Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
...Göbber Gourmet Sıralama 100 x 25g çeşitleri Göbber Porsiyon Kapları - otel ve gastronomide büyük kullanım için küçük porsiyonlar Kısa Özet: Kayısı Reçeli Extra Çilek Reçeli Extra Çoklu Meyve Reçeli Extra Ekşi Kiraz Reçeli Extra Her 100g için 50g meyveden üretilmiştir. İçerik: 100x25g İçerik: 100x25g GTIN: 04054600024665...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence meyvelerinden yapılmış reçel. Yeşil çay Earl Grey ile yapılan şeftali reçeli, %30'dan fazla şeker içeren ve %48,6 meyve içeren pişirme yöntemiyle elde edilmiştir. İçindekiler: Beyaz şeftali (%38,8), dehidre glikoz, şeker, bergamot (%9,8), yeşil çay Earl Grey, pektin, sitrik asit.
...Mükemmel bir özellik, her kahvaltı ekmeğinin farklı tatlar almasını sağlayan kabak-elma-ahududu iki katlı meyve reçelidir! Meyve Reçelleri Ahududu-Kabak-Elma-Meyve Reçeli Büyükanne, iyi, biraz ekşi elmalar ile en iyi yemeklik kabakları karıştırarak, tereyağlı ekmeğe de, krep içine de çok yakışan lezzetli bir meyve reçeli (reçel gibi) yapıyor! Mükemmel bir özellik, her kahvaltı ekmeğinin farklı tatlar almasını sağlayan kabak-elma-ahududu iki katlı meyve reçelidir!
İspanya, Madrid
...Lezzetli taze peynir ve kırmızı meyve reçeli, muhteşem bir kurabiye tabanı üzerinde.
Fransa, Paris
...Eşsiz Pers lezzetlerine sahip el yapımı reçel için bireysel kavanoz. Reçellerimiz, 100g reçel başına 70g ila 80g yüksek meyve içeriğine sahiptir ve en yüksek kalitede ham maddelerle yapılmaktadır.
İtalya, Laterina Pergine Valdarno
... tariflerine dayanmaktadır, yani dünyada kendine yer edinmiş olan o "kırsal" TOSCANA mutfağına. Ekolojik sürdürülebilirlik ilkesine saygı göstererek, ağırlıklı olarak yerel, km. 0 ürünler kullanılmaktadır. Bazı tarifler, ev yapımı tatlılar, makarna ve yerel meyve reçeli gibi organik ürünlere dayanmaktadır. Ayrıca, vejetaryen yemek seçenekleri sunuyoruz ve talep üzerine glütensiz menüler hazırlayabiliyoruz...
İtalya, Macerata
Eski meyveler olan vişne, hünnap ve siyah dutu yetiştiriyor ve işliyoruz. El yapımı, bir zamanlar olduğu gibi, size gerçek meyve tadını hatırlatacak eşsiz ürünler üretiyoruz. Vişne reçeli, hünnap reçeli, siyah dut reçeli, incir reçeli, biber reçeli, sapa, vişne şarabı, geleneksel pişirilmiş şarap, sapa gibi tipik Marche ürünleri.
... ekstra reçeller. Eski tariflerden gelen tipik Calabria ürünleri. Toptan ve perakende satış tüm İtalya'da. Bu nedenle, hem konvansiyonel hem de organik serimiz için sadece en iyi meyveleri sunabiliyoruz: Biber Reçeli, Tropea Kırmızı Soğanı I.G.P. Calabria Reçeli, Ekstra Kiraz Reçeli, Ekstra Çilek Reçeli. Ayrıca Calabria & Calabria Sirianni, reçel üretimi ve ambalajlama konusunda uzmanlaşmıştır.
İtalya, Castelliri
...çiçek poleni, propolis, arı sütü, reçeller ve meyve suları, tatlılar ve bisküviler üretmekteyiz ve "torroni" ve mercimek gibi mevsimsel ürünlerin yanı sıra, ana ürünlerden türetilmiş ürünler, örneğin bal ile yapılan grappa, bal ve propolis ile yapılan balsamik şurup, şekerlemeler ve vişne reçeli gibi geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Şirketimiz, kovanların ve tüm ahşap ekipmanların üretimi için...
Macaristan, Domaszék
...Meyve yıkama makineleri, parçalama makineleri, konteyner boşaltıcılar, meyve reçeli/marmelat pişiricileri ve paketleme presleri gibi geniş bir ürün yelpazesini tek bir yerde sunuyoruz. Aynı anda yüksek kalite ve uygun fiyatları garanti ediyoruz. Ürünlerimiz en kaliteli malzemelerden (paslanmaz çelik 1.4301) üretilmiştir ve çeşitli güvenlik gereksinimlerini ve standartlarını karşılamaktadır...
Fransa, Rivarennes
...Rivarennes'ten odun fırınında özel olarak pişirilmiş armut ve elma üreticisi. Loire şaraplarında rehidrate edilmiş armut ve elma üreticisi. Loire şaraplarında rehidrate edilmiş meyve üreticisi. Hypocras şarabı üreticisi. Loire şarapları ile pişirilmiş armut reçeli üreticisi. Şarap reçeli üreticisi. Pişirilmiş armut kreması (likör) üreticisi. Uyarı: Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır.
... sütü ile peynir üreticisi: yerel mini keçi peyniri, keçi crottin... Koyun sütü ile peynir üreticisi: kalıplanmış koyun peyniri... Chavignol crottin üreticisi... Fransız tatlı krema üreticisi. Guérande tuzlu süt reçeli üreticisi;...
Romanya, Bucarest
... buharlaştırılması süreci) taze meyvelerin niteliklerini nihai üründe korur: gıda lifleri, mikro ve makro elementler, mikro ve makro besin maddeleri, fitobesinler, antioksidanlar. Ürünlerimiz, 6 aylık bebeklerden başlayarak, yaşlılar ve şeker (diyabet hastaları) veya tuz tüketmesi yasak olan kişiler dahil olmak üzere tüm tüketici kategorileri tarafından tüketilebilir. Ürünlerimiz: Topoloveni erik reçeli, eklenmiş şeker, koruyucu maddeler veya herhangi bir E katkı maddesi olmadan yapılmış meyve konserveleri serisi, Kızarmış sebze güveci.
Fransa, Badefols Sur Dordogne
... ve kuru meyve işleyicisi olarak, domaine ayrıca organik çiftlik ve el yapımı ürünler (ceviz kreması, cevizli hardal, incir ve ceviz reçeli vb.) sunmaktadır. Le Domaine de la Barbe, sağlıklı, kaliteli ve lezzetli ürünler sunma garantisi vermektedir.
Polonya, Białystok
...chanterelle, reishi, tereyağı mantarı ve birçok diğer mantar türü) - Camda mantarlar - marine edilmiş ve tuzlu suda - Hava ile kurutulmuş mantarlar: dilimlenmiş, granül veya toz halinde - Şurup ve meyve konserveleri - Orman meyvesi reçeli (tüm berry çeşitleri) - Derin dondurulmuş meyve (IQF) (tüm berry çeşitleri)...
İspanya, Vilobí Del Penedès
... Yapımı Ayva: geleneksel tariflere göre hazırlanmış el yapımı ayva. - Cevizli Ayva: en seçici damaklar için ideal. - Fruktozlu Ayva: şeker yerine fruktoz kullanılarak yapılmıştır. Fruktoz tüketebilen diyabetikler için idealdir. - Tatlı Erik Reçeli: en iyi erik püresi ile oluşturulmuş kendi ev yapımı reçelimiz.
CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO şirketi, profesyonel müşterilerine bir dizi reçel, bal, şarap reçeli ve Sauternes lezzetleri sunmaktadır. Meyve ve sebzeler yerel üreticilerden temin edilmekte ve reçel haline getirilmeden önce optimum olgunluk aşamasında seçilmektedir. Meyve ve sebzeler elle seçilmekte, dokularını ve tatlarını korumak için bıçakla kesilmekte, pişirme işlemi ise yüksek ateşte kazanlarda gerçekleştirilmektedir.
Sırbistan, Gornji Milanovac
... için üretim ünitesi, meyve püresi buharlaştırma hattı ve yeni Tetra Brick aseptik ambalaj ile birlikte. Meyve reçeli ve marmelat üretim hattı. Cips üretim hattı. Tuzlu ve tatlı çıtır flipler ile tatlı flipler ve ekstrüde ürünlerin üretim hattı. Hazır yemekler, et pâté'leri ve dilimlenmiş etler için üretim ünitesi, dünya çapında ünlü markaların üretim hatları ile donatılmıştır.
...Radzice Duże'deki Meyve ve Sebze İşleme Tesisi, Aralık 1962'de kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana tesis, meyve ve sebze işleme alanında uzmanlaşmıştır. Radzice İşleme Tesisi, çeşitli tatlarda reçel ve marmelat (vişne, çilek, yaban mersini, kayısı, gül vb.) ile birlikte kızartılmış elma ve erik reçeli üretmektedir. Ayrıca çeşitli sebze konserveleri ve yapay bal da sunmaktadır. Müşterilerimizin...
İspanya, Lanjarón (granada)
...Bu özellikler, ürünlerimizin "Delikatessen" veya "Gurme" olarak kabul edilmesini sağlamaktadır. Ürettiğimiz diğer ürünler şunlardır: 1.- Ekolojik ürünler: - Ekolojik Bal - Al Andalus - Ekolojik Reçeller. 2.- El yapımı reçeller (%60 meyve) 3.- İspanyol balı. 4.- Diğer geleneksel ürünler: - Kestane ürünleri (şerbetli kestane, çikolatalı kestane mousse, brendi kestane kreması). - Ayva Reçeli (fabrikamıza yakın küçük bahçelerden seçilen ayvalarla yapılmaktadır) - Bal şekerleri, bal-limon, okaliptüs, okaliptüs balı ve frambuaz (yüzde 100 İspanyol balı ile yapılmaktadır)...
Fransa, Ars En Re
... gelmiştir! Heraudeau ailesinin hikayesi böylece başlamıştır. Bugün, Françoise ve oğlu Bertrand tarafından el yapımı olarak üretilen 60'tan fazla ürün, reçel, meyve püresi ve şurup bulunmaktadır. Sırrımız: kimyasal madde ve koruyucu içermeyen bir üretim!
Sırbistan, Feketić
...Biz "PERPES FRUIT" adlı bir şirketiz ve tüketim ve endüstriyel ihtiyaçlar için reçel üreticisiyiz. Şu anda 1 kg, 2 kg ve 5 kg ambalajlarda vişne, elma, kayısı reçeli ve karışık meyve reçeli üretiyoruz; ayrıca endüstriyel uygulamalar için 250 kg varil ambalajında da sunuyoruz. Ayrıca, incir reçeli üretimine başlama planımız var. Reçellere eklenen diğer ham maddeler şeker, şeker şurubu ve sitrik...
... suyu konsantreleri, balsamik sos, pastacılık hammadde (jöle/meyve kaplamaları, tartletler, aynalar) gibi ürünlerimiz, hepsi 220 derece Santigrat'a kadar ısıya dayanıklıdır. Koruyucu madde içermeyen meyve reçelleri, ister masa reçeli, ister tatlı dolgusu, isterse ısıya dayanıklı olarak, petit four için uygundur. SKO A.Ş. endüstrisi, her zaman özenli kalite ve mümkün olan en iyi müşteri hizmetini bayrak olarak benimseyen geleneksel ve ailevi bir karaktere sahiptir ve 50'den fazla ülkede ihracat faaliyetleri yürütmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play