İtalya, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Makine Pasta Üreticileri, sahibi Cav. Aldo Cozzi, uzun yıllardır kısa ve uzun makarna, taze, kuru, pastörize, dondurulmuş ve Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi gibi benzeri ürünlerin inşası ve satışı alanında ulusal ve uluslararası pazarda zirvede yer almaktadır. Ayrıca özel ve tipik ürünler de sunmakta, bunlar için özel makineler kullanmaktadır. Şirketimizde her türlü...
Fransa, Melle
Melle et une Pâte, Marais Poitevin (79) yakınlarında bulunan bir makarna üreticisidir. Yerel hammaddelerle mükemmel kuru ve taze makarnalar üretiyoruz. Makarlarımız benzersizdir ve size orijinal tatlar sunuyoruz: ayı sarımsağı, deniz yosunu, ısırgan otu, safran, melek otu, mantar, spirulina, kenevir, nane ve Espelette biberi. Ürünlerimizin gerçek kalitesini garanti etmekten gurur duyuyoruz...
Slovenya, Ljubljana
...Taze et ve et ürünleri üreticisi. 1881'den beri gelenek. HACCP, ISO, IFS, Helal sertifikaları. GDO'suz ürünler. Geniş ürün portföyü: - Taze et (Makro ve Mikro hazır ürünler) - Emülsifiye et ürünleri (Sosis, Paris sosis ...) - Pişirilmiş sosisler - Füme et - Yarı kuru işlenmiş et ürünleri - Kuru (fermente) et ürünleri - Konserve ürünler (Pâté (tavuk, karaciğer, ton balığı ...), Spreads (ton balığı, soğan, Akdeniz ...), Kahvaltılık et (sığır, hindi, tavuk ...), Sığır parçaları, Gulaş, Makarna sosları, Soslu et, Jelatinli et, Sosis. Tel.: +386 1 547 24 02 Faks.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
İtalya, Città Di Castello
...1990'dan beri Tartufi Bianconi, Umbria'dan gelen ham maddelerle trüf işleme ve tipik ürünler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sadece mevsimlik taze ürün değil, aynı zamanda trüf, porcini mantarı ile birlikte geniş bir sos ve baharat yelpazesi, ayrıca ragù, trüf yağı, pesto, trüf balı, balsamik, baharatlı otlar ve kuru mantarlar, trüf tereyağı, trüf risotto, trüf makarna, trüf püresi, siyah...
İtalya, Santa Maria La Carità
... etmemek" için ve işlenecek makarna şekline bağlı olarak en az 12 saatten 36 saate kadar sürer. Taze Makarna İşleme: her ürün, dikkatlice SEÇİLMİŞ HAM MADDELER ile üretilir ve katkı maddeleri veya koruyucuların kullanımını kesinlikle reddeder. Kaliteli bir hamur. Bu, her üretim döngüsünde peşinde koştuğumuz hedeftir. Seçilen taze yumurtalar, %100 İtalyan tarlalarından gelen yüksek proteinli irmik, yavaş ve homojen bir hamur, sürekli ve kademeli bronz şekillendirme, bunlar bizim sırlarımızdır.
... öğütülen unlardan yapılan el yapımı makarna, taze ve kuru organik makarna - Podere Le Casacce'deki BioLaboratuvarımızda işlenmiştir - Chianti'nin küçük nohutları - Küçük çeşitlendirilmiş mercimekler - Kamut ve arpa - Odunla kavrulmuş arpa - Kabukları soyulmuş darı - Taş değirmeninde öğütülen tahıl ve baklagil unları - Tahıl gevrekleri - Toskana çorbaları - Turistik konaklama: Siena'daki Bioagriturismo...
İtalya, Sant'elpidio a Mare
... makarna, kuru makarna, zeytinyağı ve şarap seçmekte, üretmekte ve ticaretini yapmaktadır... Tüm bunlar kendi topraklarından ve kendi laboratuvarlarından gelmektedir. Hepsi el işçiliği ile üretilmektedir. Hem geleneksel hem de mutfak yaratıcılığının tadını çıkarmanız için.
İtalya, Melicucco
...yüksek kaliteli taze ürünlerin (süt ürünleri, peynirler, şarküteri, makarna, tipik ürünlerin gastronomisi, turşular) geniş bir dağıtım ağına sahip olmuştur. Bu başarı, sadece taşımayı ve dağıtımı koordine etmekle kalmayıp, siparişleri ve bunlarla bağlantılı hizmetleri dikkatle yöneten çalışanlarının özverisi sayesinde mümkün olmuştur. Bugün Lombardo srl, Calabria'nın tipik ürünlerini değerli kılma hedefiyle, kendi markası Il meglio ile daha geniş bir pazara dağıtımını genişletmek isteyen bir işletme gerçekliğidir.
...Riscossa Makarna 1902'den beri. Yüksek kaliteli İtalyan ve yabancı sert buğday irmiğinden yapılan makarna, minimum %12,5 protein içerir. Pastificio Riscossa, ondan fazla ürün kategorisinde hizmet vermektedir: İrmik kuru makarna, Özel Bölgesel Makarna, Yarı taze ve el yapımı Makarna, Yumurta Makarna, Pirinç Makarna, Bronza Çizilmiş Gurme Makarna, Kırmızı Hat, Soslar, Zeytinyağı ve Sirke, Bisküvi, Un ve İrmik, Pirinç, Patatesli Gnocchi. 120 format. 80 ülkede 250 distribütör.
...San Tommaso, Abruzzo'nun geleneksel mutfağının karakteristik tatlarıyla dolu bir gastronomi koleksiyonudur. Amacı, Villa Santa Maria'nın Şefleri ile işbirliği yaparak bölgesel eski tarifeleri yeniden canlandırmaktır. Bugün San Tommaso Özel Gıda Şirketi, taze ve kuru makarna, soslar ve pâté, şarküteri ürünleri ve peynirler, tatlılar ve konserveler gibi geniş bir yerel ürün yelpazesi sunmaktadır...
İtalya, Serradifalco
...Aşk ve el açması hamurun tadı, zamansız bir saflığın lezzeti, sadeliğin keyfi. Taze makarna, sofralarımızda kesinlikle bulunması gereken bir üründür. Kuru makarnanın aksine, besin değerlerini korur. Pastificio Principe'nin taze makarnası, sağlıklı ve dengeli bir beslenme için önemli bir protein, vitamin ve lif kaynağıdır. İTALYAN GELENEĞİ Taze makarna, sadece Sicilya ve İtalyan mutfağının...
Almanya, Duisburg
...BÄKO-ZENTRALE NORD eG, fırınlar ve pastaneler için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: Kuru meyveler / Tohumlar Un Pasta malzemeleri Taze ürünler Dondurulmuş ürünler Yağlar ve yağlar Meyve konserveleri İçecekler Sular Süt karışımları Reçel Bal Gastro ürünleri Kondanse süt UHT süt Hamur işleri Sürülebilir ürünler/Margarin Makarna... Ayrıca ambalajlar ve reklam malzemeleri de bulunmaktadır.
İtalya, Olbia
...Sa Busa Food, taze ve dondurulmuş el yapımı makarna üretmektedir. 1982 yılında kurulmuş olup, çoğunlukla kuru ve dehidre meyve bazlı kuru pasta tatlıları üretmektedir. Olbia'da yer almakta ve ekibinde 40 yıllık deneyime sahip üretim uzmanları bulunmaktadır. Ürünler, yumuşaklık, aroma ve yüksek müşteri memnuniyeti sunmak için özenle seçilip işlenmektedir. Hem saklama hem de pişirme sırasında...
İtalya, Padova
...Glutensiz mükemmel bir makarna yapmak, sabır ve özveri gerektiren bir zorluk ve taahhüttür. Glutensiz ürünlerin, glutensiz taze makarnanın ve glutensiz kuru makarnanın üretimi ve ticareti ile ilgileniyoruz. Makaralarımız İtalya'da üretilmektedir ve unlarımız %100 İtalyan'dır.
İtalya, Grottole
Il Pastificio Italyca, yalnızca %100 İtalyan buğdayı kullanarak, sertifikalı Icea organik taze ve kuru el yapımı makarna üretmektedir. Şu anda 3 ay buzdolabında saklanabilen 10 taze format ve yaklaşık 25 kuru format üretmekteyiz. Web sitemiz www.pastificioitalyca.it adresinde, hikayemizi ve ürünlerimizi görebilirsiniz. Ayrıca, her zaman sertifikalı Icea organik olan EVO Yağı da üretmekteyiz. Ürünler üzerinde kişiselleştirilmiş etiket uygulamak mümkündür.
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.
İtalya, Ancona
ESNEK AMBALAJLAR İÇİN BOBİNLER, POŞETLER VE KAĞITLAR SAĞLIYORUZ, İSTER BASILMIŞ İSTER BASILMAMIŞ FLEKSİBİL İLE 10 RENKTE. MONOFİLM, DUPLEX VEYA TRİPLEX ÜRETMEK İÇİN NY, NY CAST, PET, PET PVDC, PET MET, ALÜMİNYUM, BOPP, CPP, PE, EVOH VEYA PVOH VE PA GİBİ FİLM KULLANABİLİRİZ. ÜRÜNLERİMİZ GIDA VE GIDA DIŞI ÜRÜNLERİN PAKETLENMESİ İÇİN KULLANILABİLİR, ÖRNEĞİN: KURU MAKARNA, TAZE MAKARNA, PIRINÇ, KAHVE...
İtalya, Padova
...Taze ve dolgu makarna üretiyoruz, geniş bir şekil yelpazesi ile, mevsimlik en iyi sebzelerin ve İtalyan mutfak geleneklerinin kullanılmasına bağlı olarak 40'tan fazla farklı lezzette tortellini ve ravioli. Ayrıca erişte ve gnocchi, Venedik Dağları'ndan gelen bir mutfak spesiyalitesi olan "Fioretta Peyniri" ile spaetzle ve gnocchi üretiyoruz. Sadece durum buğday unu ile üretilen taze veya kuru...
Slovenya, Miren
Şirketimiz, kaliteli taze ve kuru makarna üretmektedir; sert buğday irmiği, tam buğday, kavrulmuş buğday, tam irmik ve karabuğday kullanıyoruz. Üretim sürecimizde yumurta, koruyucu veya herhangi bir katkı maddesi kullanmıyoruz; makarnamız yumurta intoleransı olanlar, vejetaryenler veya sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı benimseyenler tarafından tüketilebilir. Ayrıca trüf, domates, ıspanak...
İtalya, Pescara
AGRINVEST SRL SÜT İTHALATI, KONTENYER İHRACATI - KURU VE TAZE MAKARNA - ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ VE JAMBON - KAHVE - KONSERVE DOMATESLER, DOMATES PÜRESİ, KONSERVELER, MEYVE SUYU, UZUN SÜRE DAYANIKLI SÜT (1 LT VE 0,5 LT), PEYNİRLER, PARMİGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, ŞARAPLAR, YAĞLAR.
İtalya, Vasto
Stic srls şirketi tamamen ticari bir yapıya sahiptir ve hala geleneksel ev yöntemleriyle taze ve kuru makarna üreten Abruzzo bölgesindeki çeşitli İtalyan makarna üreticileriyle çalışmaktadır. Taze makarna her gün üretilirken, kuru makarna haftalık olarak üretilmektedir. Makarna için ana malzeme olan un, organik sertifikaya sahip kalite uzmanları tarafından titizlikle seçilmektedir. Şirket ayrıca...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play