Portekiz, Lisboa
...Bela Vista Ofisi, iki alanda gayrimenkul geliştiricisi olarak faaliyet gösteren Salam Grubu'nun bir projesidir: - lüks konut: Oeiras, Sintra, Faro ve Vale do Lobo'daki projelerle (www.salam.pt). - ticari: Bela Vista Ofisi (ofisler) ve Bela Vista Park (ticaret, sanayi ve lojistik) projeleri, her ikisi de A5 / Tagus Park / IC 19 ekseninde yer almaktadır.
... bölgelerinden gelen Parmigiano Reggiano DOP, 36 aydan 80 aya kadar değişen olgunluk süreleriyle. 12 - 24 yıldan 30 yıla kadar ahşap fıçılarda yaşlandırılmış Modena IGP Geleneksel Balsamik Sirke. En az 24 ay olgunlaşmış Parma Jambonu DOP, Culatello di Canossa (RE), Felino Salamı, Eşek Mortadellası, Eşek Salamı, Strolghino. Ön pişirilmiş ürünler: Cotechino, Zampone, Pişirilmiş Salam, ayrıca Trüf aromalı...
Fransa, Paris
500m2'lik sanat yaratımına adanmış alan, 2 kat üzerinde Zemin kat: 10 ile 60m2 arasında değişen 7 ses yalıtımlı stüdyo, toplam 250m2 1. kat: 250m2, 25m2'den başlayarak bölünebilen tam donanımlı ofisler 1997 yılında kuruldu ve 18. bölgede, Gare du Nord ile La Chapelle arasında bağımsız bir binada yer alıyor. Sunulan hizmetler: telefon santrali, fiber optik, gigabit bilgisayar ağı, klima, toplantı o...
Avusturya, Klagenfurt
... genişletilebilir teknoloji ve endüstriyel gıda işleme ihtiyaçlarına yönelik komple sistem çözümleri ile pazar lideridir. İki nesildir çiğ sosis, salam ve çiğ tuzlu ürünler için olgunlaştırma tesisleri inşa etme deneyimine sahip: Sorgo olgunlaştırma tesisleri endüstriyel yapıda birinci sınıf işçilik ve güvenilirlik ile öne çıkmaktadır. Dünya genelindeki müşteriler, yenilikçi teknolojiyi ve pratik mühendisliği takdir etmektedir. Gelişmiş tesislerimiz tuzlama, kurutma, pişirme, olgunlaştırma, soğuk tütsüleme ve yeniden olgunlaştırma işlemleri için kullanılmaktadır.
Belçika, Avelgem-Kerkhove
IVAN, 1975 yılından beri yalnızca salam üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Salam ürünlerimiz: Macar Salamı, Nastro Salamı, Çingene Salamı, Tzigane Salamı, Fijnkost Boxer, Extra Retro Salamı, Boerenring Collier, ... Şirketimiz ayrıca organik ürünler konusunda da oldukça aktiftir. Zaten sıkı olan HACCP kurallarının yanı sıra, firmamız organik sertifikaya da sahiptir.
İtalya, Termeno
...Biz, 80'lerin başından beri aile işletmesi olarak faaliyet gösteriyoruz ve şimdi üçüncü nesil ekibimizde yer alıyor. Geniş bir et ürünleri yelpazesi üretiyoruz. Smoked Speck'ten, tütsülenmiş pastırmaya, çeşitli jambon ve sosislerden, salam ve diğer lezzetlere kadar birçok ürün sunuyoruz. Dilimleme için speck mattonella gibi daha fazla işleme tabi tutulacak ürünlerin üretiminde uzmanız. Ayrıca, bu...
Belçika, Evergem
Vleeswaren De Baets, iki ana faaliyet alanına sahip bir firmadır: - Salam türleri, pişirilmiş etler ve pate gibi kaliteli et ürünlerinin üretimi. - Taze et ürünleri ve kendi üretimi ile uzmanlaşmış bir kasaplık. * Salam Türleri Fınkost, köylü sosis, sarımsaksız salami, sarımsaklı salami, kopenhager, bloende veya boulogne… * Pişirilmiş Sosisler Hespen sosis, dana sosis, mantar sosis, öğle yemeği sosis… * Pate Sürme pate, köylü pate, mevsim pate… * Tuzlu Ürünler Tuzlu domuz pastırması, tütsülenmiş domuz pastırması, but ham, filet d’anvers…...
İtalya, Cerreto D'esi
Organik çiftliğimizde, hayvan refahını ön planda tutarak yarı vahşi koşullarda domuz yetiştiriyoruz. Domuzlar, yalnızca çiftlikte üretilen tahıllarla besleniyor ve antibiyotik verilmemektedir. Tüm hayvanlar, CE onaylı şarküteri dönüşüm laboratuvarına sahip olan işletmemizde işlenmektedir. Çeşitli türde salam, kuru pastırma, aromalı yağ, lonza, lonzini, guanciale ve jambon üretiyoruz. Doğal...
Fransa, Villefranche De Rouergue
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
Macaristan, Budapest
...Balatoni Et, yalnızca geleneksel Macar usulü tütsülenmiş ve kurutulmuş salam ve sosis üretmektedir. Fabrika, Kistelek HU-6760'da bulunmaktadır ve geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Domuz, mangalica domuzu, sığır, gri sığır, tavuk, balık, hindi, devekuşu, at, kuzu, kaz, ördek ve keçi etinden yapılmış salam ve sosisler üretmektedir. Ayrıca, organik gri sığır salamları ve organik mangalica domuzu sosisleri de üretilmiştir. Yüksek kaliteli ürünler, yapay katkı maddesi olmadan. Fabrika yalnızca Macar hammaddesi kullanmaktadır.
Almanya, Überherrn
Dünyanın en iyi bölgelerinden elde edilen yüksek kaliteli değerli baharatlardan dengeli baharat karışımları işleme ve üretme. İster en ince ham baharatlar, ister geleneksel sosis ve et ürünleri için uyumlu karışımlar (örneğin, karaciğer sosisleri, bira jambonu, salam veya çiğ jambon) ya da diğer gıda ürünlerinin aromatik üretimi için özel kreasyonlar olsun - ürünlerimiz ve nitelikli çalışanlarımız ile size gerekli teknoloji bilgisi ve arzu edilen başarılı çözümleri sunuyoruz.
Belçika, Rochefort
...1976'dan beri, bu şirket, et sektörü, şarküteri, salam ve horeca için EVLIER ürünlerinin dağıtımını özel olarak yönetmektedir. Müşterilerinin beklentilerini karşılamak amacıyla, şirketimiz sadece baharat satmakla kalmamış, aynı zamanda yıllar içinde sürekli genişleyen bir dizi başka ürün de sunmaktadır: Baharatlar, karışımlar, kişiye özel karışımlar, bağlayıcılar ve katkı maddeleri, pane harcı...
Fransa, Voulx
...POLYCOUPE, 3 nesildir kesim ekipmanları ve malzemeleri üreten ve sağlayan bir şirkettir. Şirketimiz, salam, kasaplık ve şarküteri, catering, balıkçılık, peynircilik, bisküvi sektörlerindeki sanayicilere hizmet vermektedir. Bıçaklarımız, kesici bıçaklar için en iyi çelik olarak bilinen "BECUT" paslanmaz çelikten üretilmektedir. Sertlik ve dayanıklılık arasında mükemmel bir denge sağlamak için çok...
Fransa, Lacaune
1956 yılında kurulan OBERTI şirketi, şarküteri ve salam ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. 60 yıllık deneyime sahip olan OBERTI, ustalık, eski tarifler ve modern ekipmanları bir araya getirir. Şarküteri ve salam üretiminde kullanılan etler, kaliteli yerel etlerdir. Şirket, sosis, coppa, bacon, tuzlu ve kurutulmuş jambon gibi ürünler üretmekte ve sunmaktadır.
Belçika, Machelen (Bt.)
... jambon 'Cobourg', tütsülenmiş bacon), catering ürünleri (kahvaltılık bacon, tütsülenmiş bacon, pişirilmiş jambon), organik ürünler (Organik kahvaltılık bacon, Organik salam, Organik pişirilmiş jambon, Organik şarküteri sosis, Organik sax filetosu, Organik çiğ jambon, Organik hindi filetosu).
İtalya, Guastalla
...Reggio Emilia ve Parma arasında, Guastalla'da, bir aile işletmesi Emilia Romagna'nın iki en iyi geleneğini, mutfak sanatını ve mühendislik bilgisini bir araya getiriyor. Bertazzoni, bölgenin gastronomik mirasının mirasçısıdır; Parma jambonu, salam ve mortadella, Parmigiano Reggiano ve balsamik sirke gibi ürünler sunmaktadır. Bu nedenle, yemek yapmayı sevenler, mutfak uzmanları tarafından tutku ve uzmanlıkla inşa edilen Bertazzoni mutfaklarını ve ocaklarını kullanmaktadır.
İtalya, Ginestreto-Pesaro
Müşterilere sunulan lezzetler çeşitlidir; bunlar arasında farklı tat özelliklerine sahip lonza, lonzini, sosis, salam ve jambonlar bulunmaktadır. Bu değerli özel ürünler, seçilmiş domuz etlerinden doğar ve ustalarımızın deneyimli elleriyle özenle aromalandırılır. Her şarküteri ürünü için garanti edilen minimum olgunlaşma süresi ve bu sürecin tamamlandığı ideal iklim, her ürünü son derece lezzetli...
Macaristan, Budapest
Hazai Meat Plc, kurutulmuş salam ve sosis ürünleri ile pişirilmiş marine edilmiş et ürünleri üreten Macar bir şirkettir.
Belçika, Quaregnon
...Pino Zaccaria, gıda ürünlerinin (şarküteri, peynir, yağlar,...) ithalatında uzmanlaşmıştır ve İtalya'nın tüm bölgelerindeki tüm İtalyan gıda özelikleri konusunda horeca uzmanıdır: Parma jambonu, San Daniele, parmesan, makarna, salam, zeytinyağı, zeytin içinde, dondurmalar, tatlılar, prestijli şaraplar ve grappa...
İtalya, Avigliana
... ŞARKÜTERİLERİ, ROVAGNATI, SAN MICHELE ÇİĞ JAMBONLARI, KIRMIZI BİBERLE SÜSLEMELİ ÇİĞ JAMBONLAR, KARABİBERLE VE STUCCATI, ARNAD LARDOSU, LONZARDO, TRÜFLÜ ÇİĞ VE PİŞMİŞ SALAM VE JAMBONLAR, LOMBARDİYA VE KALABRİYA'NIN EN İYİ ÇİĞ SALAMLARININ SEÇİMİ VE RENZİNİ ŞARKÜTERİSİNİN ÖZELLİKLERİ, HER HALÜKARDA TALEP EDİLEN TÜM ÖZELLİKLERİ SAĞLAYABİLİRİZ.
El yapımı salam...
İtalya, Sambuca Val Di Pesa
...1959 yılında Guido Corti tarafından kurulan ve şu anda dördüncü nesilde olan firmamız, Floransa'nın Chianti bölgesinin kalbinde yer almaktadır. Her türlü salam, jambon, sosis ve büyük dağıtım için paketlenmiş dilimlenmiş jambonlar üretiyoruz. Ayrıca işleme hesapları yapmaya da açığız.
Fransa, MONTREUIL BELLAY
Büyük marketler, RHD, dış mekan restoranları, toptancılar ve satın alma merkezleri için andouillette üreticisi. La Saumuroise andouillette, Bonbergel andouillette ve %100 domuz eti ile yapılan Champenoises andouillette üreticisi. %100 domuz eti ile vakumlu ambalajda sunulan yerel andouiller. %100 domuz eti ile vakumlu ambalajda sunulan La Saumuroise andouiller. Eski usul beyaz sosis üreticisi, ekstra yağsız sosis vakumlu ambalajda. Vakumlu ambalajda sunulan Saumur Champigny andouillette. Büyük marketler, RHD için salam üreticisi...
Belçika, Astenet
Sosis ve salam üreticisi.
Estonya, Tartu
...1992 yılından beri Estonya'dan ince el yapımı ön pişirilmiş pizzalar ve pizza tabanları sunuyoruz. Pizzalarımızın her zaman en iyi kalitede olmasını sağlamak için yalnızca en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. HACCP sertifikamız var. 28 ve 30 cm çapında pizzalar sunuyoruz. İnce veya kalın taban seçeneğiniz de mevcut. Jambon, kıyma, sosis, kebap, salam, mantar, bacon, sebzeler, tavuk ve bacon gibi...
Fransa, Manosque
...Le Séchoir des Alpes şirketi, gıda sektöründe, daha spesifik olarak şarküteri ve salam üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir. Geleneksel ve el yapımı ustalığıyla, babadan oğula aktarılan bilgi birikimiyle Le Séchoir des Alpes, Provence'ın tüm lezzetlerini temsil eden kaliteli bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
... açılmıştır. Kuruluşundan bu yana, 1971'den beri Galvano şarküteri, sürekli olarak referans çiftlik sahipleriyle diyalog içinde, birinci sınıf el yapımı et ve şarküteri ürünleri sunmaktadır. Bu derin çalışma ve aşktan, yüksek kaliteli el yapımı şarküteri ürünlerinin özel üretimi doğmaktadır; tipik olgunlaştırılmış sosislerden çeşitli salam çeşitlerine kadar, lezzetli cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ve daha fazlasını sunmaktadır. Müşterilerinin ve misafirlerinin damak zevkini tatmin etmek için geçmişin lezzetlerinden oluşan bir üretim.
İtalya, Nago-Torbole
Salumificio Trentino, kırk yılı aşkın süredir şarküteri ürünleri hazırlamaktadır. Bölgenin karakteristik ürünleri arasında tuzlu et ve speck yer almaktadır; şirket ayrıca İtalyan geleneğinin en klasik şarküteri ürünlerini, pişirilmiş jambon, çiğ jambon, salam ve pancetta gibi ürünleri de üretmektedir. Salumificio Trentino markası, geleneği farklı beslenme modelleriyle birleştirebilen modern ve dinamik bir şirketin örneğidir. Her zaman kaliteye ulaşmaya özen gösteren şirket, 2006 yılından beri UNI EN ISO 9001:2008 standardına göre Kalite Yönetim Sistemini sertifikalandırmıştır.
İtalya, Ripa Teatina
Marchesani Salam Fabrikası...
Slovakya, Michalovce
...jambon kesimleri satışı. Sosis, salam, pişirilmiş jambon, tuzlu et, şarküteri ürünleri, sosis, pastırma üretimi için kullanılan ham madde. Köpek maması için iç organlar, kemikler gibi yan ürünler, domuz derisi ve balık derisi, kolajen üretimi için balık pulları.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play