... adım motorları ile çalışan altı enjektörle donatılmış olan bu makine, içeceklerin bireysel tat ayarlamaları için çok yönlü bir çözüm sunar. Özellikler: - Doldurma işlemi sırasında aromaların hassas enjektesi. - Yüksek hassasiyetli adım motorları ile çalışan altı enjektör. - Aroma, şeker çözümleri ve daha fazlasının enjekte edilme imkanı. - E-sigaralar için sıvı üretimi ve doldurulmasında kullanım. - İçeceklerden hedefli aroma ekleme ile butona basarak enjekte etme işlemi.
Almanya, Bad Bentheim
... sırada bir sıvı oluşur ve bu sıvı, alkol fermantasyon sürecini başlatmak için maya ile karıştırılır. Şeker, alkole dönüştürülür. Aynı zamanda, asetik asit bakterileri, oluşan alkolün sirkeye dönüşmesini sağlar. Sonuç olarak, elma sirkesi aslında alkol değildir. Elma Sirkesi'nin Sağlık Özellikleri ve Uygulamaları Elma sirkesi, hem içten hem de dıştan çeşitli şekillerde kullanılabilir.
Almanya, Emsdetten
...tekstil yardımcı maddeleri veya basınca duyarlı tozları almak için ihtiyaç duyulduğunda kurulur. Flutainer® bir kumaş dış kap, çok katmanlı PE iç folyo, bir ahşap palet, dört çelik destek ve bir istif çerçevesinden oluşur. Uygulama örnekleri: - Tutkal - Dağıtıcılar - Tekstil yardımcı maddeleri - Boya pastaları - Meyve suyu konsantreleri - Domates püresi - Bal veya sıvı şeker - Basınca duyarlı tozlar...
Türkiye, Istanbul
...Biz, toz ve sıvı türleri gibi her türlü ürün için stick ambalaj makineleri üreten bir firmayız. Ayrıca, her türlü kimyasal ve tıbbi ürünü de paketleyebilirsiniz.
İtalya, Reggio Emilia
...Mevcut karbonhidrat yelpazesinde çeşitli şeker ve şurup türleri bulunmaktadır. Bu kategoriye ait referanslar arasında bitkisel kökenli gıda liflerinin zengin bir assortmanı da yer almaktadır. Süt şekeri Kristal dekstroz Fruktoz Sakaroz CAT. II Toz şeker Ham esmer şeker Trehaloz Maltodekstrinler ve toz glikoz şurubu 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Sıvı glikoz şurubu (40 DE, 60 DE) ve fruktoz bazlı glikoz...
Hollanda, Boxtel
...10ml damlalık şişeler Candycol adı altında 19 suya çözünebilen gıda boyası çeşidimiz bulunmaktadır. Boyalar sentetiktir ve şeker hamuru veya marzipan gibi beyaz bir zemin üzerinde kullanılmalıdır. Bir 10 ml şişe ile 1 ila 5 kilogram ürün renklendirebilirsiniz, bu renk yoğunluğuna bağlıdır. Suya çözünebilen Candycol boyalarımız şunları içerir: su, 'aşağıda görülen boyalar', koruyucular: E202, E211...
İspanya, Betera
...PROCACO58000 Boya Şeker, katkı maddesi içermeyen bir boyadır ve EBC / 58.000 ölçeğinde bir renk tonuna sahiptir. Karbohidratlar üzerinde kontrollü ısı reaksiyonu ile üretilir. (Sıvı formatında) Koyu Kahverengi / Kestane rengindedir. Gıda ve Endüstriyel gibi farklı sektörlerde kullanılmakta olup, çeşitli uygulamalara çok iyi uyum sağlamaktadır.
İran, Tehran
... alternatifi olarak kabul edilir. Örneğin, içecekleri tatlandırmak, hamur işleri, kekler, dondurma, reçeller ve çeşitli şuruplar yapmak için kullanılabilir. Tarih sıvı şekerinin özellikleri arasında tamamen doğal ve organik bir ürün olması yer alır. Fruktoz şekerinin varlığı nedeniyle düşük glisemik indekse sahiptir, bu da onu diyet rejimleri için son derece uygun hale getirir.
Fransa, Toulon
... cilde nazikçe bakım yapıyor. Shikakai, Güneydoğu Asya'da bulunan "Acacia Concinna" akasyasından elde edilen bir tohum özüdür ve Hindistan'da binlerce yıldır geleneksel olarak kullanılmaktadır. Bu öz, cilt ve saç için harika ayurvedik bakım özellikleri ile özellikle ünlüdür. Karamel rengindeki bu sıvı sabun, tüm vücudu optimal bir şekilde temizlerken, organik nane esansiyel yağının canlandırıcı ve ferahlatıcı etkisini sunar.
Fransa, Fleurac
... nemlenmesini aktive eder ve elastikiyetini korur. Brahmi, Meyan Kökü, Gül ve Havuç ile birleşerek cilt tonunu canlandırır ve dokuları sıkılaştırır. Sandal ağacının yaşlanma karşıtı özellikleri ile Ashwagandha ve dipalmitoil, kırışıklık karşıtı faydalarını sunar. 40 ile 77 yaş arasında, bu erdemli hyaluronik asitli sıvı cildinizi uzun süre güzel tutar! Kullanım Talimatları: Yüz ve boyun için bir veya iki damla yeterlidir. Parmak uçlarıyla, akşam veya/veya sabah, her gün veya isteğe bağlı olarak uygulanmalıdır. Emilmesine izin verin. Bazı ciltler talep edecektir. Kod: SE-001 Ağırlık / Hacim: 30 ml...
...Sıvı Şeker: Meyve Şeker Şurubu %70 Glukoz-Fruktoz Şurubu Glukoz Şurubu çeşitli ayarlarda İnvert Şeker Şurubu %72,7 Şeker Pancarı Şurubu Şeker: Toz Şeker Ham Şeker Kamışı Beyaz Şeker, ekstra ince Beyaz Şeker, ince...
... birkaç gün içinde bakteriler tarafından üretilen ve selülozdan oluşan katı bir kütlenin oluşmasına yol açar. Bu çay mantarı, "Scoby" olarak adlandırılır ve içeceğin üstünde yüzerek zamanla tüm yüzeyi kaplar. Zamanla, katı bir tabaka haline gelir ve birkaç santimetre kalınlığa ulaşır. Nihai ürünün elde edilmesi için mantar çıkarılır ve geriye kalan sıvı, filtre edilmemiş Kombucha çayı, bir taşıyıcı madde eklenerek tamamen dondurarak kurutulur.
Fransa, Feurs
...Yanmış şekerler, kimyasal karamelizasyon bileşenleri olmadan, gıda şekerleri üzerinde kontrollü ısı uygulamasıyla elde edilen koyu kahverengi sıvı veya katı karamel türleridir. Eğer yanmış şeker, nihai ürüne tat katıyorsa, o zaman aromatik bir karamel olarak kabul edilecektir. Yanmış şekerler, toz veya sıvı formda mevcuttur ve ayrıca organik (BIO) çeşitleri de bulunmaktadır. Hem tat hem de renk...
Portekiz, Novelas Penafiel
... aracılığıyla doğal bir seçenek olarak ortaya çıkmaktadır. SilvRedux, kilo ve hacim kaybına yardımcı olan bir detoks çayıdır. İştahı azaltır ve sindirimi düzenlemeye yardımcı olmanın yanı sıra antioksidan etkisi vardır. Ayrıca, ağır bacak hissini azaltır, selüliti azaltır ve varislerde yardımcı olur. 100 g çay, şeker kamışından yapılan biyoplastik torbada veya 100 g ekolojik kutuda (mevcut duruma bağlı olarak) paketlenmiştir. Gönderimler, su bazlı mürekkeplerle yapılan baskılı zarflarla, Ekolojik ve Çevre Dostu! ...
Birleşik Krallık, London
... GRANÜLASYON: ORTA İLE İNCE ÇÖZÜNÜRLÜK: %100 KURU VE SIVI RADIYASYON: NORMAL, SEZYUM VEYA İYOT BULUNMAMAKTADIR, SERTİFİKALI RENK: PARLAK BEYAZ. MAKSİMUM, 45 ICUMSA KALINTI: YOK KOKU: KOKUSUZ ÜRETİM: 2021 YILI İLERLEME AĞIRLIK ... REDÜKTÖR ŞEKER: MAKSİMUM %0,05 SO2: MAKSİMUM 20 PPM 50 kg'lık iki katmanlı, çift torba polipropilen (PP + PE) ile standart İngilizce etiketleme ile paketlenmiştir.
İspanya, Cordoba
... AGRONOMİK AVANTAJLAR - Optimum potasyum konsantrasyonu (klor içermeyen). - Maksimum sinerji ve penetrasyon. - Özel anti-tıkanma maddesi. - Azot içermeyen, etkinliğini maksimize eder. - Tam çözünürlük ve diğer tuzlardan üstündür. - Nötr pH, bu nedenle diğer ürünlerle uygulandığında karışımlarında alkali hidroliz oluşturmaz. - Klor içermeyen. - Şeker ve yağ oluşumunu hızlandırır. - Meyve olgunlaşmasını ve meyve tutumunu iyileştirir ve artırır. Paketler: - 1000 L - 20 L - 10 L - 5 L Suda çözünebilen Potasyum Oksit (K2O): %18 p/p Klor (CI): <%0,3 p/p PH: 8 p/p Yoğunluk (gr/cc): 1,25 p/p...
Polonya, Wroclaw
...Ayçiçeği fosfatid konsantresi Ayçiçeği ve soya fasulyesi tohumlarından üretilen sıvı lesitin satıyoruz. Kullanım alanları: Gıda sanayi İlaç Kozmetik Sertifikalı Koşer -Vegan -GDO'suz -Fıstık, süt ve soya içermeyen bir tesiste işlenmiştir Bu ürün sıvı formdadır. Tuz, şeker veya koruyucu madde yok - sadece saf, ham organik ayçiçeği lesitini, sert kimyasallar kullanmadan soğuk preslenmiş ayçiçeği tohumlarından elde edilmiştir. Daha fazla bilgi ve güncel fiyatlar için bizimle iletişime geçin.
Fransa, Puiseux-Pontoise
...Doldurma yöntemi, süt ürününüzün içsel özellikleriyle dikkatlice eşleştirilerek seçilir: türü (örneğin sıvı, yoğun, parçacıklı veya parçacık içermeyen), korunması gereken unsurlar (lezzet, vitaminler, renk vb.), raf ömrü (kısa veya uzun), dış etkenlere karşı duyarlılığı (sıcaklık, oksijen). Bu, göreceli asidite (pH), besin maddelerinin varlığı, O2 varlığı, şeker içeriği, koruyucu maddeler, yapay...
...GAME FULVICA STORMBERRY, siyah frenk üzümü aromalı gazlı su, olağanüstü ve son derece karakteristik siyah rengiyle dikkat çekiyor. Bu etkileyici renk, suya yalnızca benzersiz bir görünüm kazandırmakla kalmayıp, aynı zamanda besin ve sağlık değerleri de sağlayan doğal humus asitlerinin varlığından kaynaklanmaktadır. Şeker, koruyucu ve renklendirici içermez. Sıvı diyet takviyesi.
Fransa, Soreze
...Uzun alkolmetre termometre (30 cm) 0° ile 100° ve 0°C ile 40°C arasında ölçeklidir. Tatlandırılmamış bir sıvının alkol oranını belirlemeye olanak tanır. Alkolmetre, ölçülecek sıvının içine daldırılarak kullanılır ve okuma, sıvı seviyesinin gösterdiği ölçekten yapılır. Bir silindirik ölçü kabı önerilir. Fransız yapımıdır. Fermente alkoller için alkolmetre geçerli değildir çünkü şeker içerir ve...
Fransa, Etupes
...Tersine dönen pompalar (2 döngü yönü) Endüstriyel: dizel, yağlar,... Şarapçılık: şarap, mout... Gıda: bira, şeker, meyve posası, sıvı şeker, şurup, glikoz, süt, tereyağı, yoğurt, sıvı yumurta, yağ, domates sosu, tuzlu su,... Kimyasal: nişasta, yapıştırıcı, su bazlı yapıştırıcı, emülsiyonlar, gliserin, mum, deterjanlar, vernikler, mürekkepler, endüstriyel atıklar,... Kozmetik ve farmasötik: sıvı...
Çek Cumhuriyeti, Brno
... karşı kısmi koruma - hastalıklar, bakteriler, mantarlar vb. organik asitler besinleri çözer ve bitkilere erişilebilir hale getirir. Toprağın gözenekliliğini artırma ve su yönetimini iyileştirme faydalar: doğal süreçlerin iyileştirilmesi - besin emilimi, fotosentez, dayanıklılık ve bağışıklık daha yüksek verimler, genellikle meyvelerde şeker oranının artışı açılabilirlikte artış - sürgün sayıları...
Slovakya, Malacky
...Döner kaplama makinesi, atıştırmalıklar için kolay işletim ve kaplama sağlar. Baharatlama, tuzlama, şeker ekleme ve çeşitli malzemelerin (tarçın, vanilya, baharat ...) eklenmesi için kullanılır. Ayarlanabilir eğim çerçeve montajı ve tasarımı, her bir ürün parçasını sıvı ve kuru kaplamaların uygulanmasına maruz bırakır. Uygulamaya bağlı olarak, sıvıların dozajı, bir dozajlama, delikli boru ve...
Fransa, Montauban
... L’Instant Bougies parfümleri, tüm IFRA (Uluslararası Parfüm Derneği) önerilerine uygundur. Görünüm: açık sarı sıvı Ateşleme noktası: 67° Üst nota: limon, lime Orta nota: heliotrop, limon, melisa, yasemin Alt nota: şeker, vanilya Referans: LB-PARCITRONMERINGUE...
Fransa, Paris
...Kırmızı meyve kokteyli aromalı e-likit, çilek - frambuaz - orman meyveleri ile vurgulanmış, hafif vanilyalı pamuk şeker aroması ve inhalasyonun sonunda ortaya çıkan bir nane notası ile zenginleştirilmiştir. Yuvarlak, tatlı ve meyvemsi olan bu likit, günlük kullanım için uygundur.
Almanya, Düsseldorf
...DMH, tatlılık açısından orta seviyededir. Sükrozun %65-70'i kadar tatlıdır ve çözeltisi, Sıvı Glikoz'dan çok daha az viskozdur. DMH, oda sıcaklığında ve kaynar alkolde serbestçe çözünür. Dextroz, kamış şekerine göre daha büyük bir donma noktası düşüşüne sahiptir, bu da nihai ürünlerin, yani dondurulmuş gıda ürünlerinin daha pürüzsüz ve kremsi bir dokuya sahip olmasını sağlar. Ayrıca, antibiyotik sentezi için mikroplu yemlerin önemli bir bileşenidir.
İspanya, Aielo De Malferti
...KULLANIM AVANTAJLARI Fotosentezi destekleyerek meyve gelişimini artırır. Polen kalitesini ve döllenme sürecini iyileştirerek meyve tutumunu artırır. Vejetatif büyümeyi teşvik eden ve stres durumlarına karşı direnci artıran bir gübre. Olgunlaşmayı aktive eder, tamamen gelişmiş meyvelerle erken hasatlar üretir. Meyve kalitesini iyileştirir: renk, aroma, tat, sertlik, şeker, boyut ve ağırlık. Peptit ve protein sentezini destekler ve makro ile mikro besin maddelerinin asimilasyonunu artırır.
Fransa, Talant
...La Pectine NH Nappage, meyve püresi bazlı hamur işleri için kullanılan bir jelatindir. Pectine NH Nappage ile, meyve bazlı hazırlıklar için çok iyi bir tutuşa sahip, termoreversibl bir jel elde edersiniz. Sıvı olmayan meyvelerle yapılan hamur işleri için kaplamalar oluşturmak için çok tercih edilmektedir. Pectine NH Nappage ile sert ve parlak bir jel elde edersiniz. Hazırlığınızdaki pektin NH...
Hollanda, Tilburg
...Küçük parçalanmış peletler, yüksek yağ karışımları (%40'tan fazla yağ içeren) ve (ekstrüde edilmemiş) peletler, özel pelet şekilleri, yüksek lif karışımları, ağır şeker kaplamalı sebze veya meyve karışımları; bunların hepsi belirli bir ölçüde özel işleme gerektiren ürün örnekleridir. Bu tür ürünlerin üretimi ve ambalajlanması zorlu olabilir. Ancak, esnek üretim tesislerimiz ve 'el üretimi...
Fransa, Malataverne
...Sütlü çikolata, genellikle %25 ile %40 arasında kakao ve kakao yağı içeren, genellikle süt tozu şeklinde süt ve şeker içeren bir çikolatadır. Sütlü çikolata, 1875 yılında Daniel Peter tarafından İsviçre'nin Vevey şehrinde icat edilmiştir. Çikolata nasıl yapılır? Sıvı olan yağ, deodorize edilip kalıplara dökülerek ve kakao tozu haline getirilmek üzere parçalanan tortu çıkarılır. Kakao hamuru ve presle elde edilen kakao yağı karıştırıldığında çikolata elde edilir. Bitter çikolata için şeker eklenir; ardından sütlü çikolata için süt tozu eklenir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play