Martinik, Rivière-Pilote
...Bondamanjak biber tozu, saklama için ideal, soslarınızı, marine edilmiş yiyeceklerinizi zenginleştirmek veya pürelere eşlik etmek için mükemmel olacaktır. Yoğun ve güçlü bir tat. Karayipler'de akras, çorbalar, soslar için harika bir lezzet katar...
İtalya, Orentano Castelfranco Di Sotto
Mila sas butiği, 1969'dan beri Toskana'daki CERBAIE tepelerinde faaliyet gösteren bir zanaatkar firmadır. Şirket, her zaman faaliyetinin mottosu olarak KALİTE'yi benimsemiş, İtalyan Doğal Parkları ve Mülklerinden gelen yerel ürünlerle soslar, soslar ve güveçler üretmiştir. Tüm ürünler, büyükannelerimizin bir zamanlar pişirdiği gibi, Toskana mutfağının gerçek ve saf geleneğine saygı göstererek pişi...
... köri. Şimdi deneyin ve Afrika'nın lezzet patlamasını evinize getirin! Her zamanki gibi, en iyi malzemelerle el yapımı. Premium baharatlar, her zamanki gibi glütensiz, vegan, yapay katkı maddesi veya aroma içermiyor. %100 doğal.
Fransa, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir. Bitki Sarriette - Satureja. Mutfak Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye. Şekil / Miktar Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g. Menşei Fransa - %100 organik bitki. Faydaları Sindirim, ishal...
İspanya, Torrent
...Karmine Karmine, ayrıca koşinil olarak da bilinir, alüminyum tuzundan elde edilen parlak kırmızı bir pigmenttir. Pigment, yalnızca dikenli armut (Opuntia ficus) üzerinde yaşayan dişi koşinil böceğinden (Dactylopius coccus costa) çıkarılır. Peru, Ekvador ve Kanarya Adaları'nda yetiştirilir. Bu, birçok gıda uygulamasında canlı pembe tonlar vermek için en stabil ve en canlı doğal renktir. Uygulamalar: Gazlı içecekler, alkollü içecekler, şekerlemeler, baharatlar, fırın ürünleri, etler, Tatlılar, çorbalar ve soslar, yağlı kaplamalar, reçeller ve jöleler, süt ürünleri.
...Glutamat içermeyen ve kısmen şeker içermeyen yüksek kaliteli ürünler Almanya: Almanya glutamatsız: Glutamatsız Tür: Curry Ketchup Lezzeti İçerik: 4 kg...
Fransa, Coufouleux
...720 ml cam Passata kavanozu TO 53 halkası ile soslar ve baharatlar için ambalajlama amacıyla tasarlanmıştır. Referans: 720TPAS mL: 720 Çap: 78 Yükseklik: 219 Ağırlık (g): 320 Ambalaj: 1.015 palet Halka tipi: TO 53...
Fransa, Bruges
...Konserve, bisküvi, çikolata, şekerlemeler, kahvaltılıklar, nişastalı gıdalar, tuzlu bisküviler, baharatlar, soslar... Kuruluşumuzdan bu yana, gelişen bir market ürünleri ve sıvı ürünler yelpazesi üzerinde çalışıyoruz. Ürün yelpazelerinin geliştirilmesi konusunda bize yetki veren endüstriyel veya üretici ortak tedarikçilere güveniyoruz. Malları, Fransa, Avrupa ve dünyanın farklı limanlarından...
İsviçre, Gossau
...Gıda endüstrisi. Gıdalarımızı Doğu İsviçre'deki kendi üretim tesisimizde üretiyoruz. Modern teknoloji, otomatik süreçler ve büyük bir tutku ile. Gıda endüstrisi, ince otlu tereyağı, dip soslar ve salata sosları, şef sosları, salata sosları, baharatlar, et suyu gibi ürünlerin yanı sıra süper gıda shotları ve spätzli gibi yeni kreasyonlar da üretiyoruz. Gıdalarımızı Doğu İsviçre'deki kendi üretim tesisimizde üretiyoruz. Modern teknoloji, otomatik süreçler ve büyük bir tutku ile. 20'den fazla kişiden oluşan ekibimiz, her gün en yüksek kalitede ürünler sunmak için çalışıyor.
Fransa, Wambrechies
...Gıda kaplarımız, baharatlar veya soslar gibi ürünlerin ambalajlanması için özel olarak tasarlanmıştır. Geniş ağız, kolay doldurma imkanı sunar. "Flapper" kapaklar, ya contalı ya da contasız yarım ay versiyonunda mevcuttur, ayrıca yarım ay "hassas sızdırmaz" versiyonu da bulunmaktadır. Bu kaplar ayrıca ilginç bir dekorasyon yüzeyi sunar.
İsviçre, Küsnacht
...Soğuk Kırma Sprey Kuru Domates Tozu, güneşte olgunlaşmış püre haline getirilmiş domateslerin sprey kurutulmasıyla elde edilir. Soğuk Kırma Sprey Kuru Domates Tozu, püre haline getirilmiş domateslerin sprey kurutulmasıyla elde edilir. Domates tozu, makarna, çorbalar, soslar veya hazır yemekler gibi ürünlerde malzeme olarak kullanılabilir. Domates tadının arzu edildiği her üründe kullanılabilir. Tobien-Trading, kozmetik, ilaç, gıda ve hayvan yemi alanlarında yüksek kaliteli hammaddelerin B2B tedarikçisi ve toptancısıdır.
Fransa, Arles
...Conserves Guintrand Ön pişirme olmadan, Pizzaprêt’ sosunu hamurun üzerine basitçe yayın. İsteğinize göre siyah zeytin, hamsi filetosu, peynir veya jambon ile zenginleştirin ve sıcak fırında pişirin. İçindekiler: domates (88%), soğan (5%), şeker, zeytinyağı (1%), ayçiçek yağı, modifiye mısır nişastası, tuz, baharatlar, baharat karışımları.
Fransa, Levallois Perret
...Kıyılmış karabiber, yakıcı ve acı tadıyla çok sevilen bir baharattır ve mutfakta çeşitli kullanımlara sahiptir. Mutfakta Kıyılmış Karabiber Kullanımları: Neredeyse tüm yiyeceklere, tüm tariflere eklenir: çorbalar, etler, sebzeler, soslar, salatalar. Aşağıdakilerle çok iyi bir şekilde birleşir: aromalı tuzlar, zencefil, kakule, sarımsak, kimyon, lavanta, muskat, portakal kabukları, maydanoz, limon kabukları, soğan. Kıyılmış Karabiberin Faydaları: Güçlü bir anti-inflamatuar olup, sindirimi kolaylaştırır, gazı azaltır, bulantı ve ara sıra kabızlıkla mücadele eder.
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA İyi bir şekilde eşleşir: Zerdeçal, sarımsak, zencefil, tarçın, kekik, origan ve anason ile. Balıkla, kuzu etiyle, tavukla, ayrıca sebzeler, soslar ve çorbalarla da çok iyi uyum sağlar. FAYDALARI Kimyon, sindirimle ilgili çoğu sorunu önlemek ve hafifletmek için etkili bir baharattır. Ağızda, midede ve ince bağırsakta sindirim proteinlerinin salınımını artırarak daha etkili bir sindirim...
Polonya, Andrychów
Ticaret Ofisi "IRPO", 4 Ekim 2010 tarihinde faaliyetlerine başlamış olup, Polonya'da uzun yıllardır tanınan İspanyol zeytinyağı üreticisi "ACEITES MANZANO S.A."'nın Polonya'daki tek temsilcisidir. Şirketi kurarken, çalışanlarımızın İspanyol zeytinyağı satış ve dağıtımındaki yıllara dayanan deneyiminden faydalandık. Şirketin sahibi, İspanya'da birçok uzmanlık kursuna katılarak zeytin yetiştirme yön...
Fransa, Paris
... başına 5 - 25 kg net ağırlık. Büyük torbalar 1000 kg. Depolama ve taşıma koşulları: 15 ile 25 °C arasında kuru olarak depolama ve taşıma. Buzdolabında saklamayın! Son kullanma tarihi: Açılmamış ambalajda 15 ile 25 °C arasında saklandığında üretim tarihinden itibaren 24 ay. Ürün Uygulamaları: Fırıncılık; Tatlılar / dondurma; Soslar & Baharatlar...
Fransa, Marseille Cedex 14
...ayçiçeği çekirdeği. Kızartılmış kuru meyveler: badem, yer fıstığı, bakla, mısır, karışımlar, fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, nohut. Kuru meyveler: yumuşak meyveler, tropikal meyveler, incir, kayısı, erik, hurma, üzüm. Kuru sebzeler: kırılmış buğday, fasulye, mercimek, bakla, mısır, arpa, bezelye, pirinç. Konserve ürünler: hazır yemekler, konserve sebzeler, çeşitler, püreler, domates. Zeytinler ve baharatlar: bidon zeytin, kutu zeytin, yağlar, baharatlar, soslar, baharatlar.
Birleşik Krallık, Cumbria
...En kaliteli Brezilya rafine ayçiçek yağı tedarikçisiyiz ve ürünlerimize ihtiyaç duyan ciddi alıcılar arıyoruz, daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin. Ayçiçek yağlarımız, seçilmiş açık sarı tohumlardan üretilmiştir, hafif bir lezzet ve aroma sunar, günümüz için mükemmel bir şekilde uygundur, özellikle soğuk soslar ve baharatlar için kullanıma son derece uygundur, hafif diyet tüketimi için...
İtalya, Acquaviva Picena
...Kuru soslar, ocak kullanmadan hazırlanır. Kolay ve hızlı hazırlama, onları maliyet ve kalite açısından benzersiz kılar. Her türlü mutfak kullanımı için uygundur, baharatlar, soslar, iç harçlar, üzeri için ve diğer malzemelerle hamur. Hazırlama: 100 g kuru karışımı karıştırın, ardından istenen kıvama göre 200/300 g su ekleyin ve 10 g taze pecorino peyniri ekleyin. Fırında, soğutma ve dondurma için stabil.
Finlandiya, Turku
...Soya Yağlarımız, Seçilmiş Açık Sarı Tohumlardan Üretilmiştir, Hafif Bir Tat ve Aroma Sunar, Günümüz için Mükemmel Bir Şekilde Uygundur, Özellikle Soğuk Soslar ve Baharatlar İçin Kullanıma Uygundur, Bu da Onu Hafif Diyet Tüketimi İçin İdeal Hale Getirir, Sağlıklı ve Dengelidir. YÜKSEK OLEİK SOYA YAĞI Ürün Yelpazesini Tamamlamak İçin, Seçilmiş Tohumlardan Elde Edilen Rafine Kışlama Yüksek Oleik...
Yunanistan, Halandri
...Cam ve plastik gıda ambalaj ürünleri - Yağ/sirke şişeleri (klasik, mini) • Şarap ve alkollü içecek şişeleri • Bitki çayları • Bal, soslar/baharatlar/reçeller için kavanozlar ve ambalajlar • Süt ürünleri (tatlılar, yoğurt, peynir, kahve, tereyağı) • Pastacılık (tatlılar, çikolata, bisküvi, cips, dondurma) • İnsan/hayvan gıdası (reçel, soslar, kahve, anlık içecekler, hayvan mamaları)...
Fransa, Ostwald
...salata, çorba, maki, makarna, pirinç, granola, bitkisel süt ve yağ, soslar ve baharatlar... Saklama: Kapalı bir kapta, kuru, ışık ve sıcaktan uzakta saklayın. Tazeliği korumak için, açıldıktan sonra üç ay içinde tüketin ve serin bir yerde saklayın. Ambalaj: 200g'dan 25kg'a kadar Paketleme: 10'lu Enerji: 2372 kJ (584 kcal) Yağlar: 47,4 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 4,8 g Bunların içinden...
Almanya, Koblenz
...Bir sağlıklı, doğal ve özellikle lezzetli alternatif, et suyu küplerine ve şimdiye kadar bildiğiniz her şeye! %73 sebze, kaya tuzu, baharatlar, başka hiçbir şey! Marine etmek, soslar, baharatlamak ve daha fazlası için de uygundur.
Almanya, Thalmassing
...Stickpack'ler kullanışlı, kaynak tasarrufu sağlayan, kullanıcı dostu ve pratiktir! Kozmetik (örneğin, tek kullanımlık veya tester olarak) ve gıda (örneğin, porsiyon ambalajı olarak) paketlemesi için mükemmel bir şekilde uygundur ve içecek tozları, direkt granül, soslar, soslar, baharatlar, şeker veya tuz gibi ürünlerin dozajını belirgin şekilde kolaylaştırır. Dayanıklı, stabil ve ince kompozit...
ufs.country_names.RU, Moscow
... Seylan'dır. Mutfakta, baharat şunların hazırlanmasında kullanılır: çorbalar, soslar ve gravy, et, balık ve pirinç yemekleri, tatlılar ve hamur işleri. Orta Doğu ve Hindistan'da, kahve ve çaya eklenmesi gelenekseldir. Kullanım Alanları Hint ve Asya yemekleri, fırın ürünleri ve hamur işleri, baharatlı çorbalar, tatlılar, sıcak şarap, kahve ve çay için kullanılır. 100 gr'daki Besin Değeri Proteinler (g / 100g)… 40,0 Yağlar (g / 100g)… 6,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 11,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...
İspanya, Peligros
...Baharat ve çeşni karışımı, mutfak ve/veya şarküteri kullanımı için, "PINCHO MORUNO" adı verilen et ürününün hazırlanması için. Format: Kutu 62g, 4kg torbalar...
Almanya, Kronach
...Ev Yapımı Sebze Suyu Katkı Maddesi İçermeyen Yağsız. Vegan Sebze Suyu Baharat Karışımı Hazırlama: Çorba olarak yaklaşık 16g = yaklaşık 1 yemek kaşığı 1 litre kaynar suya karıştırın, kısa bir süre kaynatın ve tadını çıkarın, veya sebze, makarna, yumurta, pirinç, irmik, erişte ekleyerek zenginleştirin. Ayrıca, ince soslar, çorbalar, sebzeler, kızartmalar, salata sosları, mantar yemekleri, balık...
Fransa, Castelnaudary
... soslar, baharatlar ve pişirilmiş sebzelerle damak tadınızı ve 5 duyunuzu yurtdışına götürmektedir. Kaliteli ürünler için taahhütlerimiz: - Fransa'da üretim - Etler ve sebzeler Fransa menşeli - Temiz etiketli ve besin dengesi sağlanmış tarifler - Üretim tesislerimizin PME+ sertifikası (RSE) - Performanslı üretim araçları ve uluslararası standartlara akreditasyon (IFS, BRC, Bio) Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Almanya, Dissen
...marinadlar, soslar, dip soslar, teknolojik bileşenler, aroma ve renk stabilizasyonu çözümleri, lezzet artırıcılar, raf ömrü uzatıcılar, kavrulmuş baharatlar, mikro öğütülmüş baharatlar, oksidasyon engelleyiciler ve diğer fonksiyonel ürünler. Ana odak noktamız atıştırmalık, süt ürünleri ve et endüstrisidir. Ancak diğer gıdalara da iyi bir lezzet kazandırıyoruz. Gıda endüstrisinin yanı sıra...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play