...Occidens, Azeitonas Occidens .1 Organik Geleneksel Portekiz Tuzu 315 gr'ı sunmaktan mutluluk duyar. Bu, tipik bir Portekiz ürünü olup, Kuzey Portekiz'in kendine özgü ve tipik bir tadına sahiptir. Negrinha do Freixo çeşidine dayanan zeytinler, doğal tadını artırmak için sadece su ve tuz ile tuzlu suda bekletilmiştir. Organik zeytinliklerden gelen bu ürünün yüksek kalitesi ve özgünlüğü, dikkatli bir tuzlama ile garanti edilmektedir. Bu eşsiz zeytinlerin tüm tadını çıkarabilmek için, tüketimden önce meyvenin tatlı su ile durulanmasını öneriyoruz.
... bataklıklardaki suyun buharlaşmasıyla oluşur. Kampot'un iri tuzu ve tuz çiçeği aynı su ve aynı gözlerde oluşmaktadır. Tuz çiçeği, ince ve narin bir şekilde toplandıktan sonra, tuz üreticileri gözlerin dibine düşen iri kristalleri toplar; bu da tuza gri bir renk verir. Geleneksel olarak pek değer görmeyen Kampot tuzunun üretimi, son yıllarda Guérande tuz üreticilerinin ilgisi sayesinde yeniden canlanmıştır. Bu durum, bu sektörün kırılganlığına dair bir farkındalık yaratmıştır.
Net ağırlık: 150 gr
Hasat dönemi: Ocak - Mayıs...
...Gocce Tuz, deniz suyundan elde edilen ilk sıvı tuz olup, düşük sodyum içeriğine sahiptir. Fazla sodyumu ortadan kaldırmasına ve deniz suyunda bulunan doğal eser elementlerin tüm faydalı özelliklerini korumasına olanak tanıyan yenilikçi bir üretim sistemi sayesinde.
Gocce Tuz, geleneksel tuzun aynı tadını korur.
KULLANIM ŞEKLİ
Gocce Tuz, normal tuzun tamamen yerine kullanılır. Hem yemek pişirmek hem de gıdaları doğrudan lezzetlendirmek için bir baharattır.
Dozajlar:
2,5 ml Gocce Tuz,
1 g normal tuza eşdeğerdir.
...Japonya'da geleneksel doğal fermantasyon yöntemiyle üretilen Koikuchi soya sosu, piyasadaki soya soslarından farklı olarak endüstriyel yöntemle değil, uzun bir fermantasyon süreci gerektiren eski orijinal yöntemle üretilmektedir. Doğal malzemelerle elde edilir: soya, buğday, tuz, saf kaynak suyu ve koji.
Koikuchi Nipponia soya sosu dengeli bir umami tadına sahiptir, açık ve taze bir aroması...
...Erişteler, üç temel bileşenden hazırlanır; buğday unu, su ve tuz. Tahılların tüm besin ve faydalı özellikleri değişmeden kalır. Gözenekli dokusu sayesinde, erişteler bir et suyunun lezzetlerini emer. Hızla pişer, bu da zaman tasarrufu sağlar.
Modern ekipman, tamamen otomatik üretim süreci, HACCP standartları ve ilkelerine uyum, ham maddelerin seçilmesinden ambalajlama ve taşımaya kadar tüm aşamalarda ürün kalite kontrolü.
Ağırlık: 400g
Son kullanma tarihi: 24 ay...
... ve ayrıca yiyeceklerin sindirilmesine yardımcı olur.
Mutfak kullanımının yanı sıra, siyah tuzgeleneksel tıpta sindirim özellikleri için ve şişkinlik ve gaz gibi gastrointestinal rahatsızlıkları hafifletmek amacıyla da kullanılır. Ancak, siyah tuzun sağlık yararları üzerine yapılan araştırmaların sınırlı olduğunu ve geleneksel tıptaki kullanımının bir sağlık uzmanıyla birlikte değerlendirilmesi gerektiğini belirtmek önemlidir.
...100 g için besin değerleri
enerji (kcal) = 103.2
enerji (Kj) = 437.9
yağ (g) = 0.1 / doymuş yağ asitleri (g) = 0
glükoz (g) = 24.3 / şekerler (g) = 20.4
protein (g) = 0.7 / tuz (g) = 1.1
Durum: Yeni
İÇİNDEKİLER: %52 Korsika yeşil domates, beyaz sirke, %12 eski tarz hardal, su, tuz, sarımsak
Net ağırlık: 30 cl
Menşei: Korsika
kıvam artırıcı: xantan sakızı...
...Ürün Açıklaması :
İçindekiler :
Soja bitkisel proteini %16, Buğday proteini, Nişasta, Ayçiçek yağı, Baharatlar, Buğday unu, Lif, Deniz tuzu, Soğan, Hardal, Aroma, Karamel rengi, Tuz, Tahıl...
Bitkisel Burgerimiz, GDO'suz, hormon ve antibiyotik içermeyen ve palmiye yağı kullanılmayan bir üründür. Bitkisel protein, lif ve B12 vitamini açısından zengindir.
Diyet ve Beslenme Bilgileri
Vejetaryenler için uygundur, Vegan, Helal ve Koşer sertifikalıdır.
Bitkisel protein içeriği ( %16 ) enerji değeri.
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı.
Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur.
1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir.
Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
...İyotlu ve İyotsuz Deniz Tuzu, Çuval Ürünleri, Toptan Satış
Deniz tuzu veya deniz yemek tuzu, tuz bahçelerinde veya diğer yöntemlerle elde edilir. Deniz tuzu, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz, Hırvatistan gibi güney ülkelerinden gelmektedir. Bazı şefler, deniz tuzunun tadını geleneksel tuzdan daha iyi bulmaktadır. Tadı genellikle daha hafif olarak değerlendirilir. Yıkanmış deniz tuzu...
... edilmiş bağlayıcı: Çevre dostu katkılar
Uygulama sonrası dayanıklılık: 12/36 Ay
Don / Tuz / Yüksek Sıcaklık dayanıklılığı: -30 C° +80 C°
Sıkıştırarak anında etki eder: Örnek: Üzerinden geçen araçlar (yapışmaz)...
...Offshore sertifikalı ilk çinko spreyi.
Galvanizli ve galvanizsiz malzemelerin onarımı, görsel iyileştirilmesi, tamiri ile korunması ve astarlanması için idealdir.
Geleneksel çinko spreylerine göre 3 kat daha verimlidir. Alman Hammadde Verimliliği Ödülü ve Materialica Gümüş Ödülü ile ödüllendirilmiştir.
Tuz püskürtme testi: +500 saat
Çinko oranı: %99,9
Renk: Çinko benzeri
Ambalaj: 400ml sprey kutusu
Minimum sipariş miktarı: 252 kutu...
...", armutların doğal tatlılığını "vieux marc"ın, üzüm posasından yapılan geleneksel Fransız bir meyve distilası olan, kendine özgü öz ile ustaca birleştiren sofistike ve lezzetli bir meyve reçelidir. Bu eşsiz reçel, meyvemsi ve ateşli unsurların lezzetli bir birleşimini sunar.
Ağırlık: 335g
SKU: 3 455 149 000 621...
...Farklı Çeşitlerde Soya Sosları
Soya sosu, doğal ve geleneksel fermantasyon yöntemleriyle üretilen bir çeşni sosudur.
Aşağıdaki ürün yelpazesini sunuyoruz:
Soya Sosu, açık
Soya Sosu, koyu
Soya Mantarı Sosu
Soya Sosu, Deniz Ürünleri
Soya Sosu, glütensiz / buğdaysız, tuz azaltılmış
Soya Sosu, ORGANİK...
... sergiliyor; bu da onu keçi pıhtısı kullanımıyla benzersiz kılıyor.
Il Rigato del Pastore, en iyi haliyle, Pane Carasau veya diğer geleneksel ekmeklerle birlikte tadılmakta ve bir kadeh Cannonau şarabı ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Zengin ve karmaşık bir lezzete sahip olan bu peynir, yoğun ve karakteristik tatları sevenler için idealdir ve gerçek bir gurme keyfi sunar.
...
Ürün numarası: 7276
Enerji: 1077 kJ / 259 kcal
Yağ: 1.9 g
Doymuş yağ asitleri: 0.19 g
Karbonhidrat: 19.5 g
Şeker: 4.64 g
Protein: 19.1 g
Tuz: 0.01 g
Ağırlık: 15 g
Alerjenler: yok
Menşei: Sırbistan
Marka: Dr. Ana Collection
Üretici: AnaVita Naturkost GmbH
İçindekiler: Shiitake...
...Geleneksel yahniyi seviyorsunuz, ancak her zaman tüm malzemeleri hazırlamak için zamanınız yok mu? Bu yüzden sizin için en güzel sebzeleri özenle seçip, doğrayıp karıştırdık; geriye sadece et, pirinç veya makarna ile mi yiyeceğinize karar vermek kaldı. Her seçenek, çıtır ve sulu, en önemlisi sağlıklı bir öğün garantisi sunar.
Net ağırlık: 450 g
Enerji: 119 kJ/ 28 kcal
Karbonhidratlar: 7,39 g
Toplam şekerler: 1,67 g
Yağlar: 0,06 g
Doymuş yağ asitleri: 0,01 g
Proteinler: 2,17 g
Tuz: 0,07 g...
...Referans
3329488511035
Bu tam sarı susam tohumları, esansiyel yağ asitleri bakımından zengindir. Ayrıca, hafifçe kavrulmuş olan susam, tuz ile öğütülmek üzere Gomasio hazırlamak için hazırdır.
Gomasio, tuzun emilimini ve tahılların sindirilebilirliğini kolaylaştıran geleneksel bir Japon baharatıdır.
Ancak susam tohumları aynı zamanda birçok mineral ve besin maddesi de içerir.
Özellikle fosfor...
...Çoklu algılama hücreleri ile yapılandırması, maliyetleri azaltmak ve algılama esnekliğini artırmak için bir çalışma ve referans elektrot kombinasyonu sunar. Algılama hücresi birden fazla referans elektrotunu barındırabilir: ISAAC; hava kabarcığı oluşumunu sınırlayan tuz köprüsü ile geleneksel tasarım; ve Hy-Ref, şeker analizi için ideal bir çözüm ve aşırı mobil fazlarla uyumlu. Dedektör, ultra iz seviyesinde analiz için tasarlanmıştır ve analitik ve mikro akış uygulamalarıyla uyumludur.
... klasik kombinasyonu, her lokmada tatmin ve sıcaklık sunarak dünya genelinde sevilmektedir. İster geleneksel bir et çorbası hazırlıyor olun, ister farklı tatlarla denemeler yapıyor olun, bu erişteler mükemmel bir seçimdir. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi organik ve vegan özelliklere sahiptir.
Servis boyutu: 100g
Enerji içeriği: 1555kj / 366,2 kcal
Toplam yağ: 1,09g
Doymuş yağ: 0,25g
TOPLAM KARBONHİDRAT: 77,02g
Şekerler: 4,82g
Lif: 1,17g
Protein: 11,89g
Tuz: 0,07g...
...Domateslerimiz, Ormylia adlı küçük bir kasabada, Orta Makedonya'da yetiştirilmektedir. Geleneksel kurutma yöntemi, bir hafta boyunca güneşte kurutma, besin kalitelerini korur. 1 kg kuru domates üretmek için 11 kg taze domatese ihtiyaç vardır.
İçindekiler: kuru domates* %55, sızma zeytinyağı* %44, kekik*, fesleğen*, tuz (*organik tarımdan elde edilmiştir).
Koruyucu veya katkı maddesi içermez.
Son kullanma tarihi: 24 ay.
...sarımsak ve baharatlarla kavrulmuş beyaz bademler.
Malzemeler Beyaz badem (kabuksuz), sarımsak, baharatlar, tuz, patates nişastası.
Tüm kuru meyvelerimiz (badem, antep fıstığı, kaju fıstığı, makadamya,…) yağsız, renklendirici ve koruyucu madde olmadan kuru olarak kavrulmaktadır, böylece kuru meyvelerin tadını en iyi şekilde koruyabiliyoruz.
Sarımsak ve maydanozlu kavrulmuş bademler, talebinize göre kova, poşet, kavanoz, tepsi ve diğer ambalajlarda sunulmaktadır.
Fransa genelinde paletle gönderim yapıyoruz ve ücretsiz kargo seçeneği mevcuttur.
...Açıklama
Eko dostu tuz yerine geçebilecek eriyici granül: Kış boyunca kaymaz ve buzsuz kalmanın en iyi alternatifi
awiwa ice rock, 3 güne kadar uzun süreli etki sağlayan çevre dostu ve yüksek performanslı bir eriyici granüldür. Gelenekseltuz (sodyum klorür) birkaç saat içinde etkisini kaybederken, bu serme granül -50°C'ye kadar olan sıcaklıklarda 3 güne kadar kar ve buzdan arınmış yollar...
...100g üzerindeki besin değerleri:
Enerji değeri: 1478 kJ - 348Kcal
Lif: 0,7g
Protein: 6,9g
Yağ: 0,7g, bunların 0,2g'ı doymuş yağ asitleri
Karbonhidrat: 78,2g, bunların <0,5g'ı şeker
Tuz: 0,0045g
Gluten < 20mg/kg
Camargue, Orta Çağ'dan beri pirinç üreten Fransız bölgesidir.
Camargue pirinci bugün IGP ile korunmaktadır. Bu etiket, geleneksel bir bilgi birikimi ile üretilen kaliteli doğal bir pirinci...
...Kendi atölyemizde, geleneksel tariflerimize göre hazırlanmış bitter çikolatalı brownie.
ÖNEMLİ: BU ÜRÜN KIRILGAN OLDUĞU İÇİN POSTA YOLUYLA TESLİMATI MÜMKÜN DEĞİLDİR (SADECE MAĞAZA TESLİMATI VEYA KURYELİ TESLİMAT)
İçindekiler: yumurta, tereyağı, BUĞDAY unu,
Net Ağırlık (G): 400
Enerji: 1806kJ / 434kcal
Yağ: 28g
Doymuş yağ asitleri: 13g
Karbonhidrat: 34g
Şekerler: 29g
Protein: 8,7g
Tuz: 0,09g
Boyutlar (UxlxY Cm): 5 x 25 x 5...
... nişastası, pirinç unu), patates proteini,":"","- bunlardan şeker 0,6 g":"","• Geleneksel mascarpone gibi kullanılabilir":"","Gıda yağ asitleri; Aroma, asidite düzenleyici: sitrik asit":"","Besin değeri 100g başına":"","Özellikler:":"","• 2020 'Üstün Tat Ödülü' ile mükemmel lezzet":"","• Pişirme, fırınlama ve özellikle tiramisu gibi tatlılar için mükemmel":"","Protein 0,8 g":"","1164 kJ":"","- doymuş yağ asitleri 25 g":"","Karbonhidrat 13 g":""}...
...Balıklarımızın çok hızlı kesimi, hayvan acısını azaltan ve karşılaştırılamaz bir et kalitesi ile uzun süreli saklama imkanı sunan geleneksel Japon IKEJIME tekniğine göre yapılmaktadır.
Sashimi tarzında dilimlenmiş tütsülenmiş alabalık, en güzel filetlere özenle seçilmektedir. Bu filetlere, kılçıkları temizlenmiş, kuru tuz ile tuzlanmış ve hafifçe kayın ağacı ile tütsülenmiştir. Somondan daha az...
...Alsas geleneksel tarifine göre hazırlanmış taze turşular, sirke ve şekerin ustaca dengelenmesiyle elde edilen hafif ekşi-tatlı bir lezzet sunarken turşuların kıtırlığını korur. Keyifle tüketebilirsiniz!
İçindekiler: Turşular, su, sirke, şeker, tuz, doğal aroma, dereotu, hardal tohumu.
37cl'lik kavanozda, büyük, orta ve ince boyutlarda 5L'lik konserve kutularında da mevcuttur.
...Eis-Tiger® Eisfrei, -50°C'ye kadar olan aşırı soğukta bile buz, ani buzlanma, kayganlık ve karı çözer.
Eis-Tiger® Eisfrei -50°C, geleneksel tuzlu eriyicilere (örneğin, tuz, eriyik tuz, taş tuzu, sanayi tuzu, üre, magnezyum klorür, potasyum klorür vb.) göre çevre dostu bir kış serpmek ve eriyik granülüdür.
Eis-Tiger® Eisfrei -50°C, buz, ani buzlanma, kayganlık ve karın giderilmesi için sodyum...