... zenginleştirilmiş, hafif bir acı ve vanilya dokunuşu ile tamamlanmış %100 doğal malzemeler, el işçiliği ile işlenmiş ve bir araya getirilmiş, her türlü katkı maddesinden arındırılmış, lezzet artırıcı, ayırıcı veya akışkanlık artırıcı içerik yok. Bunlara hiç ihtiyacımız yok Etin ızgara veya tavada pişirilmesinin ardından serbestçe baharatlayın Sığır eti için uygun, ama aynı zamanda domuz eti ve tavuk ile de uyumlu...
Fransa, Mietesheim
...sirke, horseradish %8 (horseradish kökleri, su, süt, ayçiçek yağı, tuz, modifiye nişasta, asidik: sitrik asit, kıvam artırıcı: xanthane sakızı, doğal aroma, koruyucu: sodyum disülfiti), tuz, hardal kabukları, antioksidan: potasyum disülfiti, asidik: sitrik asit, baharat. Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Et ürünleri, gurme yiyecekler, hazır gıdalar, baharat hazırlıkları, baharat bileşenleri, marineler, proteinler için yetkin ortağınız. Organik ürünler, vegan ve vejetaryen!
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Yves Leccia'nın E Croce beyaz şarabı, basitçe büyük bir Korsika şarabıdır. %100 Vermentino olan bu şarap, ağızda çok güzel bir lezzet sunan, köklü bir terroir şarabıdır. Beyaz çiçek notaları (diken, sarmaşık) şeftali, armut ve kayısı aromalarıyla birleşirken, bir dokunuş bal ile tamamlanmaktadır. Tüm bunlar, tazelik ve şarabın genelinde büyük bir zarafet getiren, tükürük artırıcı bir...
... ve zerdeçal, domates tozu), siyah trüf, lezzet artırıcı, asidite düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit), tuz, kalsiyum klorür, peynir mayası, laktik ferment, koruyucular: lizozim (yumurtadan elde edilen), Natamisin kabuk üzerinde. Lezzet: Yoğun Aroma: Trüf aromasıyla koyun peynirine özgü. Renk: Siyah trüf ezmesi damarlarıyla birlikte soluk sarı. Kıvam: Sert Tüketimden önce peynir kabuğunu çıkarın.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Domates tozu sadece mükemmel bir lezzet artırıcı değil, aynı zamanda doğal bir renklendiricidir. Yemeklere ekşi bir tat, belirgin bir domates kokusu ve canlı bir renk katar. Kullanım Alanları Salatalar, mezeler, çorbalar, ana yemekler için kullanılır. Tat Domates Otlu 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 12 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 41 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230...
İtalya, Salerno
...Bölgenize özgü tipik gastronomik hazırlık. Dev ahtapot kolları, kalamar, ahtapot, su içinde pişirilmiş ve aromalandırılmış. Karışık yağda paketlenmiş, %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı ve taze aromalar ile. Vakumlu kaplarda paketlenmiştir (değişken oranlarda). Dev ahtapot kolları, kalamar, %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, tuz, doğal aromalar, antioksidan, lezzet artırıcı, aroma...
İspanya, El Puerto De Santa María
...Ekolojik Sitrik Asit. Çok sayıda yemek için ideal bir gıda katkı maddesidir; çok yönlü kullanımları ve yüksek çözünürlüğü sayesinde mutfakta kullanımı kolay bir üründür. Koruyucu ve antioksidan olarak işlev görür, lezzet artırıcı, reçel yapımında jel oluşturucu, etleri marine etmek için, pastacılıkta aroma verici veya pastörize peynir üretiminde doku artırıcı olarak kullanılır ve daha birçok işlevi vardır.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - Hardal Tohumu * - Alkol Sirkesi* - Rafine Olmamış Tuz - %2,5 Espelette Biber Tozu - Su - *Organik tarım ürünleri Kullanım Önerileri: Bu Espelette biberli hardal, soslar ve salatalar için mükemmel bir lezzet artırıcı olacaktır. Etler ve balıklar için ideal bir baharatlama sağlar. Izgara, fırın yemekleri ve kuzu etlerinin üzerine sürerek yumuşaklığını koruyabilirsiniz. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Almanya, Niederkrüchten
...INCI adı: Salvia Hispanica (Chia) Tohum Ekstresi Kalite: soğuk sıkım, soğuk sıkım organik Köken/menşei: Güney Amerika Kullanım: Kozmetik, gıda Özellikler: Maya uygarlığı, chia tohumlarını binlerce yıl önce besleyici bir enerji kaynağı olarak kullanıyordu. Alerjen içermeyen ve vejetaryen olan bu yağ, gıda sektöründe hoş bir tat sunarak lezzet artırıcı olarak kullanılmaktadır. Chia tohumu yağı...
Almanya, Hamburg
...yıllar sonra, tat artırıcı aromalar eklenmeden üretilen çaylar ve organik çaylar, gelişmiş çay yelpazelerinden vazgeçilmez hale geldi. Sürdürülebilir işletme ve modern şirket stratejileri, başından beri bizim için bir kalp meselesi olmuştur. Piramid poşetlerdeki özel tariflerden, pamuk torbadaki organik çay güzelliklerine, çeşitli süper gıda özelliklerine sahip süper otlara, Ayurvedik bitki ve baharat çaylarına kadar matcha – ürün yelpazemiz, doğal lezzet ve pratik hazırlamanın en güzel kombinasyonu bizim için.
Almanya, Potsdam
...BlauArt, Potsdam'da bulunan ve şehirle güçlü bir bağa sahip olan yerel bir catering firmasıdır. 1994 yılında, şefler Simone ve Ralf Blauert, okul ve kreş çocuklarına her gün çeşitli, sağlıklı ve lezzetli bir öğle yemeği sunma amacıyla şirketi kurdular. Yemekler, Alman Beslenme Derneği'nin (DGE) önerilerine göre hazırlanmakta ve lezzet artırıcı, renk veya koruyucu maddeler eklenmeden...
Almanya, Brannenburg
... tellofix, wela, Wiberg, Moguntia, Indasia ve birçok diğer markanın tam ürün yelpazesini bulabilirsiniz. Özellikle size kendi markamız FLAROMA'nın ürün yelpazesini tanıtmak istiyoruz. Burada katkı maddesi ve lezzet artırıcı içermeyen en iyi baharat karışımları ve et suyu bulabilirsiniz. Siparişinizi bekliyoruz! Oberbayern'den en iyi dileklerimizle, Çorba Ticaret Ekibiniz.
Belçika, Saintes
... gelmektedir. Ürünlerimiz %100 doğaldır, çünkü koruyucu, lezzet artırıcı veya yapay renklendirici kullanmıyoruz: taze pişirilmiş Tay, Hint ve Asya yemekleri. Gıda hizmeti ürünleri: montaj mutfağı için (soslar), hazır yemekler için (parmak yiyecekler), hava ve demiryolu catering. Markalarımız: Blue Elephant, La Porte des Indes, Azian.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play