Fransa, Renaison
...Arjantin bifteğinin geleneksel eşlikçisi! Ama o kadar çok seviyoruz ki, falafel, köfte, hamburger, ızgara sebzeler veya patates kızartması ile birlikte bir dip sos olarak da kullanabiliriz. Bu karışımla, tüm aşamalardan geçiyoruz: maydanoz ve kekik tazeliği, ardından sarımsak dokunuşları ve nihayet tatlı biber aroması. Kullanım talimatlarına uyun: 1 ölçü Chimichurri + 1 ölçü beyaz sirke + 2 ölçü zeytinyağı karıştırın.
Fransa, Castelnaudary
...İÇİNDEKİLER: Krema, dana suyu, moreller %10, mısır nişastası, kırmızı porto (sülfid izleri), sarımsak, armagnac, tuz ve karabiber...
Tunus, Tunis
...Berber Harissa, Kırmızı Biberlerden yapılan bir hazırlamadır. Hem yemeklerin, hem de salataların veya sandviçlerin yanında kullanılabilir. Tadı, tüp veya kutu harissadan çok daha zengindir. Kızarmış biber ile güneşte kurutulmuş biberi birleştiren Tunus mutfağının klasiklerinden biridir. Kategoriler: Gıda Ürünleri Konserve Harissa & Hrouss İçindekiler: Kırmızı Biber %75, Ayçiçek Yağı, Zeytinyağı, Sarımsak, Tuz, Baharatlar...
Tunus, Hammam Sousse
...Doğal Acı Kırmızı Biber Sosu Barbarian Harissa, 350 gr Cam Kavanoz Harissa (hah-ree-suh olarak telaffuz edilir), Kuzey Afrika ve Orta Doğu mutfağında yaygın olarak kullanılan baharatlı bir biber ezmesidir. Çoğu harissa tarifi, acı biberler, sarımsak, zeytinyağı ve kimyon, kişniş ve tuz gibi baharatların karışımı ile yapılmaktadır. Tüm Sos ve Salatalarımız, ürünlerimizi hasat etme ve hazırlama...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Meyve sirkesi için mutfak hazırlığı. İçindekiler: 8° kristal sirke %41, domates püresi %20, kırmızı biber püresi %20, şeker, elma pektini, soğan bitkisel yağı, sarımsak, Espelette biberi tozu AOP %0,4, modifiye mısır nişastası, tuz.
İsviçre, Rheinfelden
... domatesler, fesleğen, soğan ve sarımsak ile doğru miktarda kekik ve maydanozdan oluşan cazip bir kombinasyondur - İtalyan klasiklerinin Amerikan yorumu. Bongiovi Makarna Sosu Dad’s Original, taze bahçe sebzelerinin doyurucu bir karışımıdır. Fesleğen, sarımsak, soğan, mantar ile kırmızı ve yeşil biberler, en sevdiğiniz makarnaya heyecan verici bir aroma patlaması katıyor. Bongiovi Makarna Sosu Arrabbiata, hayatında biraz baharat arayanlar için idealdir.
Fransa, Malataverne
Portekiz, Porto
...Doğal kurutulmuş ot infüzyonları ile Portekizce sızma zeytinyağı: sarımsak yağı, biberiye yağı, kekik yağı ve acı/baharatlı yağ.
...Marine Yağı Provence -Doğal- deniz tuzu ile Aromatik, güçlü ot notası, lezzetli kırmızı biber parçaları ve karakteristik yoğun sarımsak notası, yaz sonlarında Provence'ın tadını tabağınıza getiriyor. Tüm et türleriyle, özellikle kuzu eti ve deniz ürünleriyle iyi gider. Eklenmiş alerjen yok*. Ekmek ürünleri için de uygundur. Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri için tat ve modern...
...Makarna yemeklerinizi eşlik edecek veya pizzalarınızı zenginleştirecek orijinal bir sos Malzemeler: Domates - Biber - Kırmızı soğan - Sarımsak - Kekik - Fesleğen - Defne yaprağı - Zeytinyağı - Köri - Tuz - Karabiber...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Provence Usulü Dijon Hardalı, Taş Değirmende üretilmiştir. Ets Fallot, 1840'tan beri Bourgogne'de. İçindekiler: su, hardal tohumu, kırmızı biber, alkol sirkesi, tuz, sarımsak, paprika, aromalar, sızma zeytinyağı, baharatlar Cam 210g 190ml...
... pişirilmesiyle hazırlanır. Humus, Orta Doğu bölgesinde popüler bir sostur. Özellikle nohut püresi ve tahin (susam püresi) ile hazırlanır. Humus, en iyi pita ekmeği ile servis edilir. Salsa, Meksika mutfağında yaygın olarak kullanılan bir sostur ve genellikle domates ve biberlerle yapılır. Kırmızı sos, Meksika ve Güneybatı Amerika'da yaygın olarak kullanılan ünlü bir salsa türüdür. Chipotle sosu, Meksika mutfağında popülerdir ve adobo chipotles, sade yoğurt veya Meksika kreması, sarımsak ve lime suyu ile yapılır. Özellikle tacos veya fajitalar için kullanılır.
...Chakalaka baharat karışımımız, sebze güveçleri, ızgara, dip soslar ve et, balık ve sebzeleri baharatlamak için mükemmeldir. Chakalaka, geleneksel bir Afrika baharat sosudur ve bu mutfağın en tanınmış yemeklerinden biridir. Chakalaka baharat karışımımız, sebze güveçleri, ızgara, dip soslar ve et, balık ve sebzeleri baharatlamak için mükemmeldir. Temeli, bol soğan ve sarımsak içeren kırmızı bir...
... İçindekiler Çekirdekleri çıkarılmış zeytinler (42%) (Bella Di Cerignola, Leccino), ayçiçek yağı (35%), patlıcan dilimleri (7%), kırmızı biber dilimleri (7%), sirke, tuz, şeker, sarımsak, maydanoz, antioksidan E300, asidite düzenleyici E270. Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemişler. Enerji: 692 kj / 166 kcal Yağlar: 16g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 1.6g Karbonhidratlar: 3.4g Bunların içinden şekerler: 0g Proteinler: 1.3g Tuz: 3.2g...
Fransa, Paris
... sağlık açısından birçok fayda ve erdem barındırırlar. C vitamini, bakır, demir ve manganez açısından zengindirler. Genç ıspanak, ince rendelenmiş havuç, salatalık ve tuzsuz kavrulmuş yer fıstığı ile salata olarak servis edilirler. Pirinç sirkesi, limon ve portakal kabuğu, zencefil, portakal suyu, sarımsak ve tamarind ile hazırlanan bir sos ile tatlandırılır.
Fransa, Mietesheim
...Kırmızı biberin gücü bir sos içinde! Yemeklerinizi lezzetlendirmek için ideal bir arkadaş. Alélor'un organik versiyonuna bayılacaksınız. İçindekiler: Kırmızı biber* (25%), havuç*, domates*, soğan*, sarımsak*, ayçiçek yağı*, elma sirkesi*, beyaz şarap sirkesi*, deniz tuzu, baharatlar*. *Organik tarım ürünleri...
İspanya, Cuarte De Huerva
... patelerinden birine yeni ve baharatlı bir dokunuş ekleyerek, kırmızı biberlerden yapılan acı bir sos olan Harissa'yı eklemiştir. Sandviçler ve kanepeler üzerine sürülmek üzere tasarlanmış, ayrıca soslar, güveçler vb. hazırlamak için de kullanılabilir... Net ağırlık: 120 g veya 220 g İçindekiler: “Empletre” çeşidi siyah zeytin, acı kırmızı biber, sızma zeytinyağı, sarımsak, kişniş, kimyon.
Fransa, Grigny
...Gençler tarafından çok beğenilen bir vejetaryen sos: yumuşak bir peynir sosunun ıspanak, kırmızı biber, biraz sarımsak ve soğan ile lezzetli bir kombinasyonu. Ev yapımı bir spesiyalite olarak veya sebze sevenleri memnun etmek için idealdir.
Fransa, Capdenac Gare
... aroma içermeyen. Deniz, mineral ve iz elementler açısından zengin bir kaynak. Güneş ışınlarına maruz kalan deniz suyu, deniz suyu konsantresi oluşturur. Tuzdan arındırıldıktan sonra, özel bir patentli işlemle elde edilen Fransız lithothamne (kırmızı yosun) ekstresi ile ve belirli bitki özleri ve iz elementleri ile birleştirilerek, tüm fitominerallerimizin bileşimine dahil edilir. Zencefil: 380 mg* Ceviz: 360 mg* Acı sarımsak: 240 mg* Büyük pelin: 120 mg* Kekik: 120 mg* Ebegümeci: 120 mg* Selenyum: 17 μg Molibden: 15 µg Krom: 6 µg...
Hollanda, Rhenen
... olarak kullanılmaktadır. Vanilyanın yanı sıra, diğer temel tatlarımızdan birini (bal, karamel, akçaağaç, tarçın ve zencefilli kurabiye) seçebilir, isterseniz Kelt deniz tuzu, acı biber (kırmızı biber), kekik, sarımsak, hindistancevizi, rezene veya kendi favori baharatlarınızla/otlarınızla kombinleyebilirsiniz.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65 (Agaricus Bisporus), ayçiçeği yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg...
...Nohut püresi, kurutulmuş domateslerle baharatlı bir şekilde hazırlanmıştır. Görünüm homojen, açık kırmızı-turuncu renkte. Tat/Aroma, öğütülmüş susam, nohut, kurutulmuş domates ve taze sarımsak için karakteristik, hoş bir şekilde dengelenmiştir. Konsistans, sıkı ve kremalı.
Almanya, Hamburg
...Kategori: Etler için Baharat Karışımları Tat ve Aroma: baharatlı-ateşli Bu acı karışım, etleri ovmak veya marine etmek için kullanılır. Ayrıca ketçabı acılaştırmak, chili con carne ve acı gulaş için harika. İçindekiler: Kırmızı biber, toz biber, sarımsak granülü, kişniş, seçkin paprika Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 27 g beyaz teneke kutuda...
Almanya, Waldkirch
... kuru kayısı 100ml kuru kırmızı şarap 1 diş sarımsak, ince doğranmış 1/2 soğan, ince doğranmış 150g kuzu suyu (alternatif olarak et suyu) 2 yemek kaşığı Wernet kavak balı biraz taze kişniş Kırmızı biber Tuz...
ufs.country_names.RU, Moscow
... sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160...
Fransa, Levallois Perret
...Tatlı biber, hafif acı ve çok aromatik bir lezzete sahip küçük, kırmızı bir acı biberdir. Tatlı Biberin Mutfaktaki Kullanımları: Aynı zamanda fesleğen, çemen, rezene, karanfil, zencefil, sarımsak, kişniş, kimyon, mercanköşk, maydanoz, kekik, tarçın ve soğan ile de iyi bir uyum sağlar. Zeytinyağlarını, çorbaları, sosları, sebze garnitürlerini, kırmızı etleri, kümes hayvanlarını ve balıkları hafifçe tatlandırır ve lezzetini artırır... Tatlı Biberin Faydaları: C vitamini ve A vitamini, folik asit, potasyum ve E vitamini açısından zengindir.
Fransa, Ham
... ekler. Kaliteli organik malzemelerle ve hiçbir katkı maddesi veya koruyucu içermeden üretilen salata karışımımız, sağlıklı ve çevre dostu bir mutfak deneyimi sunan Ecocert sertifikasına sahiptir. Tarif Fikri: Çıtır Sebzeli Ferah Salata Malzemeler: 1 salatalık, dilimlenmiş 1 kırmızı biber, küp doğranmış 1 havuç, rendelenmiş 1 domates, dilimlenmiş 1 küçük arpacık soğan, ince doğranmış 2 yemek kaşığı salata karışımı (ayı sarımsağı, estragon, adaçayı) 1 limonun suyu Referans: AR801981 Ean13: 3760306801981...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Samosa Hamuru 300 g un 100 g eritilmiş tereyağı 150 ml su 25 g mısır nişastası Patatesli Harç 2 patates 150 g bezelye veya isteğe bağlı 1 soğan 2 yemek kaşığı bitkisel yağ 2 diş doğranmış sarımsak ½ çay kaşığı garam masala ½ çay kaşığı toz kişniş 1 çay kaşığı doğranmış zencefil ½ çay kaşığı zerdeçal tuz, karabiber ½ limon suyu 1 çay kaşığı kırmızı biber tozu 2 yemek kaşığı doğranmış kişniş ½ doğranmış kırmızı biber...
Ukrayna, Kyiv
...Oxxy+ , Akdeniz diyetine dayanan yenilikçi bir takviyedir ve günlük alındığında 5 porsiyon meyve ve sebze önerilerini karşılar. Depolama: 11 meyve konsantresi: (50-60%) kırmızı ve beyaz üzüm, yaban mersini, greyfurt, papaya, ananas, çilek, elma, kayısı, kiraz, portakal, siyah frenk üzümü. 11 sebze konsantresi: (30-40%) yeşil çay, havuç, domates, brokoli, beyaz lahana, soğan, sarımsak, buğday tohumu, kuşkonmaz, zeytin, salatalık. Yüksek antioksidan aktivite seviyesi (ORAC) >5 000 ммоль TE/g...
Almanya, Berlin
...taze meyve ve sebzeler, tohumlar ve daha birçok ürün mevcuttur. 1. Domates / Çeri Domates / Plak Domates 2. Yeşil, Sarı, Turuncu, Kırmızı Biber 3. Yeşil Biber 4. Yeşil Fasulye 4. Bamya 5. Orta Boy Yuvarlak Siyah Patlıcan / Uzun Beyaz Patlıcan. 6. Pancar 7. Yeşil Kabak / Marrow 8. Patates 9. Havuç 10. Salatalık 11. Kırmızı / Beyaz Soğan 12. Beyaz / Kırmızı Lahana 13. Brokoli 14. Karnabahar 15. Kereviz 16. Tatlı Mısır 17. Kara Lahana 18. Marul (Buzdağı / Romaine) ve daha birçok şey. lütfen daha fazla bilgi için geçerli e-posta adresinizle iletişime geçin.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play