...Bitki parçaları: Tohumlar Yetiştirme modu: Yaban toplama\Yetiştirilen Üretimde: İlaç, Baharat, Süt ürünleri, Parfümeri, Şampuan, Yağ, Şekerleme, Ekmek, Uçucu yağ, Ekstrakt. Gıda içinde: Et, Pirinç, Salata, Çorba, Çay.
Fransa, Castanet Tolosan
...Voatsiperifery biberini keşfedin, 20 metre yükseklikte toplanan bir yabani biber. Eşsiz ve aromatik kokusu ile küçük bir kanatçık içeren tipik tanesi, etlerinizi ve sebzelerinizi zenginleştirmek için mükemmel bir seçim yapar!
Fransa, Saint Germain En Laye
... sarımsak (Satureja hortensis L) ve çok yıllık sarımsak (Satureja montana L), daha keskin ve sert yapraklara sahiptir. İlk tür, arıcılıkta nektar bitkisi olarak kullanılırken, ikincisi baharat, tıbbi bitki ve aromaterapi olarak kullanılır. Çok yıllık sarımsağın uçucu yağındaki yüksek fenol içeriği, bu moleküllerle ilgili olarak dermatojenik, karaciğer toksik ve uzun süreli kullanımda tahriş edici olan kullanım önlemleri gerektirir; bu nedenle, kesinlikle kısa bir süre için seyreltilerek kullanılmalıdır. Hacim: 10 mL/0,35 fl.oz...
Hollanda, Sittard
...Dutch Essentials, gıda işleme endüstrisi için bir baharat yelpazesi sunmaktadır. Arasında biber, kakule, kimyon, tarçın, muskat ve acı biber bulunmaktadır. Baharatlarımız, hazır yemek pazarına steril olarak temin edilebilir. Minimum alım miktarı 25Kg'dır. Dutch Essentials, yalnızca en yüksek kaliteli ürünleri sunmaktadır.
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...afrodizyak: lezzetli limon, portakal, su çiçeği, zencefil ve baharat karışımı sizi büyüleyecek... yıldızların arasında: narin portakal, arnika, nane, biberiye, beyaz misk ve paçuli karışımı sizi gökyüzüne yolculuğa çıkaracak... şekerleme: limon, lime, çilek ve vanilya ile patlayıcı bir karışım, tatlı ve ekşi bir patlama için... siyah orkide: erik, zencefil, tuberoz, paçuli, vanilya ve miskten...
Fransa, Châtillon-En-Diois
...Herbarium karışımları, seçilmiş bitkilerden yapılan işlevsel bitki çayları serisi, teklifimizi tamamlıyor. Ayrıca baharat karışımlarımızı keşfedin.
İsviçre, Schongau
...Belirgin, aromatik, biraz kereviz gibi, lovage – aynı zamanda Maggi otu olarak da bilinir – doyurucu yemeklere lezzet katar.
Fransa, Perpignan Cedex
...Sarımsak otu, ayrıca "eşek biberi" veya "fasulye otu" olarak da bilinir, uzun zamandır biberin yerini almak ve yemekleri lezzetlendirmek için kullanılmıştır. Muhtemelen Asya kökenli olan sarımsak otu, özellikle Akdeniz iklimini sever. Izgara yemekleriyle birlikte sunulması çok tercih edilir, ayrıca terapötik ve baharat olarak da kullanılır. Sarımsak otu, magnezyum ve manganez gibi güçlü antioksidanlar içerir. Ayrıca sindirim ve rahatlatıcı özelliklere de sahiptir.
Eşleşen ürünler
Sarımsak
Sarımsak
Diğer Ürünler
Cébette
Cébette
...%100 doğal baharatlar, katkı maddesi yok. - Çok yönlü kullanım: Hint köri, mercimek yemekleri ve güveçler için mükemmel. - Dolgun karışım: Yemeklerinize karmaşık, aromatik bir derinlik katar. Kitchen Yoga Garam Masala ile yemeklerinize Hint mutfağının eşsiz baharatını ve otantikliğini katın.
Portekiz, Trofa
... ince notalar sunarken, yoğun kavrulmuş olanlar bal, kuru meyve ve baharat aromaları ekler. Aromatik Notlar: Moscatel fıçılar, distilatın profilini zenginleştiren portakal, kayısı ve bal gibi çiçeksi ve meyvemsi aromalar sunar. Oksidasyon: Fıçılardaki kontrollü oksidasyon, karmaşık tatların gelişmesine ve distilatın yumuşamasına olanak tanır. Fıçıların Kullanım Avantajları Tatlar Üzerindeki Etki...
Almanya, Greven
... endüstrisinde çeşitli uygulamalar için kullanılabilirler. Doğal yeşil maydanozun vegan bir sürme içinde, salata sosunda şirin dereotunun eşlik etmesi veya makarnada taze fesleğenin ferahlatıcı kokusu – bunlar ve daha birçok ot ve baharat, duyuları canlandırır ve gıda ürünlerinde özel bir tat sağlar. Ve dondurularak kurutulmuş olduklarında, tatları daha da yoğunlaşır. Böylece küçük miktarlar bile büyük bir etki yaratabilir.
...Saperavi şarabı, Gürcistan'da üretilen ve Kakheti şarap bölgesinde yetiştirilen seçkin kuru kırmızı şaraplardan biridir. Bu şarabın rengi, yoğun ahududu kırmızısından koyu kırmızıya kadar değişebilir. Şarap, tatlılık ve asidite arasında mükemmel bir denge ile kadifemsi, zengin bir tada sahiptir. Olgun meyve tonunda, hafif meşe ve baharat nüansları uyum içinde birleşerek uzun bir aromatik bitiş...
Fransa, Paris
... kağıttan yapılmıştır. Doğaya dost malzemelerden üretilmiş ve özgün olan tipilerimiz, size otantik ve hayal dolu bir çay deneyimi sunarken, gezegenimizin korunmasına da katkıda bulunmaktadır. Aromatik ve baharatlı bir yolculuğa çıkın Ceylon Chaï Bio Bistrotea çay poşetleriyle. Ceylon Chaï Bio çayımız, Sri Lanka'nın Colombo şehrine özgü geleneksel bir tarifle hazırlanmıştır. İpek Yolu üzerinde yer alan bu baharat zengini ülke, bize birinci sınıf Ceylon tarçını sunmaktadır.
...Fiyat: €16.99 (geçerli yasal KDV dahil) Ad: Vinho Verde DOC Hasat: 2017 Alkol Derecesi: %13 vol. Açıklama: Açık saman rengi sunar, narenciye meyveleri ve hafif baharat notaları ile aromatik bir profile sahiptir… bizi uzak diyarlara götürür… vanilya ve tarçın… Karmaşık bir şarap olup, iyi bir ağız yapısına sahiptir, kalıcıdır ve tadım için büyük bir keyif sunar. Eşleşmeler: Beyaz et yemekleri, tavuk ve ördek, fırınlanmış balık ve yoğun peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. 10 ile 12°C arasında servis edilmelidir.
Hollanda, Amsterdam
...Biyo-limon otu tozu, aslında kurutulmuş, aromatik limon otundan yapılan bir baharattır. Cymbopogon citratum olarak da bilinen bu baharat, geleneksel olarak Sri Lanka, Tayland, Hindistan, Malezya ve Endonezya mutfaklarında kullanılmaktadır. Ayrıca, idrar söktürücü ve canlandırıcı bir tonik olarak, terapötik özellikleri nedeniyle de kullanılmaktadır.
Fransa, La Cadière-D'azur
...Organik tarıma geçiş. Elle ile yapılan hasat, kasalarda. Tam taneler, Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon, doğrudan presleme. Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, harmanlama, geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Somon rengi, belirgin. BURUN: Aromatik, yoğun, kırmızı meyve aromaları, baharat aromaları. DAMAK: Aromatik, yoğun, geniş, narenciye notaları, kırmızı meyve notaları, greyfurt notaları, yumuşak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. Üzümler: Clairette ( %5) / Grenache ( %65) / Mourvèdre ( %30) Alkol: %13 Hacim: 75 cl...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
Fransa, Paris
...Eskiden, muskat cevizi inanılmaz derecede pahalıydı, ancak bugün her baharat rafında bulunuyor. "Mace" veya "kütle", muskat ağacının meyvesinin kırmızımsı kabuğudur ve ismini, başlangıçta muskat ağacının kurutulmuş çiçeği ile karıştırıldığı için almıştır. İnce ve aromatik tadı, muskat cevizinden daha tatlıdır ve zerdeçal kökü gibi, Ayurvedik öğretilerin ve mutfağın bir özelliğidir. Zencefil parçaları, meyan kökü, tarçın parçaları, limon otu, bütün kakule kapsülleri, zerdeçal dilimleri ve mace karışımımız size enerji ve iyi hissetme sağlar. SU SICAKLIĞI: 100°C DEMLEME SÜRESİ: 5 ila 10 dakika...
Fransa, Guérande
...Tüm balıkları, beyaz etleri, buharda pişirilmiş sebzeleri vb. ön plana çıkarmak için lezzetli bir tuz ve baharat karışımı... Bu karışım, kısa haşlamalarınızı kolayca başarmanız için mükemmel bir şekilde ölçülmüştür! Her zaman başarılı, aromatik ve zarif bir kısa haşlama için kolay bir hareket! Su içinde pişirme işlemlerini aromalandırmak için kullanılır: balıklar, pot-au-feu, tavuk haşlama, kabuklu deniz ürünleri, sebze suları.
Fransa, Jarnac
... sonra, tüm aromalarını ve kokularını açığa çıkarması için bir dakika bekletin. Şarap ustamız buna 'mistik dakika' diyor. Courvoisier VSOP Exclusif, dünyanın tüm mixologları arasında tartışmasız bir favoridir. Bu karışımda baskın olan baharatlı aromalar sayesinde, klasik veya modern tüm kokteyllere başka bir boyut kazandıran karmaşık bir aromatik yapı sunar. ÖDÜLLER ALTIN MADALYA The Beverage Tasting Institute Yarışması 2010...
Yunanistan, Monemvasia
... formdadır. Zeytinler, Kasım sonu - Aralık sonu arasında hasat edilir. Zengin Fenolik İçerik, 20 gram ürün başına 300 polifenol sunar. Maksimum seviyede filtrelenmiş, hiçbir atık kalıntısı (kabarma veya gossypol) bırakmaz. Bu Kategoriden Ne Beklemelisiniz: Şeffaf Ağırlıksız Yağ Dokusu; Nazik Tat ile İnce Aromatik Profil; Taze Kesilmiş Çimden Gelen Ana Aroma; Orta ile Düşük Acılık ve Baharat Yoğunlukları; Günlük kullanım için idealdir. Korkusuzca yemeklerinize ve günlük yemeklerinize dökün.
Fransa, Boulogne-Billancourt
... notalarıyla aromatik zarafetiyle dikkat çekmektedir. Ağızda, güçlü bir yoğunluk, güzel bir denge ve şişelenir şişelenmez belirgin bir zarafet sunmaktadır. Özellikle bir dana güveci veya mantar risottosu ile mükemmel bir uyum sağlar.
...Yeşil kakule, çok geniş bir kullanım yelpazesine sahip aromatik bir baharattır. Bitkinin yer altı gövdesi, yapraklı kökleri, büyük beyaz veya soluk yeşil yaprakları, soluk yeşil meyveleri ve siyah tohumları vardır. Baharat, çok sıcak bir aromaya ve keskin bir tada sahiptir ve bu özelliklerini uzun süre koruyabilir.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : No.3 de la maison anglaise Berry Bros & Rudd, taze ve ferah bir dengeye sahip, büyük bir hassasiyetle aromatik özellikler sunan lezzetli bir Gin'dir. Dört kez "Dünyanın En İyi Gini" seçilen bu elit içki, damakta portakal kabuğu, ardıç meyveleri ve ince baharat notaları ile evrim geçirir. Gerçek bir aile klasiği olarak karşınıza çıkan, büyüleyici ve parfümlü bir favori...
Fransa, Auxerre
...TADIM: Bu şampanya, altın yansımaları olan açık sarı bir renge sahiptir. Köpüğü nazik olup, ince kabarcıkların birçok dizisiyle beslenmektedir. Burunda, kadehte evrilen çok sayıda aroma ile karmaşık bir yapı sergilemektedir. Beyaz meyve notalarını, ardından hafif tütsülenmiş narenciye dokunuşlarını çağrıştırmaktadır. Damakta, şarap, mineral ve tuzlu bir tazelik ile aromatik bir olgunluk arasında mükemmel bir denge sunmaktadır. İçinde hafif baharat ve beyaz meyve notaları bulmak mümkündür; bunlar limonlu bir bitişle vurgulanmaktadır. Üzüm Cinsi: Chardonnay Pinot noir...
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... Temiz etiket, eklenmiş aroma yok, koruyucu yok, renklendirici yok, tat artırıcı yok, katkı maddesi yok, aroma yok - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Et fondüleri - Balık ve kabuklu deniz ürünleri fumetleri - Duxelles ve sebze fondüleri - Doğal aromatik çözümler - Marine sosları - Sos bazları ve soslar - Baharat karışımları - Bağlayıcı bazlar - Aroma ve peynir tozları - Et hazırlığı için fonksiyonel karışımlar...
İsviçre, Fribourg
...Amber ve rahatlatıcı bir atmosfer için mum. Bu organik soya mumu, yeniden kullanılabilir kabıyla birlikte 16 saatlik (minimum) bir yanma süresine sahiptir. Renklenmesi doğal mika eklenerek elde edilmiştir. Ömrünü uzatmak için stearik asit içerir. Baharat notalarıyla meyvemsi bir alkollü şarap.
Almanya, Hamburg
...Taze marine edilmiş somon, bizim ürettiğimiz baharat karışımında olgunlaştırılmıştır. Özel dokusu ve ilk kısa tatlı lezzeti, taze kişniş, zencefil ve portakal ile tamamlanarak, somonun gastronomik keyfini unutturmayan aromatik bir deneyimle sona erer. Menşei: Norveç'teki ana tedarikçiler, yüksek kaliteli ASC sertifikalı somon çiftlikleri işletmektedir. Düşük yoğunluk ve Norveç'in batı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play