... duvara yapışmasını güvenilir bir şekilde önler. Serpme miktarının tam otomatik ve hız bağımlı kontrolü ile gerekli tüm parametrelerin ayarı, daha önce birçok ödül kazanmış Fiedler FMC'miz üzerinden yapılmaktadır. Sunmuş olduğumuz çeşitli seçenekler sayesinde nemli tuz serpme makinesi, sizin bireysel çalışma arkadaşınız haline gelir. Elbette, çok yönlü makinelerimizi tuz, kum ve mıcır dağıtımı için de kullanabilirsiniz. Serpme genişliği: 1,0 m - 8,0 m Serpme malzemeleri: Nemli tuz I Tuz I Kum I Mıcır Toplam hacim: 0,85 m³ - 2,4 m³...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Bu kekin tarifi, geleneksel kek malzemeleri olan tereyağı ve yağı, krema yağlarıyla değiştiriyor. Sulu dokusu ve ağızda eriyen yapısıyla, daha fazlasını istemenizi garanti ediyor. Krema lezzetinizi artırmak için istediğiniz çeşitli meyveleri kullanabilirsiniz. 1 su bardağı tuzsuz tereyağı, oda sıcaklığında 2 1/2 su bardağı toz şeker 6 oda sıcaklığında yumurta 3 su bardağı un ½ çay kaşığı kosher tuz 1 su bardağı ağır krema 2 çay kaşığı vanilya özütü...
Polonya, Brzozów
... sağlıklıdır. Makro ve mikro elementler açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Vivio Himalaya tuzu iki versiyonda mevcuttur: ince ve granül. İnce Himalaya tuzu, yemekleri baharatlamak için granül tuzdan daha sık kullanılır. Granül tuz da aynı amaçla kullanılabilir, ancak banyo yaparken de işe yarar. Bu durumda, banyo için 1 litre suya yaklaşık 10 gram tuz eklenmelidir. Tuzlu bir banyodan sonra yarım saat dinlenmek önerilir. Araştırmalar, fazla tuz tükettiğimizi göstermektedir. Tuz, gün boyunca tükettiğimiz çoğu üründe bulunmaktadır: konservelerde, şarküteri ürünlerinde, sosislerde.
Hava koşullarına dayanıklılık testleri, hava koşullarına dayanıklılık teknolojileri, kalite kontrol ve kalite güvence testleri alanlarında dünya pazar lideri. Atlas Material Testing Technology GmbH, malzeme testleri sektöründe tanınmış, lider bir şirkettir. Öncelikle laboratuvar ve açık hava hava koşullarına dayanıklılık için cihazlar ve hizmetler geliştirmekte ve dağıtmaktadır. Ayrıca, Atlas'ın ...
...Dr. Paul Lohmann® LomaSalt 2.0 Basis'i gıda kalitesinde kristal toz olarak sunmaktadır. Geleneksel sofra tuzuna kıyasla LomaSalt® %50 daha az sodyum içerir ve bu nedenle beslenmedeki sodyum içeriğini azaltmak için kullanılır.
Fransa, Guérande
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır. Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır. Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir. Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar. Geleneksel olarak kullanımı: Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates. SKU:SGP250...
Fransa, Saint-Nolff
...Fransa'da tasarlanmış ve el yapımı olarak üretilmiş bu tuz kaşığı, yerel ve geleneksel zanaatın korunmasına yardımcı olur. Kullanılan çam ağacı Fransız kökenli olup, doğal, yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir bir malzemedir.
Almanya, Bad Bentheim
...Halit Tuzunun Tarihi Halit tuzu, Himalaya Dağları'ndan gelen, rafine edilmemiş ve saf bir mineral tuzudur ve geleneksel olarak Pakistan'da elle çıkarılmaktadır. Himalaya'daki tuz, çok eski bir denizin kalıntısıdır. Yüzyıllar boyunca bu ilkel denizin suyu buharlaştı ve geride saf, kirlenmemiş tuz bıraktı. Halit, tuz ve birçok ekstra mineral ile iz elementlerden oluşur. Halit ismi, 'deniz suyu, tuz...
...Île de Ré'nin Fleur de Sel'inin saflığını keşfedin, nesilden nesile aktarılan geleneksel yöntemlerle elde edilen olağanüstü bir tuz. %100 doğal bu tuz, Île de Ré'nin tuzlu bataklıklarından elde edilir; burada tuz kristalleri, güneşin ve rüzgarın etkisiyle suyun yüzeyinde oluşur. Bu hafif ve narin fleur de sel, eşsiz tadı ve çıtır dokusuyla en şık yemeklerinizi mükemmelleştirecektir. İçindekiler...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Günlük kullanım için tasarlanmış, ince öğütülmüş tuz ve kurutulmuş fucus tozunun dengeli bir karışımıdır. Geleneksel tuz yerine kullanılmak üzere üretilmiştir. Lezzet artırıcılar, kimyasal katkı maddeleri ve gluten içermez. Geleneksel tuzu Deniz Bitkisi Tuzumuzla değiştirmek, yiyeceklerin tadını daha canlı hale getirecek, aldığınız sodyum miktarını azaltacak, vücudun potasyum-sodyum dengesini...
Litvanya, Kaunas
...Temellere dönelim ve Hindistan ekmeği "papadams"ın otantik ve özgün tadını çıkaralım! Hafifçe tuz, kimyon ve çörek otu ile tatlandırılmış - her lokma sevgi ve özenle tamamlanıyor! Bu harika geleneksel ama etkileyici mercimek lezzetini aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın! O kadar çıtır ve narin ki, ona direnmek zor!
İtalya, Bagnolo In Piano
... dispenserler, geleneksel serpiştirme kapaklarından, kanatlı, contalı veya basit kapaklara kadar geniş bir dozaj kapağı yelpazesi ile birlikte sunulmaktadır. Ürününüz için en uygun kapağı sunma kapasitesine sahibiz. Ürününüzün kap içinde net bir şekilde görünmesi veya daha şık bir ambalaj için, şeffaf cam etkisi tasarımını pratik ambalajla birleştiren Kristall dispenser serisini de sunabiliriz.
Türkiye, Manisa
...Şems Zeytin 10 kg tenekede 261-290 (M) Lüks İri Ürün Özellikleri ! Ege’nin verimli topraklarında ve rüzgarında olgunlaşan zeytinlerimizi hiçbir kimyasal ve katkı maddesi kullanmadan hazırlıyoruz. Dağ ve ova köylerinden topladığımız zeytinleri geleneksel taş baskı yöntemiyle fermantasyon kuyularında olgunlaşmaya bırakıyoruz. En az 8 ay ila 1 yıl devam eden bu süreçte su ve tuz dışında hiçbir şey...
Türkiye, Izmir
...Olgunluklarının zirvesinde toplanan Roma tarzı domatesler, güneşte doğal olarak kurutulur, koruyucu olarak tuz kullanılır ve geleneksel yöntemle doğal olarak güneşte kurutulmuş domateslere özgü zengin tat profili geliştirilir.
Belçika, Lokeren
...Doğal kılıflar, adından da anlaşılacağı gibi doğal bir üründür. Doğal kılıflar yıkanır, su ile temizlenir ve ardından geleneksel doğal tuzlu su yöntemiyle saklanır. Su ve tuz tek katkı maddeleridir. Sektörde birçok kişi tedavi süreçlerinde fosfat kullanırken, bizim sürecimiz fosfatsızdır ve Louvain Üniversitesi ile iş birliği içinde tasarlanmış bir prosedüre dayanmaktadır: VDJ Önceden Durulan...
Eşleşen ürünler
Eco'dan
Eco'dan
Diğer Ürünler
Koyunlar
Koyunlar
Fransa, Castelnaudary
...Fransa'nın Castelnaudary şehrinde, geleneksel bir tarifle bu "domatesli" Toulousain cassoulet'i hazırlıyoruz. Sosisleri ve Fransa menşeli fasulyeleri, 3 nesildir gizli tutulan aile tarifine göre hazırlanan bir et suyunda pişiriyoruz. Yağlar: 4,3 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidratlar: 11,0 g Bunlardan şekerler: 0,6 g Lifler: 4,6 g Proteinler: 11,0 g Tuz: 0,66 g...
Fransa, Saint-Chamas
...300 G – BORD DE MER Parfüm. Ayaklarınıza, geleneksel Camargue tuz banyomuz ve kurutulmuş deniz yosunları ile özen gösterin. Referans: 200.3.110...
Almanya, Bruckmühl
... gereksinimlerine uygun şekilde ayarlanabilir. Çok kademeli bant sistemi sayesinde, maksimum üretim kapasitesi, boyut, sıcaklık ve tuz içeriğine bağlı olarak saatte 2,2 tona kadar çıkabilir ve m² başına yüksek bir verim sağlar (yaklaşık 5.900 x 2.200 mm alan). Yaklaşık olarak karşılaştırılabilir geleneksel bir tünel sistemi, yaklaşık 10 ila 12 metre uzunluğundadır.
Fransa, Carpentras
...tuz, dekstroz, baharatlar, doğal aromalar Besin değerleri KJ/Kcal:1208 KJ / 290 Kcal Yağlar:20.86 g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.69 g Karbonhidratlar:2.63 g Şeker:1.99 g Proteinler:23.07 g Tuza:4.47 g Alerjenler:İlgili hammadde: baharat...
Belçika, Wingene
... inositol, eritritol, riboz, kolajen, oktanoik asit (hindistan cevizi mct), vanilya kapsülleri (yüzde 1), tatlandırıcı thaumatinin (katemfe meyvesi). En az yüzde 60 kakao bileşeni içerir. Menşei: Uganda Bölge: Kongo sınırı tarafı Çeşit: Planifolia İpuçları: Deri, Kırmızı Meyveler, Karamel SKU: 5430002193076 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g...
İtalya, Trepuzzi
...24 saatlik infüzyonun ardından, her bitki geleneksel damıtma cihazlarında damıtılır: ardıç meyveleri, kantaron, meyan kökü, kişniş ve özellikle, eşsiz tadı karakterize eden deniz marulu. Karışım tamamen saf kaynak suyu ile yapılır. Üç filtrasyondan sonra, şişeleme sürecinin tamamı el ile gerçekleştirilir. -Gözle, berrak ve renksizdir. -Burnu, deniz marulunun kalıcı bir parfümünü ve taze tuz kokusunu algılar. -Tadı, taze ve tuzlu bir lezzet sunar. Balık yemekleri, taze kabuklu deniz ürünleri ve en popüler sushi ve sashimilerle mükemmel bir şekilde eşlik eder.
İtalya, Salerno
...Sadece en iyi taze yakalanmış hamsileri seçiyoruz, geleneksel zanaat gereği işlenmek için en uygun olanları, tuz altında olgunlaşmanın Cetara'nın en otantik tadını vermesiyle.
... salmaz (>99.99%); 3. İyi dayanıklılık (grafite benzer altıgen yapı); 4. Yüksek sıcaklık yalıtımı (hacim dirençliliği 3.11×1011 ω •cm); 5. İnert, asit, alkali, tuz ve organik çözücü aşınmasına karşı güçlendirilmiş; 6. C YÖNÜNDE düşük ısı iletkenliği, aşağıya doğru ısı iletimini engelleyebilir ve ısı kaybını azaltabilir. PBN Levha Uygulamaları: Vakum, yüksek sıcaklık, MBE ekipmanları ve diğer alanlarda yalıtım contası, conta, destek vb. için.
Birleşik Krallık, Altrincham
... paslı yüzeylerde uygulanabilir ve dayanıklı bir anti-korozyon bariyeri oluşturur. Geleneksel kaplamaların aksine, pas temizleme veya kapsamlı hazırlık gerektirmediğinden, verimli ve maliyet etkin bir çözümdür.
Tunus, Hammam Sousse
... konusunda çok bin yıllık Tunus kültürünü takip ederek el yapımıdır. Tunus genelinde, Harissa genellikle önceden hazırlanır ve çeşitli yemeklerde kullanılmak üzere saklanır. Bu turuncu-kırmızı renkteki sos, yalnızca birçok yemekte bir çeşni olarak kullanılmaz. İÇİNDEKİLER Acı biberler Taze Biberler Sarımsak Baharatlar Tuz Zeytinyağı Ürün Adı: Geleneksel Harissa Tür: Acı biber ezmesi Brix (%): 10 Raf ömrü: 2 Yıl Marka Adı: MEDILIFE Menşei: Tunus...
Fransa, Carquefou
Quillard evi, yeni beklentilere uygun "ev" ürünlerini yetenek ve samimiyetle imzalıyor: gelenek, ustalık ve otantiklik. Her ürün serisi, yalnızca belirlenen şartlara göre seçilen hammaddelerden oluşmakta ve geleneksel bir süreçle işlenmektedir. Şarküteri: * Jambon: Eski usul Vendée jambonu IGP, eski usul kuru jambon * Eski usul şarküteri: pişirilmiş rosto, sarımsaklı sosis * Eski usul pate taş te...
Fransa, Appietto
...Kestane unuyla yapılan geleneksel Canistrelli, 350g'lık paket içinde Kestane unu, bu kıtır Korse bisküvilerine güç ve karakter katıyor. Bu karakteristik kıtırlığa sahip Korse bisküvileri, günün her saatinde keyifle tüketilebilir. Ağırlık: 350 gr'lık paket İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Yumurta, Anason tohumu %2 Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 1902 kJ (453 kcal) Yağ: 17 g Doymuş yağ asitleri: 1,6 g Karbonhidrat: 70 g Şekerler: 32 g Protein: 5,5 g Tuz: 0,77 g...
Fransa, La Rochelle
...Deniz Tuzu, Fleur de Sel'in aksine, tuzlu bataklıklarımızda havuzların tabanında kristalleşir. Bu tuz, güçlü bir lezzete sahip olup, bataklıklarımızın tabanındaki doğal kil varlığı nedeniyle benzersiz bir renge sahiptir. Bataklıkların kili, doğal bir antioksidan olan silika açısından zengindir. Geleneksel hasat yöntemi, Deniz Tuzu'muzun bu kilin %2 ila %3'ünü almasına olanak tanır. Silika, doğal kalsiyum, potasyum, magnezyum varlığıyla birleştiğinde, sağlık için tanınmış faydaları olan en iyi deniz tuzunu oluşturur.
Fransa, Furiani
...Malzemeler: patlıcan, sarımsak, soğan, tahin, Espelette biberi, limon suyu, tuz, karabiber, zeytinyağı. Ağırlık: 190g Referans: AUBER...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato, pastörize koyun sütünden elde edilen sert bir peynir olup, rennet ve tuz eklenerek hazırlanmıştır. Pecorino Toscano DOP Stagionato'nun en az 120 gün olgunlaşma süresi vardır ve İtalyan mutfağının geleneksel yemeklerini zenginleştirmek için önerilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler