Fransa, CASTELNAUDARY Cedex
...Languedoc ve Cathar Ülkesi'nin kalbinde, Aude'deki Castelnaudary'de, SODICAS CONSERVERIE, Audary markası altında, sizin için Güney-Batı'nın geleneksel mutfağının en iyilerini hazırlıyor. Cassoulet, konfitler, hazır yemekler, pastalar, jambon parçaları, foie gras, hepsi iyi yaşam ve iyi yemenin çağrıştırdığı ürünler. Yerel ürünlerimiz ve geleneksel tariflerimiz, tüketiciler tarafından giderek daha fazla tercih edilmektedir.
Belçika, Vaux-Sur-Sure
...Belçika'nın Ardennes bölgesinin kalbinde, Bastogne ile Neufchâteau arasında yer alan Vaux-sur-Sûre'de bulunan Hartman tesisleri, ünlü şarküteri ürünleri için gerçek bir merkezdir ve birkaç nesildir domuzların kemiklerini ayırma ve kesim konusunda uzmanlaşmıştır. Burada birçok ürün hazırlanır: 'Sûre'nin Lezzeti', geleneksel yöntemle üretilen çiğ, kurutulmuş ve hafifçe tütsülenmiş jambon. Ayrıca pişirilmiş jambonlar, sosisler, pastalar, kan sosisi, preslenmiş baş gibi ürünler de bulunmaktadır.
İspanya, Guadix
...JAMONES GRANADUL'un kökenleri, Serón'dan Guadix'e kadar uzanmakta ve her zaman geleneksel ve el yapımı bir jambon üretimine adanmıştır. Bu süre zarfında deneyim, her zaman Kaliteyi bayrak olarak benimseyen bir anlayışla, babalardan oğullara geçmiştir. Kurutma tesisimiz, Sierra Nevada gibi eşsiz bir iklim koşuluna sahip bir bölgede, Alpujarra'nın kuzey yüzünde, 1.000 m. yükseklikte bulunmaktadır. Çevresi, doğal ve el yapımı jambonlarımızın olgunlaşması için gerekli olan, Avrupa'da eşsiz olan, sert donlarla geçen kışlar ve sıcak, kuru yazlarla birlikte, olağanüstü çevresel koşullara sahiptir.
Portekiz, Leiria
... üretmektedir. Bu, eşsiz bir lezzet elde etmemizi sağlamaktadır. Şarküteri ürünlerini portföyüne ekleyerek yeni bir marka oluşturmuştur - MANDUCA ®. Bu markada çeşitli ürünlerimiz bulunmaktadır: Pirinçli Sucuk; Unlu Sucuk; Negrito; Salpicão; Tütsülenmiş Karnı; Jambon; Taze Sosisler ve Merguez; Şişler; Roti; Ev Yapımı Sucuk. Her zaman el yapımı üretim süreçlerine sadık kalmakta ve hammadde seçiminde...
Belçika, Florenville
Blaise salaison, kimyasal ürün eklenmeden el yapımı olarak üretilen yüksek kaliteli yerel ürünler konusunda uzmanlaşmıştır. Sucuklar, jambon parçaları ve cobourg gibi salamlar, geleneksel olarak kayın talaşı ile tütsülenmektedir; bu üretim, katı bir şekilde el yapımı tarifler ve süreçlere saygı gösterir. Orval birası ile yapılan sucuk, bal ile yapılan sucuk veya arpacık soğanlı kolye gibi özel...
Fransa, Rungis Cedex
...Loué'den ördekler veya buharda pişirilmiş güvercin. Şirketi ayıran bazı özel ürünler arasında keçi, Label Rouge süt kuzusu bulunmaktadır. Kuru tüy ile kaplanmış kapon için geleneksel ve eski bir ustalık. Teslimat mümkündür.
Fransa, Courcelles
...Polikültür hayvancılığı. Süt, sığır ve domuz eti üretiyoruz. Domuzlarımızı lezzetli şarküteri ürünlerine dönüştürüyor ve et kutuları sunuyoruz. Ürünlerimiz onaylı bir ortak laboratuvarında hazırlanıyor. ''Bazı özel ürünlerimiz'' : Sarımsaklı ve domatesli küçük köylü sosis; geleneksel "chons" ile hazırlanan kan sosisi, soğan, beyaz jambon, basit ve derili.
Almanya, Harsewinkel
...GERÇEKTEN İYİ SUCUK – ETLİ YA DA ETSİZ Biz Windau'yuz: Ostwestfalen'ın kalbinde, Harsewinkel'de evimizde, 1976'dan beri gerçekten lezzetli geleneksel jambon ve sucuk spesiyaliteleri üretiyoruz. Aile şirketimizin kalbini, üretim, paketleme ve yönetim alanlarında yüksek nitelikli ve motive çalışanlarımız oluşturuyor. Bu sayede, hem yurtiçinde hem de yurtdışında modern bir şirket olarak...
Diğer Ürünler
Windau - Vegan Ürünler
Windau - Vegan Ürünler
Belçika, Izier
...Jambonun ince kısmı, hafif tuzlu, doğal veya fileto halinde, dumanlı veya dumanlı olmayan. Lard: Tuzlanmış, dumanlı veya dumanlı olmayan göğüs. El yapımı pişirilmiş jambon: El yapımı tuzlanmış, fırında pişirilmiş ve kızartılmış birinci sınıf jambon. Kuru sosis: Birinci sınıf domuz ve sığır eti ile yapılan bir hazırlık.
İtalya, Termeno
...yaklaşık 10,000 metrekarelik kendi kompleksinde yer almakta olup, bunun yaklaşık 6,000 metrekarelik kısmı sektördeki en ileri teknolojilerle donatılmıştır. Şirketin yaklaşık 20 çalışanı bulunmaktadır ve ayrıca IFS sertifikasına sahibiz ve HACCP'e göre sıkı bir kontrol sistemi uygulamaktayız. Ürünlerimizi Rusya ve Kanada'ya ithalat için belirlenen yönergelere uygun olarak üretmek için sertifikalandırıldık. Ayrıca, sadece İtalyan domuz etinden üretilen ve ince gıda dükkanları ile özel ürünler arayanlar için geleneksel yöntemler ve tariflere göre sıkı bir şekilde üretilen bir gurme serimiz de bulunmaktadır.
Fransa, Villefranche De Rouergue
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
... mükemmelliğe ulaşma çabamızda bir adım daha atmaya karar verdik. Bunun için, geleneksel bir ürün olan sobrasadaya, dağlarımızın bir hazinesi olan balı ekledik. Bal ile yapılan Sobrasada'nın, hem tatlı hem de acı versiyonu, kimseyi kayıtsız bırakmıyor. Aynı şekilde, iki yeni ürün daha piyasaya sürdük: Portakallı sucuk ve kuru üzüm ve Pedro Jiménez şaraplı sucuk. Damak tadı için benzersiz olan bu iki özel lezzet, kesinlikle dikkat çekiyor. Bu üç lezzet, gelenek ve yeniliğin birleşimi sayesinde piyasada öne çıkıyor; yani, özgünlükleriyle.
Belçika, Neufchâteau
Bu tipik Ardennes çiftliğinde yalnız, çift olarak, aileyle veya grup halinde eski bir ortamda karşılanacaksınız ve çeşitli yerel ve özgün tarifler aracılığıyla ürünlerini tadabileceksiniz. Sanglochons çiftliği, eski zamanların tatlarını, geleneksel şarküteri ürünleri (füme jambon, Sanglochons sosisleri, vb.) ile yeniden keşfetmenizi sağlıyor. Jambonun canlı müzesini ziyaret edebilir, bir veya iki...
Belçika, Sint-Pieters-Leeuw
...Biz, geleneksel ve el yapımı haşlama jambonları, kaliteli tütsülenmiş ve tuzlu ürünler ile öne çıkan tütsülenmiş dana filetosu, kasap kalitesinde haşlama sosisler, işçilik ürünleri ve müşteri özelinde üretilen ürünler konusunda uzmanlaşmış bir aile şirketiyiz. 31 Temmuz 2013 tarihinde, "Belçika'da El Yapımı" unvanıyla UNIZO otantiklik etiketini aldık.
Almanya, Überherrn
Dünyanın en iyi bölgelerinden elde edilen yüksek kaliteli değerli baharatlardan dengeli baharat karışımları işleme ve üretme. İster en ince ham baharatlar, ister geleneksel sosis ve et ürünleri için uyumlu karışımlar (örneğin, karaciğer sosisleri, bira jambonu, salam veya çiğ jambon) ya da diğer gıda ürünlerinin aromatik üretimi için özel kreasyonlar olsun - ürünlerimiz ve nitelikli çalışanlarımız ile size gerekli teknoloji bilgisi ve arzu edilen başarılı çözümleri sunuyoruz.
İspanya, Madrid
İberik jambon, şarküteri ürünleri, mangal etleri ve geleneksel mutfak ürünleri satan çevrimiçi mağaza, bizi birleştiren büyük geleneği korumak için doğmuştur: iyi yemek. Yarımadaya her yere gönderim yaparak, size mükemmel kalitede yerel ürünler sunuyoruz.
İspanya, Pontevedra
Pastas Di Carlo, Börek Hamuru, Pastel Hamuru, Karnaval Kulak Hamuru, Dolgulu Kanelon; Börek Kapakları, Ispanak ve Ricotta Ravioli, Ricotta Ravioli, Pascualinas, Milföy Hamuru, Pizza Tabanları, Yumurta Eriştesi, Yumurta Spagetti, Yumurta Fettuccine, Spagetti, Atıştırmalık Kapakları, Geleneksel Kapaklar, Fırında Pişirilecek Börek Hamuru, Kızartmalık Börek Hamuru, Geleneksel Börek Hamuru, Jambon ve...
Belçika, Machelen (Bt.)
... ambalajı. Özel markanız altında veya bizim Guina markamızla paketlenir. Sözleşmeli ambalajlama (kontrakt paketleme) de mümkündür. Ürün yelpazemizdeki tüm ürün gruplarının bir özeti: salam (salam, light salam, chorizo), pastırma ürünleri, pişirilmiş etler (şarküteri sosis, yağsız jambon, etli ekmek, Paris sosis, Usta Jambon), tütsülenmiş ürünler (York Filetosu, Anvers Filetosu, tütsülenmiş çiğ...
İspanya, Baños Del Rio Tobia
...iyi bir arkadaşlık ve kaliteli bir şarküteri dilimidir. Anını seç. Kesinlikle uzman bir tadımcı olmamız gerekmiyor. Ama bir şekilde, nereden olursanız olun, iyi bir sucuk, jambon, bonfile veya peynir, yapımı ve kalitesi mükemmel olduğunda bir aromaya sahiptir. Biz, geleneksel ev yapımı şarküteri ürünleri üreten bir firmayız. Tüm ürünlerimizi bulabileceğiniz bir çevrimiçi mağazamız var.
Fransa, Le Rouget
...Cantal'daki Rouget'te bulunan MAS şirketi, Merkez Massif'in geleneksel şarküteri, tuzlama ve konserveleri konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, basit ve otantik tariflere sahip ürünler sunmaktadır. Örneğin, Rouget'teki kurutma odalarında 24 aya kadar olgunlaştırılmış kuru jambon ve el yapımı saf domuz eti pâté'si sunmaktadır. Maison MAS, ürünlerinin kalitesi ve otantikliğ ile tanınmaktadır.
Belçika, Gavere
Breydel, en yüksek kalitede saf Belçika domuz etinden üretilen jambon ve pastırma anlamına gelir. En iyi baharatlarla el yapımı olarak hazırlanmış ve geleneksel bir fırında pişirilmiştir. Böylece size (h)eşsiz Breydel tadını garanti ediyoruz. Breydel fırın jambonu ve fırın pastırması, geleneksel bir fırında birkaç saat pişirilmesi nedeniyle diğerlerinden ayrılmaktadır. Breydel mükemmeliyeti...
İspanya, Casalarreina
...Embutidos Gamboa, 1970'lerde kuruldu ve İspanya'nın kuzey ve merkezinde sucuk ve jambon üretimi ve ticaretinde en önemli şirketlerden biri oldu. Günümüzde, geleneksel üretim yöntemlerini yeni üretim teknikleriyle birleştiren bir şirket olarak, yeni ve talepkar dış pazarlara açılma imkanı sunmaktadır. Üretim, serrano jambonları, sucuklar, lomolar ve pancetalar üzerine uzmanlaşmış olup, ortalama 3.5 milyon Euro'luk bir ciroya ulaşmaktadır (yüzde 75 yerel ve yüzde 25 Avrupa). Almanya, Birleşik Krallık, Benelux ve Fransa, şirketimizin tüm ihracatının yapıldığı dört pazardır.
Lüksemburg, Bascharage
On yıllar boyunca, Salaisons Marco Meyer, el yapımı ve geleneksel üretim ve tütsüleme yöntemlerine sadık kalmıştır. Bugün, şirket ülkenin en büyük jambon üreticilerinden biri olarak kabul edilmektedir. Jambonların yanı sıra, Salaisons Marco Meyer ayrıca geniş bir geleneksel kasap ürünleri yelpazesi üretmekte ve satışa sunmaktadır. Salaisons Marco Meyer ayrıca bir catering hizmeti sunmaktadır: şirket etkinliğiniz, aile kutlamanız, barbekünüz veya başka bir etkinliğiniz, bu fırsat küçük veya büyük ölçekli olsun, önceden başarılıdır.
Belçika, Oudenaarde
Harika Jambonlardan Fazlası! Bens Retail, Vanden Avenne ailesinin agro grubunun son halkası olarak, domuz yetiştiriciliğinde tam bir dikey entegrasyonun parçasıdır. Welda markası altında ve özel etiket tedarikçisi olarak, jambon ve şarküteri uzmanıyız. Tüm pazar segmentleri (perakende, geleneksel kasaplar, yiyecek hizmetleri ve sanayi) için hazır çözümler sunan geniş ürün yelpazemizi keşfedin.
Bosna-Hersek, Foča
...Turlar, tam pansiyon bazında bir günlük ve çok günlük paketler şeklinde organize edilmektedir. Rafting Merkezimiz, nehir kanyonunda misafirleri ağırlamak için inşa edilmiş, alpin tarzda bir bungalov-kamp sunmaktadır ve misafirlere yüksek kaliteli konfor sunmaktadır. Ayrıca, geleneksel yemekler sunan bir restoranımız bulunmaktadır (şişte kuzu, jambon, krem peynir, peynir, metal kap altında börek ve ekmek, metal kap altında et vb.). Tüm yiyecekler yerinde hazırlanmakta ve ekolojik olarak temiz ortamlarda üretilmektedir (organik gıda).
... gerçekleştirilmektedir. Sosis, jambon, domuz pastırması, füme etler, bonfile, balerona ve iç ürünler üretmekteyiz. Geleneksel değerlere bağlılığımız ve mükemmel lezzeti koruma konusundaki özenimiz sayesinde, şarküteri ürünlerimizin beğeninizi kazanmasını umuyoruz.
...Taze ve dondurulmuş et ticareti. Avrupa Birliği'nden ÇEŞİTLİ Şirketlerin temsilcisi, Portekiz pazarında. Sığır eti, genç sığır, tavuk, koyun, keçi ve geleneksel sucuklar. Kahve, bal ve şarap. Gıda ticareti yapan bir şirket. Portekiz ve İspanyol pazarında birçok Avrupa şirketini temsil ediyor. Sığır eti, boğa, tavuk, keçi, kuzu ve geleneksel Portekiz sucukları ile jambon. Kahve, saf bal ve şarap. Taze ve dondurulmuş et ticareti. Avrupa Birliği'nden birçok şirketin temsilcisi, İber pazarında. Sığır, boğa, tavuk, koyun, keçi ve geleneksel sucuklar. Kahve, bal ve şarap.
İspanya, Madrid
... olgunlaştırma süreçleri, bu bölgedeki geleneksel uygulamalara uygun olarak, antik çağlardan beri süregelen yöntemlerle, geleneksel ve özel domuz kesim tesisleri, kurutma yerleri ve bölgedeki sucuk fabrikalarında gerçekleştirilmektedir.
Fransa, Servas
...tedarikçilerimizin ve hammaddelerimizin titiz seçimi, ürünlerin izlenebilirliği ve endüstriyel ustalığımız. Ürünlerimiz, Bresse'nin yerel tariflerinden ilham almakta ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilmektedir. Jambon, siyah ve beyaz kan sosisi ve baş peynirleri, Bressan civierleri, Lyon usulü pişirilmiş sosisler ve andouillettes gibi birçok şarküteri ürünü üretiyoruz.
İtalya, San Demetrio Corone
...Özellikle capocollo ve D.O.P. pancetta gibi tuzlu ürünlerin üretimi için kurulan Madeo Gıda Sanayi, Calabria'nın siyah domuzundan jambon ve salam üretimiyle de ilgilenmektedir. Kullanılan teknikler tamamen el işçiliğine dayalıdır; tuzlama hala geleneksel salamuralarda elle yapılmaktadır. Ancak, gerektiğinde en modern teknolojilere de başvurulmaktadır; bu nedenle kurutma, dış iklim koşullarını kullanarak iç mekanda ideal havalandırmayı sağlamak için entalpik makinelerle yapılmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play