirlenmektedir.
İtalya, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro, 1982 yılında kurulmuştur; 2014 yılında fırın ürünleri serisini önemli yeniliklerle yeniden piyasaya sürerken, el yapımı makarna konusundaki ana işini kaybetmemiştir. Tarall’Oro makarnası, yaklaşık 100 ürün ile 10 farklı lezzette, yalnızca birinci sınıf sert buğday irmiğinden yapılmaktadır, bronz kalıplarda şekillendirilmiş ve düşük sıcaklıkta yavaş kurutma süreci...
Fransa, Fontaine-Simon
...FRUITOFOOD, Perche bölgesel parkında bulunan bir KOBİ'dir ve düşük sıcaklıkta vakumla kurutma süreci ile elde edilen kurutulmuş meyvelerin üretimi, dağıtımı, ithalatı ve ihracatı konusunda uzmanlaşmıştır. Taze veya IQF meyvelerden, meyvenin suyunun yavaş ve nazik bir şekilde buharlaşmasıyla meyveyi kurutuyoruz. Kurutulmuş bir meyve elde ediyoruz ve suyunu, Onativ’® adı verilen bir sistemle...
İtalya, Santa Maria La Carità
... Şekillendirme Aşaması: hamur, bir vida ile yavaşça bronz bir kalıba doğru itilir, gluten ve karbonhidratların özelliklerini korumak için ılımlı bir basınçla. Her makarna şekli için özel bir bronz kalıp vardır. Sadece bronz kalıplar kullanıyoruz, bu da en iyi el yapımı makarnanın tipik pürüzlülüğünü sağlar. Kurutma Aşaması: her zaman düşük sıcaklıkta, proteinleri ve karbonhidratları "denatüre...
İtalya, Belforte Del Chienti
... edilmektedir. İşleme aşamasında, kontaminasyon riski, yalnızca organik ve glütensiz ürünlere adanmış bir üretim laboratuvarı sayesinde sıfıra indirilmiştir. Kontaminasyon riskini tamamen ortadan kaldırmak için, üretim laboratuvarı yalnızca organik ve glütensiz ürünlere ayrılmıştır. Tüm bitmiş ürünler ve/veya kullanılan hammaddeler, önceden sertifikalı analiz laboratuvarlarında analiz edilmektedir. Makarna üretimi el yapımı olarak gerçekleşmektedir; sadece organik un ve şişelenmiş oligomineral su, bronz kalıplar ve düşük sıcaklıkta kurutma ile.
Fransa, Tombeboeuf
... - düşük sıcaklıkta pişiriliyor, bu da kuru eriklerin karamelize olmasını önlüyor - kuru erikler, soğuk odalarda saklandıkları için dehidre edilmiyor - paketler, teslimattan hemen önce pastörize ediliyor. Kuru erik yelpazemizin yanı sıra, ...
İtalya, Castellammare Del Golfo
... yoğurma, bronz kalıplar, elle açma ve düşük sıcaklıkta kurutma (maksimum 45° ve 36 saate kadar kurutma) ile geleneksel makarna yapımına sadık kalınarak, uygun ve tüm düzenlemelere saygılı bir ortamda gerçekleştirilir. Makarna için seçtiğimiz tahıllar, ağırlıklı olarak Sicilya'da yetiştirilmekte ve işlenmektedir. Kurulduğumuz günden bu yana, zanaatkarlığımıza, esnekliğimize ve sahada edindiğimiz...
İtalya, Rocca San Felice
... eklemek, yeni ufuklara, uzak ufuklara, mükemmeliyete ve gerçek lezzete inananların hırsına bakmak için temel bir adım oldu. Bugün iki makine var: biri uzun makarna için, diğeri kısa makarna için. Pirinç ve düşük sıcaklıkta uzun ve nazik kurutma, Antica Maccheroneria'nın hikayesini anlatıyor.
İtalya, Pernucari Di Rombiolo
... 5.000 m²'lik bir alanı kaplayan tesis, el işçiliği ile modern üretim tesislerinin birleşimini sunmaktadır. Şirket, en iyi sert buğday irmiklerini kullanarak, soğuk, bakteriyolojik olarak saf su ile yavaş bir hamur yapımı ve düşük sıcaklıkta yavaş bir kurutma ile elde edilen tipik ve doğal el yapımı makarna üretimi ile övünmektedir. Bazı makarna çeşitleri ise bronz kalıplarla işlenmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play