ufs.country_names.RU, Moscow
...Aromalı otlar ve baharatlardan oluşan bir buket, salata için baharat karışımını oluşturur ve salatayı daha lezzetli ve hoş kılar. Malzemeler Deniz tuzu, kurutulmuş domates, kurutulmuş sarımsak, kurutulmuş soğan, acı biber, biberiye, kekik, merhamet, fesleğen, lovage, tarhun Kullanım alanı Salata, aperatif, çorba, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. 100 gr üzerindeki besin değeri. Protein (g / 100g)… 23,0 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 6,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 130...
...Bu, 2016 Yılının "Tadı" ödülünü kazanan ürünlerimizden biridir! Her bir bileşenin kompozisyondaki temel işlevi olduğu gerçek bir tat senfonisidir. En seçkin damak zevkini bile tatmin eden, benzersiz ve özel olma özelliği taşıyan bir lezzet. ŞİTAKE MANTARLARI, ZEYTİNYAĞI, SOĞAN, BİBERLER, SİRKE, ŞEKER, MALAGUETA VE TUZ 210g...
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
İtalya, Prato (po)
Zeytinyağında sebze ve bruschetta sosları üretimi. Giardiniera, zeytinyağında biber, zeytinyağında havuç, zeytinyağında rezene, zeytinyağında kabak ve soğan, zeytinyağında karnabahar. Enginar sosu, domates sosları, kabak sosları, havuç ve soğan sosları. Ürünümüz tasarruf politikası izlememektedir, çünkü kullanılan tüm malzemeler taze ve birinci sınıf kalitededir. El işçiliği titiz ve özenli bir şekilde yapılmakta ve her şey, müşterinin ürünümüzü tüketirken sahip olması gereken güvenlik ve koruma anlayışına yöneliktir, geleneksel olmanın ötesinde.
İspanya, Valencia
...karamelize soğan ve peynir. Domuz bonfilesi, pırasa, peynir ve eski hardal. Daha Fazla Öğle Yemeği Kulüp Sandviç. Chorizo criollo, fırınlanmış patates ve criollo sosu. Tam tahıllı 6 tahıllı ekmek, ev yapımı tütsülenmiş alabalık, filizler ve konfit domates. Sığır etinden entraña, fırınlanmış patates ve chimi sosu. Croque Madame. Günlük Menü Her gün dünya mutfağından yeni yemekler hazırlıyoruz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play