İtalya, Bergamo
İtalya, Castellamare
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana maya (doğal maya, 0 numaralı yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, acı salam, sızma zeytinyağı...
İtalya, Fidenza
...Yağlı ve baharatlı salam, domuzun karnından elde edilir...
İtalya, Sizzano
...Salam Balık yemekleri Beyaz et RENK Açık saman sarısı Parlak yeşilimsi yansımalar AROMA Karmaşık Meyve ve narenciye notaları Çiçeksi ve saman notaları TAT Kuru Çok taze ve mineral SICAKLIK: 6-8 °C ALKOL: %12 - %13 vol...
İtalya, Viterbo
Şirket 1947 yılında, büyük yeteneklere sahip norcino Coccia Sesto tarafından kurulmuştur. Zamanla genişleyip sanayi haline gelse de, kural aynı kalmıştır: en iyi ham maddeleri kullanmak ve asla dondurma hücreleri bulundurmamak, böylece alışılmışın dışında bir kalite standardı sağlamak. Bugün şirket, ISO 22000 sertifikasına sahiptir ve Kanada'ya ihracat yapma yetkisine sahiptir, ayrıca Sağlık Bakan...
İtalya, Orsogna
...Abruzzo'ya Özgü Şarküteri ve Peynirler * Trüf ile Salam * Tatlı Yuvarlak Aquilano Salamı * Tatlı Cigolana Salamı * Acı Cigolana Salamı * Cigolana Tipi Domuz Karaciğeri Salamı * Acı Bastoncino Salamı * Aquilana Spianata Salamı * Taze Abruzzo Sosisleri Peynirlerimiz: * Klasik Sepet Caciotta * Frenk Soğanlı Caciotta * Cevizli Caciotta * Siyah Zeytinli Caciotta * Yeşil Zeytinli Caciotta * Biberli Caciotta * Trüf ile Caciotta...
İtalya, Marciano Della Chiana
KingoFood, mükemmel ve yüksek kaliteli İtalyan ürünleri satmaktadır. Finocchiona IGP gibi şarküteri ürünleri, tuz, karabiber, sarımsak ve yabani rezene ile tatlandırılmış birinci sınıf etler. Ya da güçlü bir lezzete sahip, mağarada olgunlaştırılmış pecorino peyniri. Ve şarap: Chianti Riserva - Camperchi - İlk Seçim - D.O.C.G. Malların gönderim süreleri ve yöntemleri çok önemli bir faktördür. Malla...
100% Italia International Trade, müşterilerine İtalyan bölgelerinin en iyi ürünlerinden geniş bir seçim sunmaktadır: D.O.P. bufalo mozzarella, bufalo ve inek peynirleri, sebzeler, zeytinler, D.O.P. sızma zeytinyağı, Bagnoli trüfü, Gragnano makarnası, taze makarna, deniz ürünleri, soyulmuş domatesler, fırın ürünleri, pizza için ürünler, şarküteri ürünleri vb. Organize bir lojistik ve çok dilli pers...
İtalya, Mugnano Del Cardinale
Başlangıçta faaliyet mevsimsel bir nitelikteydi, Paskalya ve Noel tatilleriyle örtüşen bir dönemde ve tamamen yerel bir pazara yönelikti. Taze ve birinci sınıf etler kullanılarak, salam büyük bir ustalık ve dikkatle hazırlanıyordu; en iyi baharatlar, en iyi bağırsaklar kullanılarak ve tadın, aromaların ve ürünün doğallığının her zaman korunmasını ve zamanla garantilenmesini sağlamak için en yüksek...
Rosa dell'Angelo'nun prosciutto ve culatello üretimi, kökeninden itibaren özeldir. Etler, açık havada yetiştirme türü ve tamamen el işçiliği ile, sadece tuz ve uzun olgunlaşma süresi ile farklı kalitelere sahiptir. Neredeyse tamamen yok olmuş eski ırklara ait siyah domuzlarımız ormanlarda serbestçe otlamaktadır. Güneşin, rüzgarın ve yağmurun altında özgürdürler. İçgüdülerini ifade etme özgürlüğüne...
İtalya, Reggio Emilia
Spagni & Spagni, şirketlerin hedeflerine ulaşmalarını desteklemek için bir pazarlama aracı olarak Gıda Hediyesi sunmaktadır. En iyi İtalyan hammaddelerinin, el yapımı ve zanaatkar ürünlerin seçimi ile başlayarak, her ihtiyaca özel bir teklif geliştirmeye kadar her şeyi biz üstleniyoruz. Hediye kutularımızı sürdürülebilir bir şekilde teslim ediyoruz. 360 derece bir şirket olarak, her zaman müşteri...
1957'den beri Vitali ailesi, antik norcineria sanatını tutku ile, müşteri ihtiyaçlarına özen göstererek ve kaliteye dikkat ederek gerçekleştirmektedir. Modern üretim teknikleri, bu özellikleri daha da geliştirmemizi sağladı; bugün olduğu gibi o zamanlar da şirketimizi tanımlayan unsurlar. Tahılları, kendi arazilerimizde yem haline getirmek üzere yetiştiriyoruz. Fermo ilinde doğmuş, BAT (Best Avail...
İtalya, Codogno
Italcaseus S.r.l., İtalya'nın en iyi peynir ve şarküteri ürünlerinin seçimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Ürünler, yarımadanın en ünlü bölgelerinden gelmektedir. İtalcaseus, süt ürünleri ve şarküteri sektöründeki İtalyan mükemmeliyetlerini belirlemeye yönelik titiz bir kontrol ve seçim çalışması sayesinde, kendi markası altında en yüksek kalitede ürün yelpazesi sunma kapasitesin...
İtalya, Giarre
...ATM'de 30 günlük raf ömrüne sahip doldurulmuş pizzaların üretimi, aşağıdaki lezzet çeşitleriyle: 450 gr Margherita, 500 gr Tatlı Salam, 500 gr Acı Salam, 510 gr Sosis, 550 gr Montanara, 550 gr Vejetaryen. Müşteri tercihlerine göre başka dolgu seçenekleri mevcuttur. Tüm Avrupa'ya gönderim yapılmaktadır.
İtalya, Annone Di Brianza
...Salam veya benzeri ürünlerin otomatik ağlama işlemi için ideal makine, aynı anda klipsleme ve askı iplerinin yerleştirilmesi ile birlikte. Salam veya benzeri ürünlerin otomatik ağlama işlemi için ideal makine, aynı anda klipsleme ve askı iplerinin yerleştirilmesi ile birlikte. 600 mm ve 1.000 mm'lik ambalaj odası versiyonlarıyla mevcuttur. Otomatik yükleme bandı ve ürün akciğeri olarak kullanılabilen boşaltma rampası ile birlikte. Entegre otomatik ağlama makinesi. Son derece yüksek üretim kapasitesine kıyasla küçük boyutlar.
İtalya, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana, Toscana agro gıda sektöründe faaliyet gösteren dinamik bir şirkettir. Agriqualità markalı ürünler, 2005 yılından bu yana oluşturulan bir üretim zincirinin sonucudur ve Toscana Bölgesi tarafından sertifikasyon izni ile başlamıştır. Özellikle sertifikalı ürünler, “i Toscani”, “Casa del Corto” markalı satış noktalarında ve şirket aracılığıyla yönetilen kırsal satış noktasında sığır ...
İtalya, Guidonia
Enogastronomi - Tipik El Yapımı Calabria Ürünleri Hukuki merkezi Roma'da, dağıtım ve üretim ise doğrudan Calabria'nın Crotone (KR) şehrinde gerçekleştirilmektedir. Ürünün sıkı el yapımı olmasına rağmen, dönüşüm sürecinde en modern hijyen koruma teknikleri uygulanmaktadır. Toptan - Tüm dünyaya gönderim. calabriascerra, el yapımı turşu ve baharatların işlenmesi için 1950 yılında kurulan bir şirke...
İtalya, Modena
...WÜRSTEL KESİCİLERİ INOTEC INOTEC MODEL WT 99 S – OTOMATİK PARÇALAMA KESİCİ: WT 99 S, doğal, kolajen veya 'sentetik' kılıfla kaplı ürünlerin, örneğin würstel, salam veya mortadella'nın yaklaşık 55 mm'ye kadar olan boyutlarının ayrılması için uygundur. Ürünü saniyede 1,8 metreye kadar ayırma kapasitesine sahiptir.
İtalya, Villafranca Piemonte
...her zaman taze ve saf bir çeşitlilik sunarak domuz eti kesimi, işlenmesi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Ürünler arasında: taze ve dondurulmuş domuz eti, sucuklar, jambon, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ve cotechino bulunmaktadır.
İtalya, Castel Guelfo Di Bologna
...el yapımı doğal ürün serileri geliştirilmiştir. Şarküteri, prosciutto, ekstra taze sosis, kurutulmuş sosis, Luganega, Zia Ferrarese salamı, ızgara için Guelfo salamı, köylü salamı ve büyük yerel salam, Milano tipi salam, Macar, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, olgunlaşmış guanciale, baş kopması, ciccioli, cotechino ve zampone, bondiola, papaz şapkası ve diğer özel ürünleri perakende, GDO ve restoran hizmetleri için üretmektedir.
... bölgelerinden gelen Parmigiano Reggiano DOP, 36 aydan 80 aya kadar değişen olgunluk süreleriyle. 12 - 24 yıldan 30 yıla kadar ahşap fıçılarda yaşlandırılmış Modena IGP Geleneksel Balsamik Sirke. En az 24 ay olgunlaşmış Parma Jambonu DOP, Culatello di Canossa (RE), Felino Salamı, Eşek Mortadellası, Eşek Salamı, Strolghino. Ön pişirilmiş ürünler: Cotechino, Zampone, Pişirilmiş Salam, ayrıca Trüf aromalı...
İtalya, Termeno
...Biz, 80'lerin başından beri aile işletmesi olarak faaliyet gösteriyoruz ve şimdi üçüncü nesil ekibimizde yer alıyor. Geniş bir et ürünleri yelpazesi üretiyoruz. Smoked Speck'ten, tütsülenmiş pastırmaya, çeşitli jambon ve sosislerden, salam ve diğer lezzetlere kadar birçok ürün sunuyoruz. Dilimleme için speck mattonella gibi daha fazla işleme tabi tutulacak ürünlerin üretiminde uzmanız. Ayrıca, bu...
İtalya, Cerreto D'esi
Organik çiftliğimizde, hayvan refahını ön planda tutarak yarı vahşi koşullarda domuz yetiştiriyoruz. Domuzlar, yalnızca çiftlikte üretilen tahıllarla besleniyor ve antibiyotik verilmemektedir. Tüm hayvanlar, CE onaylı şarküteri dönüşüm laboratuvarına sahip olan işletmemizde işlenmektedir. Çeşitli türde salam, kuru pastırma, aromalı yağ, lonza, lonzini, guanciale ve jambon üretiyoruz. Doğal...
İtalya, Guastalla
...Reggio Emilia ve Parma arasında, Guastalla'da, bir aile işletmesi Emilia Romagna'nın iki en iyi geleneğini, mutfak sanatını ve mühendislik bilgisini bir araya getiriyor. Bertazzoni, bölgenin gastronomik mirasının mirasçısıdır; Parma jambonu, salam ve mortadella, Parmigiano Reggiano ve balsamik sirke gibi ürünler sunmaktadır. Bu nedenle, yemek yapmayı sevenler, mutfak uzmanları tarafından tutku ve uzmanlıkla inşa edilen Bertazzoni mutfaklarını ve ocaklarını kullanmaktadır.
İtalya, Ginestreto-Pesaro
Müşterilere sunulan lezzetler çeşitlidir; bunlar arasında farklı tat özelliklerine sahip lonza, lonzini, sosis, salam ve jambonlar bulunmaktadır. Bu değerli özel ürünler, seçilmiş domuz etlerinden doğar ve ustalarımızın deneyimli elleriyle özenle aromalandırılır. Her şarküteri ürünü için garanti edilen minimum olgunlaşma süresi ve bu sürecin tamamlandığı ideal iklim, her ürünü son derece lezzetli...
... açılmıştır. Kuruluşundan bu yana, 1971'den beri Galvano şarküteri, sürekli olarak referans çiftlik sahipleriyle diyalog içinde, birinci sınıf el yapımı et ve şarküteri ürünleri sunmaktadır. Bu derin çalışma ve aşktan, yüksek kaliteli el yapımı şarküteri ürünlerinin özel üretimi doğmaktadır; tipik olgunlaştırılmış sosislerden çeşitli salam çeşitlerine kadar, lezzetli cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ve daha fazlasını sunmaktadır. Müşterilerinin ve misafirlerinin damak zevkini tatmin etmek için geçmişin lezzetlerinden oluşan bir üretim.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play