Fransa, Saint Mard De Réno
... farklı ürünümüz var: bütün tohumlar, soyulmuş tohumlar, yağ, un, protein, bisküvi, çikolata, merhem! İlk satışımız: klasik mercimekten daha ince ve daha sindirilebilir olan mercimek. Sonraki ürünler: kinoa, küçük einkorn. Günlük kullanım için ince öğütülmüş tam unlar: yumuşak buğday, sert buğday, büyük einkorn, küçük einkorn, kenevir, mısır, mercimek ve ayrıca sert buğday veya küçük einkorn bulguru. Ve nihayet makarnalarımız! Özelliğimiz, çiftlikte yapılabilen her şeyin yapılmasıdır: tarım, depolama, ayıklama, değirmen, paketleme, teslimat...
İtalya, altamura
...Unibrands'ın Novoforno, Pasta ve Gusto markalarıyla birlikte sunduğu ürün yelpazesi, topraklarımızın gıda geleneğine köklü bir şekilde bağlıdır. Akdeniz diyetinin tipik ürünlerinden oluşan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmak için bu geleneği zengin bir şekilde kullanıyoruz. Hamurlarımızda, bugün o kadar çok aranan ve kalite markamız haline gelen ince öğütülmüş sert buğday irmiği mutlaka...
Sırbistan, Novi Bečej
..."Žitoprerada Değirmeni" 1961 yılından beri buğdayı una dönüştürüyor. Depolama sırasında titiz bir seçim yaparak, tarlalarımızdan en iyi tohumları nihai üretime gönderiyoruz. HACCP ve ISO gibi sertifikalar, un sanayisindeki iş politikamızın net göstergeleridir. Portföyümüzde 3 çeşit buğday unu (yumuşak, sert, çavdar) ve farklı ambalajlarda sunabileceğimiz buğday kepeği bulunmaktadır: Fırıncılık...
İtalya, Albano Laziale
...Albano Laziale'deki Michelangelo della Pizza, Castelli Romani (Roma) Ahşap fırında ev yapımı ekmek, Genzano ekmeği, Lariano ekmeği üretimi yapan bir fırın. Roma pizzası, beyaz ve kırmızı pizza, Velletrana pizzası ve Castelli Romani'ye özgü fırın ürünleri üretimi. En iyi sert buğday unu, 00 unu ve tam buğday ununun seçimi ile harika ürünlerimiz ortaya çıkıyor. Her sabah, en iyi geleneklere göre...
İtalya, Santa Maria La Carità
...Kuru Makarna İşleme: kullanılan işleme yöntemi nazik olup, esasen 4 farklı aşamadan oluşmaktadır: Hamur Aşaması: yalnızca %100 İtalyan sert buğday irmiği ve yüksek protein içeriği kullanıyoruz. Her makarna şekli, uygun bir irmik ve su karışımını gerektirir. Soğuk hamur (35°C'yi geçmeyecek şekilde) glutenin, buğdayda bulunan çok değerli bir madde olan "termal denatürasyonunu" engeller. Presleme ve...
İspanya, Madrid
... taze makarnaları. Makarna çeşitlerimiz yalnızca Sert Buğday İrmiği (Triticum Durum) ile yapılmaktadır. Laboratuvar, sürekli evrim ve yeni kombinasyonlar yaratma sürecindeyiz, ayrıca her bir ürünümüzde doğru oranları sağlıyoruz.
İtalya, Altamura
... çevreye saygı ile refah ilkelerine sıkı bir şekilde uyarak seçilmektedir. Bu nedenle, müşterileri için çoğunlukla organik tarımdan gelen ürünler aramaya karar vermiştir; örneğin organik un, organik şarap, Puglia'nın sert buğday irmiğinden yapılan makarna, sızma zeytinyağı, baklagiller, ekmek ve Altamura şehrinde yetiştirilen buğdaydan elde edilen tüm unlu mamuller. Şirketimiz, belirlenen hedeflere zamanla saygı göstermeye kararlıdır.
İspanya, Balsicas
... konserveleri (domates, enginar, mısır, kuşkonmaz) •Meyve konserveleri (meyve kokteyli, şeftali, ananas) •Balık konserveleri (ton balığı, sardalya, uskumru, midye) •Sert buğday makarnaları, bisküviler, kahvaltılık gevrekler, bal ve çikolatalar •Masa şarapları, coğrafi işaretli şaraplar (Rioja, Ribera de Duero) •Meyve suları, gazlı içecekler, enerji içecekleri •Kişisel hijyen ürünleri (diş...
Avusturya, Lebring
Stangl makarnası, en iyi sert buğday, pastörize edilmiş kuru yumurta ve su ile her gün taze olarak üretilmektedir. Stangl makarnalarının sürekli kontrolü, her zaman en yüksek kalitenin sağlanmasını garanti eder.
İtalya, Altamura
...Kendi topraklarına, yakın olanlara duyulan aşk ve tutku, kısa tedarik zincirinin ürünlerini değerlendirme ve en iyi ürünleri seçme konusundaki titizlik, Terre Vicine'i iyi yemek arayanlar için ideal bir yer haline getiriyor. Puglia ve Lucania'nın yerel gastronomik ürünlerinin satışında uzmanız, sitemizde organik şaraplar, Senatore Cappelli sert buğday makarnası, el yapımı biralar, Murgia'nın...
İtalya, Pernucari Di Rombiolo
... 5.000 m²'lik bir alanı kaplayan tesis, el işçiliği ile modern üretim tesislerinin birleşimini sunmaktadır. Şirket, en iyi sert buğday irmiklerini kullanarak, soğuk, bakteriyolojik olarak saf su ile yavaş bir hamur yapımı ve düşük sıcaklıkta yavaş bir kurutma ile elde edilen tipik ve doğal el yapımı makarna üretimi ile övünmektedir. Bazı makarna çeşitleri ise bronz kalıplarla işlenmektedir.
Meksika, Los Mochis, Sinaloa
...Şirketimiz, çeşitli tarım ürünlerinin ticareti ve ihracatı üzerine kuruludur. Meksika'nın tarımsal olarak en zengin bölgesi olan Sinaloa'lı üreticilerden oluşan bir topluluktur. Sunabileceğimiz ürünler şunlardır: beyaz mısır, sorgum, sert buğday, buğday irmiği, nohut, konserve nohut, pecan cevizi, organik muz, mısır glüteni, incir fasulyesi ve daha birçok ürün.
Birleşik Krallık, Sheffield
... tedarik sağlamaktadır. Ana ürünler şunlardır: - rafine ve ham bitkisel yağlar - Ayçiçeği; - Mısır; - Soya fasulyesi; - Kanola; vb. - Tahıl ve tahıllar - buğday, yulaf, arpa, mısır, bezelye, fasulye vb. - buğday unu, mısır unu - hayvan yemi, - biyodizel - yuvarlak formda işlenmemiş sert ve yumuşak ağaç kütükleri; - işlenmiş ağaç kütükleri, kabuğu soyulmuş direkler, yuvarlak formda emprenye edilmiş; - kereste - tahtalar - çıta - çeşitli kesit karmaşıklığında çubuklar, sert ve yumuşak ağaç türleri.
İtalya, Saviano
Şirketimiz, en modern makinelerle, tamamen el yapımı bir şekilde, sert buğday irmiğinden makarna üretmektedir. Yavaş ve uzun kurutma işlemi (yaklaşık 3-4 gün) çok düşük sıcaklıklarda (40°-45°) gerçekleştirilir. Kalıplar tamamen bronzdandır, bu da benzersiz bir gözeneklilik sağlar. Tüm bunlar, özel irmik seçimi ve Usta Makarna Ustamızın bilgeliği ile birleştiğinde, eşsiz bir ürün ortaya çıkarır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play