Fransa, Saint Ignat
...Fonksiyonel unlar buğday bazlı Fonksiyonel un serileri, benzersiz ve yenilikçi bir süreçten elde edilmektedir: patentli Farigel® hidrotermal işleme yöntemi. 30 yılı aşkın bir süredir, Limagrain Ingredients, ekmek yapımı, pastacılık, atıştırmalıklar, yemek ürünleri ve beslenme gibi çok çeşitli uygulamalar için fonksiyonel unlar geliştirmektedir. Tam buğday unları Tam buğday unları, tam tahılın...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
....) içilebilir... Bir lezzet! Ev: Polonya'da kendi distileryasına sahip olan çok az vodka bulunmaktadır. 1992 yılında Dorda ailesi tarafından kurulan Chopin distileryası, patates (Chopin Potato), çavdar (Chopin Rye) ve ayrıca buğday (Chopin Wheat) bazlı vodkalar üretmektedir. Kullanılan hammaddenin ne olduğu önemli değil, tüm vodkalar daha sonra çok saf bir artezyen suyu ile seyreltilir ve Siedlce'de şişelenmeden önce 5 kez filtrelenir. Kaliteye odaklanmış bir referans evi! Tür: Buğday Vodkası Miktar: 70cl Alkol Derecesi: %40...
Fransa, Olivet
...Referans 3380390197403 Fransa'daki atölyelerimizde üretilmiştir. Beyaz hamur açık bir renge sahiptir ve daha nötr tadı, farklı malzemelerle kolayca uyum sağlar. Kullanım önerileri Makarna, bol tuzlu kaynar suya atılmalı, "al dente" pişirme için 7 dakika ve yumuşak pişirme için 9 dakika pişirilmelidir. Süzün ve bu makarnaları sıcak olarak, üzerine bir miktar zeytinyağı gezdirerek veya tercih ettiğiniz bir sosla birlikte tadını çıkarın. Üst düzey beyaz sert buğday irmiği * *organik tarımdan elde edilmiştir...
İtalya, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
İtalya, Catania
...Bu, Sicilya'da çok eski zamanlardan beri yetiştirilen ve son zamanlarda yeniden keşfedilip değerlendirilen Timilia veya Tumminia sert buğdayının taş değirmende öğütülmesiyle elde edilen tam buğday irmiğidir. Ekmek, pizza ve bisküvi üretimi için uygundur. 5 kg'lık ambalaj.
Fransa, Poiroux
... seyreltmeye yardımcı olur. Saçlar parlak ve hafif olur. Vanilya aroması, %100 doğal bileşenlerden oluşmaktadır. Kullanım: Saçlarınızı taradıktan ve ıslattıktan sonra, katı şampuanı ovarak köpüklü bir kıvam elde edene kadar emülsifiye edin. Ardından, klasik bir şampuan gibi durulayın. Buğday ve ipek proteinleri, shea yağı ve hindistancevizi yağı sayesinde, saç kremi kullanmanıza gerek yoktur. Ağırlık: 85g...
Fransa, Malataverne
....İçindekiler hamur için malzemeler un (yumuşak buğday unu), irmik (sert buğday irmiği), yumurta (%11,7 ürünün tamamında), su. iç harcı için malzemeler galeta unu (yumuşak buğday unu, su, tuz) et hazırlığı (sığır eti, domuz eti, tuz, yumuşak buğday unu, çiğ jambon aromaları (%3 ürünün tamamında) (domuz eti, tuz, baharatlar), palmiye yağı, patates flakeleri, peynir altı suyu, tuz, aromalar, baharatlar ve koruyucu sorbik asit. fındık ve soya içerebilir.
İtalya, Palagianello
İthalat İhracat ve Aracılık hizmetlerinde yılların deneyimi ile, belirli bir iş veya özel kişi/sektörün ihtiyaçları için neredeyse tüm gıda ürünlerini temin edebilir ve danışmanlık yapabiliriz. Bu nedenle, Soledòr, temin edilebilecek ürün çeşitliliğini sadece bazılarıyla sınırlamaya karar vermiştir; bunlar her ailenin, restoranın ve daha fazlasının günlük mutfağı için her zaman el yapımı ve gerekl...
...Pasta hakkında konuşmak için saatlerimiz olmalı. Ailemizi, Palena değirmeninde, Aventino nehrinin sularını kullanarak, pasta yapımının asil sanatıyla tanıştıran büyük büyükbabamdır. Sonra savaş geldi... Ardından, İtalya'nın yeniden inşası döneminde, bu altınla, sert buğday irmiğinden, su ve sabırla ilgilenen büyükbabam oldu. Başka bir şey yok. Ve ben, Di Cecco ailesinin tutkusuyla, bu mirası...
Ukrayna, Poltava
...Firma DİAMANT LTD, LLC tarafından TU U 15.6-13929625-001:2011'e göre üretilen İlkbahar Buğdayı Kutia. Kavrulmuş buğday pişirilmelidir. İçindekiler: sert ilkbahar buğdayı kavrulmuş. Ambalaj türü: polipropilen paket 100 g ürün başına enerji değeri (kalori): 1463 kJ (350 kcal). Ağırlık: 400 Paket içindeki kutu sayısı: 16...
...Geleneksel Tunus karışımı olan sert buğday, nohut ve baharatlar, kahvaltı için veya enerji takviyesi olarak idealdir.
Fransa, Paris
...Üstün kaliteli organik sert buğday irmiği, organik limon suyu (%3), organik chia tohumu (%2,5), organik zerdeçal tozu ve organik limon esansı. Ortalama Besin Değerleri 100g için: ENERJİ : 1427kj / 337kcal PROTEİNLER ; 10,7g KARBOHİDRATLAR : 67,2g, bunların içinde şeker 2,1g YAĞLAR : 2,5g, bunların içinde doymuş yağ asitleri 0,6g LIFE : 3,8g TUZ : 0,02g Alerjenler : GLUTEN içerir, yumurta ve soya izleri içerebilir. NASIL PİŞİRİLİR : Kaynar suda yaklaşık 4 ila 6 dakika pişirin. Ean13:3701511707842 Referans:TagliatelleBioChiaCitronFr1...
İtalya, Ceglie Messapica
...Modifiye atmosferde taze sert buğday irmiği makarna.
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...Votka tamamen şeffaf ve kristal berraklığındadır. Sert tonlardan uzak, taze ve zengin bir votka aroması vardır. Hafif tahıl tonları, tadı ince bir acılık ile tamamlayarak tatlı bir lezzete yumuşak bir geçiş sağlar. Bitiş, pürüzsüz, uzun ve ferah bir etki bırakır. Karışım, buğday kepeği infüzyonu ve çavdar gevreği infüzyonu üzerine kuruludur. Hafif tahıl aromasıyla dolu karakteristik bir votka tadı.
Almanya, Neumagen-Dhron
...Sert buğday irmiği ve Vitis üzüm çekirdeği unundan yapılan üzüm çekirdeği makarnaları, vegan bir doğal üründür, rengi koyu ve tadı lezzetli baharatlıdır. Spagetti veya penne olarak mevcuttur. Lezzetli üzüm çekirdeği makarnalarımızı sert buğday irmiği ve yüksek kaliteli üzüm çekirdeği unumuzdan üretiyoruz. Tarifimizde makarnanın stabilitesini korumak için yalnızca az miktarda üzüm çekirdeği unu...
İspanya, Molins De Rei
...Prevision, Rapidena). Arpa (VariClamor, Devora, Garbo, Iranis, Azara, Doña Pepa), Yumuşak ve sert buğday (Alabanza, Anza, Bitacora, Bologna, Kilopond, Kumberi, Rudo, Trocadero, Arcobaleno, Gallareta, Molino, Pedroso, Valira, Vitron, Vitrosol, Vitric). Tritikale (Forricale, Tritano, Titania).
İtalya, altamura
... için yüksek kalitede. Yasal düzenlemelere uygun olarak üretilmiş ve paketlenmiştir. KIRMIZI DOMATES PİZZA TEMELİ Malzemeler: İnce öğütülmüş sert buğday irmiği, su, patates nişastası, deniz tuzu, sızma zeytinyağı, bira mayası, soya lesitini. Domates sosu. Gluten içerir.
İtalya, Castellammare Del Golfo
Bizim Pastificio'muz 2018 yılında, yüksek kaliteli makarna üretme amacıyla geleneksel bir anlayışla kurulmuştur. El işçiliği ile üretilen hem klasik hem de bölgesel kuru makarnalar, çevreye ve insanların sağlığına saygı göstererek üretilmektedir. Her şey, Sicilian ve İtalyan irmiğinin dikkatli bir seçimi ile başlar ve diğer hammaddeler, eski yöntemlerle bir araya getirilir; bu nedenle yavaş yoğur...
Eşleşen ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
Diğer Ürünler
Conchiglione
Conchiglione
Fransa, Aubagne
...Hassas nem ölçerler, tanelerinizin nem ve sıcaklık ölçümlerini, tarlada, hasatta, depolama alanlarında... vb. yapmanızı sağlar. Sıcaklık otomatik telafi. 20 programlanabilir kalibrasyon, bunlardan 17'si standart olarak sağlanmaktadır: Sert buğday, Yumuşak buğday, Arpa, Mısır, Nemli mısır, Kanola, Ayçiçeği, Bezelye, Soya, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır şeker (PATATES CIPS), Triticale, Bakla, Pirinç ve Keten. Ölçülen parametreler: nem, sıcaklık ve tahılın özgül ağırlığı (Mini GAC Plus). Taşıma çantası dahil (Mini GAC Plus).
...MOZAIK Ltd Şti, Türkiye'nin Konya şehrinde bulunan, insan ve hayvan gıdası için tahıl işleme ekipmanları üreten ve tedarik eden bir firmadır. Aşağıdaki tarımsal gıda zincirlerinde anahtar teslim tam işleme süreçleri sunuyoruz: - Yumuşak buğday ve mısır unları için un değirmenleri, - Sert buğday ve mısır için irmik fabrikaları, - Tahıl depolama siloları, - Tahıl tohumlarının temizlenmesi...
...Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bereketli topraklarında yetiştirilen %100 sert durum buğdayını kullanarak tüketicisine 40 farklı ürün çeşidi sunan Oba Makarna, entegre modern üretim tesislerinde el değmeden, en gelişmiş kontrol cihazlarıyla donatılmış laboratuvar analizleri ile hizmet vermektedir. Hammaddelerin seçimi, deneyimli uzman kadro tarafından , ürünün kalitesini etkileyecek her faktör (buğday...
Fransa, Saint Germain En Laye
... uygulamalar, bitkisel yataklar ve birçok diğer uygulamayı kapsamaktadır. Aşağıdaki ürünlerin üreticisi: - ahşap lifleri (yumuşak veya sert); - selüloz lifleri veya peletleri (beyaz, beyazımsı, gri); - ultra ince selüloz (8 µm); - gıda lifleri (bambu, buğday, yulaf, portakal, bezelye, patates, psyllium); - selüloz jelleri (MCG); - mikro kristalin selüloz (toz veya küreler); - farmasötik eksipiyanlar...
Türkiye, Konya
Un ve tahıl değirmeni ekipmanlarının satışı. Sert ve yumuşak buğday değirmenleri, mısır değirmenleri, hayvan yemi fabrikaları, depolama siloları için anahtar teslimi komple sistemlerin uygulanması ve montajı.
İtalya, Villafranca
... buğday irmiği kullanımıyla her ürünün üstün bir tat ve dokuya sahip olmasını sağlamasıdır. Onu benzersiz kılan, tat, lezzet ve doku açısından eşsiz bir duyusal deneyim sunmak üzere tasarlanmış olmasıdır. Bizi farklı kılan özellikler El yapımı gelenek - Otantik ve geleneksel bir tat. Üstün kalite - Sert buğday irmiği ve saf malzemelerin titiz seçimi. Gerçek yenilik - Geleneksel teknikleri...
İtalya, San Cono
... kurutulmaktadır; bu işlem, ürünün organoleptik özelliklerinin korunmasına olanak tanımaktadır. Pastificio Milazzo, geleneksel sert buğday irmiği makarnasının yanı sıra doğal aromalar eklenmiş diğer özel ürünleri de üretmektedir.
Portekiz, Valença
... karşılayabiliyoruz. Satışını yaptığımız ürünler şunlardır: - Meyve konserveleri, baklagiller ve sebzeler - Balık konserveleri - Peynirler ve rendelenmiş peynir benzerleri - Şarküteri (Şarküteri ürünleri, Bacon, Chorizo, Salam, Sert buğday irmiği makarnaları, Bitkisel ve Zeytinyağları, Meyve suları ve Nektarlar, Çikolatalar ve Bisküviler, Dondurulmuş Sebzeler, UHT Süt, Soğutulmuş Salatalar, Soslar (Mayonez, Ketçap, Hardal ve daha birçokları), Dondurulmuş Balık ve Ultra Dondurulmuş Deniz Ürünleri (Karides), Dondurulmuş Domuz, Sığır ve Tavuk Etleri.
Isıtma için palet halinde pelet ve odun satışı, evde teslimat ve sert buğday ile yumuşak buğdaydan yapılan el yapımı un. Yüksek kaliteli A1 ve A2 sertifikalı peletler ile yıl boyunca kullanılabilecek kuru odun paletleri mevcuttur. Pelet veya odun paletlerinin evde teslimatı, Vicenza ve Verona bölgelerinde hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Molino Fratelli Campagnaro, ekmek yapımı ve geleneksel Vicentina polentası hazırlığı için geniş bir el yapımı un yelpazesi üretmektedir ve bu unları tatları en üst düzeye çıkarmak için işleyerek sunmaktadır.
Belçika, Liège
ALDENTO: taze hamur ve hayvansal protein kombinasyonudur. ALDENTO, sağlıklı ve dengeli bir öğünün temeli: Günlük hayata kolayca entegre edilebilen bir gıda alternatifi. Hazırlaması hızlı ve çevre dostu. Özenle seçilmiş malzemeler: Organik yumurtalar, organik sert buğday irmiği, yalnızca organik bitkilerle beslenen Tenebrio Molitor (un böceği) unu. Aldento, beslenmenizi çeşitlendirmek için bir çözüm: Aile, toplu yemek mutfakları, huzurevleri, restoranlar, sporcular, ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play